فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالنهای مخابراتی برای ارائه خدمات ارتباطی در شرایط خاص و بحرانی که زیرساختهای ارتباطی زمینی، قطع و یا اشباع می شوند استفاده می شوند. در سیل استان لرستان در سال 98، این نوع بالن ها توانستند تا زمان اتصال مجدد زیرساختهای ارتباطی ، ارتباط را در منطقه سیل زده برقرار نمایند. همچنین در ایام اربعین سال جاری، یکی از این بالنها در مرز مهران به زائرین اینترنت بی سیم رایگان ارائه می کرد.
امروز با تلاش همکارانم در پژوهشگاه فضایی ایران، نسل جدید سکوهای متحرک مدیریت بالنهای مخابراتی رونمایی شد که قابلیتهای ویژه و منحصر به فردی دارد. توضیحات آقای دکتر سالاریه، رییس سازمان فضایی ایران را در این خصوص می بینید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ۲۳ مهر، روز جهانی نابینایان (عصای سفید) بر روشندلان عزیز گرامی باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 بانک مرکزی چند وقتی است به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شده است و خدماتی تجمیعی و فرابانکی را به عموم مردم از این طریق ارائه می کند. این خدمات مجموعه ای از استعلام هاست که شامل استعلام و نمایش حساب های یک شخص در بانک های کشور، استعلام و نمایش چک های برگشتی که رفع سوء اثر نشده است، استعلام و نمایش حساب هایی که بابت چک برگشتی مسدود شده باشد و همچنین استعلام و نمایش تسهیلاتی که هر فرد از شبکه بانکی دریافت کرده است.
🔸 بر اساس بند و تبصره هفت قانون بودجه امسال، کلیه بانکهای دولتی هم می بایست خدمات بانکداری الکترونیک خود را به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل کنند که متاسفانه تاکنون هیچ کدام از این بانکها به تکلیف قانونی خود عمل نکرده اند. امیدوارم در اسرع وقت مدیران عامل محترم بانکهای مشمول زمینه اجرای این تکلیف قانونی را فراهم آورند تا خدمات آنها نیز در کنار سایر خدمات دولتی از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند برای عموم مردم فراهم گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
️⭕️ یکم آبان ماه، روز آمار و برنامهریزی گرامی باد.
🔸️به همین مناسبت در مراسمی با حضور معاون اول رئیسجمهور، از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بهعنوان یکی از دستگاههای برتر آمار و برنامهریزی تقدیر به عمل آمد.
به همکاران پرتلاشم برای کسب این عنوان تبریک عرض میکنم.
عیسی زارعپور
🔸ظهر امروز همزمان با رونمایی از یکی از برنامههای مهم دولت سیزدهم برای حمایت از کسب و کارهای اینترنتی، در ادامه کلیپ قبلی شبکه ایران اینترنشنال که شوخی بینمکی بود، یک اکانت معلوم الحال به زعم خودش کشف بزرگی کرده و تصاویری از مراسم فارغ التحصیلی دوره دکتری من و مراسم اهدای یکی از جوایز علمی ام را که قبلا در فضای مجازی منتشر شده بود، بازنشر و ادعا کرده که بنده در خارج از کشور دوره های مخفی دیده ام و نهادهای امنیتی باید بررسی کنند! که خط و ربط وزیر با اغتشاشات اخیر چیست!!
🔸نکته نخست اینکه این تصاویر در کنار دهها تصویر دیگر از حضور بنده در کنفرانسهای علمی و تحقیقاتی بینالمللی در سایت شخصی بنده هم موجود است و فرد منتشر کننده کشف بزرگی نکرده است است.
🔸تصویر اول من را در کنار اساتید راهنمای دوره دکترایم یعنی آقایان پروفسور Mahbub Hassan (استاد راهنما) و دکتر Chun Tung Chou (استاد مشاور) نشان می دهد که هر دو از اساتید بنام حوزه شبکه های پیشرفته در دنیا هستند و عکس مذکور در مراسم فارغالتحصیلی با لباس خاص آن مراسم گرفته شده است.
🔸تصویر دیگر هم مربوط به مراسمی است که در سال 2014 در دوره دکترای در سیدنی برگزار شد و به خاطر یکی از طرح های پژوهشیام موفق به کسب نشان نوآوری، لوح تقدیر و البته سه هزار دلار جایزه نقدی شدم. اولین ایرانی بودم که این جایزه را گرفتم!
🔸واقعا برخی از افراد ذهن های مستعدی برای نوشتن داستان های تخیلی دارند. من به نوبه خودم به این افراد اعلام میکنم که برای داستان سرایی های بعدی از طریق اکانت خودم در فضای مجازی (EisaZarepour) درخواست کنند تا تصاویر بهتری از سخنرانیهای علمی ام در دانشگاههای آمریکا، ایتالیا، چین، استرالیا و... را برایشان ارسال کنم.
پ ن:
در طرحی که امروز رونمایی شد تلاش کردیم تا با استفاده از ظرفیت های همه بخش های مختلف دولت، فشارهای ناشی از محدودیت هایی که با تصمیم مراجع امنیتی و با توجه به التهابات جامعه در این یک ماه و اندی ایجاد شده است را کاهش دهیم و به شما اطمینان می دهیم که این دست حواشی نمی تواند در این مسیر خللی ایجاد کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹خبر خوش:امروز طرح ملی حمایت از کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال رونمایی شد.
انشالله امشب در گفتگوی ویژه خبری جزئیات بیشتری از این طرح را خدمت هموطنان عزیز عرض خواهم کرد
ساعت ۲۱:۴۵ شبکه یک سیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 شب گذشته در برنامه گفتگوی ویژه من با اشاره به پلتفرمهای وطنیِ با کاربران میلیونی، داشتن چنین سرمایه هایی را مایه خوشحالی دانستم.
🔸 اگر امروز مردم ما حتی نام پلتفرم Uber را نشنیده اند و از پلتفرمهای با کیفیت و وطنیِ «اسنپ» و «تپسی»، «ماکسیم» و ... استفاده می کنند آیا این جای خوشحالی ندارد؟!
🔸 آیا اینکه در همه جای دنیا مردم برای خرید نیازمندی های خود از پلتفرمهای آمریکایی Ebay و Amazon استفاده می کنند و در ایران جوانان نخبه با پلتفرمهای میلیونی نظیر «دیجی کالا»، «شیپور»، «دیوار»، «باسلام» و .... نیاز مردم عزیزمان را برآورده کرده اند، جای خوشحالی ندارد؟!
🔸 و از این دست ظرفیتهای وطنی افتخارآمیز، می توان دهها نمونه دیگر را هم نام برد که توانسته اند با کیفیت و نوآوری های خود، اقبال عمومی مردم را به خود جلب کنند.
🔸 بله؛ بنده نخبگانی که در وطنشان مانده اند و برای مردم کشورشان رفاهِ فناورانه می آفرینند را می ستایم و به وجودشان افتخار می کنم؛ معتقدم که اینها سرمایه های کشور و یار دولت هستند و تمام توان خود را برای حمایت از آنها بکار خواهم بست. این حرف امروز بنده نیست و از ابتدای استقرارم در وزارت ارتباطات، تمام تلاشم را برای حل مشکلات آنها از برطرف کردن موانع ورود آنها به بازار سرمایه تا حمایتهای امنیتی و قضایی از آنان را به کار بسته ام و تا آخرین لحظه، این مسیر را ادامه خواهم داد.
عیسی زارعپور
🔸️روز پنجشنبه بیست و پنجمین جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات با حضور رییس محترم جمهور و سایر اعضا برگزار شد.در این جلسه ابتدا گزارش پیشرفت پروژه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و سایر پروژه های اولویت دار دولت الکترونیک ارایه شد.این جلسه مصوبات خوبی داشت که انشالله با تحقق آنها سرعت و کیفیت ارایه خدمات دولتی به طرز محسوسی افزایش خواهد یافت:
🔸️یکی از مصوبات بسیار مهم، الزام دستگاه ها به حذف روال دریافت مدارک از متقاضیان بود، البته این موضوع مربوط به مدارکی است که اکنون سرویس آنها در مرکز ملی تبادل سرویس وزارت ارتباطات قرار دارد.برای این منظور دستگاه های اجرایی موظف شدند تا پایان دیماه زیر ساخت فنی لازم برای دریافت برخط این مدارک را فراهم کنند. با راه اندازی این سرویس، دیگر در مراجعه به دستگاه های دولتی نیازی به ارایه مدارکی مانند کارت ملی، شناسنامه، مدرک تحصیلی،کارت پایان خدمت، گواهینامه رانندگی و... نخواهد بود.
🔸️خبر خوش دیگر عزم دولت در حرکت به سمت دولت هوشمند است، در این خصوص مقرر شد پنج درصد از خدمات دستگاه ها تا پایان سال بصورت هوشمند ارایه شود.خدمت هوشمند به این معنی که:1)هیچگونه مدرکی بصورت فیزیکی از متقاضی دریافت نشود 2)تمامی استعلامات توسط دستگاه بصورت برخط از بانک های اطلاعاتی کشور دریافت شود 3)در فرآیند ارائه خدمت هیچگونه مداخله انسانی وجود نداشته باشد 4)در هر لحظه از شبانه روز امکان اطلاع از وضعیت درخواست توسط متقاضی فراهم باشد تحقق این موضوع قطعا منجر به تحول عظيمي در روال هاي اداري خواهد شد.
🔸️با توجه به اهميت موضوع حفظ و نگهداري متخصصان حوزه فناوري اطلاعات به عنوان سرمايه هاي ملي كشور، با دستور رئيس محترم جمهور مقرر شد، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در تعامل با سازمان اداري استخدامي كشور زمينه لازم را براي به كارگيري نخبگان اين حوزه در بخش هاي مختلف دولت، ايجاد كرده تا علاوه بر ايجاد شرايط مناسب براي زندگي و ارتقاي دانش و مهارت هاي آنان مشكلات كاري و معيشتي آنان نيز پيگيري شود.
🔸️همچنين در اين جلسه تمامي دستگاه هاي دولتي موظف شدند، تا پايان سال جاري حداقل 50 درصد از خدمات خود را در قالب پنجره هوشمند ملي خدمات ارائه دهند.
#ايران_هوشمند
#ايران_قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️در راستای پیگیری اجرای دستورات ریاست محترم جمهور و مصوبات نخستین جلسه شورای عالی فضایی کشور، با همت متخصصین نیروی هوافضای سپاه، روز گذشته کلاس جدیدی از ماهواره برهای لایه لئو با نام «قائم» با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفت. این ماهوارهبرِ سوخت جامد موسوم به «قائم ۱۰۰» که توانایی تزریق ماهواره های زیر یکصد کیلوگرم در مدار ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلومتری زمین را دارد، قرار است انشالله پس از طی مراحل نهایی، ماهواره ناهید یک را در مدار قرار دهد.
🔸️ماهواره ناهید یک، ماهواره ای مخابراتی ساخت پژوهشگاه فضایی ایران و از کلاس میکرو با قابلیت ارسال و دریافت داده و صوت در باند ku و کنترل سه محوره و برخی دیگر از مکانیزم های فضایی است که چنین ماهواره ای برای نخستین بار انشالله در مدار تزریق خواهد شد.
🔸️این موفقیت را به همه دست اندارکاران صنعت فضایی و تلاشگران نیروی هوافضای سپاه پاسداران تبریک عرض می کنم و برای همه آنان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون دارم.
#ایران_قوی
#صنعت_فضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️کسب کارهایی که از پلتفرم های خارجی برای فروش و خدمات استفاده میکردند، در استفاده از پلتفرم داخلی نگرانی هایی درباره اخذ مجوز کار دارند..
🔸️از این پس صاحبان کسب وکارهای اینترنتی نیازی به اخذ مجوز از درگاه ملی مجوزها ندارند، ثبت نام آنها در پلتفرم های داخلی مشمول به منزله دریافت مجوز از درگاه ملی مجوزها است.
34.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹این هفته با تعدادی از مدیران و صاحبان سکوها و کسب و کارهای داخلی و نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه ای و اتحادیه کشوری کسب و کارهای فضای مجازی نشستی داشتم و بی واسطه نظرها، پیشنهادها و انتقادهای آنها را به عنوان فعالان عرصه فضای مجازی شنیدم و تلاش کردم در مورد ابهامات، نگرانی ها و سوالات آنها صحبت کنم.
🔹 در این جلسه گفتم که مشکلات و مسائل مردم و کسب و کارها در این شرایط را کاملا درک می کنم و توضیح دادم که برای حل این مشکلات تلاش کردیم تا بقیه مجموعه های تصمیم گیر را نیز همراه کنیم.
🔹 واقعیت این است که همه باید بدانند، پلتفرم های اقتصاد دیجیتال کشور نقش بی بدیلی در توسعه اشتغال، خلق ثروت و حل مشکلات کشور دارند و باید نگاه به آنان تغییر کند.
🔹 به همین دلیل هم در این ایام از توسعه پلتفرم های داخلی برای ارائه سرویس بهتر به مردم حمایت کردیم تا در صورت برگشت پلتفرم های خارجی، قدرت رقابت داشته باشند و مردم به استفاده از داخلی ها تمایل داشته باشند.
🔹تصریح می کنم که تمام تلاش ما در وزارت ارتباطات این است که بتوانیم حال عرصه فضای مجازی را بهتر کنیم و برای این منظور به کمک و همراهی تمام فعالان این حوزه نیازمندیم و از هر پیشنهادی برای بهبود وضعیت موجود استقبال می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹با دعوت وزیر ارتباطات کره جنوبی و نیز دعوت دبیر اجرایی اسکاپ، از دیروز برای شرکت در نخستین کنفرانس وزرای ارتباطات و دیجیتال کشورهای عضو کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، طی سفری کوتاه به شهر سئول آمده ام.
پس از پایان اجلاس و قبل از عزیمت به فرودگاه، میهمان سفارت کشورمان بودم. در حضور سفیر محترم کشورمان از طریق پیام رسانهای وطنی با ایران تماس گرفتم که نتیجه رو در ادامه می بینید.
#ایران_قوی
عیسی زارعپور
🔷️مطابق هر هفته با تعدادی از نمایندگان محترم مجلس برای بررسی وضعیت ارتباطی روستاهای قرار گرفته در حوزه انتخابیه آنها جلسه داشتم و آقای محمد کعب عمیر نماینده محترم مردم شوش، آقای حسین رئیسی نماینده محترم مردم میناب، رودان، جاسک و سیریک، آقای علیاصغر باقرزاده نماینده محترم مردم بابلسر و فریدونکنار، آقای رمضان علی سنگدوینی نماینده محترم مردم گرگان و آققلا و خانم الهام آزاد نماینده محترم مردم نائین، خور و بیابانک بصورت جداگانه مهمانم بودند.
🔷️در بررسی هایی که از آخرین وضعیت ارتباطی این مناطق داشتم، برای اطمینان خاطر نمایندگان مردم و اطلاع دقیق تر، تماس هایی را با مردم این روستاها گرفتم و به عنوان وزیر ارتباطات نظر روستاییان عزیزمان را در مورد کیفیت ارتباطی آنها جویا شدم.
🔷️در یک مورد متوجه شدم که کیفیت ارتباطات برخی از روستاهای گردشگر پذیر شمال کشور به دلیل افزایش حجم مسافران که حالا جزء در تعطیلات و روزهای آخر هفته، تقریبا در تمام طول هفته هم وجود دارد با تراکم تقاضا مواجه شده و در نتیجه کیفیت ارتباطی آنها پایین آمده که تیم پابهرکاب توسعه ارتباطات روستایی را مامور کردم تا در هفته آینده به آن مناطق سفر کرده و بعد از بازدید میدانی با قید فوریت نسبت به تدوین برنامه ای برای ارتقای کیفیت مناطق گردشگرپذیر شمال کشور اقدام کنند.
🔷️همینطور با توجه به حضور مردم در محل قرارگیری یادمان های دفاع مقدس و مسیرهای عبوری کاروان های راهیان نور که در سال های اخیر با استقبال علاقمندان روبرو شده، از همکاران خواستم تا سریعاً نسبت به برقراری پوشش باکیفیت ارتباطی این مناطق چه از نظر تماس صوتی و چه از نظر دسترسی به اینترنت اقدام شود.
🔷️توجه به مناطق روستایی و تامین زیرساخت لازم برای روستاییان عزیزمان از ابتدا جزو اولویت های دولت سیزدهم قرار داشت و از همین رو به کمک همکارانم در بخش توسعه ارتباطات روستایی، در حال اجرای برنامه ویژه ای برای ایجاد پوشش باکیفیت ارتباطی روستاهای سراسر کشور هستیم که تاکنون توانسته ایم، هشتاد و هفت درصد روستاهای بالای بیست خانوار کشور را به شبکه متصل کنیم.
🔷️در ادامه این مسیر و مطابق برنامه، میزان پوشش روستاهای کشور تا دهه فجر امسال به ۹۵ درصد می رسد و تا سال آینده دیگر هیچ روستای بالای بیست خانواری بدون ارتباطِ باکیفیت در کشور نداشته باشیم. ان شاء الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قال امیر المومنین علی (ع):
الکتب بساتین العلماء
کتابها بوستانهای دانشمندان است
🔸روز 24 آبان روز كتاب و كتابخواني، دعوتی است برای هر کسی که در تلاش است تا برای اعتلای کشور عزیزمان، گام بردارد. امید که با انس بیشتر با این منبع عظیم دانش، چه بصورت مکتوب، چه گویا و یا الکترونیکی هر روز بر آمار خوانندگان کتب افزوده شود.
عیسی زارعپور
🔸فردا صبح برای ارائه گزارش در مورد میزان پیشرفت پروژه شبکه ملی اطلاعات مهمان صحن مجلس شورای اسلامی هستم. سال گذشته، در صحبت های روز رای اعتماد در صحن علنی مجلس، یکی از اصلی ترین برنامه های بر زمین مانده را تکمیل پروژه شبکه ملی اطلاعات عنوان کردم. البته اطلاق واژه پروژه به این طرح شاید کمی نادرست باشد چرا که شبکه ملی اطلاعات ماهیتی دائما در حال توسعه دارد و متناسب با فناوری های روز دنیا باید در جهت رفاه و آسایش مردم ایران زمین توسعه یابد.
🔸در همان زمان هم گفتم که از این طرح دو غول ساخته اند، یکی برای مسئولین که اجرایی شدن این طرح را در ذهن برخی از آنها غیر ممکن ساخته و غول دوم را برای مردم ساخته اند که تکمیل این طرح مساوی است با قطع کامل اینترنت بین الملل، در حالیکه واقعا هر دوی این تفکرات مسموم و غیر واقعی است. شبکه ملی اطلاعات یعنی راه اندازی یک شبکه پرسرعت و باکیفیت بر بستر فیبر نوری که تمام خدمات مورد نیاز کاربران را با نهایت کیفیت ارائه کند. تجربه راه اندازی چنین شبکهای در کشورهای پیشرو در فناوری ارتباطات وجود دارد.
🔸اجرای این طرح از حدود ده سال قبل آغاز شده که علی رغم تمام زحماتی که در گذشته انجام شده، میزان پیشرفت آن در زمان ابتدای شروع بکار دولت سیزدهم(بر اساس گزارشات مرکز ملی فضای مجازی به عنوان ناظر طرح ) حدود 30 درصد بوده که این میزان اکنون به 58 درصد رسیده است.
🔸البته این سوال اسفند ماه سال گذشته توسط جناب آقای دکتر رضا خواه، نماینده محترم مردم تهران، ری و شمیرانات مطرح شده بود که حدود چهار ماه قبل در کمیسیون صنایع حاضر و به سوالات ایشان پاسخ دادم. از حساسیت ویژه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در خصوص پیگیری ویژه تحقق این طرح و نیز فرصتی که برای بیان آن در اختیار من قرار داده اند تشکر میکنم.
انشالله این مسیر ادامه دارد...
#ایران_قوی
#شبکه_ملی_اطلاعات
#دولت_هوشمند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ تحقق شبکه ملی اطلاعات در اولویت برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد. برای این هدف هفت کلان پروژه و بیش از دویست پروژه ریز و درشت تعریف شده که بصورت هفتگی میزان پیشرفت آنها رصد میشود.
🔶️ میزان پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از حدود 30 درصد از زمان ابتدای استقرار دولت سیزدهم، اکنون به حدود 59 درصد رسیده است. این رشد شتابان حاصل تلاش تمامی بخش های فعال در اکوسیستم فناوری اطلاعات کشور و زحمات همکارانم در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
#ایران_قوی
#شبکه_ملی_اطلاعات