🚩 کاندیداهای جامعه مدرسین حوزه علمیه در انتخابات میاندورهای خبرگان معرفی شدند
🔹جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بیانیهای کاندیداهای مورد تایید در انتخابات مجلس خبرگان رهبری را معرفی کرد.
1. استان قم: حضرت آیت الله محمد یزدی «دامت برکاته»
2. استان خراسان رضوی: حضرت آیت الله محمدتقی مصباح یزدی «دامت برکاته»
3. استان فارس: حضرت آیت الله لطف الله دژکام «دامت تأییداته»
4. استان تهران: حضرات آیات علی مؤمن پور، عباسعلی اختری و غلامرضا مصباحی مقدم «دامت تأییداتهم»
5. استان خراسان شمالی: حضرت آیت الله غلامرضا فیاضی «دامت تأییداته»
@Efshagari2020
افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
⭕️ بغضِ مجنون،
بعدِ لیلی بر کسی پوشیده نیست
بعد مجنون،
حالِ لیلی را کسی پرسیده است؟
👤انیس
@Efshagari2020
2.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر وقت برای رای دادن رفتید پای صندوق رای حتما این ویدیو رو ببینید بعد رای بندازید!
حاجیه خانم جنیدی، مادر۴شهید:
داغ ۴ شهید اشک من را در نیاورد، ولی این روزها برای وضعیت بد اقتصادی مردم گریه میکنم.
و شما حضرات نماینده و دولتی بدانید همه خانواده های شهدا از این وضعیت نابسامان ناراحتند!
@Efshagari2020
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم نماینده احمق شهرستان بهبهان و آغاجاری ، حبیب الله کشت زر که منتقدات خود و دولت رو کور و بی دین و بی وجدان خطاب کرد
@Efshagari2020
🔰 لوح | حضور؛ ضربه کوبنده
🔺 رهبر انقلاب: انشاءاللّه دشمنان ما خودشان خواهند دید حضور عظیم مردم را در میدانها و در خیابانها و ضربه کوبندهای انشاءاللّه ملت ما با همین حضورشان بر سیاستهای دشمن وارد خواهند کرد. ۹۸/۱۱/۱۶
@Efshagari2020
🔴 شجاعت و عدالت؛ نه اصولگرا یا اصلاح طلب!
🔻آقایان کدباز؛ کد از این واضحتر؟!
🔹یکی از دلایلی که مجلس دهم(فعلی) موفق نبوده و نتوانسته برای مشکلات و مسائل اقتصادی و داخلی کشور و برای سیاست خارجه کشور در نقش یک نهاد قانونگذار و ناظر دیده شود این است که نمایندگان مجلس فعلی، عمدتاً ویژگی شجاعت را نداشته اند. شجاعت در برابر ناکارآمدی دولت، شجاعت در برابر وزرای اشرافی و پولدار، شجاعت در برابر مافیای ثروت و قدرت و شجاعت در برابر دشمنان این خاک و سرزمین!
🔸برخی از نمایندگان این مجلس وقتی موگرینی را دیدند آب از لب و لوچه شان چکید! آن هم یک پیرزن تروریست!( مذاکره کننده های آمریکایی و اروپایی همان تروریست هایی اند که حاج قاسم و ابومهدی را ترور کرده اند؛) این مجلس نتوانست طی 4 سال قانونگذاری و نظارتش شجاعتی از خود در برابر اروپا و آمریکا نشان دهد بلکه با بیانیه هایی که هیچ تضمین اجرایی نداشتند سر مردم را شیره می مالید!
🔹این مجلس عدالتخواه نبود؛ نمایندگان این مجلس عدالتخواه نبودند و تلاشی جهت رفع تبعیض نداشتند. تضاد طبقاتی در 4 سال اخیر بیشتر شده و هیچ قانونی برای مقابله با فرار مالیاتی سرمایه داران بزرگ، زمین داران، ملک داران، خانه های خالی، پزشکان، سلبریتی ها و ... وضع نکرده! این مجلس قانونی برای مقابله با حقوق های نجومی وضع نکرد؛ این مجلس هیچ طرح تحقیق و تفحصی از وزارتخانه های نفت، صمت، کشاورزی، اقتصاد، بانک مرکزی، دفتر ریاست جمهوری و ... کلید نزده!
🔸رهبر انقلاب دو ویژگی مهم برای انتخاب «نماینده قوی» برای تشکیل #مجلس_قوی بر شمردند. یکی شجاعت در برابر دشمنان و دیگری طرفداری از عدالت به معنای واقعی کلمه! نه آنهایی که در دوران مدیریت شان می گفتند توسعه مقدم بر عدالت است! نه آنانیکه در دوره مدیریتشان هیچ وقت عدالت را برقرار نکرده اند و اساساً کلمه عدالت را هم بر زبان نمی آوردند! نه آنانیکه به تبعیت از غرب رسیده اند و هیچوقت در برابر غرب، اهل مقاومت نبوده اند بلکه با طرح تنش زدایی و گرفتن بهانه ها از غرب، زمینه برجام و FAFT و IPC و ... را فراهم کرده اند!
🔹رهبری عزیز هیچوقت ملاک انتخاب و نماینده خوب را اصولگرا یا اصلاح طلب ندانسته اند! بلکه شجاعت و عدالت را مؤکداً سفارش کرده اند. حالا نوبت جریانات سیاسی است؛ نوبت احزاب و مجموعه ها و لیست بندهاست که وقتی می خواهند لیست ببندند این دو ویژگی را ملاک قرار دهند و افرادی را در لیست های خود قرار دهند که اهل شجاعت در برابر دشمنان و ناکارآمدی ها و طرفدار عدالت به معنای واقعی کلمه باشند. #پرچم_عدالت باید در این انتخابات عَلَم شود. اگر لیست بندی ها و افراد این دو ویژگی ها را نداشته باشند هیچ ارزشی ندارند!
#انتخابات_98
✍ داود مدرسییان
@Efshagari2020
⭕️ برجام، قاتل حاج قاسم سلیمانی بود
👤حمید رسایی در مسجد جوادالائمه شهر ری و در آستانه چهلم شهید حاج قاسم سلیمانی: دو چیز عامل شهادت حاج قاسم سلیمانی در مقطع زمانی فعلی بود. یکی #اغتشاشات_بنزینی که در سایه تدبیر دولت اتفاق افتاد و آمریکاییها را به این نتیجه غلط رساند که مردم ایران از انقلاب خود برگشتهاند.
🔻عامل دیگر #برجام بود. آمریکاییها بعد از برجام و در دوره اوباما تحریمها را افزایش دادند و بعد در دوره ترامپ هم این افزایش تحریمها ادامه پیدا کرد تا اینکه برجام را هم پاره کردند، اما حسن روحانی نه تنها کاری نکرد که بعد از این همه تحریم، برای مذاکره التماس بیشتری کرد و این آمریکاییها را به این نتیجه رساند که ایران دیگر مثل گذشته قوی نیست.
🔻این دو عامل، آمریکاییها را به اینجا رساند که اگر فرمانده عالی سپاه ما را بزنند ما کاری نمیتوانیم بکنیم. اما استقبال ۲۵ میلیونی مردم از بدن اربا اربای حاج قاسم و #حمله_موشکی سپاه، نشان داد که این تحلیل آمریکاییها غلط بود.
#خسارت_محض #نفوذ #خیانت
@Efshagari2020