5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️سلام بر دختر حیدر(علیه السلام)▪️
🕯در عشق علامتی
🏴به جز زینب(سلام الله) نیست
🕯در صبر قیامتی
🏴به جز زینب(سلام الله) نیست
🕯آن جامه عصمتی
🏴 که زهرا(سلام الله) پوشید
🕯زیبنده قامتی
🏴به جز زینب (سلام الله) نیست
▪️ 🕯وفات حضرت زینب کبری سلام الله تسلیت باد🕯 ▪️
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌼
سلام روزتان زینبی
@Emam_kh
🏴🖤🏴🖤🏴🖤🏴
وفات حضرت زینب (سلام الله)
حضرت زینب (س) در 15 رجب سال 63 هجری قمری از دنیا رفت. بانوی قهرمانی که پس از شهادت امام حسین، ارائه نهضت عاشورا را به دوش کشید و پرچمدار این قیام بود در ضمن سفری که به همراه همسر گرامی شان عبدالله بن جعفر به شام بودند به لقاءالله پیوستند و بدن مطهر ان بانوی بزرگوار در همان جا دفن گردید. زینب (س) که از همه سو نسبش به معصومین می رسد، مستعلی است که راه پیش روی آنان که می خواهند در راه عقیده شان انقلاب کنند، روشن ساخت. او که روح ظلم ستیزی را از مادرش فاطمه زهرا و پدرش حیدر کرار به ارث می برد، در راه افشای ظلم و احقاق حق، با کلام غرّای خویش از هیچ فداکاری و جانفشانی دریغ نمیورزید.
در تداوم نهضتی که حضرت زهرا در حمایت از امام معصوم زمان خویش و انقلاب علیه باطل در پیش گرفت، حضرت زینب (س) نیز در واقعه کربلا، دوشتادوش امام معصوم حضور داشت و پس از شهادت او نیز پیام قیامش را دبه گوش تمام جهانیان ابلاغ کرد.
حضرت زینب (س) هنگامی که به سال های تشکیل زندگی نزدیک شد، از این امر پسندیده الهی سرباز نزد؛ امّا در ازدواج با پسر عموی خویش شرطی بسیار نیکو قرار داد: اینکه هرگز و در هیچ لحظهای از برادرش اباعبد الله جدا نشود.
نقش آن حضرت در قیام عاشورا، صرفاً نباید از دیدگاه احساسی و روابط نَسَبی تحلیل کرد؛ بلکه در آن واقعه، حضرت زینب خود را فردی می بیند که باید از جان امام خویش محافظت کند و در رکاب او باشد در آن حادثه و مصیبت مهیب که تمام بار غم و اندوه، بر دوش حضرت زینب (س) بود و او باید آغوش تسکین خود را به روی تک تک بازندگان عاشورا می گشود، ودر مقام الگو و مقتدای تمام حاضرین صحنه عاشورا قرارداشت به همین لحاظ، هرگز لحظهای زیر بار غم و ماتم قامت خم نکرد و آزادگی و غرور و حیا و عفت خویش را از یاد نبرد. او بهترینم نمونه برای زنان آزاده و خدا جوی روزگار است.
برای حضرت زینب القاب فراوانی ذکر کرده اند؛ از جمله ان می توان: «عقیله بنی هاشم »، «ام المصائب »، « عارفه»، «عامله »،«زاهده »،«باکیه»، و «صدیقه صغری » را نام برد.
در بیان مقام علمی آن حضرت همین بس که ایشان در زمان اقامت پدر بزرگوارش در کوفه، برای زنان، مجلس تفسیر قرآن بر پا می کرد و در زمان بیماری امام سجاد(ع) مردم برای پاسخ سوالات شرعی خود، مرجعی جز حضرت زینب نداشتند.
پیام عاشورا که توسط حضرت زینب به تمام زنان روزگار ابلاغ می شود، شناخت رسالت سیاسی و پشتیبانی از مبارزه شهیدان،تلاش اجتماعی همراه با عفاف و پاکدامنی و شهید پروری و تربیت نسلی شهادت طلب است.
🏴🖤🏴🖤🏴🖤🏴
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بیانات آیت الله میرباقری، عضو مجلس خبرگان رهبری پیرامون کرونا :
📌 نمی دانیم چقدر از موانع زیارت ابی عبدالله الحسین (ع) جعلی است چقدر واقعی.
📌به طور مکررگفته ایم به سازمان بهداشت جهانی کمترین اعتماد را هم نداریم. این ها دشمن هستند و پرونده سیاهی دارند.
📌با طناب سازمان جهانی بهداشت در چاه نروید.
📌ما نمی دانیم چگونه است؟ سال گذشته میگفتند کرونا از ایران به عراق آمده، عراق مرزها را بسته. امسال می گویند #کرونا از عراق به ایران آمده. ایران مرزها را می بندد. هیچ حرف علمی واضح و روشنی نیست.
📌به اسم کرونا اطراف امام حسین (ع) را خلوت کردند.
📌فرستادن چهارده میلیون نوجوان و جوان به قتلگاه #فضای_مجازی بی مهابا که آسیب به بشریت نمی زند، خطر فقط این هاست!!!
@Emam_kh
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔥پشت پرده خطرناک از فتنه سیستان و بلوچستان
❌پازل خطرناک فتنه در داخل و خارج از کشور
⭕️از سپاه هراسی و تحرکات انتخاباتی #جریان_اصلاحات تا مواضع تفرقه انگیز #مولوی_عبدالحمید و...
🎥تحلیل مهم استاد پورآقایی
@Emam_kh
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
✅ روز نیمهی ماه رجب و اعمال امّ داود
اعمال اُمّ داود یکی از عبادات و ادعیهی معروف است که در ایام البیض ماه رجب به انجام آن تأکید شده است. دعای_استفتاح را امّداود، مادر داود بن حسن بن حسن بن علی بن ابیطالب علیهمالسلام، که مادر رضاعی امام_صادق علیهالسلام هم بود، از ایشان برای خلاصی فرزندش داود از زندان منصور_دوانیقی لعنةاللهعلیه آموخت و روایت کرد. حضرت به او فرمودند: «چرا تاکنون از دعای إستفتاح غفلت کردهای؟ مگر نمیدانی که به وسیله این دعا، درهای آسمان گشوده میشود و فرشتگان الهی، دعاکننده را مژدهی اجابت میدهند و هیچ حاجتمند و دردمند و دعاکنندهای مأیوس نمیشود و خداوند هم پاداش خوانندهی این دعا را بهشت قرار داده است.» پس از انجام اعمال توسط امّداود در نیمهی رجب، چيزی نگذشت كه فرزندش از حبس منصور ملعون در عراق رهایی يافت و نزد مادرش در مدينه حاضر گشت.
محدث قمی رحمةاللهعلیه در مفاتیحالجنان ذیل اعمال نیمه رجب، این دعا را به عنوان پنجمین عمل آورده و مینویسد:
🌿 «عمدهی اعمال این روز است و برای برآمدن حاجات و رفع گرفتاریها و دفع ظلم ظالمان، مؤثر است و کیفیت آن بنا بر آنچه در مصباح المتهجّد شیخ طوسی آمده، آن است که چون خواست این عمل را به جا آورد، روز سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم رجب را روزه بگیرد؛ پس در روز پانزدهم هنگام ظهر غسل کند و سپس نماز ظهر و عصر را بجا آورد در حالتی که رکوع و سجودشان را نیکو کند و در موضع خلوتی باشد که چیزی او را مشغول نسازد و انسانی با او تکلّم ننماید. پس چون از نماز فارغ شود، رو به قبله کند و این اعمال را به جا آورد:
➕ صد مرتبه سوره حمد؛
➕ صد مرتبه سوره توحید؛
➕ ده مرتبه آیة الکرسی؛
➕ قرائت سورههای مبارکهی انعام، اسراء، کهف، لقمان، یس، صافّات، فصّلت، شوری، دخان، فتح، واقعه، مُلک، قلم، انشقاق و سورههای بعد از آن تا آخر قرآن؛
➕ دعای إستفتاح مشهور به دعای امّداود.»
📚 بحارالانوار (علامهمجلسی)، ج۴۷، ص۳۰۷
مفاتیحالجنان (محدثقمی)، ص۲۱۰ اعمال نیمه رجب
📝 انجام اعمال امّداود در برآورده شدن حاجات، بسیار مجرّب است؛ حتی برای کسی که این سه روز یا روز نیمهی رجب را هم موفق نشده روزه بگیرد، ظهر به نیّت رجاء، غسل کند و پس از خواندن نماز ظهر و عصر، مشغول به این اعمال و اذکار شود.
🍃 رمزی برای گشایش مشکلات...
مولایمان صاحبالزّمان عجّلاللهفرجهالشریف در توقیع شریف به اسحاق بن یعقوب مرقوم فرمودند: «برای تعجیل در امر فرج زیاد دعا کنید، چرا که گشایش کار خودتان نیز در همین دعاست.»
💠 «وأكثروا الدعاء بتعجيل الفرج، فان ذلك فرجكم.»
📚 بحار الانوار، ج۵۲، ص۹۲، ح۷
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
🌹 آیه 7 سوره آل عمران - بخش1
🌸 هُوَ الَّذِى أَنزَلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ مِنْهُ ءَاياَتٌ مُّحْكَمَاتٌ هُنَّ أُمُّ الْكِتاَبِ وَ أُخَرُ مُتَشاَبِهَاتٌ فَأَمَّا الَّذِينَ فِى قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ فَيَتَّبِعُونَ مَا تَشاَبَهَ مِنْهُ ابْتِغَآءَ الْفِتْنَةِ وَابْتِغَآءَ تَأْوِيلِهِ وَمَا يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلَّا اللَّهُ وَالرَّاسِخُونَ فِى الْعِلْمِ يَقُولُونَ ءَاَمَنَّا بِهِ كُلٌّ مِّنْ عِنْدِ رَبِّنَا وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّآ أُوْلُواْ الْأَلْباَبِ
🍀 ترجمه:او كسى است كه این كتاب قرآن را بر تو نازل كرد. بخشى از آن، آیات محكم (روشن و صریح) است كه اصل و اساس این كتاب را تشكیل مىدهد. و بخشى از آن، آیات متشابه است ، اما كسانی كه در دلهایشان انحراف است، به جهت ایجاد آشوب و نيز به جهت تأويل آیه به دلخواه خود، به سراغ آیاتى مىروند، كه متشابه است. در حالى كه تأويل این آیات را جز خداوند و راسخان در علم نمىدانند. آنان كه مىگویند: ما به آن ایمان آوردهایم همه ى آیات از طرف پروردگار ماست و جز خردمندان پند نگیرند.
🌺 هو الذی أنزل عليك الكتاب منه ءايات محكمات هن أم الكتاب و أخر متشابهات: او کسی است که کتاب را بر تو نازل کرد ، بخشی از آن ، آیات محکم است که اصل و اساس این کتاب را تشکیل می دهد و بخشی از آن ، آیات متشابه است.
🌷 #أنزل: نازل کرد
🌷 #الکتاب: منظور قرآن می باشد.
🌷 #منه: از آن
🌷 #ءايات_محكمات: آیات محکم ، محکمات جمع محکم منظور آیاتی است که معنی آنها روشن است.
🌷 #أم: اساس ، پایه
🌷 #أخر: بعضى ديگر ، بخشی دیگر
🌷 #متشابهات: جمع متشابه است ، یعنی آیاتی که از نظر فهم مردم منظور آنها روشن نیست و چند معنا دارند.
🔹 در این آیه منظور (از علیک:برتو) پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم است که خداوند قرآن را بر ایشان نازل کرد. تمامی آیات قرآن محکم هستند یعنی روشن هستند. ولی وقتی به فکر شخص غیر معصوم مثل ما می رسد بخشی از آن روشن خواهند بود ولی بعضی از آیات لفظ ها و واژه هایی به کار رفته است که برای فرد غیر معصوم چند معنا دارد و به آن متشابه می گویند. البته این آیات فقط برای اشخاص غیر معصوم متشابه است. اما برای معصومین تمامی آیات روشن و محکم هستند. زیرا به حقیقت قرآن فقط کسی می تواند دست یابد که پاک و معصوم باشد. و انسان های دیگر هم به میزان پاکی و طهارتشان می توانند به حقیقت آیات دست یابند. پس تمام آیات قرآن محکم هستند ولی از نظر فهم مردم بعضی محکم و بعضی متشابه هستند.
✅ چرا در قرآن آیات متشابه به كار رفته است؟
1⃣ وجود آیات متشابه زمینه ى فكر و تدّبر در آیات است.
2⃣ موجب رجوع مردم به رهبران آسمانى مىشود.
3⃣ متشابهات وسیله آزمایش مردم است. گروهى كژاندیش، از لابلاى آنها به سراغ اهداف شوم خود مى روند و گروهى اندیشمند، به فرموده امام رضاعلیه السلام با مراجعه به محكمات (آیات محکم)، معناى صحیح آیات را كشف مى نمایند.
🌺 فأما الذين فى قلوبهم زيغ فيتبعون ما تشابه منه ابتغآء الفتنة و ابتغآء تأويله : اما کسانی که در دلهایشان انحراف است ، به جهت ایجاد آشوب و نیز به جهت تأويل آیه به دلخواه خود به سراغ آیاتی می روند که متشابه است.
🌷 #زیغ: انحراف
🌷 #ابتغآء: طلب شديد
🌷 #الفتنة: آشوب
🌷 #تأویل:منظور از تأویل، اهداف و معارف و اسرار پشت پردهاى است كه بعد روشن مىشود.
🔹 اما انسان هايى كه دل های آنها دچار انحراف است به گونه ای بیان می کنند که مطابق میل و اهداف شوم آنها باشد و هدفشان ايجاد آشوب و گمراه کردن مردم می باشد.
🌺 و ما یعلم تأويله إلا الله و الراسخون فى العلم یقولون ءامنا به كل من عند ربنا و ما يذكر إلا أولوا الألباب: و تأويل اين آيات را جز خداوند و راسخان در علم نمى دانند. آنان که می گویند: ما به آن ایمان آورده ایم همه ی آیات از طرف پروردگارمان است و جز خردمندان پند نگیرند.
🌷 #راسخون_في_العلم: جمع راسخ است یعنی ثبات ، به کسانی که در علم ثابت باشند و شکی عارضشان نشود راسخون في العلم می گویند.
🌷 #یذکر: پند بگیرند
🌷 #اولوا_الألباب:خردمندان
🔹 منظور از الراسخون فى العلم چهارده معصوم همان اهل بیت علیهم السلام می باشند که تأويل و حقيقت آيات قرآن را مى دانند.
⬅️ پیام های این آیه در جلسه بعدی
تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت حضرت زینب کبری (س)
با این کلیپ زیبا دل ها را روانه زینبه در شام کنید.
التماس دعا
@Emam_kh
‼️احکام نجاسات
🔷 آگاه کردن کسی که لباس را میشوید از نجاست لباس، لازم نیست، ولی صاحب لباس تا یقین به طهارت آن حاصل نکند نمیتواند آثار طهارت بر آن مترتب سازد.
🔷 هرگاه مهمان یکی از اثاثیههای میزبانش را نجس کند اطلاع دادن به میزبان در غیر از خوردنی و آشامیدنی و ظرفهای غذا، لازم نیست.
📕منبع: رساله آموزشی امام خامنهای
@Emam_kh