🔴 این علی(ع) کیست ؟!!
وقتی سخن از امیرالمومنین می شود انسان در حیرتی عجیب می ماند که از کدام بعد زندگی حضرت بگوید؟ چرا که #امام_علی (ع) شخصیتی منحصر به فرد در تاریخ می باشد که فاتح قله های رفیع ارزش ها در عرصه های مختلف است :
🔹در شجاعت و دلاوری : " لافَتی اِلّا علی لاسَیف اِلّا ذوالفَقار "
و " ضَرْبَةُ عَلّیٍ یَوْمَ الْخَنْدَق افْضَلُ مِنْ عِبادَةِ الثَّقَلَین "
🔹در ایمان و یقین : " لَوْ كُشِفَ الْغِطَاءُ مَا ازْدَدْتُ يَقِيناً "
🔹در علم و دانش : " أنَا مَدینَهُ العِلمِ وعَلِیٌّ بابُها "
🔹در سیاست و حکومت : بهترین حاکم و فرمانروا در طول تاریخ
🔹در زهد و دنیاگریزی : نعلین هایی که صدها وصله داشت به پا می کرد و سنگ هایی که برای تحمل گرسنگی به شکم می بست!
🔹در رعایت بیت المال : خاموش کردن شمع بیت المال وقتی کار شخصی پیش می آمد!
🔹در عدالت : پرهیز از کوچکترین ملاحظه اقوام و آشنایان . نزدیک کردن آهن گداخته به دستان برادرش عقیل که درخواست دریافتی بیشتری از بیت المال داشت!
🔹در عرفان و مناجات : عالی ترین مضامین و زیباترین ادعیه مثل مناجات امیرالمومنین و دعای کمیل
🔹در مبارزه با فساد : سخت ترین برخوردها و فرامین و دستور به بی آبرو کردن مسئولان خائن به بیت المال
🔹در خطابه و سخنوری : امیر لشگر سخن با قوی ترین جملات و عبارات که بخشی از آن در کتاب نفیس نهج البلاغه آمده است.
🔹در رسیدگی به ایتام و مستمندان : سرزدن دائمی شبانه به مساکین و بازی با کودکان یتیم و سواری دادن به آن ها !!
🔹در کار و کوشش : آباد کردن نخلستان ها و حفر چاه های بسیار و وقف آن ها برای استفاده عموم
🔹🔹و اما در مظلومیت : اول مظلوم تاریخ.
وقتی همسرش فاطمه زهرا (س) را که بهترین زن عالم بود زدند و به شهادت رساندند ، با غیرت ترین مرد عالم بخاطر حفظ اسلام سکوت کرد.
یا آن زمان که در محراب مسجد کوفه به شهادت رسید برخی مردم در شام می گفتند مگر علی نماز هم می خواند؟!!
تا آنجا که خود حضرت می فرمایند : به اندازه ریگ های بیابان ، قطره های باران و کرک و موی حیوانات ، به من ظلم شده است !!!
🔺 علی (علیه السلام) را نشناختیم و نخواهیم شناخت ...
#ماه_مبارک_رمضان
#شب_قدر
✍"قاسم اکبری"
@Emam_kh
🏴 #سخننگاشت | على(علیهالسلام)، یعنى اسلام مجسّم، یعنى قرآن ناطق، یعنى بزرگترین شاگرد اسلام، به دست ابنملجم کشته شد.
▪️ گزیدهای از بیانات آیتالله خامنهای در شب بیستویکم ماه رمضان | ۵۸/۵/۲۴
🏴 @Emam_kh
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ امشب باید به دو نفر متوسل شد❗️
❌ اگه می خوای آبرودار بمونی باید قبل از ظهور تلاش کنی برای ظهور امام زمان عج ❌
🎤 حجت الاسلام پناهیان و استاد شجاعی
#شب_قدر
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
@Emam_kh
سبْحانَكَ يا لااِلـهَ إلاّ اَنْتَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ خَلِّصْنا مِنَ النّارِ يا رَب
دراین لحظات
براے تمام گرفتاران ومریض داران
وحاجت داران كه محتاج
دعاے من و تو هستند
دعاكنیم
#التماسدعا
شبتونخدایی✨
@Emam_kh
⚫️ دعای روز بیست و یکم ماه رمضان
🔹 اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ دَلِيلاً، وَ لا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ عَلَيَّ سَبِيلاً، وَ اجْعَلِ الْجَنَّةَ لِي مَنْزِلاً وَ مَقِيلاً، يَا قَاضِيَ حَوَائِجِ الطَّالِبِينَ.
🔺 خدایا در این ماه برای من به سوی خشنودیت دلیلی قرار ده، و برای شیطان راهی به سوی من قرار مده، و بهشت را منزل و آسایشگاهم قرار ده، ای برآورنده حاجات خواهندگان.
@Emam_kh
📩 الگوی بندگان صالح
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: مناسبت شب قدر، یکی مناسبت دعا و تضرع و توجه به پروردگار است، ثانیاً مناسبتی است برای اینکه دلهایمان را با مقام والای امیر مؤمنان و سرور متقیان عالم قدری آشنا کنیم و درس بگیریم. هر چه که در فضائل ماه رمضان و وظائف بندگان صالح در این ماه بر زبان جاری شود و بتوان گفت، امیرالمؤمنین (علیهالسلام) نمونهی کامل آن و برجستهترین الگو برای آن خصوصیت است.
🏷 #بهار_قرآن
🇮🇷 @Emam_kh
🔴 اگر دین دارید حکومت کنید 🔴
1⃣ دینی که برای همه ابعاد زندگی انسان برنامه دارد، قطعاً برای احقاق آنها قوانینی وضع می نماید که این قوانین دست طواغیت عالم را از نفوذ در زندگی مسلمانان کوتاه کرده و سدی می شود در برابر تهاجم نظامی، سیاسی، اقتصادی و از همه مهمتر فرهنگی. لذا چنین دینی اصالتاً ادعای حکومت دارد و حکمرانی در همه ابعاد زندگی بشر را وظيفه خود می داند. بنابراین،
دشمنی با چنین دینی در برابر همه ابعاد آن خواهد بود. گاهی به مرزهای جغرافیایی آن هجوم میبرد و گاهی او را در فشار سیاستهای خارجی قرار می دهد. گاهی با اغوای خواص جامعه در سیاست های داخلی اختلال ایجاد می کند و گاه با سوء استفاده از قدرت خود در بازار جهانی، اقتصاد آن را به چالش می کشد. اما همه این عناصر، زمانی، سلاح دشمن خواهد شد که او در مرزهای فرهنگ یک کشور نفوذ کند.
2⃣ یکی از زمینه ها و بسترهای مؤثر در نفوذ دشمن به مرزهای هویتی و فرهنگی یک ملت، فضای مجازی است. در روزگاری که فضای مجازی بیش از فضای حقیقی در "اندیشه" ، "شناخت" ، "تصمیم" و"اراده ی" انسان ها نقش دارد و شاهد تاثیر بسزای آن در همه ابعاد زندگی بشر هستیم، چطور می توانیم نسبت به مدیریت آن بی تفاوت باشیم؟ آیا در چنین مهلکه ای مسئله مدیریت فضای مجازی جزء اهم مسائل کشور نخواهد بود؟ آیا از مسائل کلیدی جامعه نیست؟ آیا نباید این مسئله را در کوتاه مدت سر و سامان داد؟ «ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، در اختیار مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند بیپناه رها کنیم».«وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را هدایت میکنند، نمیتوانیم در مقابل او بیکار بنشینیم» .۱۳۹۹/۰۶/۰۲
3⃣ آری، حکومتداری در دین، در هر شرایطی باید اعمال شود چه آنجا که برای تعالی یک جامعه نیاز به وضع قوانینی داریم که هزینه ای، متوجه سیاستمداران و قانونگذاران آن نیست، بلکه باعث محبوبیت و شهرت و قدرت آنها می شود؛ چه آنجا که گاهی برای تعالی همان جامعه، نیاز به قوانینی داریم که نه تنها برای مسئولین و قانونگذاران ایجاد محبوبیت و قدرت نمی کند؛ بلکه هزینه ای متوجهشان می شود. یکی از این هزینه ها ترس از رفع محبوبیت نزد مردم است.
«خدای متعال به پیغمبرش میفرماید که «وَ تَخشَى النّاسَ وَاللهُ أَحَقُّ أَن تَخشاهُ»؛ از مردم نباید بترسی؛ از حرف این و آن نباید بترسی. بالاخره هر اقدام مثبتی، هر کار مهمّی ممکن است یک عدّهای مخالف داشته باشد؛ مخالف، مخالفت میکند. امروز با حضور فضای مجازی، نوع مخالفتها هم غالباً نوع برخوردکننده و تیز و آزاردهنده است؛ اگر چنانچه یک حرکت مهمّ صحیحِ متقنِ محاسبهشدهای انجام میگیرد، باید ملاحظهی اینها را نکنند» .۱۳۹۹/۰۳/۱۴ لذا اگر دین داریم باید حکومت کنیم ولو با هزینه.
✍زینب نجیب
@Emam_kh