عیسی زارعپور
🔸حتما شما هم گاهی از دریافت پیامکهای تبلیغاتی از شمارههای شخصی کلافه میشید. محتوای برخی از این پیامکها، غیرمجاز و برخی هم کلاهبرداری است. این پيامکها بیشتر از طريق سرشمارههای پيامکی و گاهی هم از طریق سیمکارتهای شخصی تلفن همراه يا خطوط تلفن ثابت ارسال میشن.
🔸با شمارهگیری کد #800* یا تماس با واحد ارتباط با مشتریان اپراتورها میتونید مسدود یا فعالسازی دریافت پیامک های تبلیغاتی را از سرشمارههای پیامکی درخواست کنید.
🔸سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويی برای پیشگیری از ارسال انبوه پيامکها مزاحم از ابتدای سال جاری اقداماتی را انجام داده:
_ شناسايی ۳۱۷۲۸خط شخصی و سرشماره متخلف از طريق سامانه کشف تقلب و گزارشهای مردمی به سامانه پيامکی ۱۹۵
🔸الزام اپراتورها و فعالان ارسال پیامک انبوه به تشدید نظارت، اصلاح قراردادها و درج جرایم بازدارنده و نيز احراز هویت دقيق متقاضیان ارسال پيامک انبوه
🔸شناسایی عوامل متخلف فروش سیمکارتهای شخصی برای ارسال پیامک انبوه و قطع دسترسی آنها و طرح دعوی در محاکم قضایی
🔸 اطلاع رسانی از طریق ارسال پيامک و درج در اخبار
🔸در صورتيکه با وجود مسدودسازی دريافت پيامکهای تبليغاتی، همچنان پيامکهايی با محتوای نامناسب دريافت میکنيد، این تخلف را با ارسال شماره خط ارسالکننده به سامانه پیامکی 195 گزارش کنيد. گزارشهای ارسالی در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بررسی و در صورت احراز تخلف، سرشماره ارسالکننده مسدود یا قابلیت ارسال پیامک از شماره شخصی ارسال کننده، سلب میشه.
🔸با توجه به مقررات جاری، ارسال هر نوع پیامک انبوه از خطوط شخصی ممنوعه و در صورت ارسال، خط تلفن ارسالکننده، مشمول قطع یکطرفه ارسال پیامک میشه.
🔸متقاضیان امور تبلیغاتی یا سایر امور نیازمند به ارسال پیامک انبوه باید از پنلهای دارای مجوز ارسال پیامک انبوه استفاده کنند.
#گزارش_به_مردم
✅مشاور وزیر ارتباطات:
🔻برقراری ارتباطات در مناطق کم برخوردار از برنامهها و اهداف وزارت ارتباطات است
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25956/
⭕در دیدار وزیر ارتباطات با رییس کمیته امداد مطرح شد؛
🔹زارعپور: نتیجه هوشمندسازی کمیته امداد افزایش مشارکت مردم است
🔹بختیاری: با هوشمندسازی تمام فعالیتهای کمیته امداد شفاف میشود
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25958
🔸 فرکانسهایی که برای انتقال صوت و داده در ارتباطات سیار استفاده می شوند، منابع خدادادی اما محدودی هستند. به همین دلیل نمیتوانیم توقع داشته باشیم که توسعه ظرفیت انتقال داده از طریق شبکه تلفن همراه تا بینهایت باشد و به همین دلیل اصرار داریم شبکه فیبر نوری را به عنوان منبع شبه-نامحدود انتقال دیتا در سراسر ایران اجرا کنیم تا کیفیت و سرعت شبکه دیتای ثابت خانگی به حداکثر برسد و رضایت مردم عزیز و شریف کشورمان را برآورده کند.
🔸بخشی از محدوده فرکانسی که تاکنون در اختیار اپراتورهای همراه قرار نگرفته بود، باند فرکانسی ۲۳۰۰ است. افزودن این لایه باند فرکانسی اقدامی تکمیلی برای بهبود کیفیت و سرعت ارتباطات تلفن همراه است که از فردا به تدریج به ۱۸۰۰ سایت شبکه 4G ایرانسل اضافه خواهد شد و ظرفیت شبکه این اپراتور را روزانه تا ۱۰۰۰ ترابایت در مراکز استانها افزایش خواهد داد. امیدوارم که دیگر اپراتورها هم به سرعت استفاده از این محدوده فرکانسی را آغاز کنند.
🔸گامهای فنی لازم برای بهبود کیفیت و سرعت شبکه تلفن همراه یک به یک در حال تکمیل است که گزارش آن را محضر مردم شریف ایران ارائه خواهم کرد.
#گزارش_به_مردم
⭕️مشاور وزیر ارتباطات و مجری طرح USO خبر داد:
🔹برنامهریزی سه مرحلهای برای کاهش شکاف دیجیتالی
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25960/
⭕️به مناسبت ایام دهه فجر انقلاب؛
🔻605 پروژه پست بانک ایران مورد بهره بردای قرار گرفت
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25962/
✅مدیر عامل پست انجام داد؛
🔻بازدید سرزده از منطقه پستی جنوب شرق تهران
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25964/
✅وزیر ارتباطات در آیین افتتاح پروژههای ارتباطی شرکت ایرانسل:
🔻ارتقا کیفیت و توسعه ظرفیت شبکه ارتباطی را بهطور ویژه دنبال میکنیم
🔻 اپراتورها به سرعت به سمت بهرهبرداری از محدوده فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز حرکت کنند
🔻طرح ملی واگذاری پورتهای فیبر نوری هفته آینده کلید میخورد
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25966/
✅معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
🔹«سلام» سامانه نظارت مردمی است
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25968/
عیسی زارعپور
✅ هیچگاه مخالف رسانهای شدن طرح موسوم به «صیانت» نبوده ام اما به چگونگی آن انتقاد داشته و دارم:
🔸آنچه این روزها تحت عنوان «نظر وزیر ارتباطات درباره نادرست بودن رسانهای شدن طرح حمایت از حقوق کاربران» در برخی رسانهها منتشر شده، برداشتی غیردقیق و ناصحیح از سخنان بنده است. نسخه اولیه «طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه» زمانی رسانهای شد که دارای مشکلات، کاستیها و نقایص زیادی بود و خاطر عموم کاربران، فعالان زیستبوم فضای مجازی و صاحبان کسبوکارهای اینترنتی را مکدر کرده بود. وزارت ارتباطات در جلسات متعددی نظرات کارشناسی نمایندگان کسبوکارها، فعالان فضای مجازی و دستگاههای مرتبط با این حوزه را اخذ و جمعبندی کرد و با معرفی نمایندهای به کمیسیون ویژه بررسی این طرح در مجلس شورای اسلامی، تلاش کرد تا نقایص و کاستیهای این طرح برطرف شود. این روند هنوز هم ادامه دارد و طرح مذکور هنوز نهایی نشده است.
🔸 وقتی طرحی در مرحله اولیه بررسی کارشناسی است و تلاش همهجانبه برای ترمیم و اصلاح آن جریان دارد، اطلاعرسانی زودهنگام و گاه ناقص یا متناقض درباره مفاد آن موجب بیاعتمادی افکار عمومی میشود و بر روند تلاشهای اصلاحی اثر منفی میگذارد. قاعدتا اطلاعرسانی باید بر بحثهای کارشناسی و نخبگانی برای ترمیم کاستیها و نقایص متمرکز شود تا فضای اصلاحی توأم با دقت، طمانینه و سعهصدر پیش برود وگرنه انتشار نسخه نهایی هر طرحی حتی قبل از تصویب و تایید یکی از وظایف رسانههاست.
🔸به اعتقاد من رسانهها نمایندگان افکار عمومی هستند و تلاششان برای آگاهی از جزئیات همه رویدادهای کشور و نقد منصفانه، بخشی از رسالت آنها و مایه رشد و ارتقا جامعه است.
امروز میدان انقلاب ، جشن پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی.
شور و نشاط و امید به آینده در بچههایی که در مراسم شرکت کرده بودند موج می زد. به فضل خداوند و وحدت و همت همه ایرانیان، از این دوران سخت عبور خواهیم کرد و ایرانیِ قویتر از همیشه خواهیم ساخت.
#ایران_قوی
#انقلاب_اسلامی