✨ بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹 شرح #حکمت38 ( 14 )
🔷 پرهیز از دوستی با دروغگو
4⃣ با این نگاه امیرالمؤمنین (علیه السلام) برای دروغگویی آثار و عواقب زشتی را توضیح می دهند:
🔹۱. یکی از آنها در زمان خودشان اتفاق افتاد؛ وقتی که برای جنگ جمل با طلحه و زبیر به بصره رسیدند، حضرت به اَنَس بن مالک فرمودند که تو جلوتر برو و سخنی را که پیامبر درباره چنین روزی به زبیر و طلحه گفته بودند به یادشان بیاور، شاید متنبّه شوند و دست از فتنه گری بردارند. اَنَس بن مالک ملعون به دروغ گفت من چنین سخنی را از پیامبر به یادم نمی آید، حضرت اینگونه فرمودند که در حکمت ۳۱۱ آمده: « إِنْ كُنْتَ كَاذِباً فَضَرَبَكَ اللَّهُ بِهَا بَيْضَاءَ لَامِعَةً لَا تُوَارِيهَا الْعِمَامَةُ » ؛ اگر دروغ می گویی که سخن پیامبر را فراموش کردی، از خدا می خواهم چنان پیسی و سفیدی به صورتت بیفتد که با عمّامه هم نتوانی بپوشانی. آورده اند که بعد از نفرین امام چنان بر صورت و سر او پیسی گرفتاری ایجاد کرد که حتّی نقاب می زد برای اینکه دیده نشود.
🔹۲. امّا اثر دیگری که این زشتی ها دارد این است که حضرت آینده زمان خودشان را چنان توصیف می کنند که یکی از بدترین ویژگی هایش این است که در خطبه ۱۸۷ می فرمایند: روزگاری به مردم می رسد که
«تَكْذِبُونَ مِنْ غَيْرِ إِحْرَاجٍ» ؛ بدون اینکه هیچ ضرورتی داشته باشد به راحتی و مفت دروغ می گویند.
🔻همچنین مولا علی (علیه السلام) درباره رواج دروغ گویی در آینده امّت اسلام در خطبه ۱۰۸ این دو جمله را دارند، می فرمایند: « تَحَابُّوا عَلَى الْكَذِبِ وَ تَبَاغَضُوا عَلَى الصِّدْقِ » ؛ مردم به واسطه دروغگویی به هم محبّت پیدا می کنند و بخاطر صداقت کسی، با او دشمن می شوند.
🔻یا در همان خطبه ۱۰۸ بند ۷ می فرمایند: «غَارَ الصِّدْقُ وَ فَاضَ الْكَذِبُ» ؛ صداقت منفور و نایاب می شود، امّا دروغگویی همه گیر و مُسری و جاری می شود .
5⃣ آخرین نکته درباره کذب هم این است که حضرت علی (علیه السلام) در خطبه ۱۹۲ یک مصداق عجیبی برای دروغگویی بیان کردند و می فرمایند: وقتی هر چیزی را که به گوشت می رسد بیان می کنی، همین کفایت می کند برای اینکه تو دروغگو باشی ، «وَلا تُحَدِّثِ النّاسَ بِكُلِّ ما سَمِعْتَ بِهِ » ؛ با مردم هر چیزی را که به گوشت می رسد به زبان نیاور «فَكَفى بِذلِكَ كَذِبا» ؛ بخاطر اینکه این رفتار خودش کافی است برای اینکه دروغگو باشی.
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع
🔰 امروز تولید یک جهاد است
👈 چون در مقابل حمله دشمن است
🌹حضرت #امام_خامنه_ای
(مدظلّهالعالی)
🔻 امروز تولید جهاد است؛ چرا؟ برای خاطر اینکه در معنای جهاد مکرّر گفتهایم که جهاد عبارت است از آن تلاشی که ناظر به حملهی دشمن و تحرّک دشمن باشد؛ در مقابل دشمن باشد. هر تلاشی جهاد نیست؛ تلاشی که متوجّه به حملهی دشمن است، این جهاد است. امروز دشمنیِ دشمنان در مورد اقتصاد کشور از این واضحتر؟ ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
@Emam_kh
🔴 مذاکره داریم تا مذاکره
🔹تصویر اول : سفر حسن روحانی به ایتالیا ، مذاکره در یک موزه زیر مجسمه "مارکوس آئورلیوس آنتونیوس" ، یکی از پادشاهان روم باستان که ایران را شکست داده بود . این سفر دستاورد خاصی نداشت.
🔹تصویر دوم : اقامه نماز پرمعنا در کاخ کرملین روسیه. همان کاخی که حدود ۷۰ سال مرکز مبارزه با دین و مظاهر دینی بود.
این سفر چندین دستاورد سیاسی ، اقتصادی ، نظامی و ... به دنبال داشت.
🔺ما با مذاکره مخالف نیستیم بلکه با مذاکره همراه ذلت و خفت مخالفیم
و مطمئن باشید اگر خدای ناکرده از دولت جدید هم ذلت ببینیم ساکت نخواهیم نشست ...
#ایران_قوی
#پرچم_افتخار
✍"قاسم اکبری"
@Emam_kh
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥نفوذ سنگین در دولت رئیسی
💯نفوذ یعنی اینکه سه شورای عالی کشور را مدیران #دولت_روحانی مدیریت می کنند(شورای عالی امنیت ملی+شورای عالی انقلاب فرهنگی+شورای عالی فضای مجازی)!!!
🎥تحلیل جنجالی داود پورآقایی
@Emam_kh
🍏برای رفع سرماخوردگی و آنفولانزا
گریپ فروت رابا پوست 4قاچ کنید و داخل قابلمه آب بیندازید وبجوشانید آنرا هم بزنید و یک قاشق غ عسل به آن اضافه کنید و محلول به دست آمده را بنوشید
🍏معجونی که تب را پایین آورده ودرمان آنفولانزاست
افراد می توانند پیاز را ریز کنند و آن را در آب جوش بریزند و پس از اینکه آب ولرم شد می توانند از آن استفاده کنند. این معجون تب را پایین آورده و یکی از درمان های مفید برای آنفلوانزا است.
🌿🍂🌿🍂🌿
📝 خدمات انقلاباسلامی به زنان
🔻نگاهی کوتاه به نقش انقلاباسلامی در احیا و رشد جایگاه زن، در بیانات حضرت آیتالله خامنهای - مجموعه یک
👈🏻 در علوم حوزوی، در فقه، در فلسفه، در مسائل دانشگاهی، در علوم انسانی، علوم طبیعی، حضور زنان در کشور ما حضور بارز و برجستهای در همهی بخشهای علمی است. دانشگاهها را دختران دانشجوی ما پر کردهاند؛ محیطهای علمی را حضور زنان به شکل شگفتآوری واضح و آشکار کرده. این چیست؟ این چه پدیدهای است؟ این چه حقیقتی است؟ کِی ما در کشور این همه عنصر پژوهشگر و محقق و عالم و باسواد و اهل تبلیغ و اهل ترویج از زنان داشتیم؟ ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
📌 پینوشت: عکس متعلق به بازدید از پژوهشگاه رویان در تاریخ ۱۳۸۶/۰۴/۲۵
🇮🇷 @Emam_kh