🔴آزمون اولویت شناسی هیأت رئیسه مجلس
🔹🔸مقام معظم رهبری چند ماه پیش در دیدار با نمایندگان مجلس صراحتا از کم توجهی ها به بحث #جمعیت گلایه کرده و فرمودند: «این موضوعی است که بنده بارها در این چندسال تأکید کردهام؛ متأسفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته. اینها احتیاج دارد به #قانون و دنبالگیری جدی دستگاههای اجرایی»
♦️تاکید ایشان بر خلاء قانونی مسائل جمعیتی ایران، به خاطر نمره صفری بود که قانون گذاری تا آن روز در قبال افزایش جمعیت کسب کرده بود. در سال 72 مجلس شورای اسلامی در حالی قانون تنظیم خانواده و جمعیت را تصویب کرده و محدودیت های شدیدی در جهت فرزندآوری ایجاد نمود که نرخ رشد جمعیت به مقدار تعیین شده در قانون #برنامه_اول رسیده بود و بایستی سیاست های کاهش جمعیت تعدیل می شد. شاید پیدا شدن سروکله ی #وام_های_متعدد_بین المللی برای اجرای سیاست های کاهش جمعیت با اسم های خوش آب و رنگ بی تاثیر نبود! قانون #تنظیم_خانواده با وجود افتادن کشور در سرازیری کاهش شدید نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری تا قبل ازسال 92 توسط هیچ مجلسی اصلاح نشد تا اینکه مجلس نهم محدودیت های مقرر در قانون مصوب سال 72 (محرومیت فرزند چهارم از بیمه و مزایا) را لغو نمود. همچنین به دولت اجازه داده داد مرخصی زایمان مادران را به نه ماه افزایش دهد و همسران آنان نیز از دو هفته مرخصی اجباری (تشویقی) برخوردار شوند.
♦️این تنها اتفاقی بود که از سال 90 تا کنون توسط قانون گذار در جهت سیاست گذاری های افزایش جمعیت افتاده که البته همین قانون #مرخصی_زایمان هم به طور ناقص اجرا می شود.
♦️یعنی درحالیکه 9 سال است در حرف، مسئولان کشوری متوجه خطر کاهش جمعیت هستند، در عمل هیچ اتفاق خاصی نیافتاده. با وجود داشتنِ اسناد بالادستی خوبی چون سیاست های کلی جمعیت ابلاغی #مقام_معظم_رهبری و نیزسیاست های جمعیتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این سیاست ها تا کنون هرگز به قانون تبدیل نشده.
♦️در مجلس یازدهم اتفاقات امیدبخشی رخ داد که نشان دهنده اولویت داشتن دغدغه های جمعیتی برای نمایندگان جدید بود؛ سرعت گرفتن پیگیری طرح جمعیت و تعالی خانواده ، تشکیل #کمیسیون_ویژه_جمعیت و خانواده برای اولین بار، وعده بازنگری در قانون تسهیل ازدواج و نظارت بر عملکرد دستگاه ها در اجرای آن، لغو مصوبه ضد جمعیتی دولت درباره مشروط شدن یارانه موالید جدید ... اقداماتی بود که امید متفاوت عمل کردن قانون گذاران دور یازدهم نسبت به ادوار پیشین در زمینه معضل #کاهش_جمعیت را ایجاد کرد.
♦️طرح «جمعیت و تعالی خانواده» که سال 92 توسط نمایندگان مجلس نهم تهیه و تنظیم شد، هفت سال در کمیسیون های خانه ملت در گردش بود و با گذشت دو دوره از مجلس بر آن، حتی به دست هیات رئیسه مجلس هم نرسید. تا اینکه در #مجلس_یازدهم این طرح که تشکیل شده از یک سری سیاست گذاری ها و تغییر قوانین و نیز تسهیلاتی برای #ازدواج و مشوق های فرزندآوری ست به ایستگاه های پایانی نزدیک شد و نمایندگان مجلس در جلسه علنی دوازدهم آبانماه با رسیدگی به #طرح_جمعیت_و_تعالی_خانواده براساس اصل ۸۵ قانون اساسی (بررسی و تصویب در کمیسیون تخصصی به نیابت از صحن علنی) موافقت کردند.
♦️این اتفاق بارقه امیدی برای دلسوزان آینده جمعیتی ایران روشن کرد که بخشی از کم کاری ها و فرصت های از دست رفته #پنجره_جمعیتی را جبران کند. اما این انتظار را گویی پایانی نیست و شنیده شده بیش از یک ماه است طرح معطل اجازه هیات رئیسه محترم مجلس است تا برای رای گیری تعیین مدت زمان اجرای آن به صحن علنی بیاید.
♦️یعنی بعد از گذشت چند ماه از آن گلایه رهبری، هنوز در شرایطی هستیم که قانون گذاری عملا نتوانسته نمره خود را ارتقا دهد. در حال حاضر شیب نزولی #نرخ_جمعیت کشور عدد آن را به صفر نزدیک کرده. #نرخ_جانشینی به شدت به خطر افتاده. #کرونا و #بحران_اقتصادی هم مزید بر علت شده و کاهشی بی سابقه را برای رشد جمعیت ایرانی ها رقم زده. کشور با سرعت به سمت یک معضل و بحران بزرگ در حرکت است و هنوز هیچ کاری برای نجات آن نکرده ایم!
♦️ #هیات_رئیسه_محترم_مجلس قطعا واقفند هر روز تاخیر در اجرای این طرح به ضرر آینده کشور عزیزمان ایران است و هیچ مصلحت سیاسی اولویت دارتر از مساله جمعیت که گره خورده به #امنیت_ملی و #بقای_نسل ایران اسلامی ست نمی باشد. نباید اجازه دهند بهانه گیری ها و جنجال سازی های فرسایش آور و مغرضانه چوب لای چرخ این طرح عالمانه و انقلابی بگذارد. مبادا #خطای_محاسباتی موجب شود گام مهمی که این مجلس در جهت اصلاح ساختار جمعیتی کشور که هدف ابلاغ سیاست های کلی جمعیت توسط مقام معظم رهبری بود برداشته متوقف شود و توقعات رهبری بر زمین بماند.
✍️ #محمد_عبدالهی
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هدف ما در افغانستان شکست دادن تروریسم نبود بلکه ماموریت تغییر ساختار سنتی خانواده ها بود....!
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تبلیغ شبکه بی بی سی برای گروه تروریستی کومله!
این پادوهای ملکه در BBC چجوری بگن نه تنها با اسلام بلکه با ایرانیان هم مشکل دارند؟ یادتون باشه، حدود یک قرن پیش ارتش انگلیس کاری کرد ۹ میلیون ایرانی به خاطر قحطی جونشون رو از دست دادن ...
@Efshagari2020
⭕️ پابند نازنین زاغری باز شد
🔹وکیل نازنین زاغری، متهم ایرانی - انگلیسی، از پایان محکومیت موکلش خبر داد.
🔹زاغری از یک سال قبل با پابند در خانه بود و فقط میتوانست تا شعاع ٣٠٠ متری خانه پدری خود در تهران تردد کند که امروز پابندش باز شد. زمان رسیدگی به پرونده دوم او به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام ۲۴ اسفند تعیین شده است.
@Efshagari2020
⭕️ ازدواج اجباری هزاران دختر کوچک در انگلستان
♦️روزنامه ایندیپندنت نوشت:صدها دختر کوچک هر ساله در انگلیس مجبور به ازدواج میشوند.
♦️براساس اداره آمار ملی، در سال ۲۰۱۷، ۱۸۳ نفر با رضایت والدین ازدواج کردند که ۱۴۰ نفر آنها دختر کوچک هستند. از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۶، حدود ۳.۳ هزار ازدواج با کودکان در انگلیس و ولز منعقد شده است که بیشتر آنها دختر هستند.
♦️بر اساس آمارهای سازمانهای خیریه که روی این مشکل کار میکنند، قوانین انگلیس، از این دختران کوچک حمایت کافی نمیکند. و غالباً والدین فرزندان خود را بهزور تحویل میدهند.
♦️این مسئله اغلب در کشورهای در حال توسعه به عنوان یک مشکل مشاهده می شود، دختران کوچک در سراسر انگلیس ازدواج می کنند.
@Efshagari2020
⭕️ سواد رسانه ای برای مادران
🔻مسئولین کم کاری می کنند؟ شبکه اجتماعی هم مصیبت شده است؟ میلیاردها دلار خرج می شود تا فرزندتان را از خودش و از شما بگیرند؟
همه اینها درست. اما نقش مادر کلیدی است. سواد رسانه ای مادر کارگشا است. در روزگاری که همه خوابند هیچ کس مثل مادر هوشیار نیست و موثر.
این متن از جهت سواد رسانه ای به نقش مادرانه می پردازد؛ فقط از جهت سواد رسانه ای و نه بیشتر.
شما می خواهید به فرزندتان کمک کنید. حالا فرض کنید سردبیر یک رسانه اید و او مخاطب . باید چه کرد؟
تغییر در مخاطب از طرق فرآیند اقناع انجام می شود. رسانه با اقناع بینش و گرایش و رفتار مخاطب را تغییر می دهد.
🔻با این مقدمه باید چه کرد؟
1️⃣ نگران باشید، نه مضطرب
گام اول خودتان اید. شما رسانه اید. اما رسانه هیجانی وعصبانی هیچ وقت نمی تواند موثر باشد. پس بر خود مسلط باشد. نه خودتان احساس گناه کنید و نه به فرزند احساس گناه دهید. صبور باشید و همه چیز را تمام شده نپندارید.
2️⃣ مقتدرانه عمل کنید، نه مستبدانه
مستبدانه تصمیم نگیرید و برخورد متصلبانه نکنید. با این حال مقتدر باشید. آدم مقتدر، قدرتش از اعتبارش است. هم قدرت دارد و هم مشروعیت. مادر به خودی خود اعتبار دارد. این اقتدار را نگه دارید که بسیار از آن کار بر میاید. اولین گام برای اقناع اعتبار منبع است که مادر در اوج آن قرار دارد.
3️⃣ اهل مدارا باشید، نه مسامحه
فرق ظریفی ایندو دارند. با فرزندتان متناسب با شرایطی که دارد مدارا کنید. اما مسماحه نکنید. یعنی بی خیال نباشید. ادمی که مدارا می کند تلاش می کند متناسب با شناخت و ظرفیت فرزند او را گام به گام به مقصد هدایت کند. اما ادم اهل مسامحه فرزندش را رها می کند.
4️⃣ نظارت کنید، نه مچ گیری
نرم افزارهای مختلفی برای نظارت بر فرزند وجود دارد؛ از آنها استفاده کنید. برای نظارت وقت بگذارید اما هر اطلاعی کسب کردید جار نزنید. مچ نگیرید تا حریم ها حفظ شود و فرزندان احساس نکند راه بازگشت وجود ندارد. فقط اطلاع کسب کنید تا متناسب با آگاهی تصمیم بگیرید.
5️⃣ فعال باشید، نه منفعل
مرحله بعدی شکستن مقاومت است و در اینجا شکستن تابو. ماجرا را عادی کنید تا حس کنجکاوی بر دیگر هیجان ها اضافه نشود. خیلی صادقانه و تا دیر نشده موضوعی که نگرانش هستید را با او در میان بگذارید. مثلا اگر اطمینان دارید که فرزندتان در معرض مواجه با کلیپ است خودتان زودتر او را مطلع کنید که ماجرا چیست وحس کنجکاوی را تعدیل کنید. بگذارید از شما بشنود تا دیگری.
6️⃣ تذکر دهید، نه تعلیم
مرحله بعد از شکستن مقاومت، ایجاد تردید است. برای ایجاد تردید استدلال کافی نیست. از عواطف استفاده کنید. از ابزارهایی که می تواند یک تلنگر برای فرزندان محسوب شود. آنچه فرزندتان می داند را در این مرحله تذکر دهید. مثلا توجه دادن به خودش؛ به بزرگیش و هویتش. یا تذکر دادن به عقوبت های دنیایی و غیردنیایی. یا حتا اینکه هر آدم عاقلی در هر جای دنیا نسبت به این موضوع نوعی نفرت دارد. این مرحله تذکر است نه تعلیم. بین ایندو تفاوت است. مثل تفاوت حکمت و موعظه. در تذکر، برخلاف تعلیم شخصیت متذکر و اعتبار منبع بسیار مهم است. مادر و مادری ازین جهت خیلی موثر است.
7️⃣ تعلیم دهید، نه تخدیر
حالا نوبت شناخت است. فرزنداتان را در مرحله دودلی رها نکنید. تحمیق یا تخدیر یعنی بی اعتنایی به آگاهی بخشی و رها کردن فرزند در جهل. با زبان همدلی و متکی به نقاطه مشترک با فرزند برای او استدلال کنید. استدلال درباره چی؟ سه چیز. اولا صاحب اثر کیست و چه ویژگی هایی دارد. دوم درباره خود اثر. اینکه چه مشخصاتی دارد. موسیقی و شعر و بازیگران و .... مرحله سوم نیز اینکه این کلیپ در شرایط امروز جامعه چه کارکردی دارد؟چه چیز را در مخاطب هدف گرفته است. چرا برایش تخریب این وجه در مخاطب اهمیت دارد؟
8️⃣ تشویق کنید، نه تادیب
واپسین مرحله در اقناع ترغیب است. یعنی ایجاد رفتار. این مرحله را با تشویق امتحان کنید تا تادیب. مثلا تشویقش کنید همین مسیر را برای کمک به دوستانش دنبال کند. تلاش کنید در این ایام بیشتر سمت کارهای دلپسند و دوست داشتنی برای خودش و خانواده برود. بیشتر سمت معنویت برود و کمتر در تنهایی و خلوتی شبکه های اجتماعی باشد.
9️⃣ پیروزید، نه شکست خورده
توجه کنید که در هر شرایطی پیروزید. زیبایی نزد فرزند شماست به امانت. بخواهد و نخواهد درونش خوبی ها را فریاد می کند. هم از درون به فضائل کشش دارد و هم از بیرون. هرکاری از دستتان ساخته است انجام دهید اما توجه کنید که هدایت اصلی دست من و شما نیست. دست اوست که حاضراست و ناظرست و باقی است. اوست که هادیست. به اسم رب ظاهر است و مربی است و تربیت با اوست. پس اول تلاش و بعد هم با حسن ظن و ایمان به پیروزی دعا کنید.
@Efshagari2020
پاپ فرانسیس نه به دنبال صلح است، نه عدالت، نه انسانیت؛ و گرنه چشم خود را بر جنایات آمریکا و عربستان در یمن نمیبست.
#باهم_برای_یمن
#معا_من_اجل_الیمن
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رهبری گفت حتما در بورس شرکت کنید؟!!
حتما تا انتها تماشا کنید و ببینید که، این ویدیو یک دقیقهای چگونه از تقطیع پنج ویدیو و بیش از سی قطعه کلیپ بصورت هدفمند ، با هم هماهنگ شدهاند تا محتوای سخنان سخنران را کاملا تغییر و جهت دهند به صورتی که موجب نفرت پراکنی و نارضایتی عمومی ایجاد شود
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢صادق زیباکلام: آقای خاتمی مردم اسباب بازی شما بودند؟
فعال سیاسی اصلاحطلب:
♦️آقای خاتمی نسبت به مردم متعهد نبود.
♦️آقای خاتمی جوری رفتار کرد که انگار اصلا نقشی در انتخاب حسن روحانی نداشت.
♦️اصلاحطلبان جوری رفتار کردند که انگار نه انگار، آنها در قبال انتخاب روحانی مسئولیت داشتند.
@Efshagari2020
💢وحشت کانالهای زنجیرهای افسادطلبان و تَکرارچیان روحانی در سال ۹۶ از استعفای سعید محمد
@Efshagari2020
💢اصلا سعید محمد برکنار شد، سعید جلیلی هم تخریب شد، آیت الله رئیسی هم منع شد، ثم ماذا؟
♦️فکری به حال شب انتخابات کنید که بی مایه فطیر است. با تخریب دیگران نهایتا به خیابانهای اطراف میرسید، برای رسیدن به پاستور باید خودتان را هم اثبات کنید.
@Efshagari2020
🔴بالاخره مقاومت مردم یمن مچ بن سلمان و رفقاش رو میخوابونه
#باهم_برای_یمن
#معا_من_أجل_اليمن
#TogetherForYemen
@Efshagari2020
🔴ریچاردنفیو برگشته تا به قول خودش تحریم های ایران را دردناک کند
لابد الان با خودش میگوید در این ۴سالی که نبودم، ایرانیها ۶۲تن ذخایر طلایشان را حراج کردهاند،
ارزهایشان را با دلار۴۲۰۰ به باد دادهاند،
در بودجه۱۴۰۰ هم توپ بستهاند به نقدینگی و تورم
دیگه چه کاری مانده برای من؟!
✍️ سیدامیر سیاح
@Efshagari2020
🇾🇪 یمن تو را می خواند!
🔸 پویش باهم برای یمن به یاری خداوند کشتی صلح با همراهی نمایندگانی از اقصی نقاط جهان با پرچم همه ملت های آزاده با حضور فعالان رسانهای،اجتماعی،ضدجنگ،که حامل مواد غذایی و دارویی است، در حال برنامه ریزی تدارک و آمادگی برای حرکت به سمت مردم مظلوم یمن میباشد.
#باهم_برای_یمن
🌐 شما عزیزان را به پیوستن به این پویش جهانی دعوت میکنیم👇
⏩ https://eitaa.com/joinchat/2885943392Cab83a81fac
@Efshagari2020
▪️ساعتی پس از رجزخوانیهای تکراری #سنتکام اندر حمایت از شرکا و متحدان با رژه بیثمر بی-۵۲، مجاهدان #یمن در یک عملیات گسترده و موفقیتآمیز موشکی و پهپادی تاسیسات #أرامكو در شرق عربستان، در حاشیه خلیجفارس را هدف قرار دادند.
💬 علی صمدزاده
@Efshagari2020
یمن، ایستاده بر دهانهی آتشفشان جنگ و تمامقامت بر کرانهی شهر سوخته... اما برای ابراهیمباوران، منجنیق عذاب، گاهوارهی موسی است و آتش پردهداران پردهدر بیتالله، «بردا و سلاما» است. ققنوسوار از میان شرارههای جنگ و گدازههای جهاد، زاده میشوند، اویسهای پیامبر ندیدهی ایمان گزیده. باید دستی بر آتش جنگ داشت تا فهمید که چه میکشند، پابرهنگان سرافراز سینهسوخته؛ احساس سوختن به تماشا نمیشود.
سوگند به برق خنجر یمنی آنگاه که از قامت تکیده و نحیف یاوران خدا حمایل میشود، که مشت خدا پر است از گزینههای انتقام چون ریح صرصر و سجیل منضود که به صبحی یا شامی بسان برق خاطف بر سر جنود شیطان فرود میآید و آنها را زیر و زبر میکند یا چون دسته علفی میجود. این دود و دم معرکه فرو مینشیند و فجر پیروزی سینهی آفاق را میشکافد و صبح امید از اعتکاف پردهی غیب بیرون میآید. سحر نزدیک است...
#باهم_برای_یمن
#معا_من_أجل_اليمن
#TogetherForYemen
✍زهرا محسنیفر
@Efshagari2020
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هماکنون در شهر سنندج در حال برگزاری است
🔻 «دهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «عصرهای کریسکان»
👈 این مراسم بصورت زنده از سایت و صفحات پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی و همچنین شبکههای مختلف سیما در حال پخش است.
💻 @Khamenei_ir
15.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نکات قابل تأمل حضرت آیت الله حائری شیرازی(ره) درباره انقلاب ایران و جنگ یمن و امام زمان (عج)
#باهم_برای_یمن
#TogetherForYemen
#معا_من_اجل_الیمن
@Efshagari2020
💢 وندی شرمن: شرایط ژئوپلیتیکی تغییر کرده؛ آمریکا توافقی محکمتر از برجام میخواهد!
🔻 وندی شرمن، نامزد قائم مقامی وزارت امور خارجه آمریکا، گفته است هرچند دولت جو بایدن به بازگشت به برجام تمایل دارد، بازگشت به این توافق ممکن نیست زیرا در ظرف شش سال گذشته شرایط ژئوپلیتیکی منطقه عوض شده است.
🔸 خانم شرمن روز چهارشنبه (۳ مارس) در جلسه بررسی تایید صلاحیت خود در کمیته روابط خارجی مجلس سنا گفت که دولت بایدن قصد دارد وارد توافق هسته ای شود اما می خواهد «آن را طولانیتر و محکمتر کند» و از آن به عنوان سکویی برای مذاکره در عرصه های دیگر استفاده کند. او گفت این باید بخشی از یک رویکرد جامع برای اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای باشد
▫️http://iribnews.ir/fa/amp/news/303937
@Efshagari2020
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📚 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب "عصرهای کریسکان" منتشر شد.
🔻 بسماللهالرّحمنالرّحیم
🔹️بسیار جذّاب تهیّه شده است؛ هم خود سرگذشت این جوان آزادهی کُرد جذّاب است و هم نوع نگارش صریح و کوتاه و بیحاشیهی کتاب. با اینکه نیروهای مبارز کُردِ طرفدار جمهوری اسلامی را از نزدیک دیده و شناختهام، آنچه از فداکاریهای آنان در این کتاب آمده، برایم کاملاً جدید و اعجابآور است. نقش مادر و همسر هم حقّاً برجسته است. دلاوری و شجاعتِ راوی و خانوادهاش ممتاز است و نیز برخی عناصر دیگر کُردی که از آنان نام برده شده است. در کنار این درخشندگیها، رفتار قساوتآمیز و شریرانهی کسان دیگری که بدروغ از زبان مردم شریف کُرد سخن میگفتند نیز بخوبی تشریح شده است. کتاب جامعی است؛ تاریخ، شرح حال، شناخت قوم کُرد، شناخت حوادث تلخ و شیرین منطقهی کردی در اوایل انقلاب ..
🔺️ در آذر ۹۹ مطالعه شد.
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اقدام جنجالی عروس ملکه انگلستان در استفاده از گوشواره های هدیه بن سلمان!
💢 شبکه تلویزیونی انگلیس با انتشار گزارشی که جدیدا منتشر شده است در توئیتر خود نوشت:
🔺 "نشان می دهد که مگان مارکل، عروس ملکه انگلیس گوشواره های اهدایی از طرف بن سلمان را استفاده کرده است؛ بن سلمان مسئول مستقیم قتل فاجعه انگیر جمال خاشقچی و عامل جنگ یمن، قحطی و بدبختی مردم در آن کشور است، عروس ملکه که ادعای دفاع از حقوق زنان را مطرح می کند چرا گوشواره های او را انداخته است؟!"
@Efshagari2020
▪️یه روستا از توابع شهرستان دشتی در استان بوشهر ۹۰درصد مردمش یا حافظ قرآن هستند یا قاری؛
حالا اگه یه دهکده توی یکی از ایالتهای امریکا ۹۰درصد مردمش حافظ کتاب درسیهاشونم بودن سلبریتیهای آمریکایی که هیچ؛ سلبریتیهای خودمون براشون گریبان میدَریدند و یقه چاک میدادند
💬عطیه نجاری
@Efshagari2020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فراموش کردن چند باره اشعاری درباره پیامبر اعظم توسط آذری جهرمی در مطلع سخنرانی
جهرمی:
♦️صداوسیما همین را هم از ما پخش نمی کند.
@Efshagari2020
🔴ضدّ انتخابات
🔹🔸از این چندماه قبل از هر انتخابات متنفرم. چون "فصل شعار و حرفهای روی هوا" است. اصلاحطلبها مشغول لولوسازی از روی کار آمدن فلان چهره اصولگرا و اقناع مخاطبانشان برای رأی به یک گزینهی دست چندم هستند. بین اصولگراها هم از دی و بهمن کم کم بحث میشود که فلانی بهتر است یا فلانی؟ این یکی رأی آورتر است یا آن یکی؟ وحدت حول یک نفر بهتر است یا نه؟ چرا آن گزینه جدید نه و آن قدیمی آره و کلی ازین حرفها و تحلیلها. یک سری افراد همیشگی و تکراری با حرفها و استدلالها و مدلهای تکراری تر میافتند به جان بدنه حزباللهی جامعه که آقا الان وقت این نقدها و حرفها نیست، این تحلیلها و آسیبشناسی ها درست، اما الان دیگر باید بین یکی از این دوسه نفر موجود انتخاب کنیم تا انقلاب از این پیچ تاریخی عبور کند. جو میدهند و نیرو جمع میکنند و حسابی به کارشان میگیرند. اگر رای بیاورند به همان سبک آن نیروها را در دعوای باندی و زرگری خود با رقیبِ وسط میدان به کار میگیرند و جامعه را به جان هم میاندازند. اگر هم رأی نیاورند که آن بدنه ی دغدغه مند کف جامعه را ول میکنند به امان خدا تا انتخابات بعدی. دفعه بعد هم باز همین آش و همین کاسه!
♦️این وسط میبینید آن نیروی حزبالهی دغدغه مند پرشور، تبدیل شده به یک فعال اینستاگرامی و توییتری که کل انرژی چندساله اش صرف دعواهای باندی و قبیلهای آقایان و دفاع از یکی و حمله به دیگری شده است. یعنی این احزاب و دستجات سیاسی، این وسط نه اندکی اصول گفتمان انقلاب و امام و سیاستورزی انقلاب به او آموختهاند؛ نه قوه تحلیل سیاسیاش را رشد دادهاند، نه گفتمان رهبری در عرصههای مختلف را برایش تبیین کردهاند، نه تاریخ انقلاب و جریانشناسی سیاسی؛ هیچ! یک میلیمتر هم رشدش ندادهاند! اما در عوض یک فعال مجازی تندخو ساختهاند که اوج سطح دغدغهاش در اختلافات بین مجلس و دولت و جلیلی و قالیباف و آذري جهرمی و کمیته فیلترینگ خلاصه میشود، همه گافهای طرف مقابل را حفظ است، هشتگ ترند کن است، به اخبار محرمانه دسترسی دارد و سری در کدبازی های سیاسی دارد و این حرفها. واقعا "تحزب" در انقلاب اسلامی قرار بود به این سطح از ابتذال برسد؟ این بود الگوی کار حزبی حزب جمهوری و رویای بهشتیها و خامنهای ها؟ یا قرار بود احزاب "کانال کشی فکری صحیح جامعه" و "تربیت نیروی متعهد انقلابی" را عهدهدار باشند؟
♦️حقیقتش سود جریانهای سیاسی مختلف، در "سطح پایین نگه داشتن هواداران" است. هوادار سیاسی، هرچه نفهم تر باشد، مطیع تر است و جوگیر کردنش راحت تر است. به قول وحید جلیلی رهبری میگویند تحلیل کنید ولو غلط و عدهای میگویند تحلیل نکنید ولو درست. آنها دیدهاند "جوگیر کردن هوادار بیتحلیل" راحتر است از "اقناع هوادارِ با تحلیل و آگاه". مثال بزنم؟ سادهترينش این است که برای دسته اول میتوانی تناقضهای رفتار سیاسی ات را با پاسخ همیشگیِ "مجبور بودن در مقطع حساس کنونی" حل کنی، ولی دومی را باید "قانع" کنی. اولی همیشه پای کار است، با نسخههای باهنر و ولایتی و زاکانی و ایثارگران و چند "عزیز" دیگر به هر لیستی و هر فردی رأی میدهد و کاری به فرآیند و نیروهای دخیل در آن ندارد. اما هوادار با تحلیل است که میپرسد چرا یک انتخابات میگویید باید ببینیم نظر رهبری به چه کسی است و به او رای بدهیم، یک انتخابات میگویید"بین صالح مقبول و اصلح نامقبول به اولی رای بدهید"، یک انتخابات میگویید وحدت روی یک گزینه قبل انتخابات، یک انتخابات میگویید سه گزینه همزمان و وحدت روی یک نفرشان در دوران تبلیغات، یک انتخابات میگویید باید به اصلح رای بدهیم! نیروی با تحلیل است که میپرسد با نهی امام نسبت به ورود نظامیان به سیاست چه کنیم؟ میپرسد جمنا چه گلی به سرمان زد که حالا زیر عَلَم شانا سینه بزنیم. او است که میپرسد چرا حزب جمهوری اسلامی از رجایی که عضوش نبود برای نخستوزیری دفاع کرد، ولی آقای زاکانی میگوید امثال فلانی و فلانی که وابستگی تشکیلاتی به اصولگرایی ندارند نباید با آمدنشان در جبهه انقلاب ایجاد شکاف کنند.
♦️بگذریم، میگفتم که از موسم انتخابات متنفرم. چون این چندماه آدمهایی که چهار سال است کاری به بدنه حزباللهی کف میدان نداشتند باز با ژست دلسوزی سر و کله شان پیدا میشود و از ضرورت نجات انقلاب توسط خود و نسخه تجویزیشان میگویند، چندماه مسابقهی "افتخارات انقلاب را به نام خود زدن" و "ادای مردمی بودن درآوردن" راه میاندازند، شعارهای دهن پرکن میدهند و در دل به جماعتی که برایشان هورا میکشند میخندند و بعد هم میروند تا انتخابات بعدی.
✍️ #محمدامین_فرجاللهی
@Efshagari2020
🔴آقای جهانگیری فعلا تکلیف این 8 بابک رو مشخص کنید
@Efshagari2020
▪️غمانگیرترین سخنان همت در نبرد مسلمبن عقیل بود. گفته بود:
اف به گور آن مسئول. اگر آن مسئول شرف داشت، میرفت وضع آن جاده را میدید. خدا شاهد است آنجا بیشتر از سی چهل متر خاکریز لازم نداشت بزنی. به شرف زهرا قسم به خاطر نبود آن خاکریز، آنجا شش نفر شهید شدهاند
گلولهی تکتیرانداز بعثی، داراق! زده توی مغزشان و آنها را کشته. جواب خدا را اینها چه میدهند؟ بلند شوید کار کنید. مگر شرف ما از آن بعثی کمتر است؟ آن بعثی کافر پفیوز، لودر و بلدوزرش بیشتر از ما کار میکند...
ملت بدبخت فقیر و بینوا از خرج خرید تخممرغ برای شام و ناهار زن و بچهی یتیمش میزند، با چنین پولی، کمپوت دانهای بیستتومان را میخرد و به این جبههها میدهد.
🔻آن خائنی که رانندهی این گریدر است، دارد میخورد و میخوابد. آن مردکی که رانندهی این بلدوزر است مفتخور است. بچههای مردم دارند توی خط زیر گلولهی خمپاره شهید میشوند. چرا؟ چون اینها نرفتهاند برای بچههای مردم سنگر بزنند. پسفردا جواب خدا را چه میدهید؟
نشستهاید کمپوت گلابی میخورید. انگار ملت این کمپوتها را فرستاده، که بدهیم مفتخورها بخورند... خب کار کنید. شماها به دلخواه خودتان نیامدهاید. اگر آمده بودید یک لحظه هم برای رضای خدا کار میکردید و از این که بچهها اینهمه زخمی و شهید میدهند خجالت میکشید...
🔻من همت هستم؛ فرماندهی لشکر هستم، پوست از کلهی همهتان میکنم. رفتهاند از بودجهی بیتالمال بدبخت زدهاند، این دستگاهها را خریدهاند برای کمک به جنگ. یک مشت الّاف را به اینجا آوردهاند از بودجهی بیتالمال خرجشان کردهاند و آنها را گذاشتهاند پشت این دستگاهها...
همت زنده بود. حرفهایش، دردهایش، زخمهایش. و آرمانهایش
همین.
💬 مسعود دیانی
@Efshagari2020
▪️نقدینگی ۳ هزار هزار میلیارد تومانی اقتصاد ایران در دوران مدیریت عبدالناصر همتی
@Efshagari2020
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قاضی زاده نماینده مجلس: وزیری که دم از اقتصاد دیجیتال میزند هنوز فرق درآمد و ترنور را نمیداند
فقط در یازده ماه اخیر همراه اول در بورس ۲۱.۵ هزار میلیارد تومان درامد داشته است
دولت حق السهم حاصل از اپراتورها را به مجلس شفاف اعلام نکرده و مشخص نیست شش هزار میلیارد تومان کجا خرج شده است
@Efshagari2020