فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
خواهی که در پناه
کرامات سرمدی
ایمن شوی ز فتنه
و ایمن زِ هر بدی
لبریز کن زِ عطر گل
نور سینه را
با ذکر یک صلوات
بر نبی وآل نبی
🌸 اللّهُمَّصَلِّعَلي مُحَمَّد
🌸 و َآلِمُحَمَّد وَعَجِّلفَرَجَهُــم
🌸سلااااام
🌸سه شنبه تون مهدوی
@Emam_kh
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔖وظایفمادربرابرپیامبراسلام۳
2⃣- ايمان به پيامبر و تسليم بودن در برابر دستوراتش
۱💠اول ايمان، هرچه پيغمبرفرمود بايد اطاعت كنيم.
🔹گاهي وقتها ميپرسند كه اين حكم ديني را كجاي قرآن نوشته است. اصلاً در قرآن ننوشته باشد. وقتي خدا در قرآن گفته، «ماآتاكُمُالرَّسُولُ»، «ما» آنچه، «آتاكُمُ» براي شما آورده است.
💠«ما آتاكُمُ الرَّسُولُ»، هرچه رسول براي شما آورده، «فَخُذُوهُ» بگيريد. چانه هم نزنيد. «وَ ما نَهاكُمْ» هرچه را پيغمبر نهي كرده، «وَ ما نَهاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا» (حشر/7) هرچه گفته انجام ندهيد، انجام ندهيد. هرچه گفته انجام بدهيد، انجام بدهيد. خلاص! و لذا خيلي چيزها در قرآن نيست ولي در سخن پيامبر هست.
🔹آمد گفت: اسم علي كجاي قرآن است؟ به او گفتم: اسم ابوبكر كجاي قرآن است؟ بنا نيست اسم باشد. ميگويد: رهبر شما همان است كه در ركوع انگشتر داد. برو ببين چه كسي داد!
💠اگر رهبر معظم گفت: به فلاني رأي بدهيد. اين خيلي جالب نيست. بايد بگويد: به كسي رأي بدهيد كه چنين است، چنين است، چنين است. خودت برو پيدا كن. معيار بدهيم خود مردم بروند انتخاب كنند.
📖 «إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ» (مائده/55)، «اِنَّما» يعني فط، فقط ولي شما آن كسي است كه در ركوع انگشتر داد. برويد ببينيد چه كسي داد. لازم نيست اسم باشد.
🔹كجاي قرآن نوشته نماز صبح دو ركعت است؟ كجاي قرآن نوشته طواف هفت مرتبه؟ قرآن يك كلياتي را گفته است. دهها هزار حديث ذيل آيات است. به پزشك مراجعه كنيد. اما ديگر پزشك چه كسي باشد؟ پزشك چه نسخهاي بدهد؟ چطور با اين نسخه برخورد كنيم؟ آنها را ديگر…
✨ادامه دارد..
📌درسهایی از قرآن
حجت الاسلام قرائتی
🌷هدیه به لبخند امام_زمان عج
حجاب بوته خوشبوی گل عفاف است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این یک دقیقه را ببینید و آرام باشید!
این مملکت رهبر (امام خامنه ای) دارد
این مملکت صاحب (امام زمان) دارد
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران_قوی
@Emam_kh
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 شناخت ماهیت واقعی لیدرهای اغتشاشات اخیر
⬅️ این قسمت: بلا و خیانتی که تلویزیون پادشاهی سعودی (اینترنشنال) و تلویزیون پادشاهی انگلیس (بی بی سی) در حق مردم ایران کردند
📺🛎 ناشر باشید
@Emam_kh
🌱 به نام حق
شلم شوربا❗️
چشماتونو ببندید!
یه لحظه تصور کنید یه روز محتواگذاری در صداوسیما عمومی بشه، هرکسی هرچیزی که دلش خواست بتونه بذاره! فیلم، کلیپ، خبر و تبلیغات درباره هرچیزی، از شیر مرغ تا جون آدمیزاد؛ موادمخدر، مشروبات الکلی، محتواهای غیراخلاقی و بیبندوباری، فحشهای چالهمیدانی، قمه کشی، عربدهکشی، قماربازی، ترویج شیطانپرستی، محتوای ضدامنیتی و هزارتا ناهنجاری دیگر...
اونوقت کی تلویزیون نگاه میکنه یا میذاره زن و بچهاش نگاه کنند⁉️
اینستاگرام و تلگرام و فضای رهای مجازی الان اینه❗️
همین!
خواستم یه سوزن به خودم بزنم یه جوالدوز به مسؤولان نظارتی❗️
✍️ سیدجواد میرزازاده
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمار داره این خاک...
چقدر جای اون حامد زمانی قدیمی خالیه این روزا... 😔
@Emam_kh
⭕️ سایه روشن مجازی اغتشاشات
✔️ از حضور مجازی مردم ایران تا حضور میدانی آنها چقدر فاصله است؟!
✍️ شاید در این روزها گفتن این مطلب که جامعه ایران برخلاف نظر، پیش بینی و تحیقات بسیاری از کارشناسان رسانه و فضای مجازی به یک پیروزی تاریخی در جنگ رسانهای رسیده، کمی سخت باشد ولی واقعیتی است که در صحنه میدان اتفاق افتاده است.
1️⃣ در حوادث اخیر بالاترین سطح جنگ رسانهای با تلفیق احساسات، پیشداوریهای قبلی القا شده درباره گشت ارشاد، آدرس اولیه غلط برخی خواص، نقش کاتالیزروی برخی سلبریتیها و نقش محوری تولید و وایرال میلیونها ویدیوهای کوچک چند ثانیهای به خوبی نمایان است. البته سلبریتیها و خواص سیاسی در مراحل اولیه نقش محرک و کاتالیزور داشتند و از آن به بعد رسانه اصلیترین نقش را داشته و در ادامه نیز نقش آن بیشتر از همه عوامل دیگر است. بگونهای که میتوان گفت اساس این حوادث بر مرکزیت رسانه قرار گرفته و دیگر عوامل نقش کمککننده دارند.
2️⃣ حوادث اخیر بهانه ظاهری آن بر جدیترین چالش فرهنگی سالهای اخیر یعنی حجاب بنا شده است. موضوع چالش برانگیزی که نحوه مواجه، حراست، تبلیغ، تعریف و حتی چگونگی شکل عرفی آن بیش از بسیاری از قوانین اجتماعی اسلام در جامعه مورد بحث و اختلاف نظر شده است. به این مساله چالش شیوه اجرای گشت ارشاد که نظر اکثریت قالبی درباره آن نه در جامعه بلکه حتی در میان مذهبیها نیز وجود ندارد، باید اضافه کرد.
3️⃣ یکی از مهمترین ویژگیهای اغتشاشات اخیر نقش دهه هشتادی ها در آن بود. این نقش البته به معنای پیشران، هسته شکلدهنده یا پشت صحنه نیست بلکه به این معناست که حضور جوانان کم سن و سال هیجانی و حتی دارای ذهینت بسیار منفی به بخشی اعتقادات دینی در آن برجسته و پررنگ هست. یعنی شما با قشری روبه رو هستید که تربیتش، اخلاقش و کنش اجتماعی و سیاسی و حتی مذهبیاش در فضای مجازی غیر عرف ایرانی شکل گرفته و انگار در مراکز حقیقی آموزشی و فرهنگی جامعه بسیار بسیار کم حضور داشته است.
4️⃣ نقش مخرب برخی خواص و تعدادی از فعالین رسانهای در دامن زدن و تکمیل پازل شبهه آفرینی و زمینهسازی اعتراض غیر معقول و همچنین خود ابعاد شخصیتی مهسا امینی اعم از زن بودن، کرد بودن، شهرستانی بودن،اهل سنت بودن سبب خاص شدن سوژه وفات او و پیچیدهتر شدن حوادث و سخت شدن مدیریت افکار عمومی شد.
🔸حال تعریف حوادث اخیر چگونه می شود؟ حوادث اخیر مثل 88 یک اقدام دسته جمعی که مشروعیت سیاسی را هدف قرار داد، نبود. مثل آشوبهای 98 نیز که دال مرکزی آن معیشت بود، نیست، بلکه اینبار پوستهای به ظاهر فرهنگی و رسانهای و عملکردی کاملا آشوب طلبانه و براندازانه داشت و البته از رسوب ظرفیت تمامی فتنههای گذشته نیز بهره برد.
🔸با این وجود وقتی حجم انبوه استفاده و تاثیر افکار عمومی در ایران از اینستاگرام و خواص در توییتر را در سالهای اخیر ملاحظه میکنیم، این سوال پیش میآید که مردم ایران چگونه از یک جنگ رسانهای با این عظمت و ابعاد غیر رسانهای گفته شده، بیرون آمدند؟! و حتی در همان روزهای اول واکنش دقیق نشان دادند و زمان زیادی میان فاصله گذاری اکثریت مردم با اقلیت بسیار کوچک اغتشاشگر طی نشد.
🔸بنابراین اگر همه مولفههای بالا یکجا در نظر بگیریم و عملکرد مردم را متناسب با آن مورد ارزیابی قرار میدهیم، نمره واقعی بصیرت و حتی سواد رسانهای مردم ایران معلوم می شود.
👈 اما میتوان دلایلی زیر را هم در این پیروزی بزرگ بصیرتی موثر دانست:
1️⃣ مردم در این سالها فتنههای متعددی را پشت سر گذاشتهاند، عملکرد جمهوری اسلامی را هم دیدهاند و مهمتر از همه اقدامات دشمن را هم در این بزنگاهها تجربه کردهاند و البته نباید منکر بود که سطح سواد رسانه جامعه ایران قطعا نسبت به گذشته رشد داشته که توانست از این فتنه رسانهای عبور کند ولو اینکه با نقاط مطلوب عملکرد رسانهای بخشهای زیادی از افکار عمومی فاصله نگرانکننده داشته باشد.
💢 ادامه دارد ....
✍ مهدی_جهان_تیغی
@Emam_kh
2️⃣ اما تاثیر جامعه ایران از فضای مجازی را در بدترین و بدبینانهترین وضعیت ممکن در حوادث اخیر فرض کنیم، به این معنا که مثلا قتل را به جای مرگ طبیعی مهسا باور کرده، نیروی انتظامی را نیروی سرکوبگر درک کرده و حتی فهمش از باطن حوادث موضوع ظاهری مبارزه برای انتخاب نحوه پوشش و حجاب بوده باشد، با وجود همه این فرضیهها، بازهم اکثریت قاطع جامعه در کف میدان عاقلانه با موضوع برخورد کرده است. آنهم با این همه تولید نفرت و تحریک احساسات کاذبی که دشمن علیه نیروی انتظامی و حاکمیت در فضای مجازی شکل دادند. با وجود موارد گفته شده، بازهم جامعه امنیت میخواهد و بی نظمی نمی خواهد، ضمن اینکه در همین فضا نیز از کلیت حاکمیت و جمهوری اسلامی نمیخواهد عبور کند. این بدترین حالت ممکن بود که گفته شد، پس بازهم میتوانیم بگوییم جامعه ایران بر یکی از بزرگترین جنگهای رسانه ای و شناختی سالهای اخیر در جهان و ایضا در همین فضای ول مجازی کشور، پیروز شده است.
🔸🔸پی نوشت: بخش قابل توجهی از جامعه ایران ممکن است در فضای مجازی عملکرد مطلوبی نداشته باشند ولی بسیاری از همانها در کف میدان متفاوت عمل کردند. این نکته مهمی است که بین عملکرد کاذب مجازی و میدانی مردم فاصله زیادی وجود دارد و قبل از آنکه دشمن با فریبکاری مجاز کاذب را به واقعیت تبدیل کند باید فکر چاره بود.
✍ مهدی_جهان_تیغی
@Emam_kh
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️🍃تلنگر🍃⚡️
حجاب محدودیت نیست اگر .....
جزو باورهامون باشه
دختر نخبه ایرانی۲۵ساله نیلوفرشادمهری دکترای طراحی صنعتی در فرانسه که باحجاب کامل دردانشگاه حاضرمی شده وکتاب خاطرات سفیر را به رشته تحریر اورده که موجب تحسین رهبری شده است قابل توجه کسانی که می گویند حجاب محدویت میاره برای زن ایرانی نشر حداکثری تا آنانی که نمی دانند هم بدانند ...
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌹
@Emam_kh
-شهیدمرتضیمطهری :
کسیکهزیباییاندیشهداردزیبایی
ظاهریخودرابهنمایشنمیگذارد...🧠💡
@Emam_kh