🌷 رهبر انقلاب: قدرت نقش آفرینی مردم را فراموش نکنیم/ امروز ایستادگی مردم غزه آمریکا و رژیم صهیونیستی را عاجز کرده/ حضور مردم قم در نوزده دی سرآغاز جریان سرنگونی رژیم وابسته مستکبر ظالم شد
👈 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم:
✏️ قدرت نقشآفرینی مردم در حوادث بزرگ را ما نباید فراموش کنیم. این را در زندگی خودمان تجربه کردیم، هم خودمان باید فراموش نکنیم، هم این تجربه را به دیگران منعکس کنیم.
✏️ امروز غزه را ملاحظه کنید. نقشآفرینی حضور مردم و ایستادگی مردم در یک حادثهی عظیم، یعنی یک گروه کوچک، یک مردم محدود، مثلاً دو میلیون جمعیت منباب مثال در یک وجب زمین، آمریکای با آن عظمت را و رژیم صهیونیستی آویزان به آمریکا را عاجز کرده. قدرت حضور مردم یعنی این.
✏️ حادثهی قم یک حادثهای است به مراتب از این بالاتر. چرا؟ برای خاطر اینکه در روز نوزدهم دی مردم قم آمدند در خیابان، شهید هم دادند، کتک هم خوردند، عدهای هم زندان رفتند، اما سرآغاز یک جریانی شدند که آن جریان توانست یک رژیم وابستهی مستکبر ظالم مسلّط بر این کشور را در طول مدت حدود یک سال سرنگون کند. ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
🌷 رهبر انقلاب: تودهی مردم همهکارهاند / تأکید امیرالمؤمنین علیه السلام بر تکیه به عامه مردم است نه نورچشمیها
👈 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم:
✏️ امیرالمؤمنین (علیه السلام) در فرمان به مالک اشتر فرمود: «و إنما عماد الدین و جماع المسلمین و عُدّة للأعداء، العامّة من الأمّة». عمادالدین یعنی تکیهگاه دین.
امیرالمومنین به ملّت خودش میفرماید، خطاب به ما هم هست. خیلی خب. جامعهی اسلامی هستید، تکیهگاه اسلامتان امتاند بدنهی مردماند.
والعدّة الاعداء.
✏️ این ذخیرهی در مقابل دشمن اینها کی هستند، العامة من الامة. یعنی تودهی مردم. من یک وقتی یک تکههایی از نامه را مطرح کردم برای مسئولین چند سال قبل از این. که آنجا حضرت مقایسه میکند بین خاصه و عامه. خاصه یعنی نورچشمیها. عامه یعنی تودهی مردم. بیانات عجیبی دربارهی خاصه ذکر میکند بیانات عجیبی دربارهی عامه تودهی مردم ذکر میکند.
✏️ تکیهی حضرت به این است که به تودهی مردم تکیه کنید. به تودهی مردم. وقتی یک رئیسجمهوری با تودهی مردم انس میگیرد حرف میزند کار میکند بین آنها، میرود در دل مردم یک عدهای از آنجا بلند میشود میگویند این پوپولیسم است. اهانت میکنند. نه، این مردمداری است. این نشان گرفتن نقطهی اصلی است. تودهی مردم همهکارهاند. ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
@Emam_kh
🌷 رهبر انقلاب: امام به مردم یاد داد برای رسیدن به نتایج مطلوب باید در میدان حضور داشته باشند/ امام به جای نشست و برخاست با احزاب و گروهها، با مردم بود
👈 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم:
این را امام یاد داد به ما. نشان داد به مردم، یاد داد به مردم، که حضور آنها در صحنه معجزه آفرین است.
✏️ امام سال ۴۱ و ۴۲ با عمل، با حرف، با منطق، با استدلال این را به همهی ملت ایران نشان داد.
✏️ فهماند به آنها که اگر میخواهند پیش بروند، اگر میخواهند به نتایجی که مطلوب آنهاست برسند باید در میدان حضور داشته باشند. عقب کشیدن، به این و آن اتکا کردن، کنج عزلت گزیدن، این فایده ندارد، باید بیایند وسط میدان. خودش هم آمد وسط میدان.
✏️ امام به جای نشست و برخاست کردن با احزاب و گروهها و جریانهای سیاسی و شخصیتهای سیاسی معروف پرمدعا که بودند در آن زمان، به جای نشستن با آنها، آمد با مردم نشست.۱۴۰۲/۱۰/۱۹
@Emam_kh
🌷 رهبر انقلاب: حضور مردم ایران در صحنه عامل قدرت و پیشرفت ماست / دشمن میخواهد حضور در انتخابات را بیفایده نشان دهد
👈 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم:
✏️ علت پیشرفت و عزتیابی و مطرحشدن ایران به عنوان یک قدرت شاخص در این منطقه، علت پیداشدن این همه عمق راهبردی برای کشور، این نیروهای مقاومت در سراسر منطقه، عمق راهبردی نظام جمهوری اسلامیاند؛ علت همهی اینها حضور مردم ایران در صحنه است.
✏️ آنجایی که توانستهاند مانع از حضور مردم در صحنه بشوند، دشمن پیروز شده. در خیلی از بخشهای اقتصادی همین جور است. ما سیاستهای اصل ۴۴ را ابلاغ کردیم به فلان دولت، مدام سفارش کردیم. چند مورد کردند، از چند مورد نصفش فاسد از آب درآمد. مشکل اقتصادی این جوری درست میشود دیگر.
✏️ یکی از کارهایشان برای خارج کردن مردم از صحنه مأیوس کردن از آینده است. شما ببینید چقدر در این رسانههای وابستهی به دشمن مردم را از آینده مأیوس میکنند. حضور در فعالیتهای سیاسی چه فایده دارد؟ حضور در انتخابات چه فایده دارد؟ این را ترویج میکنند، رویش کار میکنند. به رخ کشیدن کمبودها و سختیها در امور اقتصادی. خب بله ضعفهای گوناگونی بوده، ادامه پیدا کرده، وجود دارد.
✏️ درحالیکه اگر در یک موردی دقت بشود، تحقیق بشود بیشتر این ضعفهای اقتصادی هم به خاطر عدم حضور مردم است. ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌹 آیات 7و8 سوره نساء
🌸 لِلرِّجَالِ نَصِيبٌ مِّمَّا تَرَكَ الْوَالِدَانِ وَالْأَقْرَبُونَ وَلِلنِّسَآءِ نَصِيبٌ مِّمَّا تَرَكَ الْوَالِدَانِ وَالْأَقْرَبُونَ مِمَّا قَلَّ مِنْهُ أَوْ كَثُرَ نَصِيباً مَّفْرُوضا (7)
ً
🍀 ترجمه: براى مردان، از آنچه پدر و مادر و نزدیکان، بر جاى گذاشته اند سهمى است، وبراى زنان از آنچه پدر و مادر و خویشاوندان بر جاى گذاشته اند، سهمى است، خواه كم باشد یا زیاد، سهمى واجب است.
🌸 و إذَا حَضَرَ الْقِسْمَةَ أُوْلُواْ الْقُرْبَى وَالْيَتَامى والْمَسَاكِينَ فَارْزُقُوهُمْ مِّنْهُ وَقُولُواْ لَهُمْ قَوْلاً مَّعْرُوفا (8)
ً
🍀 ترجمه: واگر هنگام تقسیم (ارث) خویشاوندان و یتیمان ومستمندان حاضر شدند، پس چیزى از آن مال به آنان روزى دهید و به آنها سخنی پسندیده بگویید.
🔴 شأن_نزول: اگر انسان بداند چه قوانین ظالمانه ای به ویژه بر علیه زنان قبل از اسلام بوده و این قوانین بعد از ظهور اسلام تبدیل به چه قوانینی شده متوجه می شود که دین اسلام دین لطیف و نجات بخش است. در عصر جاهليت ، رسم چنین بود که ارث فقط به مردان می رسید و زنان و کودکان از ارث محروم بودند حتی اگر مردی از دنیا می رفت ارث به زن و اطفال او نمی رسید و آنها را محروم می کردند تا اینکه مردی به نام اوس بن ثابت از دنیا رفت ، عمو زاده های وی اموال او را میان خودشان تقسیم کردند و به همسر و فرزندان او چیزی ندادند و آنها را از ارث محروم کردند. همسر اوس بن ثابت به پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم مراجعه کرد در این موقع این آیه نازل شد و پیامبر دستور داد که عمو زاده های اوس بن ثابت در اموال او هیچ گونه دخالت نکنند و آن را برای بازماندگان درجه اول او بگذارند.
🌸 در دین اسلام چه مرد چه زن هیچ فرقی نمی کند هر دو از ارث نصیب و بهره می برند. للرجال نصیب مما ترك الوالدان و الأقربون و للنسآء نصيب مما ترك الوالدان و الأقربون: براى مردان، از آنچه پدر و مادر و نزدیکان برجای گذشته اند، سهمی است و برای #زنان از آنچه پدر و مادر و نزدیکان بر جای گذشته اند، سهمی است. منظور از الرجال فقط مردان نیستند بلکه افراد مذکر است در هر سنی که باشند چه کودک باشند چه بزرگسال باشند از ارث سهمی دارند و منظور از النساء فقط زنان نیستند بلکه افراد مؤنث است چه در سنین کودکی باشند چه در بزرگسالی باشند از ارث سهمی دارند.
🌸 مما قل منه أو كثر نصيبا مفروضاً: خواه کم باشد یا زیاد باشد ، سهمی واجب است. یعنی فرق نمی کند آنچه که به ارث رسیده چه زیاد باشد چه کم باشد همه سهمی دارند چه مرد باشند چه زن باشند چه طفل باشند. و در آیه بعد می فرماید: و إذا حضر القسمة أولوا القربى و اليتامى و المساكين فارزقوهم منه: و اگر هنگام تقسیم ارث ، خویشاوندان و یتیمان و مستمندان حاضر شدند ، پس چیزی از آن مال به آنان دهید. مالی که از #ارث به شما می رسد خمس ندارد پس خویشاوندان و یتیمان و فقیران را هم در نظر بگیرید و برای آنها هم سهمی تعیین کنید. و قولوا لهم قولا معروفا: و به آنها سخن پسندیده بگویید.
🔹 پيام های آیات7و8سوره نساء 🔹
✅ زنان حق ارث دارند.
✅ تقسیم عادلانه میراث مهم است ، نه مقدار آن
✅ سهم ارث تغییر ناپذیر است.
✅ به نگاه ها، حضورها و توقّعات طبیعى محرومان توجّه كنید.
✅ اموال ارثى را مخفیانه تقسیم نكنید، تا امكان حضور دیگران هم باشد.
✅ در تقسیم ارث، علاوه بر افرادى كه سهم مشخّص دارند، به فكر محرومان و یتیمان نیز باشید.
✅ با هدایاى مالى و زبان شیرین، پیوندهاى خانوادگى را مستحكم تر كنید.
✅ هدایاى مادّى، همراه با محبّت و عواطف معنوى باشد.
آیه 7🌹ازسوره نساء🌹
لِلرِّجالِ= برای مردان
نَصِيبٌ =سهمی است
مِمَّا=از آنچه
تَرَكَ=برجای نهند
الْوالِدانِ=پدرومادر
وَ الْأَقْرَبُونَ =وخویشاوندان
وَ لِلنِّساءِ =وبرای زنان
نَصِيبٌ=سهمی است
مِمَّا=از آنچه
تَرَكَ =برجای نهند
الْوالِدانِ = پدرومادر
وَ الْأَقْرَبُونَ=وخویشاوندان
مِمَّا=از آنچه
قَلَّ=کم باشد
مِنْهُ=ازآن
أَوْ =یا
كَثُرَ=بسیارباشد
نَصِيباً =که سهمی از
مَفْرُوضاً =معین ومقرر
آیه 8🌹ازسوره نساء🌹
وَ إِذا =وچون
حَضَرَ=حاضر شوند
الْقِسْمَةَ =به هنگام تقسيم میراث
أُولُوا الْقُرْبى=خويشاوندان غیروارث
وَ الْيَتامى=ویتیمان
وَ الْمَساكِينُ=و بینوایان
فَارْزُقُوهُمْ=پس روزیشان دهید
مِنْهُ =ازآن
وَ قُولُوا=وبگویید
لَهُمْ =به آنان
قَوْلًا =سخنی
مَعْرُوفاً =پسندیده
🌹🍃🌹🍃🌹
🔴 شهری که مردمش با قائم قيام میکنند
🔵 عفان مـى گـويد: امام صادق (ع) به مـن فرمـود: آيا مـى دانى علت ناميده شدن ايـن شهر به قم چيست؟
🌕 عرض كردم: خدا و رسـولـش و شما داناتريد.امام فرمـود: ايـن شهر قـم نامگذارى شد چون مردمش با قائم آل محمد(ص) اجتماع و با او قيام, و براى او استقامت مى كنند و ياريـش مـى نماينـد.
📚 بحارالانوار ج ۶۰ ص ۲۱۶ ح ۳۸
🛑 یوم الله ۱۹ دی، سالروز قیام تاریخ ساز مردم قم در سال ۱۳۵۶ گرامی باد
@Emam_kh
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آره حالا هی تیکه بنداز به امنیت😔
@Emam_kh
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ "امتحان نهایی"
👈 کلیپ زیبایی بر اساس واقعیت...
@Emam_kh
روایت رهبر انقلاب از تلاش آمریکاییها برای توجیه چهره رژیم وابسته و کودتایی پهلوی
🔹رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم: آن رژیمی که در ۲۲ بهمن به دست مردم ایران ازاله شد و از این خاک پاک، از این کشور خدایی بیرون رانده شد، یک رژیم وابسته و کودتایی بود.
🔹یک عدهای امروز نمی خواهند این را بعد از چهل سال باور کنند. آمریکاییها و دور و بریهای آمریکاییها و وابستگان به آمریکاییها هم با سادهدلی تمام، عجیب است، سیاستمدارند، دیپلماتند اما در این قضیه نهایت سادهاندیشی را دارند به کار میبرند. با محاسبهی غلط، دارند دوباره توجیه میکنند چهرهی رژیمی را که چهل سال قبل، ۴۵ سال قبل با لگد مردم از این کشور رانده شده، بیرون افتاده شده.
@Emam_kh