8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | نوروز در قبله تهران
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در ایام نوروز امسال (۱۴۰۱) با حضور در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (علیهالسلام) در شهرری ضمن زیارت امامزادگان این حرم شریف به دعا و مناجات پرداختند.
🔹️ در جریان این زیارت نوروزی حضرت آیتالله خامنهای بر مزار برخی از علما و شخصیتهای مدفون در این آستان از جمله آیات و حجج اسلام ریشهری، حسین لنکرانی، ملاعلی کنی، محمدرضا مهدوی کنی، محمدتقی فلسفی، سید ابراهیم خسروشاهی، میرزا عبدالکریم حقشناس، میرزا حسن ثقفی تهرانی، حاج آقا مجتبی تهرانی، عزیزالله خوشوقت، شیخ حسن پهلوانی تهرانی، سیدمحمد ضیاءآبادی و شهیدان حاج محمد اسماعیل رضایی و طیب حاج رضایی حضور پیدا کرده و برای ایشان طلب مغفرت کردند.
🌷 حضرت عبدالعظیم حسنی از نوادگان امام حسن مجتبی (علیهالسلام)، امامزاده حمزه فرزند امام موسی کاظم (علیهالسلام) و امامزاده طاهر نیز از نوادگان امام زینالعابدین (علیهالسلام) هستند.
@Emam_kh
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک کار زیبا و فاخر فرهنگی ✨
درود بر متولیان جشن روزه اولی ها در میدان امام اصفهان👏👏
🌱به قطع فرهنگ سازی دینی ، قویترین راهکارمقابله با تهاجم فرهنگی دشمن میباشد.
🔹امید است امثال چنین برنامه های فرهنگی توسط متخصصین دلسوز و مرتبط، در موضوعات متفاوت پیش بینی و اجرا گردد.
🇮🇷سرمایه های ملی را دریابید🇮🇷
✍سادات عسگری
@Emam_kh
چطوری سرفه رو درمان کنیم:
👌موز را به ۱ + ۲/۳ فنجان آب جوش اضافه کنید و بذارید 30دقیقه خیس بخورند
👈 وقتی خنک شد عسل رو اضافه و میل کنید معجزه میکنه
☘🍁☘🍁☘
سوهان_خانگی 🧇 😋
▫️آرد جوانه گندم 2 قاشق سوپ خورى
▫️آرد سفيد 1 قاشق سوپ خورى
▫️شکر 210 گرم 1 پيمانه..کمى بيشتر
▫️کره 160 گرم 2/3 پيمانه
▫️عسل 2 قاشق غذاخورى
▫️بادکا يا شيره ذرت يا گلوکز یک قاشق و نصفی غذاخورى
▫️گلاب 1/2 پيمانه
▫️زعفران دم نشده 1/2 قاشق چاى خورى
▫️هل 1/2 قاشق چاى خورى
🔸اول آرد جوانه گندم و آرد و توى قابلمه تفت بديد تا بوى خاميش بره..
بعد بهش گلاب وشکر و اضافه کنيد..حرارت بايد روى کم تا متوسط باشه..هى هم بزنيد تا کف کنه يا به حالى جوش بزنه..بعد کره رو اضافه کنيد و هى هم بزنيد.
وقتى دوباره جوشيد و کف کرد بقيه مواد و اضافه کنيد...و هم بزنيد..حدود 20 تا 30 دقيقه بايد هم بزنيد..(مواظب باشید به روغن نیفته)
يک فويل و از قبل روى ميز بزاريد و چربش کنيد که حاضر باشه...مواد وقتى حاضره که کمى سفت بشه و از قابلمه جدا بشه..مواد و بريزيد روى فويل و پسته و يا بادام اضافه کنيد و با گوشتکوب که چرب شده روش بکوبيد..بزاريد سرد بشه
🍪🍩🍪🍩🍪
#احسن_القصص
❤️«مـوعظه شـیــ🔥ــطان»❤️
✨پس از آنکه حضرت نوح علیه السلام قوم گنه کار خود را نفرین کرد و طوفان همه آنها را از بین برد، ابلیس نزد او آمد و گفت : تو بر گردن من حقی داری که می خواهم آن را ادا کنم!نوح گفت : چه حقی؟!خیلی بر من سخت و ناگوار است که من بر تو حقی داشته باشم!
▪️ابلیس گفت : همان که تو بر قومت نفرین کردی و همه آنها به هلاکت رسیدند و دیگر کسی نمانده که من او را گمراه سازم! بنابراین تا مدتی راحت هستم تا نسل دیگری بیاید!
نوح فرمود : حالا می خواهی چه جبرانی کنی؟!
ابلیس گفت :
✅در سه جا مراقب حيله من باش!
➊👈هنگامی که خشمگین شدی!
➋👈هنگامی که بین دو نفر قضاوت می کنی!
➌👈هنگامی که با زن نامحرم خلوت می کنی و هیچ کس نزد شما دو نفر نیست!
در چنین مواقعی به یاد من باش که کار خود را خواهم کرد.
📚بحارالانوار ج۱۱ ص۳۱۸
@Emam_kh
⭕️ سرنوشت متفاوت این ۵ نفر!
شهادت در جبهه، حبس ابد، طرد و خانه نشینی، قتل با ضربات چاقو، رهبری نظام.
شهید چمران، عباس امیرانتظام، مهندس بازرگان، داریوش فروهر، سید علی خامنهای.
👤 راوی
@Emam_kh
🔰ناامید کردن مردم جفای به انقلاب است
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار اخیر مسئولان نظام:
با این همه تجربهی موفّقی که ما در بخشهای مختلف داریم، واقعاً جفای به مردم، کشور و انقلاب است، اگر امروز کسی بخواهد مردم را ناامید کند و احساس بنبست را به مردم القاء کند و بخواهد روحیهی مردم را بشکند و ارادهی مسئولین را تضعیف کند. ۱۴۰۱/۱/۲۳
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹خـــــدایا 🤲
💫دراین لحظات شب
🌹دلهای دوستانم را
💫سرشاراز نور وشادی کن
🌹وآنچه را که
💫به بهترین بندگانت
🌟عطا میفرمایی
💫به آنها نیز عطا فرما🤲
طاعاتتونقبولدرگاهحق
🌟 شبتونپرازنگاهخدا
🌹التماسدعابرابیماران
@Emam_kh
🔴 دعای روز شانزدهم ماه رمضان
🔹 اللَّهُمَّ وَفِّقْنِي فِيهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ، وَ جَنِّبْنِي فِيهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ، وَ آوِنِي فِيهِ بِرَحْمَتِكَ إِلَى [فِي ] دَارِ الْقَرَارِ، بِإِلَهِيَّتِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
🔺 خدایا مرا در این ماه به همراهی و همسویی با نیکان توفیق ده، و از همنشینی با بدان دور بدار، و به حق رحمتت به خانه آرامش جایم ده، به پرستیدگی ات ای پرستیده جهانیان.
@Emam_kh