⭕️ آشوبها ادامه پیدا میکند؟
🔹 شروع آشوبهای مهرماه، برآیند چند مولفه بود: ظرفیت شورشیان بیهنجار داخلی (نسل اینستاگرام) + تحریکات و دخالتهای مستقیم رسانهها و سرویسهای بیگانه + ضعف و ناهماهنگی مدیران نظام (روسای آموزش عالی، دستگاه قضا، رسانههای داخلی و ...) در مواجهه با آشوبها
🔹اما ادامه آشوبها بستگی به عوامل زیر دارد:
۱) هزینهای که آشوبگران متحمل شده و میشوند.
۲) دستاوردهای آشوبگران
🔹 به علل گوناگون، هستهی مرکزی آشوبگران (نسل اینستاگرام) تاکنون متحمل هزینهی چندانی نشده و به همین دلیل کماکان انگیزه ادامه مسیر را دارد. از سوی دیگر دستاوردهای آنها هم راضیکننده بوده است! (گسترش بیحجابی و رفتارهای خلاف عفت عمومی و عادی شدن این حرکات و عدم موضعگیری و مواجهه جدی و قانونمند نظام با این روند)
🔹 در چنین شرایطی (و با وجود تداوم پرقدرت تحریکات و دخالتهای رسانهای و تروریستی سرویسهای بیگانه و عوامل داخلی آنها) آشوبگران برای رسیدن به دستاوردهای بیشتر (آزادیهای جنسی افزونتر و حذف تدریجی شریعت از جامعه) مانع قابل توجهی در برابر خود نمیبینند (چرا که تاکنون هزینه قابل توجهی برای برهم زدن نظم و امنیت کشور نپرداختهاند) و برای ادامه آشوب انگیزه و جسارت کافی دارند.
❇️ در این حالت نظام برای توقف آشوبها چند راهکار دارد:
الف) بالا بردن هزینه آشوبگران (بکارگیری مجازاتهای بازدارنده و متنوع علاوه بر مجازاتهای رایج مانند ممنوعیت خروج از کشور به مدت طولانی یا ابطال گواهینامه رانندگی یا ممنوعیت انجام معامله ملکی به مدت معین و نظائر آن)
ب) کاهش دستاوردهای آشوبگران (ممانعت از گسترش ولنگاری جنسی و بیحجابی و جدیت در اجرای شریعت بوسیله مجازاتهای اجتماعی و محرومیت از حقوق اجتماعی برای افراد بیحجاب و مرتکبین رفتارهای خلاف عفت عمومی در ملاء عام بدون نیاز به بازداشت و درگیری انتظامی)
از آنجا که اغلب زنان و دختران جامعه عفیف و پاکدامنند، جدیت در اجرای مجازاتهای جایگزین شامل افراد محدودی خواهد شد و سایر افراد متخلف با مشاهده جدیت نظام دست از رفتارهای غلط خود برخواهند داشت.
ج) ترکیبی از افزایش هزینه آشوب و کاهش دستاوردهای آن.
🔹 لازم به ذکر است در صورت غفلت و کوتاهی مسئولان، تداوم آشوبها در صورتهای مختلفی رخ خواهد داد: اعتصابهای صنفی و جغرافیایی، خرابکاریهای مداوم و پراکنده در نقاط آسیبپذیر و حساس، رفتارهای تروریستی و شبهتروریستی و بازگشت آشوبهای دانشگاهی و خیابانی در مناسبتهای خاص (۱۶ آذر، سالروز سرنگونی هواپیمای اوکراینی و ...)
❇️ ان شاء الله با توجه کافی و جدی مسئولان قضایی، اجرایی، تقنینی و رسانههای داخلی به این مقوله و هماهنگی در عمل، شاهد مهار و خاتمه یافتن آشوبهای اخیر و ناامیدی دشمن از بکارگیری این ابزار باشیم
دکتر #کوشکی
🇮🇷 @Emam_kh
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهارشنبه امام رضایی✨
ما در خانهی سلطان
سر و سامان داریم
هرچه داریم
زِ آقای خُراسان داریم..♥️🌱
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خـــــدایا...
بـرای تـو غـیر مـمکنی وجـود نـدارد
غـیر مـمکنهای زنـدگی
هـمهی مـا را مـمکن کـن....
""آمـین یـا رب الـعالـمین""
شبتون درپناه خدا🌙✨
به خدا توڪل ڪنید وآسوده بخوابید
نگران مشڪلاتِ فرداتون نباشید
قبل از آنڪه از دستان شما
ڪارے برآید ،دست هاے خدا
ڪار خودش راخواهد ڪرد..
@Emam_kh
قالَ أميرُالمُؤْمِنينَ عليه السلام
شيعَتُنا، اَلمُتباذِلُونَ فى وِلايَتِنا، المُتَحابُّونَ فى مَوَدَّتِنا، المُتَزاوِرُونَ فى اِحياءِ أمْرِنا الَّذينَ إنْ غَضِبُوا لَمْ يَظْلِمُوا وَ إنْ رَضُوا لَمْ يُسْرِفُوا، بَرَكَةً عَلى مَنْ جاوَرُوا، سِلْمٌ لِمَنْ خالَطُوا. ;
اميرمؤمنان عليه السلام فرمود
شيعيان ما، كسانى هستند كه در راه ولايت ما، به هم بذل و بخشش مى كنند. و به همديگر، در دوستى ما، محبت مى كنند و در راه زنده نگهداشتن راه و روش ما، به زيارت يكديگر مى روند. آنان، اگر خشمناك شوند، به ظلم در نمى غلطند و اگر خشنود باشند، اسراف و زياده روى نمى كنند. مايه ى بركت همسايگان و موجب سلامتى و آسايش افراد مرتبط با آنان، هستند.;
كافى 2/236/24.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹 سلام روزتون بخیر و نیکی
پنج شنبه خود را
معطر می کنیم به
عطر دل نشین صلوات
بر حضرت محمد و آل مطهرش
🌸 اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ
🌸 وَّ آلِ محمد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹 در پناه لطف خدا و
عنایت حضرت محمد(صلوات الله)
و خاندان پاکش علیهم السلام
روزتون پر خیر و برکت ان شاءالله
🌹زیارت معصومین علیهم السلام
روزی دنیا و آخرت شما ان شاءالله
🌹 پنج شنبه تون پر خیر و برکت
@Emam_kh
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
📜 خطبه1 : ( امام علیه السلام در این سخنرانی از آفرينش آسمان و زمین و آفرینش انسان یاد می کند.)
{قسمت-پنجم}
6⃣ ضرورت امامت پس از پيامبران الهی
♦️رسول گرامی اسلام در ميان شما مردم جانشينانی برگزيد که تمام پيامبران گذشته برای اُمّت های خود برگزيدند؛ زيرا آنها هرگز انسان ها را سرگردان رها نکردند و بدون معرّفیِ راهی روشن و نشانه های استوار از ميان مردم نرفتند.
7⃣ ويژگی های قرآن و احكام اسلام
♦️کتابِ پروردگار ميان شماست، که بيان کننده حلال و حرام، واجب و مستحب، ناسخ و مَنسوخ، مُباح و مَمنوع، خاصّ و عام، پندها و مَثَل ها، مُطْلَق و مُقَيَّد، مُحکم و مُتَشابِه می باشد. عبارات مُجْمَل خود را تفسير و نکات پيچيده خود را روشن می کند؛ از واجباتی که پيمان شناسايی آن را گرفت و مستحبّاتی که آگاهی از آنها لازم نيست. قسمتی از احکام دينی در قرآن واجب شمرده شد که ناسخ آن در سنّت پيامبر(صلی الله علیه و آله) آمده و بعضی از آن در سنّتِ پيامبر(صلی الله علیه و آله) واجب شده که در کتاب خدا ترک آن مجاز بوده است؛ بعضی از واجبات، وقتِ محدودی داشته که در آينده از بين رفته است. محرّمات الهی از هم جدا می باشند: برخی از آنها گناهان بزرگ است که وعده آتش دارد و بعضی کوچک که وعده بخشش داده است و برخی از اعمال که اندکش مقبول و در انجام بيشتر آن آزادند.
8⃣ فلسفه و راه آورد حج
♦️خدا حجِّ خانه محترم خود را بر شما واجب کرد، همان خانه ای که آن را قبله گاه انسان ها قرار داده که چونان تشنگان به سوی آن روی می آورند و همانند کبوتران به آن پناه می برند. خدای سبحان، کعبه را مظهر تواضع بندگان در برابر عظمت خويش و نشانه اعتراف آنان به بزرگی و قدرت خود قرار داد و در ميان انسان ها، شنوندگانی را برگزيد که دعوت او را برای حج، اجابت کنند و سخن او را تصديق نمايند و پای بر جايگاه پيامبران الهی نهند. همانند فرشتگانی که بر گِرد عرش الهی طواف می کنند و سودهای فراوان در اين عبادتگاه و محل تجارت زائران به دست آورند و به سوی وعده گاه آمرزش الهی بشتابند. خدای سبحان کعبه را برای اسلام نشانه گويا و برای پناهندگان، خانه اَمن و اَمان قرار داد؛ اَدای حق آن را واجب کرد و حج بيت الله را واجب شمرد و بر همه شما انسان ها مقرّر داشت که به زيارت آن برويد و فرمود: «آن کس که توان رفتن به خانه خدا را دارد، حج بر او واجب است و آن کس که انکار کند، خداوند از همه جهانيان بی نياز است.»
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄