افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
💢جواب های عجیب وزیر میلیاردر بهداشت به پیرمرد نانوایی که توانایی پرداخت هزینه های فیزیوتراپی را نداش
🔴شوخی بیشرفانه وزیر بهداشت با یک دردمند...
شعور و ادب و نزاکت و رفتار او در قواره یک وزیر نیست
او از اسلام و مسلمانی بویی نبرده است
#مرفه_بی_درد
#بی_ادب
خودتون رای دادید همینه که هست
این دولت در این شرایط رو زخم نمک میپاشه به همراه وزیراش
@Efshagari2020
💢 تروریستها پوشک لازم شدند
🔹🔸گروهک تروریستی الاحوازی وابسته به قبیله بنی سعود، که در ساعات نخست پس از حادثه تروریستی رژه اهواز رسما توسط سخنگوی خود، مسئولیت این ترور را برعهده گرفته بود، پس از اوجگیری نفرت میان مردم به ویژه هموطنان خوزستانی و نیز اعلام انتقام سریع و جدی از عاملان ترور از سوی مقامات نظامی و امنیتی، حالا با انتشار اطلاعیهای، دست به عقب نشینی رسانهای زده است.
♦️این گروهک تجزیه طلب وابسته به دربار بنی سعود، ادعای سخنگوی خود را تکذیب کرده همزمان، فرقهی تروریستی داعش با انتشار فیلمی، درصدد پذیرش مسوولیت حادثه تروریستی اهواز برآمده است.
♦️تروریستها در شرایطی پوشک لازم شدهاند که اخیرا موشکهای نقطهزن سپاه، تروریستهای دموکرات کُرد را هدف انتقام خود قرار دادند و حالا، یک ایران منتظر پاسخ سخت و ویرانگر علیه عاملان ترور اهواز هستند.
@Efshagari2020
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 عیادت نمایندگان امام خامنه ای از مجروحان حادثه #تروریستی_اهواز
@Efshagari2020
1.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تشییع پیکرهای مطهر شهدای حادثه #تروریستی_اهواز
شهدا در دزفول، باغملک، رامهرمز، گتوند، بهبهان، مشهد و خرم آباد به خاک سپرده می شوند
@Efshagari2020
💢رادیو زمانه: سردار حسین سلامی، جنشین فرمانده کل سپاه پاسداران ایران در مراسم تشییع کشتهشدگان حادثه تروریستی اهواز:
🔸تفنگدارانتان را دستگیر کردیم و هیچ غلطی نتوانستید بکنید و قول میدهیم واکنشمان به این ماجرا پشیمانکننده، ویرانگر و نابودکننده باشد. این ماجرا خاتمه نخواهد داشت.»
🔸«به همه کسانی که پشت این ماجرا هستند اخطار میدهیم. شما میدانید ما هم میدانیم، #انتقام خواهیم گرفت.»
@Efshagari2020