🔴به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم تکریم سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و معارفه رئیس این سازمان با اشاره به ماموریتهای اصلی وزارت ارتباطات، گفت: انتظارات ما در حوزه فناوری اطلاعات در سازمان فناوری اطلاعات محقق میشود و این سازمان وظیفه سنگینی بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه باید کاری کنیم که طعم شیرین فناوری به مردم چشانده شود، افزود: در چند سال گذشته کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات به خوبی توانستهاند این کار را انجام دهند و مردم نیز تا حدی لذت فناوری را چشیدهاند.
زارعپور با اشاره به اینکه در سالهای اخیر در بخش دولتی هم کارهای بسیاری شده است، تصریح کرد: البته تحقق همه آنچه مربوط به حوزه فناوری و دولت الکترونیکی است بر عهده وزارت ارتباطات نیست و نیاز به همراهی همه دستگاهها و عزم ملی دارد تا مردم بتوانند خدمات دولتی را به صورت الکترونیکی و هوشمند دریافت کنند.
وی برونرفت از مشکلات اداری را استفاده از فناوری اطلاعات عنوان کرد و افزود: راهی غیر از این برای شفافیت و از بین بردن فساد در کشور وجود ندارد و سازمان فناوری اطلاعات به همراه شورای اجرایی فناوری اطلاعات وظیفه پیگیری و انجام این مهم را به عهده دارند.
وزیر ارتباطات خطاب به معاونان و روسای سازمانهای تابعه وزارت ارتباطات تاکید کرد: ما در جایی قرار گرفتهایم که میتوانیم با توسعه کاربردهای فناوری اطلاعات زندگی را برای مردم لذتبخش کنیم و باید تمام تلاشمان را برای این منظور انجام دهیم.
وی ادامه داد: حمایت و خدمات سازمان فناوری اطلاعات به کسب و کارهای بخش خصوصی باید بر مبنای نقشه راه مشخص و با هدف ارائه خدمات هوشمند به مردم باشد.
زارعپور تاکید کرد: باید با بخش خصوصی واقعی کار را پیش ببریم به نحوی که خدمات ارائه شده اقتصادی باشد و ماندگار و مستمر بماند.
وزیر ارتباطات امنیت بسترهای ارائه خدمات را وظیفه سنگینی دانست که نبود آن میتواند باعث عدم اعتماد شود؛ وظیفهای که برعهده سازمان فناوری اطلاعات قرار دارد.
وی یکی دیگر از ماموریتهای سازمان فناوری اطلاعات در دوره جدید را رگولاتوری فناوری اطلاعات عنوان کرد به نحوی که وظایف تمام بخشها به صورت شفاف مشخص شود.
بر اساس این گزارش، وزیر ارتباطات در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و قرآن کریم از زحمات محسن نادریمنش سرپرست سابق سازمان فناوری اطلاعات تقدیر و حکم انتصاب محمد خوانساری به ریاست سازمان فناوری اطلاعات را اهدا کرد.
عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سفر یکروزه خود به شهر قم به دیدار تعدادی از علما و مراجع عظام رفت.
به گزارش خبرنگار مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه برنامه سفر یکروزه خود به شهر قم به دیدار آیات عظام نوری همدانی، مکارم شیرازی، علوی گرگانی و آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه رفت و از رهنمودهای آنان برای خدمت بیشتر به مردم آگاه شد.
وزیر ارتباطات در این دیدارها با اشاره به عزم و اراده دولت سیزدهم برای رفع مشکلات مردم، به اهمیت فناوری اطلاعات در زندگی مردم پرداخت و گفت: امروز زندگی مردم اعم از آموزش، کسبوکار و خدمات روزمره به فضای مجازی گره خورده است.
وی به راهاندازی شبکه ملی اطلاعات بهعنوان یکی از اولویتهای وزارت ارتباطات در این دیدارها تأکید کرد و افزود: ما با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات به دنبال ایجاد شبکهای پرسرعت برای خدمات بهتر به مردم هستیم و این به معنی قطع اینترنت جهانی نیست.
زارعپور به فرصتها و تهدیدات این فضا نیز اشاره کرد و گفت: طوری باید برنامهریزی کنیم که از فرصتهای این فضا که مانند شمشیر دو لبه است بهطور مناسب استفاده کنیم و تهدیدات آن را کاهش دهیم.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: در چند سال گذشته زیرساختهای بسیار خوبی در حوزه ارتباطات فراهم شده اما نیاز به کار بیشتری دارد تا فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی داشته باشیم.
🔴در این دیدارها علما و مراجع عظام نیز به اهمیت فضای مجازی و استفاده از فرصتهای آن برای مردم تأکید کردند و از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستند برای کاهش آسیبهای این فضا نیز تدابیری اندیشه شود.
استفاده از هوش مصنوعی در حوزه اجتهاد، کمک به حوزه علمیه برای تولید محتوا در فضای مجازی و تقویت زیرساختهای ارتباطی حوزههای علمیه قم از مباحثی بود که در دیدار با آیتالله اعرافی، مدیر حوزههای علمیه مطرح شد و وزیر ارتباطات پیشنهاد ایجاد کار گروهی برای بررسی همکاریهای مشترک با حوزه را ارائه کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان سفر خود از مدرسه علمیه آیتالله بهجت نیز دیدار کرد و با طلاب این مدرسه به گفتگو پرداخت. در این دیدار صمیمانه طلاب نظرات خود را در خصوص فضای مجازی و مسائل مربوط به آن مطرح کردند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با تولیت حرم حضرت معصومه(س) به برنامه وزارت ارتباطات برای توسعه شبکه ملی اطلاعات و ارائه خدمات مناسب به مردم اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سفر خود به شهر قم با آیتالله سعیدی، تولیت آستان حضرت معصومه(س)و نماینده ولی فقیه در استان قم دیدار و گفتوگو کرد.
زارعپور در این دیدار با اشاره به برنامه اهمیت فضای مجازی در زندگی مردم ، گفت: اولویت و هدف جدی ما تحقق شبکه ملی اطلاعات برای ایجاد زیرساخت ارتباطات پرسرعت و ارائه خدمات با کیفیت به مردم است.
وی با اشاره به اینکه نگاه ما به فناوری اطلاعات فرصتمحور است، افزود: تحقق دولت الکترونیک می تواند باعث حل مشکلات و ارتقای کارآمدی نظام اداری و از بین بردن زمینههای فساد و حذف امضاهای طلایی گردد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه برای حل چالشهای فضای مجازی باید با تدبیر عمل کرد، گفت: با نگاه فرصتمحور باید از این فضا حداکثر استفاده را بکنیم.
وی به نیاز بالا بردن سطح دانش و مهارت برای استفاده از فضای مجازی تاکید کرد و افزود: تا پایان سال جاری فاز اول اپراتور کودک برای استفاده مناسب و مدیریت شده برای کودکان و خانوادهها راهاندازی میشود.
تولیت آستان حضرت معصومه در این دیدار با اشاره به اینکه فضای مجازی تماما فرصت است، گفت: فضای مجازی مانند بسیاری از پدیدههای طبیعی و غیرطبیعی آسیبها و چالشهایی دارد اما خواست مردم استفاده از این فضاست و نمیشود این فضا را بست.
🔴 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه فضای مجازی آسیبها و چالشهای جدی هم دارد که باید برای آن تدبیر کرد تأکید کرد که فرصتهای فضای مجازی بیش از تهدیدات آن است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کمیسیون سیاسی اجتماعی دبیرخانه مجلس خبرگان در قم با تأکید بر ضرورت بهرهگیری حداکثری از فرصتهای فضای مجازی گفت: امروز زندگی مردم با فناوری اطلاعات و فضای مجازی گره خورده است و این فناوری میتواند بسیاری از مشکلات کشور را حل کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: اعتقاد داریم فضای مجازی در صورت مدیریت درست، فضایی فرصتساز است اما درعینحال آسیبها و چالشهای جدی هم دارد که باید برای آن تدبیر کرد. هر چند فرصتهای فضای مجازی بیش از تهدیدات آن است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه فناوری اطلاعات و فضای مجازی فرصتی بینظیر برای افزایش کارآمدی نظام است، گفت: فناوری اطلاعات و فضای مجازی تسهیلکننده خدماترسانی در حوزههای مختلف است و میتواند موجب افزایش رضایتمندی مردم شود. درعینحال میتوان با اتکا بر این فناوری امکان توسعه اشتغال در کشور را نیز فراهم کرد.
وی با بیان اینکه برنامه کلیدی وزارت ارتباطات در دوره جدید فراهم کردن زیرساخت لازم برای فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی است، گفت: این زیرساخت با عملیاتی شدن شبکه ملی اطلاعات ایجاد میشود. شبکه ملی اطلاعات هم به معنای قطع دسترسی به اینترنت جهانی نیست بلکه در اصل ایجاد شبکهای است که زیرساخت ارتباطی پرسرعت را برای بهرهگیری از ظرفیت خدمات بومی فراهم میکند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بنده اعتقاد دارم در شرایطی که زندگی مردم با فضای مجازی گره خورده است باید با تدبیر بیشتری برای این فضا تصمیمگیری کنیم و در هر تصمیمگیری، مردم و کاربران را در نظر بگیریم.
پیش از صحبتهای وزیر ارتباطات، اعضای کمیسیون اجتماعی و سیاسی مجلس خبرگان به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود در خصوص مسائل و مشکلات فضای مجازی پرداختند و پیشنهاداتی در این خصوص مطرح کردند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به حمله سایبری روز سه شنبه به سامانه هوشمند سوخت تأکید کرد: افزایش آمادگی برای مقابله با حملات سایبری ضروری است.
به گزارش مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات، عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با مدیران شرکتهای ارائهدهنده خدمات ارتباطی ثابت(FCP) با اشاره به حمله سایبری روز سه شنبه به سامانه هوشمند سوخت گفت: در تقسیم کاری که برای پیشگیری و مقابله با حوادث سایبری پیشبینی شده، حفاظت از زیرساختهای حیاتی بر عهده پدافند غیرعامل و مرکز راهبردی افتا است، بنابراین وزارت ارتباطات در این زمینه مسئولیتی ندارد و به همین دلیل تا امروز در اینباره موضعگیری نداشتیم.
وی با تأکید بر ضرورت موضعگیری واحد در اینباره اظهار کرد: گاهی تشتت در اطلاعرسانی و فرماندهی باعث ایجاد حاشیه میشود به همین دلیل ترجیح دادیم برای حفظ آرامش جامعه اعلام موضعی نداشته باشیم چون در اصل مسئولیتی هم نداشتیم اما درعینحال از همان ابتدا در تماس با وزیر نفت برای هرگونه کمکی اعلام آمادگی کردیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه امروز دنیا، دنیای تقابل سایبری است، گفت: بر اساس گزارش مرکز پایش امنیت سایبری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، روزانه با چندین حمله سایبری از حملات ساده گرفته تا حملات پیچیده مواجه هستیم؛ بر این اساس ضروری است بیشازپیش آمادگی خودمان را برای مقابله با حملات سایبری افزایش دهیم.
زارع پور در ادامه با بیان اینکه وضعیت ارتباطات دیتای ثابت در کشور راضیکننده نیست.
🔴زارع پور گفت: ما برخلاف بسیاری از کشورهای جهان، مسیر متفاوتی را در زمینه توسعه ارتباطات پیش گرفتهایم و به همین دلیل امروز شاهد توسعه نامتوازن ارتباطات ثابت و سیار هستیم و برخلاف ارتباطات سیار، ارتباطات ثابت آنچنانکه باید توسعه پیدا نکرده است.
وی افزود: در اغلب کشورها، کاربران اینترنت برای مدیریت ترافیک مصرفی خود در منزل از فناوری تلفن همراه استفاده نمیکنند. این در هر حالی است که کاربران ایرانی در منزل هم از فناوری موبایل استفاده میکنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: باید این موازنه را تغییر دهیم، و بر اساس برنامه تقدیمی به نمایندگان مجلس در هنگام اخذ رای اعتماد، مأموریت خودمان را در تغییر این موازنه با همراهی شرکتهای ارائهدهنده خدمات ارتباطی ثابت، محقق کنیم.
🔴زارعپور با تأکید بر اینکه توسعه ارتباطات پرسرعت ثابت در دولت سیزدهم بحثی راهبردی است، گفت: عزم دولت سیزدهم بر توسعه ارتباطات ثابت است و موانع پیش رو نمیتواند ما را از رسیدن به این هدف باز دارد.
وی با بیان اینکه شرکتهای خدمات ارتباطی ثابت در مسیر توسعه ارتباطات ثابت نقش کلیدی دارند، گفت: ما در وزارت ارتباطات آمادگی داریم تمام ظرفیتهای کشور را پای کار بیاوریم تا ارتباطات ثابت بهسرعت روی ریل توسعه قرار گیرد و این اتفاق باید در دو سه سال آینده رقم بخورد.
وزیر ارتباطات در ادامه تصریح کرد: در این راستا بهزودی کارگروهی تشکیل و نماینده ویژهای منصوب خواهد شد و مسئول توسعه ارتباطات ثابت در کشور خواهد بود.
زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خاتمه گفت: برای تحقق پروژه بزرگ ملی توسعه ارتباطات ثابت در کشور کار بزرگی را در پیش داریم و امیدوارم در کنار هم بتوانیم تا چهار سال آینده حداقل ۲۰ میلیون پورت پرسرعت ثابت را عملیاتی کنیم.
پیش از سخنان وزیر ارتباطات، مدیران شرکتهای ارائهدهنده خدمات ارتباطی ثابت(FCP) به بیان نظرات، پیشنهادات و چالشهای پیشروی خود در توسعه ارتباطات ثابت پرداختند.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با صدور اطلاعیهای تاکید کرد که تمامی زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی کشور بدون هیچ مشکلی در حال خدماترسانی هستند.
به گزارش مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات، در پی اختلال به وجود آمده در سامانه جایگاههای سوخت و نگرانی افکار عمومی از تسّری این اختلال به زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی به آگاهی میرساند تمام سامانههای ارتباطی و مخابراتی در سراسر کشور بدون هیچگونه اختلالی در حال ارائه خدمات هستند.
بر اساس پیگیریهای به عمل آمده و با تلاش کارشناسان وزارت نفت اختلال به وجود آمده در سامانههای جایگاههای سوخت نیز در حال رفع است و در ساعات آینده به تدریج به حالت پایدار باز میگردد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع مدیران پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: پژوهشگاه ارتباطات باید مغز متفکر و دیدهبان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور باشد.
عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات خطاب به مدیران و معاونان آن گفت: پژوهشگاه میتواند نقش بسیار مهم و اساسی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور ایفا کند و نقش کلیدی بر عهده داشته باشد و به مغز متفکر ICT کشور تبدیل شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: اساسا ماموریت پژوهشگاه و هدفش از راهاندازی آن پاسخگویی به نیاز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از حیث کار کارشناسی، تصمیمسازی، تصمیمگیری، مطالعات راهبردی و تحقیق و توسعه بوده است.
زارعپور تصریح کرد: با توجه به زیرساختهای این مجموعه، که مهمترین آن هیئت علمی، پژوهشگران و جمعها و جلسات نخبگانی است، پژوهشگاه میتواند نسبت به شناسایی مسائل اساسی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و در عین حال ارائه راهکارهای مناسب اقدام کند اما در حال حاضر پژوهشگاه چنین نقشی را ایفا نمیکند و این روند باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حیات بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به پژوهشگاه ارتباطات گره نخورده است، گفت: این موضوع بسیار با اهمیت است که پژوهشگاه ارتباطات محل شناخت مسائل و چالشها و ارائه راهکارهای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات و در حقیقت رگ حیاتی این بخش باشد؛ چون پژوهشگاه هم زیرساختهای لازم را در اختیار دارد و هم به شبکه نخبگانی کشور متصل است.
🔴 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه پژوهشگاه در حوزه دیدهبانی فناوری نوین هم باید نقش پررنگتری داشته باشد، گفت: پژوهشگاه ارتباطات باید دیدهبان بخش ICT کشور باشد و فناوریهای نوین را رصد کند؛ البته نه در حد ارائه گزارش بلکه با بر عهده گرفتن نقش راهبری و استقرار کامل ایدههای نو در نظام ICT کشور.
وی با بیان اینکه با وجود پژوهشگاه ارتباطات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات باید مستغنی از وجود مشاور باشد، گفت: اگر پژوهشگاه ارتباطات که چندین گروه پژوهشی در حوزههای مختلف و مرتبط با ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد.
🔴زارع پور افزود: بحث نوآوری که منجر به بومیسازی و تولید محصول شود از مواردی است که باید در پژوهشگاه پیگیری شود؛ البته نه اینکه لزوما خود پژوهشگاه ورود کند بلکه باید نظام نوآوری کشور را به خدمت بگیرید تا آنها در این زمینه فعال شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: پژوهشگاه باید روی تولید فناوری سرمایهگذاری کند و با استفاده از شبکه نخبگانی که در شرکتهای دانشبنیان وجود دارد زمینه تولید محصول و تجاریسازی آن را فراهم کند.
وی با بیان اینکه در دوره جدید مسئله اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات است، گفت: پژوهشگاه باید به عنوان بازوی برنامهریزی معاونت برنامهریزی و راهبردی وزارتخانه و شبکه ملی اطلاعات ایفای نقش کند.
زارعپور ادامه داد: مهمترین دلیل اینکه دبیرخانه اجرایی شبکه ملی اطلاعات را به معاونت برنامهریزی و راهبردی محول کردیم این بود که این معاونت قرار است به مغز برنامهریزی بخش ارتباطات کشور تبدیل شود، قاعدتاً این مغز متفکر نیازمند بازوی قوی در حوزه برنامهریزی است که پژوهشگاه میتواند چنین نقشی را به خوبی ایفا کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خاتمه گفت: بنابراین باید حداکثر استفاده از ظرفیت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اجرای دقیق شبکه ملی اطلاعات انجام شود.
پیش از سخنان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعدادی از معاونان و روسای پژوهشکدههای تخصصی به ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات مجموعه تحت مدیریتشان پرداختند.
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان جلسه در یک بازدید سه ساعته از بخشهای مختلف اداری و پژوهشکدههای تخصصی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدن و از نزدیک با کارشناسان و کارکنان این مجموعه گفتوگو کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر یکروزه خود به مشهد مقدس با حضور در پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات این شهر از جدیدترین فعالیتهای این مرکز آگاهی یافت.
عیسی زارع پور در سفر به مشهد از پارک اقتصاد دیجیتال به عنوان یکی از مهمترین مراکز تولید محتوای کشور یاد کرد و با فعالان حوزه کسب و کار مستقر در پارک، گفتوگو کرد و از فعالیت آنان در این مرکز آگاهی یافت.
زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه این سفر از پارک ارتباطات و فناوری اطلاعات مشهد که در حوزه تولید محتوای فضای مجازی فعالیت دارد و در طبقه چهارم اداره پست مرکزی مشهد مستقر است بازدید کرد و با پیشرفتهای بخش فناوری اطلاعات در حوزه کسب و کارهای نوآفرین آشنا شد.
زارعپور همچنین با حضور در مجتمع Ict استان خراسان رضوی با همکاران وزارت ارتباطات مستقر در این مجتمع دیدار و گفتگو کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه حضور در مراسم بازگشایی مدارس در یکی از مدارس دخترانه استعدادهای درخشان منطقه یک در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه آموزش مجازی در کنار آموزش حضوری همچنان ادامه دارد، بر اساس قولی که به وزارت آموزش و پرورش داده بودیم ترافیک بسته شاد برای دانش آموزان سراسر کشور رایگان شده و بستههای ترافیکی رایگانی هم به عنوان هدیه تا پایان هفته به صورت برخط از طریق سامانه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اختیار استادان حوزه و دانشگاه، دانشجویان، معلمان و طلاب قرار میگیرد.
وی گفت: بسته رایگان ۶ ماهه ۶۰ گیگابایتی در اختیار اساتید حوزه و دانشگاه، بسته ۴۰ گیگابایتی در اختیار معلمان و بسته ۳۰ گیگابایتی در اختیار دانشجویان و طلاب قرار میگیرد.
#عیسی_زارع_پور
#شبکه_ملی_اطلاعات
#شبکه_های_اجتماعی
#فضای_مجازی
اینا
🔴 متن حکم آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر عیسی زارع پور
جناب آقای دکتر محمدصادق خیاطیان
در اجرای بند (۱۰) ماده (۸) اصلاحی اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی مصوب ۱۳۹۳/۰۶/۰۲ هیئتوزیران، با عنایت به سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی، بهموجب این حکم بهعنوان «عضو هیئتامنای صندوق نوآوری و شکوفایی» منصوب میشوید.
انتظار دارد با اتخاذ سیاستها و برنامههای راهبردی و با تشریکمساعی سایر اعضای محترم در راستای دستیابی به رشد و تعالی کشور در اقتصاد دانشبنیان، تدوین برنامههای ویژه حمایتی برای حوزههای نوآوری و فناوری، بومیسازی و تجاریسازی دانش با حمایت و پشتیبانی از شرکتها و مؤسسات دانشبنیان مجدانه بکوشید.
توفیقات آن جناب را در انجام شایسته وظایف محوله، خدمترسانی به مردم، تحقق آرمانهای نظام اسلامی و بهویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال مسالت مینمایم.
سید ابراهیم رئیسی
رئیسجمهوری اسلامی ایران
رئیسجمهور با صدور حکمی دو عضو حقیقی هیئتامنای صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری را منصوب کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، سید ابراهیم رئیسی طی حکمی، عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- و محمدصادق خیاطیان را به سمت «عضو هیئتامنای صندوق نوآوری و شکوفایی» منصوب کرد.
عیسی زارع پور وزیر فعلی ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکترای خود را در رشته (مهندسی کامپیوتر – گرایش شبکههای رایانهای) از دانشگاه نیو ساوت ولز استرالیا دریافت کرده است.
ریاست مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، ریاست مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ازجمله سوابق وی به شمار میرود.
محمدصادق خیاطیان در حال حاضر رئیس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی است.
خیاطیان دکترای مدیریت تکنولوژی از دانشگاه علامه طباطبایی دارد و عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید بهشتی است. وی از سوابق متعدد دیگری ازجمله سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و معاون دفتر امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۴ برخوردار است.
وزیر ارتباطات در جلسه امروز شورای معاونان، علیاصغر انصاری را به عنوان معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی، و مهدی سالم را به عنوان مشاور فرهنگی و رسانهای معرفی کرد.
به گزارش مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه تکریم و معارفه معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی، مجری و دبیر شورای راهبردی شبکه ملی اطلاعات، و مشاور فرهنگی و رسانهای خود با تکریم از فرهاد معارفی معاون سابق برنامهریزی و نظارت راهبردی، از وی خواست تجربیات و دانش خود را در این حوزه در اختیار همکاران وزارت ارتباطات قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات باید مغز متفکر برای بخش ICT کشور باشد، افزود: تصمیمات و برنامهریزیهای انجام شده در این معاونت نه تنها در ستاد، شرکتها و سازمانهای تابعه وزارت ارتباطات بلکه در بخش فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور نیز باید تاثیرگذار باشد.
زارعپور تصریح کرد: این برنامهها باید در مسیر اهداف کلان کشور که محور آن شبکه ملی اطلاعات است قرار گیرد.
وی با تاکید بر دستیابی به اهداف و راهبردهای این حوزه، افزود: این معاونت باید چشم بیدار وزارت ارتباطات باشد و وضعیت ICT کشور را با شاخصهای قابل سنجش، لحظه به لحظه رصد کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره انتصاب مهدی سالم به عنوان مشاور فرهنگی و رسانهای گفت: فناوری اطلاعات یک فناوری اجتماعی است و باید نگاه فرهنگی و رسانه ای با طرح های توسعه این حوزه آمیخته باشد.
رییس بازرسی کل کشور با حضور در جلسه شورای معاونان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با ارائه گزارشی از مسائل پیش روی این حوزه، برای ارائه راهکارهای رفع مسائل اعلام آمادگی کرد.
به گزارش مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات، حجت السلام والمسلمین حسن درویشیان رییس سازمان بازرسی کل کشور به همراه تعدادی از مدیران مرتبط سازمان بازرسی با موضوعات کاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز با حضور در جلسه شورای معاونان وزارت ارتباطات، با عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونان و مدیران شرکتها و سازمانهای تابعه این وزارتخانه دیدار کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این جلسه با تشکر از حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور و هیئت همراه در وزارت ارتباطات، گفت: حل برخی از مشکلات این حوزه نیاز به عزم و اراده ملی دارد چرا که این حوزه در زندگی کل مردم کشور تاثیرگذار است.
وزیر ارتباطات از نگاه ویژه سازمان بازرسی کل کشور به حل مسائل تقدیر و با استقبال از پیشنهاد تشکیل کارگروه مشترک برای بررسی موضوعات مربوط به این حوزه، تاکید کرد: حل مسائل و مشکلات این حوزه نیاز به همکاری دیگر دستگاهها و قوای کشور دارد.
حسن درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور نیز در این دیدار با اشاره به رویکرد پیشگیرانه و آسیبشناسی در سازمان بازرسی کل کشور، گفت: ارائه گزارشات و کمک به دستگاههای اجرایی برای انجام وظایفشان در مسیر همین رویکرد قراردارد.
با احکام جداگانه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، علیاصغر انصاری بهعنوان معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حفظ سمت بهعنوان مجری و دبیر شورای راهبری توسعه شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منصوب شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با صدور حکمی علیاصغر انصاری را به سمت «معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات» منصوب و از زحمات فرهاد معارفی در این مسئولیت قدردانی کرد.
اهم انتظارات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در حکم انتصاب علی اصغر انصاری آمده به شرح زیر است: برنامهریزی کلان برای توسعه صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور در تعامل با تمامی ذینفعان در بخش دولتی و خصوصی؛ راهبری و نظارت کلان و ارزیابی عملکرد فعالیتهای ستاد وزارت، شرکتها و سازمانهای تابعه برای تحقق برنامهها و اهداف مصوب؛ ایجاد انسجام و راهبری نظام بودجهریزی مبتنی بر عملکرد در ستاد وزارت، شرکتها و سازمانهای تابعه؛ ایجاد سامانه یکپارچه برخط برای پایش اطلاعات و آمار بخش و نظارت بر برنامهها و پروژهها و ارتقاء سطح تعاملات با سازمان برنامهوبودجه و نهادهای نظارتی
همچنین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن قدردانی از مهدی کریمی نیسیانی، طی حکمی علیاصغر انصاری را با حفظ سمت بهعنوان «مجری و دبیر شورای راهبری توسعه شبکه ملی اطلاعات» منصوب کرد.
🔴به گزارش مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات و توسعه پایدار زیرساختها، با تاکید به این نکته که در این حوزه بین وزارت ارتباطات و بخش خصوصی فاصلهای نیست، گفت: هدف هر دو مجموعه حفظ استقلال کشور در فضای مجازی است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تمام زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات در کشور وجود دارد، افزود: ظرفیتهای کشور در این حوزه به اندازهای است که به غیر از تامین نیازمندیهای تمام لایههای شبکه ملی اطلاعات در کشور میتوانیم به فکر صادرات محصولات به کشورهای منطقه و همسایه باشیم.
زارعپور به توانمندیها در حوزه نرمافزار، سختافزار و محتوا در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از موانع پیش روی ما ناباوری ظرفیتها و استعدادهای داخلی است، در صورتی که راهحل تمام مشکلات کشور در داخل وجود دارد و دولت سیزدهم بر این اعتقاد است که مشکلات کشور با ظرفیت داخلی قابل حل است.
وی به بازدید خود از نمایشگاه حاشیه این کنفرانس و توانمندیهای برخی از شرکتها در صادرات محصولات و خدماتشان به کشورهای اروپایی اشاره کرد و افزود: برخی از شرکتهای ایرانی محصولاتشان را حتی به کشورهای اروپایی با استانداردهای بالا صادرات میکنند و این نشان از توانایی و دانش بالای جوانان ایرانی در این حوزه دارد.
وزیر ارتباطات با تاکید به اینکه راهاندازی شبکه ملی اطلاعات بدون همکاری با بخش خصوصی امکانپذیر نیست، تصریح کرد: تاکنون از توانایی بخش خصوصی در این حوزه بسیار استفاده شده است اما جای کار بیشتری دارد و امیدواریم بر اساس برنامه ارائه شده تا سال ۱۴۰۴ و خیلی زودتر از آن با حداکثر استفاده از توان داخلی لایههای مختلف شبکه ملی اطلاعات را راهاندازی کنیم.
وی به استفاده از تعابیر نامناسب درباره شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و افزود: به هیچ عنوان با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات به دنبال قطع دسترسی مردم به اینترنت نیستیم و اتفاقا با شبکهای باکیفیت و پرسرعت در داخل، تبادلات بینالمللی بهتری خواهیم داشت.
زارعپور در پایان اعلام کرد: طبق برنامه تدوین شده در وزارت ارتباطات، تا ۴ سال آینده ارتباطات پرسرعت را به درب منازل مردم در تمام شهرها و روستاها میرسانیم تا بر این بستر سبد متنوعی از خدمات ارائه شود و مردم بتوانند تمام کارهای خود را بدون مراجعه حضوری در منزل انجام دهند.
بر اساس این گزارش، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ابتدای حضور در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، نمایشگاه کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات و توسعه پایدار زیرساختها را افتتاح کرد و سپس طی دو ساعت از تکتک غرفهها و پنلهای شرکتکنندگان در این نمایشگاه بازدید و با حاضران در غرفهها گفتگو کرد.
در این نمایشگاه ظرفیتهای نرمافزاری، سختافزاری و تولید محتوا و خدمات شرکتهای عضو سندیکا، اتحادیهها و اصناف حوزه ICT به نمایش گذاشته شده بود و عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در پنلها و غرفههای شرکتکنندگان در این نمایشگاه با ظرفیت شرکتها و فعالان این حوزه آشنا شد و از تولیدات و خدمات تک تک شرکتکنندگان آگاهی یافت.
عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات «مهدی سالم» را بهعنوان مشاور فرهنگی و رسانهای خود منصوب کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سالم دکترای مدیریت فرهنگی دارد و پیشازاین با سابقه ۲۰ سال فعالیت در حوزه فرهنگ، رسانه و فضای مجازی مدیریت «شبکه امید» سیمای جمهوری اسلامی ایران را به عهده داشته است.
وزیر ارتباطات در ابلاغیه حکم وی، ارائه طرحها و برنامههای عملیاتی در راستای معرفی دستاوردها و اقدامات وزارتخانه و دستگاههای تابعه با استفاده از تمامی ظرفیتهای رسانهای کشور، همسوسازی اقدامات و فعالیتهای روابط عمومی ستاد وزارتخانه، شرکتها و سازمانهای تابعه در راستای ارائه معرفی دقیق اقدامات و دستاوردها، تدوین پیوست فرهنگی و رسانهای برای طرحها و پروژههای کلان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و پیگیری عملیاتی شدن آنها را خواسته است.
از دیگر سوابق مهدی سالم میتوان به مدیریت امور بینالملل مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضویت در هیئتمدیره کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان اشاره کرد.
وزیر ارتباطات در «کنفرانس ظرفیت»:
راهاندازی شبکه ملی اطلاعات بدون همکاری با بخش خصوصی امکانپذیر نیست / شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع دسترسی مردم به اینترنت نیست / ارتباطات پرسرعت ثابت تا ۴ سال آینده تا درب منازل مردم میرسد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات و توسعه پایدار زیرساختها، از نزدیک با توانمندیها و ظرفیتهای بخش خصوصی برای توسعه و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات آشنا شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجلاس مجازی ITU به رویکردها و ابعاد تحول دیجیتال در خدمات دولتی پرداخت و فناوری اطلاعات و ارتباطات را دارای نقش کلیدی در دیجیتالی شدن خدمات عمومی و راهی برای کارآمدتر و راحتتر شدن خدمات دولتی برای جامعه دانست.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت مجازی در اجلاس ITU سخنرانی کرد و ضمن تبیین نگاه دولت جمهوری اسلامی ایران در استفاده موثر از فناوری اطلاعات برای افزایش رفاه عمومی، برخی از مهمترین دستاوردهای دولت الکترونیکی را تشریح کرد.
در این اجلاس که با حضور دبیر کل اتحادیه بین المللی مخابرات، وزرا و معاونین وزرای ارتباطات چندین کشور برگزار شد، حاضران به بررسی ابعاد مختلف دیجیتالی شدن خدمات دولتی مخصوصا در دوران پساکرونا پرداختند.
با حکم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ایرج روحی به عنوان مشاور وزیر در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری منصوب شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در راستای سیاستهای عدالت محور دولت سیزدهم و خدمترسانی به مناطق روستایی و توسعه شبکه ملی اطلاعات، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مهرداد ترابیان، طی حکمی ایرج روحی را به سمت «مشاور وزیر در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری» (USO) منصوب کرد.
اتصال روستاهای با جمعیت بالای بیست خانوار به شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال 1401 با کیفیت مناسب؛ ارتقا کیفیت شبکه در روستاهای راهاندازی شده؛ بروز رسانی آمار و شاخصها و نیز توسعه متوازن و عدالت محور خدمات ارتباطی روستایی؛ استفاده حداکثری از ظرفیت اپراتورهای مخابراتی؛ تقویت فضای رقابتی با شناسایی و استفاده از سایر ظرفیتهای فنی کشور؛ راهاندازی مکانیسم سنجش و پایش برخط کیفیت شبکه ارتباطی در روستاها ؛ شفافیت در قراردادها و فرآیندها و مدیریت بهینه منابع اجرای طرح و بهرهگیری از ظرفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای شکوفایی و توسعه اقتصاد روستاها از اهم انتظارات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ایرجی روحی است که در حکم انتصاب وی آمده است.
ایرج روحی داری مدرک کارشناسی ارشد مخابرات است و بیش از دو دهه تجربه در سطوح مختلف کارشناسی و مدیریتی در طراحی و پیادهسازی شبکههای ملی را در کارنامه خود دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✒عیسی زارع پور وزیر ارتباطات در سفر به ترکیه:
امروز یکی از مسائل مبتلا به همۀ کشورها حکمرانی بلامنازع پلتفرمهای آمریکایی در فضای سایبر است، در دولت سیزدهم قصد داریم با همگاری کشورهای منطقه پلتفرمهای جدیدی را طراحی و در اختیار مردم ایران و منطقه قرار دهیم
#عیسی_زارع_پور
#شبکه_ملی_اطلاعات
#شبکه_های_اجتماعی
#فضای_مجازی