انتقاد جدی دبیر کمیسیون قضایی مجلس از رئیس جمهور
از رئیس جمهور شکایت کردیم!
ابوترابی نماینده مجلس گفت: شکایت جمعی از نمایندگان مجلس از ریاست جمهور بلحاظ کوتاهی در انجام وظایف قانونی و عدم توجه بنظر کارشناسان.
پ.ن: آقای رئیس جمهور! مدیریت کاخ نشینی از راه دور با روحیه انقلابی منافات دارد خصوصا در جنگ بیولوژیک
ای کاش در عمل هم الگویتان سردار سلیمانی بود
@Efshagari2020
🌄 یکی به من بگه تو این روبیکای خراب شده که هر صبح و شب داره تبلیغش توی صدا وسیما میشه چه خبره!
این چه محیط امنیه!؟
آقایون مسئول! اینستا و تلگرام دست شما نیست، این که دیگه مال خودتونه!
اگر شک داشتم که مسئولین فضای مجازیمون مروج ابتذال هستند، شکم به یقین تبدیل شد.
#فساد_در_روبیکا
حــاج رَمــبــو
@Efshagari2020
▪️کشور صدها تخت بیمارستانی خالی دارد؛ پزشکان مثلا بدون مرز با ۴۸ تخت به اصفهان میخواستند بروند که منع شدهاند. حالا وزیر خارجه آمریکای تروریست، میگوید اینکار باعث شده مردم ایران قربانی #کرونا شوند.
مردک تحریم را حفظ کرده و نگران نیامدن یک گروه ۹ است؛ پیدا کنید پرتقالفروش را.
💬 فرشاد مهدی پور
@Efshagari2020
⚡️صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
@syjebraily
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥-این کشیش با هلیکوپتر رفته بالای شهر و صلیب گرفته رو به شهر که مردم کرونا نگیرن!
+باید بهشون بخندیم یا اتفاقا چون نایس و مدرن هستند کار خوبی کردن!؟
💬 آقوی ایمنی
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید براتون جالب باشه
اینبار پیش بینی بیوتروریسم در سریال هالیودی
جالب اینجاست که توی این قسمت از سریال به این که با در دست داشتن نمونه ی ژنی میشه ویروسی مخصوص اون ژن ساخت
@Efshagari2020
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماشین پرنده!ساخت یک نخبه ایرانی
بعد از دیدن این گزارش بهتر ما میتوانیم را درک خواهید کرد
اما متاسفانه اکثریت این نخبه ها رو غربگرایان تار و مار کردن عده ای از آنها را هم خانه نشین برای خوشنودی کدخدا!!
@Efshagari2020
💢 عصبانیت مریم رجوی از اخراج #جاسوسان_بدون_مرز
🔹 پیش از این در بدنه جمهوری اسلامی عده ای دیگر مانند خبرگزاری دولتی ایرنا شخصیت های معلوم الحالی چون تاج زاده، عبدی، زیباکلام و باندهای رسانه ای اشان نیز از تصمیم تهران برای اخراج باصطلاح #پزشکان_بدون_مرز عصبانی شده و به مقامات ایرانی توهین کرده بودند
منافع مشترک این باند با مریم رجوی و پزشکان بدون مرز چیست؟
#بدون_مرز
#تیمهای_مشکوک
#ویروس_آزمایشگاهی
#ویروس_کرونا
#افشاگری_پروژه_ی_2020_اسلام_سکولار
@Efshagari2020