🚨استیصال آمریکا در کنترل کرونا
🔴شهردار نیویورک: ترامپ هیچ شواهدی حاکی از یک اقدام موثر علیه کرونا ارائه نکرده . جان میلیونها آمریکایی در خطر است و پزشکان آمریکایی بدون تجهیزات به جنگ کرونا رفتهاند
✅رهبر انقلاب : "اولا خودتان دچار کمبود هستید اگر چیزی دارید صرف خودتان کنید"
#کرونا
#امریکا
@Emam_kh
✍یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
🔻بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
@Emam_kh
انتقاد جدی دبیر کمیسیون قضایی مجلس از رئیس جمهور
از رئیس جمهور شکایت کردیم!
ابوترابی نماینده مجلس گفت: شکایت جمعی از نمایندگان مجلس از ریاست جمهور بلحاظ کوتاهی در انجام وظایف قانونی و عدم توجه بنظر کارشناسان.
پ.ن: آقای رئیس جمهور! مدیریت کاخ نشینی از راه دور با روحیه انقلابی منافات دارد خصوصا در جنگ بیولوژیک
ای کاش در عمل هم الگویتان سردار سلیمانی بود
@Emam_kh
⭕️ #عکس_نوشت| در خانه بمانیم
🔻بیشتر از یکماه است که تحت فشار شدید کاری قرار دارند؛ همکارانشان در مقابل چشمانشان پر پر میشوند؛ هرلحظه امکان مبتلا شدنشان وجود دارد و نگرانند ازطریق آنها به خانوادهشان هم سرایت کند؛ شرایط سختی است.
انتظار زیادی ازما ندارند؛ فقط میخواهند به فکر سلامتی خود باشیم ودر خانه بمانیم.
حاج حیدر
@Emam_kh
✨﷽✨
✅پیشنهادی برای ایام نوروز
✍یکی از دستورات بسیار مهم دین-که آنرا برای ایام نوروز پیشنهاد میدهم- محاسبه نفس است. البته دستور محاسبۀ نفس در پایان هر روز باید انجام بگیرد اما حداقلش این است که انسان سالی یکبار بنشیند و خودش را محاسبه کند؛ همانطوری که ادارات در آخر سال، اموال خود را محاسبه و جمعبندی میکنند. محاسبۀ نفس سه اثر مهم دارد: اول اینکه آدم محبوب خدا میشود. چون خدا از انسانِ مراقب و حسابگر خوشش میآید. دوم اینکه انسان به عیوبش آگاه میشود و میتواند برای رفع آنها اقدام کند. سوم اینکه هرکسی در دنیا محاسبۀ نفس کند، روز قیامت از او آسانتر حسابرسی میکنند.
اگر مدام محاسبۀ نفس کنیم و به عیوب خودمان نگاه کنیم، افسرده نمیشویم؟ نه؛ چون ما در این کار تنها نیستیم، بلکه در آغوش خدا به عیوب خودمان میپردازیم و از خدا میخواهیم عیوبمان را برطرف کند، مثل بچهای که لباسش کثیف شده و به آغوش مادرش پناه میبرد و گریه میکند. و خدا قطعاً بیشتر از یک مادر، بندگانش را دوست دارد. البته در وقت تفکر، نباید به سراغ حسرت از گذشته یا غصۀ آینده برویم یا به حساب دیگران برسیم! باید به احوال نفس خودمان فکر کنیم.
🔸امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: محاسبۀ نفس خودت را یادداشت کن(غررالحکم/ص۴۵۳) محاسبۀ نفس کن و بنویس؛ جمعبندی آنرا هم به عهدۀ خدا بگذار! یعنی بعد از حساب و کتاب، صادقانه به خدا بگو: «خدایا! من از پسِ این نفس بر نمیآیم! نمیتوانم درستش کنم، خودت درستش کن!» یکی از وجوه معنویت نوروز این است که ما در پایان هر سال، نفس خودمان را محاسبه کنیم. مثلاً در محاسبۀ نفست بگو: «من چند سال از عمرم را گذراندهام؟ چه خلقیات و رفتارهایی دارم؟ این کارها را برای چه انجام دادهام؟ در این ده-بیست سالی که از عمر تکلیف من گذشته، چه تغییری در خودم ایجاد کردهام؟ چرا خطاهای من تکرار شده؟» چون آدم وقتی مرتکب خطایی میشود باید متوجه نقطه ضعف خودش بشود و آن خطا را تکرار نکند.
👤 علیرضا پناهیان
✅ ۱۱ توصیه تغذیهای برای روزهای کرونایی
🔹با توجه به شیوع ویروس کرونا، وزارت بهداشت چند توصیه تغذیهای جهت پیشگیری و کنترل بیماری ارائه کرده است.
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹صلوات بسیار زیبا
🌹✨هدیه به شما
@Emam_kh
#استفتائات_امام_خامنهای_مدظله_العالی
🔷س 19: کسی که نمیداند چه مقدار روزه قضا دارد و با فرض داشتن روزه قضا روزه مستحبی بگیرد، اگر معتقد باشد که روزه قضا ندارد، آیا به عنوان روزه قضا محسوب میشود؟
✅ج: روزه هايى را که به نيت استحباب گرفته به جاى روزه قضايى که بر عهده اش هست، محسوب نمىشود.
@Emam_kh
🔴 از آدم برفی تا #پایتخت
(چندروزی میخواستم در این باره سکوت کنم و چیزی ننویسم اما ظاهراً فایده ای ندارد)
🔹حتماً "آدم برفی" را دیده اید. فیلم سینمایی کمدی و طنز آدم برفی به کارگردانی داوود میرباقری و بازیگری اکبر عبدی و داریوش ارجمند و پرویز پرستویی در سال 73.
🔸ماجرا از این قرار است که کاراکتر اصلی فیلم به نام عباس خاکپور(اکبر عبدی) قصد دارد از ایران به آمریکا مهاجرت کند به همین دلیل برای گرفتن ویزا به ترکیه مسافرت می کند و ماجرا شروع می شود.
🔹آدم برفی سه سال توقیف بود! می فهمید یعنی چی؟ سه سال توقیف. چرا؟ چون اکبر عبدی در خلال فیلم جایی نقش یک زن را بازی می کند. به همین علت مسخره! سرانجام در سال 76 رفع توقیف می شود و پرفروش ترین فیلم سال می شود.
🔸جالب است بدانید گروهی نفوذی برخی جاهلان را در انصار حزب الله فریب داده و به یک سینما هم حمله می کنند و آنجا را به آتش می کشانند!(مصاحبه حسین الله کرم با برنامه تلویزیونی دستخط شبکه پنج سیما، در تاریخ ۳ مرداد ۹۸)
🔹اگر آدم برفی را ندیده اید توصیه می کنم حتماً ببینید. فیلمی در حمایت از ایران و سیاست های نظام اسلامی و وطن دوستی و عشق به ایران و انزجار از بیگانه و نفرت از حقارت. فیلمی در تقبیح مهاجرت از ایران!
🔸برخوردهای تنگ نظرانه و نابخردانه را گاهی از سوی دولت می بینیم همانند توقیف فیلم "آقای رئیس جمهور"؛ به کارگردانی ابوالقاسم طالبی. بعد از ۲۰ سال سرانجام رفع توقیف شد! فیلمی که حقیقتاً یک کلاس جریان شناسی نفوذ است.
🔹گاهی هم برخوردهای تنگنظرانه را از سوی برخی نهادها و گاهی از سوی بخشی از جامعه که معروف است به قشر حزب اللهی، که البته نقش نفوذی ها هم در این ماجراها معلوم است.
🔸همین برخورد را در مقابل فیلم "زندگی خصوصی" هم می بینید به کارگردانی محمدحسین فرحبخش در سال 90. راه اندازی اعتراضات خودجوش(!) در مقابل سینماهای اکران کننده و اعتراضات عجیبی که عده ای علیه "زندگی خصوصی" نشان دادند تا این فیلم بسیار زیبا که زندگی یک فرد به ظاهر انقلابی در دهه 60 را به تصویر می کشد که در دهه 80 به غربگرایی و تسامح و تساهل در ارزش ها کشیده می شود، به حاشیه برود! فیلمی که یک جریان شناسی است.
🔹همه این اعتراضات فقط به علت اینکه این فرد در روزگار پوست اندازی یک زن بیوه را صیغه موقت می کند و در یک سکانسی چراغ آپارتمان خاموش می شود، شکل گرفت!
🔻و اما ماجرای پایتخت؛
🔸انتقادات به یک فیلم همچون پایتخت، گاهی فنی است. انتقاد به فیلم نامه، کارکترها، دیالوگ ها، سکانس ها و ... . این انتقاد فنی باید در جای خود توسط اهل هنر و متخصص نقد و بررسی شود.
🔹اما انتقاداتی که حالا نسبت به این فیلم توسط برخی مطرح می شود فاقد نگاه تخصصی و فنی است. "بیشتر" نیت خوانی و سیاسی و جناحی و ناشی از نداشتن نگاه کامل و منصفانه به این سریال است. حضرات مدعی حزب اللهی انتظار دارند سریال پایتخت، زندگی یکنواخت یک خانواده حزب اللهی را به تصویر بکشد که فرد صبح بدون حاشیه سرکار می رود و ظهر مسجد و غروب مسجد؛ بچهها حرفگوشکن بوده، جنجال در آن نیست، بدون آهنگ؛ بدون دعوا؛ بدون جنجال!
🔸برخی انتقاد فنی و تخصصی دارند که سرجایش قابل احترام است اما برخی می گویند اساساً تهیه کننده و کارگردان بدنبال ضربه زدن به فرهنگ دینی ما هستند! عده ای می گویند چون تنابنده مواضع سیاسی دارد عامداً دنبال تمسخر احکام است! گروهی می گویند این فیلم دارد ارزش هایی چون احترام به بزرگتر را در اذهان از بین می برد! این فیلم دارد رقص را آموزش می دهد و ... . انتقاداتی از جنس انتقادات به پایتخت 5 که می گفتند چرا ترکیه را نشان می دهند!
🔹کسی منکر ضعف های این فیلم نیست و برخی انتقادات هم وارد است؛ اما سریال پایتخت، دقیقاً زندگی ما و اطرافیان ماست. واقعیات امروز جامعه ماست. تک تک شخصیت های فیلم نیز در اطراف ما وجود دارند.
🔸البته قرار نیست یک فیلم ۱۰۰ درصد که هیچ، حتی ۷۰،۸۰ درصد مطابق خواست ما باشد. اما معتقدم برخی از انتقادات فعلی در ادامه همان برخورد با آدم برفی و زندگی خصوصی است. این نگاه امروز هم در فضای مجازی گریبان گیر ماست. تفکری که نه اهل عمل است نه اهل تخصص؛ یک تفکر نق نقو و غر غرو که همیشه میخواهد انتقاد کند!
🔹هرچند نیازی نیست هر کس بخواهد به فیلمی نقد کند حتماً فیلم ساز باشد اما کاش این دوستان منتقد ما طی چهار دهه اخیر که چیزی جز بدبینی به جریان انقلاب نیافریدند، می رفتند کارگردان می شدند تا هنرشان را ببینیم! کاش این دوستان در ایام #کرونا که نه خودشان طرح مفیدی دارند و نه صداوسیما برنامه مفید و جذاب و سرگرمکنندهای برای مردم در قرنطینه دارد، دست از سر اعصاب و روان ملت بردارند!
✅ داود_مدرسی_یان:
@Emam_kh
پنجشنبه و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌹
🙏التماس دعا 🙏
🔸چقدر سخته دلتنگ کسی باشی
و کاری ازت ساخته نباشه😔
نتونی ببینیش ولی مدام جلوی چشمت باشه...😢
🔻پنجشنبه ها و دلتنگی برای عزیزان آسمانی...
🌸برای شادی روحشون صلوات و فاتحهای بخوانیم🌸🍃
@Emam_kh
🔴 اگر این اتفاق در ایران می افتاد ضد انقلاب خود را پاره می کرد ولی چون در آمریکا است #خفه_خون گرفتند!
🔹 مرگ یک پرستار به دلیل نبود لباس محافظ در آمریکا!
🔸روزنامه آمریکایی نیویورک پست: کمبود تجهیزات ایمنی در یکی از بیمارستان های منهتن [قلب تجاری نیویورک] به حدی وحشتناک است که پرستاران ناامید، به پوشیدن #کیسههای_زباله متوسل شده اند.
🔸برخی از پرستاران این وضعیت را عامل مرگ یکی از همکاران خود در اثر ابتلای به ویروس کرونا میدانند.
#آمریکا #کرونا
@Emam_kh