┄┄┅┅✿❀🍃🌼🍃❀✿┅┅┄┄
📜 خطبه199 : این سخنرانی در آستانه یکی از جنگ ها ایراد شد، امام (علیه السلام) همواره یارانش را سفارش می کرد که:
1⃣ ره آورد نماز
🔻مردم! (خواندن و اقامه نماز) را برعهده گيريد و آن راحفظ كنيد، زياد نماز بخوانيد و با نماز خود را به خدا نزديك كنيد، «نماز دستوری است كه در وقتهای خاص بر مؤمنان واجب گرديده است»، آيا به پاسخ دوزخيان گوش فرانمی دهيد، آن هنگام كه از آنها پرسيدند: چه چيز شما را به دوزخ كشانده است؟ گفتند: «ما از نمازگزاران نبوديم». همانا نماز گناهان را چونان برگهای پاييز فرو می ريزد و غُل و زنجير گناهان را از گردنها می گشايد، پيامبر اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) نماز را به چشمه آب گرمی كه بر در سرای مردی جريان داشته باشد تشبيه كرد، اگر روزی پنج بار خود را در آن شستشو دهد، هرگز چرك و آلودگی در بدن او نماند. همانا كسانی از مؤمنان حق نماز را شناختند كه زيور دنيا از نماز بازشان ندارد و روشنایی چشمشان يعنی اموال و فرزندان مانع نمازشان نشود. خدای سبحان می فرمايد: «مردانی هستند كه تجارت و خريد و فروش، آنان را از ياد خدا و برپا داشتن نماز و پرداخت زكات باز نمی دارد». رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) پس از بشارت به بهشت، خود را در نماز خواندن به زحمت می انداخت، زيرا خداوند به او فرمود: «خانواده خويش را به نماز فرمان ده و بر انجام آن شكيبا باش». پس پيامبر(صلی الله علیه و آله وسلم)
پی در پی خانواده خود را به نماز فرمان می داد و خود نيز در انجام نماز شكيبا بود.
2⃣ ارزش و ره آورد زكات
🔻همانا پرداخت زكات با نماز، عامل نزديك شدن مسلمانان به خداست، پس آن كس كه زكات را با رضايت خاطر بپردازد، كفاره گناهان او می شود. بازدارنده و نگهدارنده انسان از آتش جهنم است، پس نبايد به آنچه پرداخته با نظر حسرت نگاه كند و برای پرداخت زكات افسوس خورد، زيرا آن كس كه زكات را از روی رغبت نپردازد و انتظار بهتر از آنچه را پرداخته داشته باشد، به سنّت پيامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) نادان است و پاداش او اندك و عمل او تباه و هميشه پشيمان خواهد بود.
3⃣ مسؤوليت ادای امانت
🔻يكی ديگر از وظائف الهی، ادای امانت است. آن كس كه امانتها را نپردازد زيانكار است. امانت الهی را بر آسمانهای برافراشته و زمينهای گسترده و كوههای بپا داشته عرضه كردند، كه از آنها بلندتر، بزرگتر و وسيع تر يافت نمی شود، اما نپذيرفتند اگر بنا بود كه چيزی به خاطر طول و عرض و توانمندی و سربلندی از پذيرفتن امانت سر باز زند آنان بودند، اما از كيفر الهی ترسيدند و از عواقب تحمل امانت آگاهی داشتند، كه ناتوان تر از آنها آگاهی نداشت و آن انسان است كه خدا فرمود:
« همانا انسان ستمكار نادان است».
4⃣ دانش الهی
🔻 همانا بر خداوند سبحان پنهان نيست آنچه را كه بندگان در شب و روز انجام می دهند، كه دقيقاً بر اعمال آنها آگاه است و با علم خويش بر آنها احاطه دارد، اعضا شما مردم گواه او و اندام شما سپاهيان او و روان و جانتان جاسوسان او و خلوتهای شما بر او آشكار است.
┄┄┅┅✿❀🍃🌼🍃❀✿┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️توصیه های امام رضا(علیه السلام) برای محرم🏴
◾️ دهه اول مجلس عزا برپا کنید
⚫️روز عاشورا حتما قاتلان سید الشهدا را لعن کنید
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه تعویض پرچم گنبد مطهر حرم امام حسین(علیهالسلام)
و حال و هوای بینالحرمین
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌹 آیه 4 سوره آل عمران
📚 موضوع: معنای فرقان - عاقبت کسانی که به آیات خدا کافر شدند
🌸 مِنْ قَبْلُ هُدىً لِّلنَّاسِ وَأَنْزَلَ الْفُرْقَانَ إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بَِآياَتِ اللَّهِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَاللَّهُ عَزِيزٌ ذُو انتِقَامٍ
ترجمه:او پیش از این (تورات و انجیل را) براى هدایت مردم (فرو فرستاد) و اینک فرقان را نازل كرد، همانا كسانى كه به آیات الهى كافر شدند، برای آنها عذاب شدیدى است و خداوند شكست ناپذیر صاحب انتقام است.
🌸 آیه قبلی می فرماید: کتاب قرآن را به حق بر تو نازل کرد ،تورات و انجیل را فرو فرستاد. و این آیه می فرماید: من قبل هدی للناس: قبل از این ، (تورات و انجیل را) برای هدایت مردم فرو فرستاد. و أنزل الفرقان: و اينک #فرقان را نازل کرد ، یكى از نام هاى قرآن، فرقان است. فرقان، یعنى آنچه مایه ى جدایى است. از آنجا كه راه تشخیص حقّ از باطل، در همه امور قرآن مى باشد، لذا به آن فرقان گفته شده است ، پس فرقان یعنی وسیله جدایی حق از باطل.
🌸 بعد از اتمام حجت و نزول آیات از سوی خداوند و گواهی فطرت و عقل بر صدق دعوت پیامبران و به دنبال بحثی که درباره حقانیت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و حقانیت قرآن گذشت می فرماید: إن الذين كفروا بآيات الله لهم عذاب شديد: کسانی که به آیات خدا کافر شدند برای آنها عذاب شدیدی است. عذاب شدید مخصوص آخرت نیست. در این آیه نفرموده كه عذاب كفّار مربوط به آخرت است، زیرا گاهى سرگرمى و حرص بر اندوختن مال و غفلت از خداوند و معنویات خود عذاب است. پس هم در دنیا و هم در آخرت عذاب دارند. و الله عزیز ذو انتقام: و خداوند شکست ناپذیر صاحب انتقام است. آن چیزی که سبب عذاب و انتقام خداوند می شود عملکرد ما می باشد.
🔹 پیام های آیه4سوره آل عمران 🔹
✅ هدایت مردم، یك سنّت همیشگى الهى بوده است. «من قبل»
✅ مخاطب كتاب های آسمانى، عموم مردم هستند، نه قبیله و نژاد خاص. «للنّاس»
✅ قرآن، وسیله ى شناخت حقّ از باطل است. «و انزل الفرقان»
✅ هركجا میان سلیقه ها، افكار و عقاید به هر نحو دچار تحیّر شدیم، حرف آخر از آن قرآن است. (حتّى اگر در میان روایات نیز دچار حیرت شدیم، باید به حدیثى توجّه كنیم كه مطابق با قرآن باشد.) «الفرقان»
✅ بعد از نزول آن همه كتاب و اسباب هدایت، جزاى شخص لجوج عذاب شدید است. «عذاب شدید»
✅ عذاب الهى، پس از اتمام حجّت بر مردم است. «هدى للناس... الّذین كفروا... لهم عذاب شدید»
✅ این آیه مایه ى دلگرمى و تسلیت خاطر پیامبر و مؤمنان است كه خداوند به حساب كفّار سرسخت مىرسد. «عزیز ذوانتقام»
✅ سرچشمه كیفر و انتقام خداوند ، عملكرد ماست، وگرنه او عزیزى است كه هیچ كمبودى ندارد. «عزیز ذوانتقام»
✅ كفر مردم در خداوند اثرى ندارد. «كفروا، واللَّه عزیز»
آیه4🌹ازسوره آل عمران 🌹
مِنْ =از
قَبْلُ=پیش
هُدىً=هدايتی
لِلنَّاسِ=برای مردمان
وَ أَنْزَلَ=وفروفرستاد
الْفُرْقانَ=فرقان را
إِنَّ=همانا
الَّذِينَ =کسانی که
كَفَرُوا =کفر ورزیدند
بِآياتِ =به آیه های
اللَّهِ=الله
لَهُمْ=برای آنان
عَذابٌ=عذابی
شَدِيدٌ=سخت است
وَ اللَّهُ=والله
عَزِيزٌ =پیروزمند
ذُو=صاحب
انْتِقامٍ=انتقام است
🌹🍃🌹🍃🌹
4_327849576851570974.mp3
2.64M
آیه ۴ازسوره آل عمران
🌹استاد قرائتی
@Emam_kh
🔴داستان زن مستقل منظور نظر جریان غرب گرایی چیست که تمام رسانه هایشان در حال سرمایه گذاری و تبلیغ ان هستند ؟
🔹مدتی است جریان غرب گرا در حال تبلیغ زن مستقل وقوی است،ظاهر آن رنگ ورخ زیبایی دارد اما باطن آن چیست که در حال طراحی و نتیجه گیری مرحله به مرحله آن هستند .البته برای ما که زن تمدن غربی را میشناسیم قابل پیش بینی است ومیشود به راحتی مراحل به مقصد رسیدن این استقلال را شناخت.
📌مرحله اول :تشویق زن به نادیده گرفتن حقوق مادی خود در خانه و جایگزین کردن درآمد شخصی.
به عنوان مثال نفقه که حق اقتصادی زن است به عنوان عامل وابستگی زن معرفی میشود و درمقابل زنی که توانسته از کارفرما حقوق خوب دریافت کند، زن مستقل معرفی میشود.
📌مرحله دوم :در این مرحله به دنبال طراحی زنی هستند که بدون نیاز به روابط خانوادگی میتواند مستقلا شاد باشد ،البته این با شادی ونشاط زن معنوی متفاوت است. زن شاد مد نظر غربی ها باید بتواند بدون نیاز به خانواده و روابط سالم با انسانها برای خود شادی خلق کند.در اینجا اصلا مهم نیست اعضای دیگر خانه حالشان چگونه است و نتایج زندگی مشترک چه میشود مهم این است این زن بتواند مستقلا شاد باشد.
📌مرحله سوم :در این مرحله زن مستقل کسی است که بدون در نظر گرفتن احکام الهی توانسته است سبک زندگی فردی خود را طراحی کند، او دیگر تعلقی به دین اجباری و حجاب اجباری ندارد و رابطه او با مولفه های هویتی به طور اساسی گسسته است .
📌مرحله چهارم :در این مرحله تمام عوامل بازدارنده درونی وبیرون برای این زن از بین رفته است. این زن نه تعلقی به خانواده دارد و نه تعلقی به خدا.عوامل بازدارنده اجتماعی هم به مدد جریان زن زندگی از بین رفته و همه چیز برای استقلال کامل زن آماده است.
⏪خوب خروجی این استقلال چه زنانی میشود ؟
✍عالیه سادات
@Emam_kh