فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سه ذکـر زیبا و پرثـواب حسینی
مناسب این ایام
[از دست ندید دوستان...👌]
#استاد_رفیعی
🏴🏴🏴🏴🏴
@Emam_kh
🔴 عظیم ترین بدهی
همه بدهی های حسن روحانی و تیم برجامی اش از صنعت هسته ای و عزت ملی برباد رفته تا وعده های اغواکننده از یاد رفته یک طرف و یک بدهی بسیار عظیم یک طرف دیگر !
آنگاه که جناب رئیس جمهور برای اثبات درست بودن برجام نادرست ، حاضر شد تا از نهضت عظیم #امام_حسین(علیه السلام) مایه بگذارد و #عاشورا را درس مذاکره بداند!!
تحریفی که هیچ کس در طول تاریخ جرات بیان آن را نداشت و حتی هیچ یک از غربگرایان سازشکار فعلی هم آن را به زبان نیاورد و رسوایی و بدنامی اش فقط برای شخص حسن روحانی ثبت شد!!!
گیرم همه بدهی های مذکور را تسویه کردید با بدهی بزرگتان به نهضت عاشورا و #محرم چه می کنید ؟؟؟
(وَسَیَعلَمُ الَّذینَ ظَلَموا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ)
✍"قاسم اکبری"
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️نطق طوفانی علیرضا پناهیان در شب تاسوعا؛ سکوت در مورد فجایع کرونایی باید شکسته شود!
📍چرا اطبا سنتی برای نجات جان بیماران کرونایی قیام نمیکنند؟
📍در کشوری که طب بوعلی دارد، باید بچههای مردم اینگونه بمیرند؟
📍چرا ایران تبدیل شده به آزمایشگاه بسیاری از داروهایی که خیلی از جهانیان نپذیرفتند؟
📍مریض کرونایی که میرود بیمارستان، باید وصیت خودش را بنویسد. آمار روزی ۵۰۰ نفر یعنی چه؟!
📍مجلس به وزیری که متعهد به طب سنتی نیست، رأی ندهد!
📍باید از کوتاهی پزشکان سپاهی و بسیج جامعهی پزشکان، در قبال طب سنتی سوال کرد!
📍صداوسیما برای چندصدایی، اجازهی نقدوبررسی راهکارهای طب سنتی را نیز بدهد.
@Emam_kh
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
⚛️سلام دادن به سیدالشهداء قبل شروع نماز!⚛️
🔴 آیة الله حاج سیداحمد خوانساری (قدس الله روحه) در مدت بیست و پنج سال که در مسجد حاج سید عزیزالله تهران اقامه جماعت می کرد هر وقت در محراب دست شان را بلند می کرد که تكبيرة الإحرام بگوید، اول می گفت: «السلام علیک یا ابا عبدالله» بعد تكبيرة الإحرام می گفت.
🔴یکی از دوستان که کمی رویش از من بازتر بود روزی کنار محراب از ایشان پرسید: آقا! آیا قبل از تكبيرة الإحرام، سلام بر ابی عبدالله (سلام الله علیه) وارد شده است؟!
🔴ایشان فرمودند: «این عمامه، این محراب، این منبر، این مسجد، این مرجعیت، این قم... همه و همه با حسین (سلام الله علیه) است که سرپا شده است، پس دیگر «وارد شده» یعنی چه؟»
🍃🌸🌺🍃🌹🍃🌺🌸🍃
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌹 آیه 12 سوره نساء - بخش2
🌸 وَلَكُمْ نِصْفُ مَا تَرَكَ أَزْوَاجُكُمْ إِنْ لَّمْ يَكُنْ لَّهُنَّ وَلَدُ فَإِنْ كَانَ لَهُنَّ وَلَدٌ فَلَكُمْ الرُّبُعُ مِمَّا تَرَكْنَ مِنْ بَعْدِ وَصِيَّةٍ يُوصِينَ بِهَآ أَوْ دَيْنٍ وَ لَهُنَّ الرُّبُعُ مِمَّا تَرَكْتُمْ إِنْ لَّمْ يَكُنْ لَّكُمْ وَلَدٌ فَإِنْ كَانَ لَكُمْ وَلَدٌ فَلَهُنَّ الثُّمُنُ مِمَّا تَرَكْتُمْ مِّنْ بَعْدِ وَصِيَّةٍ تُوصُونَ بِهَآ أَوْ دَيْنٍ وَإِنْ كَانَ رَجُلٌ يُورَثُ كَلالَةً أَوْ امْرَأَةٌ وَلَهُ أَخٌ أَوْ أُخْتٌ فَلِكُلِّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا السُّدُسُ فَإِنْ كَانُواْ أَكْثَرَ مِنْ ذَلِكَ فَهُمْ شُرَكَآءٌ فِى الثُّلُثِ مِنْ بَعْدِ وَصِيَّةٍ يُوصى بِهَآ أَوْ دَيْنٍ غَيْرَ مُضَآرٍّ وَصِيَّةً مِّنَ اللَّهِ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَلِيمٌ
🍀 ترجمه: و براى شما مردان نصف ارثى است كه همسرانتان به جا گذاشته اند، اگر آنان فرزندى نداشته باشند، ولى اگر براى آنان فرزندى باشد، یک چهارم میراث برای شما است، البتّه پس از عمل به وصیّتى كه كرده اند یا اداى بدهی كه دارند و اما برای زنان شما یک چهارم از چیزى است كه به جا گذاشته اید، البتّه اگر فرزندى نداشته باشید، ولى اگر فرزندى داشته باشید برای زنان یک هشتم از چیزى است كه بر جاى نهاده اید. (این تقسیم) پس از عمل به وصیّتی که کرده اید یا پس از ادای بدهی كه دارید و اگر مرد یا زنى كه از او ارث مى برند كلاله باشد و براى او برادر یا خواهر باشد، براى هر یک از آنان یک ششم است و اگر آنان (خواهر و برادر) بیش از یكى باشند، همه آنان در یک سوّم، به تساوى شریكند، (البتّه) پس از انجام وصیّتِ میّت یا اداى بدهیِ او، بى آنكه وصیّت، ضرر به وارث داشته باشد. این، سفارشى از سوى خداست و خداوند، دانا و بردبار است.
🔴 در جلسه قبلی به شرح آیه پرداختیم و در این جلسه پیام های آیه را بیان می کنیم.
🔹 پیام های آیه 12 سوره نساء 🔹
✅ پرداخت بدهی #مردم ، آن قدر مهم است که در آیات 11و12 سوره نساء چهار بار مطرح شده است.
✅ داشتن #فرزند اگر چه از همسر دیگر باشد سهم هر یک از زن و شوهر را به نصف کاهش می دهد ، تا فرزندان نیز از متوفی سهم ببرند، خواه فرزند دختر باشد یا پسر
✅ در #وصیت برای خود، باید حال وارثان را مراعات کرد تا به آنان زیان نرسد.
✅ #اسلام، نه فقط ضرر رسانی در زندگی، بلکه زیان رساندن پس از مرگ را نیز مردود می داند.
✅ تقسیم الهی #ارث، هم عالمانه است و هم اگر تخلف کردید، خداوند در قهر خو بردبار است و هم فرصت می دهد اگر اشتباه کردید جبران کنید و اشتباه خود را درست کنید.
تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
🔴توقف جنگ در یمن
✅ توقف جنگ در یمن به نفع همه خواهد بود
👤 رئیسجمهور در تماس تلفنی نخست وزیر عراق:
🔹 مسایل منطقه باید توسط خود کشورهای منطقه حل شود.
🔹 دخالت بیگانگان در امور منطقه نه بسترساز امنیت و ثبات است و نه زمینه ساز توسعه و پیشرفت.
🔹 توقف جنگ در یمن به نفع همه خواهد بود؛ همه باید به حق تعیین سرنوشت مردم یمن احترام بگذارند.
💢 نخست وزیر عراق: امروز منطقه شاهد چالشهای بزرگی است و حل این مسایل نیاز به حکمت، صبر و همکاری کشورهای منطقه دارد.
#دکتر_رئیسی
#دولت_سیزدهم
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نظر شهید مطهری درباره سفر تفریحی در ماه محرم:
اهانت به حسین بن علی(ع) است که این ایام را دنبال تفریح و تفنن برویم...
البته شاید هم مردم از رفسنجانی، رئیس جمهور کشور در سال ۷۲ یاد گرفتن که تاسوعا رو به همراه خانواده رفته بود سد لتیان، اسکی روی آب
@Emam_kh
اهل گریه بیجا نیستیم!
ما اگر برای مظلومیت سیدالشهداء گریه می کنیم، برای مظلومیت عقل و عدل است، و گرنه ما ملت گریه نیستیم. نباید گفت چرا شیعه گریه می کند! در این چند هزار حدیث ( وسائل السیعه ) ، پنج حدیث از امام حسین نمی توانید پیدا کنید! این اشک ندارد؟!!
در مجلسی در مدینه که وجود مبارک حجت بالغه الهی حسین بن علی (سلام الله علیه) نشسته است، آن ابن ازرق که از ابن عباس سئوال می کند، سید الشهدا جواب داد؛ او در کمال بی ادبی گفت: آقا به تو چه! من که از تو سئوال نکردم! بعداً ابن عباس می گوید نه آقا، ایشان با سواد است! این گریه ندارد؟!!
ما که اهل گریه بیجا نیستیم؛ عدل و عقل و طهارت را از ما گرفتند، ما می خواهیم با اشک به دست بیاوریم.
**درس خارج فقه _ 1397/01/27
* التوحید للصدوق / صفحه 80
آیت الله العظمی جوادی آملی
@Emam_kh
⚫️قصه واقعی دیشب سه مرتبه امام حسین(ع)به دیدنش آمدندوفرمودندعذاب را...
حاج محمدعلی یزدی که وی رابه وثاقت وامانت وفضل می ستودند،نقل می کندکه ایشان شبهادرمقبره ای خارج ازشهریزدکه جماعتی ازصلحاءونیکان نیزدرآن مدفونندبه سرمی برد،درهمسایگی حاج محمدعلی یزدی مروگمرکچی زندگی میکرد. مردگمرکچی درگذشت وپس ازیک ماه ازمرگ وی،حاج محمدعلی اورادرعالم رویامی بیندکه درکمال خوشی ونعمت بسرمیبرد. پس نزداومی رودومیگوید:من ازآغازوانجام ودرون وبیرون توباخبرم،توکسی نبودی که درونت خوب باشدوبه کارهای نیک مشغول بوده باشی ! مردگمرکچی می گوید:آری!چنین است که گفتی،من ازلحظه مرگ تادیروزدرسخت ترین عذاب بودم،اماروزقبل همسراستاداشرف آهنگرازدنیارفت ودراینجابه خاکش سپردند-اشاره به پنجاه قدمی قبرخودش کردوگفت:دیشب سه مرتبه امام حسین(ع)به دیدنش آمدند. بارسوم فرمودند:عذاب راازاین مقبره بردارید،لذامن هم درنعمت وآسایش قرارگرفتم. حاج محمدعلی یزدی می گوید:من متحیرانه ازخواب برخاستم،واستاداشرف آهنگررانمی شناختم ومحله ی اورانمی دانستم. پس به بازارآهنگرهارفتم،وبه جستجوی حال اوبرآمدم تااستاداشرف راپیداکردم،وپرسیدم آیاتوهمسری داشته ای که به تازگی درگذشته باشد؟! گفت:آری!دیروزدرگذشت ودرفلان موضع-وهمان مکان رااسم برد-دفنش کردم. گفتم:اوبه زیارت سیدالشهدا(ع)رفته بود؟ گفت:نه،گفتم:ذکرمصائب آن حضرت رامیکرد؟گفت:نه. گفتم:مجلس عزای آن حضرت رابپامیگرد؟گفت:نه. آنگاه ازمن پرسیددنبال چه مطلبی هستی؟ پس من خوابم رابرای اونقل کردم. آنگاه جواب دادکه همسرمن دراواخرعمرش دائم زیارت عاشورامی خواند!
📚 منبع:کتاب ذکرهای آسمانی،ص۱۹۵نویسنده:حمزه کریم خانی
@Emam_kh
🏴کار کردن در ایام عزاداری
🔷س 5552: آیا کار کردن در #روز_عاشورا و #تاسوعای_حسینی اشکال دارد؟ اگر کسی به خاطر نیاز مجبور به کسب و کار شود، حکم مسئله چیست؟
✅ج: کار در این دو روز حرام نیست اما شایسته است در این ایام، به خصوص در روز #عاشورا به #عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) اشتغال داشته باشند و خود را از ثواب بزرگ آن محروم نسازند.
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکم آیت الله میرزای شیرازی (ره)
در خصوص جلوگیری از شیوع بیماری وبا
____🍃🌸🍃____
آیا از همسر و بچه های حضرت عباس خبر دارید؟ 👇
حضرت عباس(ع) تنها با یک زن ازدواج کردند. او لبابه دختر عبیدالله بن عباس بود.
لبابه زنی بسیار شایسته پاکدامن و از خاندانی شریف بود. او از بهترین زنان زمانه خود و از محبان امام علی ع بود.
لبابه از حضرت ابوالفضل ع پنج پسر و یک دختر بدنیا اورد.
لبابه در کربلا حضور داشت. یکی از پسران او بنام قاسم در کربلا شهید شد. خود او نیز اسیر شد. همراه با سایر اسرا زجر و شکنجه ها را تحمل کرد. پس از ازادی اسرا او به مدینه برگشت.
لبابه روز و شب گریه میکرد چندان که بیمار شد و در سن ۲۸ سالگی
از دنیا رفت. خدای رحمتش کند.
فرزندان او مدتی توسط مادربزرگ پاکشان ام البنین سلام الله علیها تربیت شدند اما اوهم دوسال بعد از واقعه کربلا از دنیا رفت و سرپرستی فرزندان به امام سجاد علیه السلام منتقل شد.
گفتنی است هر گاه یکی از فرزندان حضرت عباس ع نزد امام سجاد ع می آمد اشک بر گونه های حضرت جاری می شد.
.. هدیه کنید به پیشگاه مقدس قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس(ع) صلواتی بر محمد و آل محمد.
منبع: سید بن طاووس اقبال الاعمال ص ۲۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫
#سرگذشت_واقعی #شهیده_زینب_کمائی
⭕️ #من_میترانیستم ⭕️
👈قسمت5️⃣1️⃣
فصل چهارم
مادرم چرخ خیاطی دستی داشت. برای من و دخترهایم لباس های راحتی خانه را می دوخت. برای چهارتا دخترم با یک رنگ، سری دوزی میکرد. بعدها مهری که بزرگترین دخترم بود و سلیقه ی خوبی داشت، پارچه انتخاب می کردو به سلیقه ی او، مادربزرگش لباس ها را می دوخت. مادرم خیلی به ما میرسید. هر چند روز یک بار به بازار لین 1 احمدآباد می رفت و زنبیل را پر از ماهی شوریده و میوه می کرد و به خانه ی ما می امد. او لر بختیاری بود و غیرت عجیبی داشت. دلش نمی آمد که چیزی بخورد و برای ما نیاورد.
بابای مهران، پانزده روز یک بار از شرکت نفت حقوق می گرفت، حقوق را دست من می داد و من باید برای دوهفته دخل و خرج خانه را می چرخاندم. از همین خرجی به مهران و مهرداد توجیبی میدادم. می گفتم این ها پسرندف توی کوچه و خیابان میروند، باید در جیب شان پول باشدکه خدای ناکرده به راه بدی نروند و گول کسی را نخورند. گاهی پس از یک هفته، خرجی تمام می شد و باید جواب بابای مهران را هم میدادم.
مادرم بین بچه ها بیشتر به مهران و زینب وابسته بود. به مهران که خیلی میرسید. زینب هم که مثل خودم عاشق دین و خدا و پیغمبر بود، کنار مادرم می نشست و قصه های قرآنی و امامی را بادقت گوش می کرد و لذت می برد. مادرم خیلی قصه و داستان و حکایت بلد بود. هروقت مادرم به خانه ی ما می آمد، زینب دور و برش می چرخید تا خوب حرف های او را گوش کند.
بابای بچه ها از ساعت 5 صبح از خانه بیرون می زد و 5 بعدازظهر برمی گشت.. روزهای پنجشنبه نیم روز بود، ظهر از سرکار برمی گشت. او در باغچه ی خانه، گوجه و بامیه و سبزی می کاشت. زمستان و تابستان، سبزی خوردن و خورشتی را از باغچه می چیدیم و استفاده می کردیم. حیاط خانه ی ما سیمانی بود و ما شب ها در حیاط میخوابیدیم. تا بعد از به دنیا امدن شهرام، کولر نداشتیم. آبادان هم که تابستان هایش بالای چهل درجه بود. بعدازظهرها آب شط را توی حیاط باز میکردم، زیر در را هم میگرفتم؛ حیاط پر از آب می شد. این آب تا شب توی حیاط بود. بااین روش، زمین سیمانی حیاط خنک می شد.
ادامه دارد...