افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
⭕️توتال ایران را ترک کرد..!! مدیرعامل شرکت توتال:راه دیگری جز خروج از این پروژه نداشتیم. درواقع ما
⭕️بی مقدمه...
یادتونه زمانیکه توتال میخاست امضابشه؟؟
باز ماها شدیم دلواپس و یکعده شدن روشنفکر....
هرچی گفتیم عجله نکنید شفاف سازی انجام بشه بالاخره بدونیم ما چخبره...
آقای وزیر فرمودند ما میدونیم کافیه لازم نیست بقیه بدونن..!!!!
گفتیم غیر قابل اعتمادن دوباره اشتباه نکنین....فرمودند توتال قرارنیست کرسنت بشه..!!!!👇
‼️شرکتهای اروپایی تابع امریکا نیستن و ماروترک نمیکنن...
❌آقاااااای زنگنه...دیدین که تابع آمریکاهستن و بازم زدن زیر همه چیز و رفتن؟؟؟؟
پاسخگو فقط و فقط وفقط شمایید...
یک عمر دکل نفتی رو چماق کردید سر ما...گفتیم عیب نداره بفرض مااشتباه کردیم شمااشتباه نکنید...
اما #توتال رو #کرسنت کردین و طی یک حرکت #برجام_گونه امضا شد رفت...
⭕️فقط امیدواریم تضمین گرفته باشبن و ده سال دبگه مثل کرسنت مجبور نباشیم دارایی ملت رو خرج جریمه توتال کنیم..!!
⭕️هدیه میلیاردی شهرداری تهران به یک #سلبریتی
محمد صادق حسنی ٬مسئول ورزش شهرداری تهران ۲۰بیلبورد تبلیغاتی به قیمت ماهیانه ۳۰۰میلیون اجاره را به مناسبت تولد بهاره افشاری در جشن اکران فیلم سریک به او هدیه داد.
یعنی۶ملیارد از جیب مردم تهران رو حاتم بخشی کردن..!!
این مبلغش کافی نیست برای کمک به فقرا یا فقط باید پول حج و محرم باشه!؟؟؟
@Efshagari2020
🔴 پشت پرده خاموشی ها
✍بـھ قلم: #سیدیاسر_جبرائیلے
@Efshagari2020
🔹🔸تلقی عمومی این است که خاموشیهای برنامهریزی شده این ایام ناشی از کمآبی است. اما صرفا پانزده درصد برق کشور در نیروگاههای آبی تولید میشود و ذخیره آب پشت سدها نسبت به سال گذشته صرفا بیست درصد کاهش داشته است، لذا کم آبی نمیتواند دلیل این خاموشیهای گسترده و سراسری باشد.
♦️واقعیت این است که نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی نسبت به دولت سابق، چهل و دو درصد کاهش یافته و این کمکاری صرفا ناشی از اهمال یا ضعف مدیریتی نیست.
♦️دولت آقای روحانی در موافقتنامه پاریس تعهد داده است که سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد. باید توجه داشت که نیروگاههای حرارتی که هشتاد و پنج درصد برق کشور را تامین میکنند، از سوخت فسیلی استفاده میکنند.
♦️طبیعی است که وقتی دولت در توافقنامه اقلیمی پاریس تعهد داده است سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد، نهتنها باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کند، بلکه باید طرحهایی را نیز برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوختهای فسیلی اجرا کند.
@Efshagari2020
♦️این قلم همچنان که قائل است و در جای دیگر مبسوط به این بحث پرداخته که کارکرد رژیمهای بینالمللی نظیر سازمان تجارت جهانی تثبیت و نهادینه کردن وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای پیشرفته است، معتقد است موافقتنامه پاریس نیز کارکرد مشابهی دارد.
♦️اگر گرم شدن زمین ناشی از سوزاندن سوختهای فسیلی باشد، این کشورهای پیشرفته هستند که از زمان اختراع ماشین بخار در سال هزار و ششصد و نود میلادی تاکنون، اصلیترین و بیشترین مصرفکننده این سوختها بودهاند و قطار پیشرفت خود را به نقطه کنونی رساندهاند اما حال که خود صاحب فناوریهای نوین چون هستهای شدهاند و در کمال وقاحت دیگران را از رسیدن به این فناوریها بازمیدارند، سخن از ضرورت کاهش مصرف سوختهای فسیلی میگویند تا مبادا مسیر پیشرفتی که آنها طی کردهاند، توسط ملتهای دیگر نیز طی شود. اگر بناست مصرف سوخت فسیلی در جهان کنترل شود، باید محاسبه شود که از سال هزار و ششصد و نود تاکنون هر کشور چقدر سوخت فسیلی مصرف کرده و بر اساس آن، سهم هر کشور در کاهش مصرف تعیین شود که اگر اینگونه شد، کشورهای غربی باید حداقل دو قرن هیچ سوخت فسیلی مصرف نکنند.جالب اینکه آمریکا که بیش از نُه برابر ایران گاز گلخانهای تولید میکند، از موافقتنامه پاریس خارج شده است.
@Efshagari2020