🌹 شهـــید مهدی باکری:
ایثار، یعنی ندیدن و به حساب نیاوردن خود. این، اولین موضعگیری شهید است.
@Emam_kh
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴خدا با کسانی که در مبارزه با منکرات ولی را یاری نکردند چه کرد
◀️عبرت بگیریم تا جامعه را منکر بی حجابی نگرفته است
✍عالیه سادات
@Emam_kh
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ هر کس به خودش نگاه کند، چه کرده؟!
🔰 این برش کوتاه از گفتگوی مرحوم علامه مصباح یزدی خطاب به همه ما مدعیان است؛ واقعا فردا چه جوابی داریم در برابر خداوند متعال؟ انقلاب اسلامی فرصت بینظیری را برای اسلام سیاسی فراهم کرد. با این فرصت خوب است که میتوانیم کارآمدی اسلام را اثبات کنیم. هر یک از ما به جایی نگاه کند که در آن قرار دارد و ببیند در دفاع از انقلاب اسلامی و آرمانهای بینظیرش چه کرده است.
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌷 آیه_169_سوره_بقره
🌸 إِنَّمَا يَأْمُرُكُمْ بِالسُّوءِ وَ الْفَحْشَآءِ وَ أَنْ تَقُولُواْ عَلَى اللَّهِ مَا لَاتَعْلَمُونَ
🍀ترجمه:همانا(شیطان)،شما را به بدى و زشتى فرمان مى دهد و اینكه بر خداوند چیزهایى بگویید كه به آن آگاهی ندارید.
🌺 موضوع این آیه در ادامه آیه قبلی است. در تفسیر روحالبیان آمده است كه #شیطان در وسوسه ى خود، مراحلى را طى مى كند: ابتدا به كفر دعوت مى نماید.اگر موفق نشد، به بدعت، اگر موفق نشد، به گناهان كبیره، اگر موفق نشد به گناهان صغیره، اگر موفق نشد، به كارهاى مباح به جاى عبادات و اگر باز هم موفق نشد، به عباداتى دعوت مى كند كه پایین تر است، تا شخص از مرحله بالاتر باز بماند.فرمان شیطان، همان وسوسه هاى اوست. نه آنكه از انسان سلب اختیار كند تا انسان مجبور به گناه شود. تاثیر فرمان شیطان، نشان ضعف ماست. هرگاه انسان ضعیف شد، وسوسه هاى شیطان را همچون فرمان مولا مى پذیرد؛«انمّا سلطانه على الّذین یتولّونه» وگرنه اولیاى خدا، در مرحلهاى هستند كه شیطان به آنان نفوذ ندارد. «انّ عبادى لیس لك علیهم سلطان»
🔹پيام های آیه 169سوره بقره 🔹
✅ نشانه ى دشمنى شیطان، وسوسه براى انجام فحشا و افترا به خداوند است. «عدوّ مبین انّما یأمركم»
✅ شیطان، هم دستور به گناه مى دهد، هم راه توجیه آنرا نشان مى دهد. فرمان به سوء و فحشا، همان دستور به گناه و فرمان افترا بستن به خدا، دستور به توجیه گناه است. «یأمركم... وان تقولوا»
✅ حتّى در مقام تردید و شك، نباید چیزى را به خداوند نسبت داد، تا چه رسد به مواردى كه بدانیم آن حرف و سخن از خدا نیست.«وان تقولوا على اللَّه ما لاتعلمون»
آیه169🌹ازسوره بقره 🌹
إِنَّما :جزایننیست که
يَأْمُرُكُمْ :فرمان می دهد شما را
بِالسُّوءِ :به بدی
وَ الْفَحْشاءِ:وزشت کاری
وَ أَنْ :واینکه
تَقُولُوا :بگویید
عَلَى :بر
اللَّهِ :الله
ما :چیزی را
لاتَعْلَمُونَ:که نمی دانید
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
4_327849576851570852.mp3
1.39M
آیه ۱۶۹ ازسوره بقره
🌹استاد قرائتی
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد می کنم حتما این کلیپ رو ببینید. و ختم قرآنتون به نیت تعجیل در فرج مولا باشه یکی از دوستان تجربه داشتن و برکاتش در زندگیشون مشاهده کردند
#امام_زمان
@Emam_kh
♦️جامعه اسلامی جامعه انسانهای فضول است!
✅✅✅✅✅ بسیار بسیار مهم
شهید بهشتی:
هیچ زیربنای اجتماعی[ای] از آن زیربنای شوم خطرناکتر نیست که انسانی یا انسانهایی بتوانند هرچه میخواهند بکنند، بیآنکه بشود بر آنها خرده گرفت و بیآنکه بشود از آنها بازخواست کرد. مسئولیت در جامعۀ اسلامی مسئولیت متقابل است. همه نسبتبه یکدیگر مسئولاند: «كُلُّكُمْ رَاعٍ وَ كُلُّكُمْ مَسْئُولٌ عَنْ رَعِيَّتِهِ» . بنابراین آن عامی[ای] که به عالم خرده میگیرد و میگوید این کار شما خلاف بهنظر میرسد اگر در پاسخ انتقادش شنید که «برو، عالم را با جاهل بحثی نیست»، یک وظیفه بیشتر ندارد. به نظر من، وظیفهاش این است که دیگر به دیدۀ عالم به آن فرد ننگرد، چون او جاهلی است اصطلاحدان، نه عالمی رهشناس. آن فردِ مادون که از زبان مافوقش در برابر هر انتقاد[ی] [اینطور] میشنود که «من رئیس تو هستم، پس انضباط اداری و تشکیلاتی یا حزبی کجا رفته»، باید به او بهدیدۀ مافوق ننگرد. این طاغوتی است که بر مسند کبریایی تکیه زده و شایستۀ اطاعت و فرمانبری نیست. جامعۀ اسلامی جامعۀ هوشیارها و زباندارهاست. جامعۀ اسلامی جامعۀ مردم فضول است، نه از آن فضولهای بیجا، [بلکه] زباندار به این معنا که بره نیست. [جامعۀ اسلامی] جامعۀ برهها نیست، جامعۀ آدمهاست.
📚انسان از منظر قرآن، ص۱۵۳
@Emam_kh