🔴 حکمتهای یک تجلیل
@Efshagari2020
🔹🔸 رهبر معظم انقلاب امروز از تلاش پیگیرانه و در میدان امام جمعه محترم خرمشهر تقدیر کردند.
این تجلیل ، درس های بسیاری دارد:
1⃣ - خناسان بسیاری اصرار دارند رهبری را بی خبر از مشکلات نشان دهند و ایشان را فیلتر و کانالیزه شده توسط اطرافیان قلمداد کنند.
♦️پدیده زیبای تعاون امام جمعه خرمشهر ، رخدادی بود که در فضای مجازی داغ شده بود. رهبری با پیام تشکر خود نشان دادند از جزئیات رویدادها و واکنش های گوناگون در رابطه با معیشت مردم خبر دارند.
2⃣ - سیره مدیریتی و سفارش متقیانه امیر مومنان ع بر این بوده:
ازْجُرِ الْمُسِي ءَ بِثَوَابِ الْمُحْسِنِ (نهج البلاغه ، حکمت ۱۶۸)
برای بازداشتن زشت کردار از بدی ، نیکوکار را با پاداش تشویق کن.
♦️در دوره ای که همه در گلایه و شکوه مسابقه گذاشته اند و هر که هر چه تلخ تر بنالد ، شیرین تر می نماید ، به جای نرم تنان درشتگو ، سخت کاران دلسوز نیاز است.
♦️نیاز امروز کشور ، کار است و کار. با هشتگ سازی و تشتک پراکنی ، شاید درصدی از مشکلات تبیین شود و چاره یابد ولی خروار خروار خرابی ، دست نخورده خواهد ماند.
♦️بیم عاقلانه ای می رود که کار خالصانه جناح مومن ، به حساب کارآمدی جناح بی تقوا و لجوج نوشته شود. اما این توجیه مومنانه ای برای تنبلی و تماشاگری نیست.
بهترین راه برای بازسازی چهره آسیب خورده جناح مومن ، همین تلاش های خالصانه است که از قضا ، مرگ لیبرال ها را هم نزدیک تر می سازد.
3⃣ - روحانیون ، علما ، حوزه و ائمه جمعه ، تازه اگر زبان به کام رانند و سکوت مرگبار نکنند ، وظیفه ای بیش از نقد و موعظه دارند
@Efshagari2020
♦️همانگونه که حدوث انقلاب با رشادت و جانفشانی این طیف بود و عرصه مبارزه و نبرد و شهادت ، از عمامه های سفید و سیاه مشحون بود ، سفره و آب و نان مردم نیز بقای انقلاب را تضمین می کند. باید عبا از دوش برگرفت و آستین قبا بالا زد.
آتش به اختیار تمیز و مجاهدانه ، عرق ریختن زیر آتش ۵۰ درجه و گرد به دامن فشاندن است.
♦️امروز مدافعان حرم فقط آنانی که تفنگ به دوش دارند و بر دوشکا نشسته اند نیستند ؛ که کلنگ به دستان و جوشکاران مخلص نیز حریم سبز ولایت پاس می دارند
@Efshagari2020
افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
💢فقط یک #ژن_خوب میتواند با تأسیس یک شرکت و ادعای توزیع و پخش #دارو از استرداد ۳۵۰ میلیاردتومان بدهی
⭕ ممنوع الخروجی برای دختر وزیر محترم دولت #روحانی
دختر #نعمت_زاده که به شرکت های داروسازی ٣۵٠ میلیاردتومان بدهکاراست ممنوع الخروج شده است/
@Efshagari2020
✅ اگر فقط ۲۴ ساعت، #رهبر و #سپاه و #بسیج و نیروهای #انقلابی در تمام سازمان ها، دست از کار بکشند، قبل از آمریکا و اسرائیل و داعش و منافقین و کفار، همین مسئولان و مدیران ناکارآمد و نالایق که در انتخابات ها مردم را با وعده های پوچ فریب می دهند، نه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی را، بلکه ایران را ویران خواهند کرد بدتر از مغول ها و اسکندرها!
🇮🇷 خون ۳۰۰ هزار #شهید پای نهال انقلاب اسلامی و 🇮🇷 #جمهوری_اسلامی ریخته شده است. حاشا که انقلاب را به دست نااهلان و نامحرمان رها کنیم. #ماهستیم تا انقلاب اسلامی به نهضت ظهور متصل شود
@Efshagari2020