🔰 در شانزدهمین روز از ماه مبارک رمضان، دیدار جمعی از دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی با رهبر انقلاب اسلامی، از دقایقی پیش در حسینیهی امام خمینی رحمهالله آغاز شد.
🔸️ در ابتدای این دیدار، تعدادی از دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی به بیان نظرات و دیدگاههای خود پیرامون مسائل کشور میپردازند. ۹۸/۳/۱
@Efshagari2020
🚨 لوح | وارداتِ شوم
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر مسئولان نظام:
👈 گفتند تولید #گندم و #خودکفایی_گندم صرفهی اقتصادی ندارد؛ صرفهی اقتصادی به این است که گندم را وارد کنیم. خب، بله معلوم است، ممکن است یک وقت صرفهی اقتصادی در این باشد؛ امّا وقتی جلوی گندمِ شما را گرفتند، جلوی #واردات را گرفتند، به شما گندم نفروختند، چه کار میکنید؟ کدام دولت عاقلِ دنیا این کار را میکند؟ ۹۸/۲/۲۴
#دیدار_کارگزاران
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺واکنش جالب اخیر رهبرمعظم انقلاب به القاب و تعریف و تمجید یکی از شاعران از ایشان☝️
@Efshagari2020
روحانی گفته : همانگونه که در جنگ ۸ ساله اختیارات ویژهای را از امام راحل گرفته و توانستیم جنگ را اداره کنیم و حتی موفقیتهای بسیاری را به دست آوریم امروز هم به چنین اختیاراتی نیاز داریم.
پس برای همین هم رئیس کمیته عقب نشینی شده بودی ؟😄 موفقیت از نظر تو و امثال تو یعنی عقب نشینی
رئیس جمهور که هستی ، رئیس 11 تا شورا مهم توی کشور هستی ، کل بودجه مملکت هم که دستته بازم میگی اختیارات ویژه میخوام ؟ :/
بگو نمیخوام کار کنم خیال همه رو راحت کن
@Efshagari2020
اختیار فراتر یا فراتر از اختیار
⭕️ ❗️پرزیدنت "دکتر" روحانی ۳۰ اردیبهشت ۹۸در دیدار جمعی از روحانیون فرمودند؛ «همانگونه که در جنگ ۸ ساله، اختیارات ویژهای را از امام گرفته و جنگ را اداره کردیم، امروز هم به چنین اختیاراتی نیاز داریم.» !!!
🔸در خصوص این سخن ایشان سوالات مهمی به ذهن می رسد که قبل از پرسش آنها باید مقدمه ای را به عرض برسانم.
🔹طبق گزارش رسمی بانک مرکزی، جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار در تاریخ چهل ساله خود شاهد عبور حجم نقدینگی از تولید ناخالص داخلی بود! بطوری که نسبت حجم نقدینگی به تولید ناخالص داخلی از ۶۳ درصد در سال ۹۱ به ۱۰۳ درصد در پایان سال ۹۷ رسید! مسئله غریبی که با توجه به رشد منفی اقتصاد ایران استعداد راه اندازی یک ابرتورم در سال ۹۸ را بالقوه دارد.
🔹همچنین در پایان سال ۹۷ جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار تورم بالای ۵۰ درصد را تجربه کرد، تورمی که البته احساسش در طبقات پایین تر جامعه قطعا بیش از چنین رقمی بوده است.
♦️همه ی اینها درحالی است که رئیس جمهور ایران برای نخستین بار و بدون هماهنگی و اذن از مجالس قانونی کشور و رهبر معظم انقلاب با رئیس جمهور ایالات متحده، تلفنی صحبت نمود!
♦️وزیر خارجه ی کشورمان در شانزه لیزه دست در جیب با وزیر امورخارجه آمریکا قدم زنان مذاکره کرد و معاهده ای بسیار فراتر از خطوط قرمز ترسیم شده توسط رهبری معظم را به امضاء تمام طرف های مذاکره و شورای امنیت سازمان ملل رساند!!!
♦️پیرو این معاهده مهمترین تاسیسات هسته ای ایران تعطیل و تمام ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد و آب سنگین کشور تسلیم کشورهای طرف مذاکره گردید!!!
❓حال با توجه به همین موارد مطروحه فوق که جملگی در هیچ کدام از دولتهای قبل مصداق ندارد آیا چنین عملکرد و نتیجه ای بیانگر اختیارات فراقانونی دولت حقوقدانان نیست؟
❓جناب آقای "دکتر" روحانی، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران! دیگر کدام کار ناتمامی باقیمانده که شما برای انجامش اختیار تام می خواهید؟!
❓آیا اختیارات شما برای تشکیل پلیس اصناف و بازرسی های ضد گرانفروشی و احتکار و یا پیشگیری از سوءاستفاده از ارز دولتی تخصیصی به "تجار خاص" کافی نیست؟
✅❓آیا بهتر نیست همین اختیاراتی که در قانون اساسی به شما تعلق گرفته را بکار بسته و نتیجه اش را به ملت اعلام نموده بعد درخواست اختیارات بیشتر بفرمائید؟
#روداربازی_پریزیدنت
#فراتر_از_اختیارات؟
#حقایق_پنهان
#پشت_پرده_دولت
@Efshagari2020
💢پاسخ رهبر انقلاب به یکی از دانشجویان درباره نسبت مشکلات کشور با ساختار نظام
🔹🔸رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
یکی از ناطقان سؤال کردند که این کمبودها در ادارهی کشور به ساختار برمیگردد یا به کارگزاران.
♦️ساختار قانون اساسی خوب است. البته ساختارها میتوانند تکمیل شوند و نواقصشان برطرف شود؛ مثلاً یک روز مجمع تشخیص نداشتیم و امروز داریم. در همهی نظامها همین است. بنابراین ساختار ایرادی ندارد منتها باید کم و زیادش کرد.
♦️نظام پارلمانی هم که دربارهی آن بحث شد، ما مفصل در مجمع بازنگری قانون اساسی آن را بررسی کردیم و نتیجه این شد که مشکلات #نظام_پارلمانی از #نظام_ریاستی بیشتر است.
♦️اما ما #کارگزاران اشکال داریم؛ ناتوانی و کوتاهی داریم. گاهی کارگزاران در حرکت اشتباهی میکنند که در جامعه شکاف بزرگ ایجاد میکند.
@Efshagari2020
💢رهبر انقلاب در واکنش به سخنان یکی از دانشجویان درباره توقف خصوصی سازی:
خصوصی سازی نیاز مبرم اقتصاد است/ البته خطاهای بزرگی صورت گرفته که باید جلوی آن را گرفت
🔹🔸رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
یکی از دانشجویان دربارهی خصوصیسازی سؤال کرد و خواستار توقف آن بود.
♦️البته در خصوصیسازی خطاهای بزرگی صورت گرفته که بنده هم مکرراً تذکراتی دادهام. اشکالاتی در خصوصیسازی هست. منتها اصل خصوصیسازی نیاز مبرم اقتصاد است؛ این از جمله اشکالات ساختار بود که اصلاح شده است.
♦️البته در عمل اشکالاتی وجود دارد؛ خطاها و بیتوجهیها و لغزشهایی صورت گرفته که باید جلوی لغزشها را گرفت.
@Efshagari2020
💢دانشجویان در محضر رهبر معظم انقلاب چه گفتند؟
🔹«حسینی» عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت:
♦️جمهوری اسلامی باید باور به مردم را نه تنها در کلام بلکه در عمل نشان دهد؛ به همین منظور ساختارهای مشارکت مردمی باید اصلاح شود و عرصههای نوین ایجاد گردد.
♦️استانی شدن انتخابات عدالت انتخاباتی را زیر سوال میبرد.
♦️توقع ما از نظام، برنامهریزی جهت بهکارگیری پتانسیل زنان در جهت رفع آسیبهای اجتماعی است.
🔹«مهدیپور» دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان:
♦️غربزدگان ما را از آن طرف مرزها نترسانند، تهدید اصلی استفاده نکردن از ظرفیتهای داخلی است.
♦️انقلاب اسلامی ما با روند اقتصادی موجود، در معرض آسیبهای جدی قرار دارد، برای اینکه در این بعد خود هنوز اسلامی نشده است.
♦️آقاجان، در چنین شرایط اقتصادی که قشر محروم و مستضعف با مشکلات معیشتی متعدد مواجه است، نمایش تجملات آقازادهها در فضای حقیقی و مجازی، نمکی است بر روی زخم ملت قهرمان ما.
🔹«صبوری» دبیر جنبش عدالتخواه:
♦️آنچه تاکنون از نتایج حاصله خصوصیسازی دیدیم، لطمه به تولید ملی، تعمیق نابرابری و شکاف اقتصادی بوده است.
♦️اگر بنا است نظامسازیمان مقدمه تحقق آرمانها باشد، طبیعتاً باید ساختار را مبتنی بر آن رسالتها، طراحی و در صورت نیاز، اصلاح کنیم.
♦️در شرایط جنگ اقتصادی نیز، ضمن مراقبت از دشمن بیرونی، نباید از محافل قدرتمندی که در شکل گیری وضع نامناسب معیشتی موثر بوده اند، غافل شد.
🔹«مرادی» دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان:
♦️جوانی ما در دوره مدیریت کسانی سپری شد که استادتمام فرصتسوزی هستند.
♦️جریانی که با ایده مرکزی «همگرایی با غرب» نزدیک به سه دهه بخش مهمی از مناسبات سیاسی و اقتصادی را معطل نگاه داشت.
♦️وزیر نفت میگوید این وزارتخانه یکسال است که آرایش جنگی گرفته است، اما در خفا! باید پرسید جناب همیشه وزیر نفت! چرا نتایج این آرایش جنگیِ مخفیانه در زندگی مردم محسوس نیست؟
🔹«شریفی» نماینده دانشجویان بسیجی:
♦️آرایش جنگی دولتمردان متناسب با جنگ اقتصادی نیست.
♦️اینکه قوه قضائیه، دادگاههای علنی برپا دارد و با مجرمین با شدت برخورد کند خوب است، اما آنچه بهتر است حضور فعال دستگاه قضا در عرصه ایجاد نرم افزارهای قدرتمند نظارت و پیشگیری است.
♦️امروز با نگاه کلان نسبت به معضلات نظام در مییابیم عمده آنها ناشی از عدم انطباق قوانین و مصوبات با سیاستهای کلی نظام است.
@Efshagari2020
💢 صحبت های صریح دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در دیدار با رهبر انقلاب
🔹🔸ریشهیابی بخشی از معضلات کنونی کشور:
1️⃣ - خصوصی سازی
انحراف فرآیند خصوصیسازی منجر شد تا اصل 44 جای آنکه ذیل گفتمان اقتصاد مقاومتی (و مردمی کردن اقتصاد) طرح شود، در چارچوب تئوریهای لیبرالیِ «دولت حداقلی» تعریف و اجرا شود.
2️⃣ - سیاست خارجه
باوجود دیوانسالاری های متعدد خارجی نظیر وزارت خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات، مجمع جهانی اهلبیت، معاونت فرهنگی نیروی قدس، مجمع تقریب مذاهب، تا مراکز اسلامی و نهادهای ریز و درشت دیگر، ما در ارتباط با جوانان انقلابی اهل سنت منطقه، و فعالان ضدامپریالیسم در قاره آمریکا و اروپا ضعف جدی داریم.
3️⃣ - عدالت در آزادی
ماجرای تصویب برجام به ما آموخت که بدون آزادی حتی از استقلال و دین نیز نمیتوان دفاع کرد. در آن روزها دولت، شهرداری و درآن مورد خاص سپاه پاسداران با استناد به اینکه رهبری و نظام موافق برجامند!، از برگزاری همایش اعتراضی در 200 سالن هماهنگشده در تهران جلوگیری کردند؛ و جریان انقلابی هیچ روزنهای برای رساندن صدای اعتراض، جز تشییع جنازه شهدا و اجتماع مقابل مجلس نداشت؛ که البته بعداً هم در همین دیدار با نقد حضرتعالی روبرو شده و طبق معمول، رسانه محافظهکاران و غربگرایان، «عتاب رهبری به جوانان انقلابی» را ضریب ویژه دادند.
4️⃣ - کاسبان وضع موجود
وضعیت فعلی، محصول قرارگیری در شرایط «تعارض منافع» است. بعضی افراد در جایگاهی قرار گرفته اند، که خودشان تصویب می کنند، خودشان اجرا می کنند، خودشان هم نظارت می کنند، و طبیعی ست که این وسط نفع خودشان ارجح بر هر موضوعی ست!
5️⃣ - بیت رهبری
رفتارهای غیرشفاف برخی اعضای ارشد دفتر، دخالت در موضوعات نامربوط با وظایف شان، و حضور چند دههای بعضی از افراد، آسیبهایی را به همراه داشته است؛ سوالات و ابهاماتی نظیر ماجرای تصویب برجام، تلاش برخی برای تصویب لوایح مربوط به fatf، انتخاب دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلوگیری از تحولهای انقلابی در نهادهایی مثل صداوسیما، و استفساریه گیری برای بستن دهان کارشناسان از جمله مواردی است که در ذهن دانشجویان انقلابی رسوب کرده است.
6️⃣ - جوان گرایی
برخی اشاخص و جریانات، به حرفهایترین شکل ممکن از فرمان «جوانگرایی»، برای بازتولید سیستم مریدپروری استفاده میکنند. محدودسازی این دستورالعمل، به عموزادهها، خالهزادهها، داییزادهها و آقازادههای دهه شصتی، منجر شده تا بهجای جذب احمدیروشنها، برخی جوانان فرصتطلبِ منتسب به اشخاص، احزاب و باندها یک شبه به رشد آسانسوری برسند! خوب است، مدل صحیح جوانگرایی از دفتر رهبری آغاز کنید تا برای سایر نهادها الگو شود.
متن کامل این سخنرانی را در زیر بخوانید:
http://yon.ir/K8mKg
@Efshagari2020