┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
📜 خطبه152
1⃣ خداشناسی (شناخت صفات خدا)
♦️ستايش خداوندی را که با آفرينش بندگان بر هستی خود راهنمايی فرمود و آفرينش پديده های نو، بر اَزَلی بودن او گواه است و شباهت داشتن مخلوقات به يکديگر دليل است که او همتايی ندارد. حواس بشری ذات او را درک نمی کند و پوشش ها او را پنهان نمی سازد، زيرا سازنده و ساخته شده، فرا گيرنده و فرا گرفته، پروردگار و پرورده، يکسان نيستند.
يگانه است نه از روی عدد، آفريننده است نه با حرکت و تحمّل رنج، شنواست بدون وسيله شنوايی و بيناست بی آن که چشم گشايد و بر هم نهد. در همه جا حاضر است نه آن که با چيزی تماس گيرد و از همه چيز جداست نه اينکه فاصله بين او و موجودات باشد. آشکار است نه با مشاهده چشم، پنهان است نه به خاطر کوچکی و ظرافت، از موجودات جداست که بر آنها چيره و تواناست و هر چيزی جز او برابرش خاضع و بازگشت آن به سوی خداست. آن که خدا را وصف کند، محدودش کرده و آن که محدودش کند، او را به شمارش آورده و آن که خدا را به شمارش آورد، ازليّتِ او را باطل کرده است و کسی که بگويد: خدا چگونه است؟ او را توصيف کرده و هر که بگويد: خدا کجاست؟ مکان برای او قائل شده است. خدا عالم بود آنگاه که معلومی وجود نداشت، پرورنده بود آنگاه که پديده ای نبود و توانا بود آنگاه که توانايی نبود.
2⃣ عظمت امامان دوازده گانه و قرآن
♦️ همانا طلوع کننده ای آشکار شد و درخشنده ای درخشيد و آشکار شونده ای آشکار گرديد و آن که از جادّه حق منحرف شد، به راه راست بازگشت.خداوند گروهی را به گروهی تبديل و روزی را برابر روزی قرار داد و ما چونان مانده در خشکسالان که در انتظار بارانند، انتظار چنين روزی را می کشيديم. همانا امامان دين از طرف خدا، تدبير کنندگان امور مردم و کارگزاران آگاه بندگانند. کسی به بهشت نمی رود جز آن که آنان را شناخته و آنان او را بشناسند و کسی در جهنّم سرنگون نگردد جز آن که منکر آنان باشد و امامان دين هم وی را نپذيرند.
3⃣ ویژگیهای اسلام
♦️ همانا خدای متعال شما را به اسلام اختصاص داد و برای اسلام برگزيد، زيرا اسلام نامی از سلامت است و فراهم کننده کرامت جامعه می باشد، راهِ روشنِ آن را خدا برگزيد و حجّت های آن را روشن گردانيد. اسلام ظاهرش علم و باطنش حکمت است، نوآوری های آن پايان نگيرد و شگفتی هايش تمام نمی شود. در اسلام، برکات و خيرات، چونان سرزمين های پُرگياه در اوّل بهاران فراوان است و چراغ های روشنی بخش تاريکی ها فراوان دارد، که دَرِ نيکی ها جز با کليدهای اسلام باز نشود و تاريکی ها را جز با چراغ های آن روشنايی نمی توان بخشيد. مرزهايش محفوظ و چراگاه هايش را خود نگهبان است. هر درمان خواهی را درمان و هر بی نيازی را در طلب کافی است.
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینها سوتی نیست ... 😂
رهبر عزیز انقلاب
@Emam_kh
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛سیاسیون عامل بی بندوباری جامعه‼️
📽استاد پناهیان :
کاری که سیاسیون بی شرف و رذل برای جمع کردن رای با مردم کردند ، ماهواره نتوانست انجام دهد . 😔
⚠️📌ریشۀ بیبندوباری در همۀ دنیا سیاسی است؛
ایران هم از این قضیه استثناء نیست!
🔹لعنت خدا بر سیاسیونی که برای رسیدن به اهداف پلیدشون به انواع ترفندها متصل می شوند .
🔹اگر بخشی از سیاسیون ما به خاطر رای آوردن ، در طول این ۳۰ _ ۴۰ سال گذشته ، فساد را دامن نمی زدند ، ۱۰ ٪ این وضع فسادی که شما می بینید ، توسط ماهواره ها نمی تونست ایجاد بشود .
@Emam_kh
باسمه تعالی
شهیدالداغی؛نمادغیرت دینی
🩸 در حادثه شهادت مظلومانه شهید الداغی، سه نوع شخصیت نمود دارد؛
اول: دختر بدحجاب.
دوم: پسران هوسران.
و سوم: جوان غیرتمند. این سه شخصیت نماد سه جریان هستند:
▫️ اول: جریانی که با شعار آزادی پوشش و لاقیدی برای زنان دنبال ترویج بد حجابی و بی حجابی، بی مبالاتی ، بی مسوولیتی و خود خواهی می باشد.
▫️ دوم جریانی که نماد تعرض، توهین، هتک و هرزگی است.
▫️ سوم: جریان از خود گذشتگی، غیرت، مسوولیت، دلسوزی و حفاظت و حراست.
این حادثه ذات پروژه زن_زندگی_آزادی را نیز عیان کرد. منظور آنها از زندگی برای زنان، چیزی جز هرزگی نیست. آزادی ادعا شده نیز فریب است و نهایت زندگی هرزه آلود چیز جز اسارت نیست. اسارت دست مردان هوسران.
بنابراین غایت این جریان چیزی جز زن_هرزگی_اسارت نیست.
حادثه شهادت شهید الداغی چنان بلند و روشنگر است که می تواند تمام پروژه زن_زندگی_آزادی و سازندگان و مروجان آن را نابود و با خاک یکسان نماید. نباید گذاشت این حادثه و خون شهید به فراموشی سپرده شود.
در حالیکه پیروان جریان های فاسد لیبرالیسم و صهیونیسم با به پاکردن فتنه دروغین مهسا امینی و با بسیج تمام ظرفیت های خود غائله بزرگ و خسارت آفرینی را به کشورمان تحمیل کردند؛ دستگاه های مسوول فرهنگی و تبلیغی کشور با ناکارآمدی تمام، در استفاده از حوادث روشنگر برای جریان سازی نانوان هستند و این لزوم یک تحول اساسی در حکمرانی کشور مخصوصا حکمرانی فرهنگی را گوشزد می کند.
راه حل؛
تحقق حکمرانی مسوولانه و وجود برنامه جامع پیشرفت به جای برنامه های جزیره ای می باشد.
درگیری تمدنی ما با فرهنگ منحط لیبرالی، در این حادثه به صورت کاملا آشکار، نمایان است. بر همه مسوولین لازم است درراستای جهادتبیین با استفاده از همه ابزارهای فرهنگی و هنری (مجسمه، پوستر، نماهنگ کوتاه، متن ادبی، بزرگداشت و …) روح این حادثه سترگ را در فضاهای عمومی کشور (دانشگاهها،مدارس، فرهنگسراها،سینماها،ایستگاههای مترو، خیابانها، مراکز تجمع و …) منتشر و فضا را پر نمایند. این کار باید در خصوص دیگر حوادث روشنگر نیز به صورت منسجم تکرار گردد تا در ذهن و جان و نهاد تک تک ایرانیان ثبت گردد.
🛑 در پایان تاکید می شود؛ اگر در این حادثه به مسوولیت ها توجه نشود و با افراد مسوولیت نشناس برخورد لازم صورت نگیرد؛ مساله به صورت ریشه ای درمان نخواهد شد و خون شهیدغیرت گریبان مسوولین را رها نخواهد کرد.
از جمله؛
والدین در تربیت و نظارت بر رفتار فرزندان خود مسوولند. بنابراین در صورت اثبات بی مسوولیتی، باید طبق موازین قانونی با والدین دختر بدحجاب و پسران هرزه نیز برخورد لازم صورت بگیرد.
والسلام
@Emam_kh
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌷 آیه_213_سوره_بقره
🌸 كَانَ الْنَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً فَبَعَثَ اللَّهُ الْنَّبِيِّينَ مُبَشِّرِينَ وَمُنْذِرِينَ وَأَنْزَلَ مَعَهُمُ الْكِتَاَبَ بِالْحَقِّ لِيَحْكُمَ بَيْنَ الْنَّاسِ فِيمَا اخْتَلَفُوا فِيهِ وَمَا اخْتَلَفَ فِيهِ إِلّا الَّذِينَ أُوتُوهُ مِنْ بَعْدِ مَا جَآءَتْهُمُ الْبَيِّنَاتُ بَغْياً بَيْنَهُمْ فَهَدَى اللَّهُ الَّذِينَ ءَامَنُوا لِمَا اخْتَلَفُوا فِيهِ مِنَ الْحَقِّ بِإِذْنِهِ وَاللَّهُ يَهْدِى مَنْ يَشَاءُ إِلى صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ
🍀 ترجمه:مردم امّتى یگانه و یكدست بودند (سپس در میان آنها اختلافات بوجود آمد) پس خداوند پیامبران را بشارت آور و بیم دهنده برانگیخت و با آنان كتاب آسمانى را به حقّ نازل نمود تا میان مردم در آنچه اختلاف داشتند حكم كند. و در آن (كتاب) اختلاف نكردند مگر كسانى كه به آنان داده شده بود، آن هم پس از آنكه دلائل روشن برایشان آمد، (و بخاطر) حسادتى كه میانشان بود. پس خداوند آنهایى را كه ایمان آورده بودند، به حقیقت آنچه مورد اختلاف بود، به خواست خود هدایت نمود. و خداوند هركسی را بخواهد به راه راست هدایت مىكند.
🌺 آنچه از این آیه استفاده مى شود این است كه مردم در ابتدا زندگى ساده ای داشتند، ولى به مرور زمان در اثر افزایش افراد و زیاد شدن سلیقه ها، اختلافات و درگیرى ها پیش آمد. در برخى از روایات، این زمان به دوران قبل از حضرت نوح علیه السلام تطبیق شده كه در آن زمان، مردم زندگى ساده و محدودى داشته و در بى خبرى به سر مى بردند. سپس افراد بر سر بهره گیرى از منابع طبیعى و اینكه هركسى مى خواست دیگرى را به استخدام خود درآورده و از منافع او بهره ببرد، اختلاف كرده و جوامع و طبقات پیش آمد.
🌺 لازمه ى زندگى اجتماعى، وجود قانون محكم و عادلانه اى است كه بتواند اختلافات را حل نماید، خداوند پیامبران را براى حل اختلافات و رفع درگیرى ها، مبعوث نمود و كتابهاى آسمانى را نازل نمود، ولى گروهى آگاهانه و از سر لجاجت، در برابر هشدار و بشارت پیامبران مقاومت كرده و خود بوجود آورنده ى اختلافات دیگرى نیز شدند. امّا خداوند با لطف خویش افرادى كه مستعد و پذیراى هدایت بودند، هدایت نمود و آنهایى كه در اثر حسادت و یا ظلم مقابله مى كردند، به حال خود رها كرد تا كیفر خود را ببینند. انتقاد قرآن، از اختلاف لجوجانه اى است كه انسان حاضر به پذیرش داورى انبیا و قانون خداوند نباشد وگرنه اختلافى كه عاقبت تسلیم عدالت شود، اشكالى ندارد. همچون اختلاف دو كفّه ی ترازو كه در حركتهاى متضادّ خود، دنبال رسیدن به عدالت هستند. «فهدى اللّه... لما اختلفوا فیه»
🔹 پيام های آیه 113سوره بقره 🔹
✅ قانون و تمدن هاى بشرى، قادر بر حل اختلافات نیستند. زیرا هر گروه و فردى به نبال خواسته هاى خود است.
✅ حل اختلافات باید از طریق #قانون الهى و داورى انبیا صورت گیرد. قانونى كه مصون از تحریف وخطاست و داورى كه از هوا وهوس واغراض نفسانى معصوم است. «فبعث اللَّه النبیّین... معهم الكتاب»
✅ بهترین راه حل اختلاف، تقویت ایمان به معاد است. انبیا براى پیشگیرى از اختلافات، از بشارت و براى درمان آنها، از انذار استفاده مى كنند. «مبشّرین ومنذرین... لیحكم بین النّاس»
✅ خطوط كلّى اهداف انبیا یكى است. «النبیّین مبشرین و منذرین»
✅ داورى انبیا، در چارچوب قوانین آسمانى است. «انزل معهم الكتاب لیحكم»
✅ یكى از وظایف انبیا، ایجاد وحدت است. «لیحكم... فیما اختلفوا»
✅⚘قضاوت همه انبیا، یک گونه است. فرمود: «لیحكم» ونفرمود: «لیحكموا»
✅ بدترین نوع اختلاف، اختلاف آگاهانه اى است كه بخاطر حسادت وظلم به وجود مى آید. «ما اختلف فیه... من بعد ما جائتهم البیّنات بغیاً بینهم»
✅ در بین مؤمنان هم اختلاف پیدا مى شود، ولى در پرتو ولایت خداوند، رهبرى مى شوند. «فهدى اللّه... لما اختلفوا فیه»
✅ ایمان، زمینه برخوردارى از هدایت خاصّ الهى است. «فهدى اللَّه الذین آمنوا»
✅ اگرچه هدایت همه افراد به خواست خداوند است، ولى خواست خداوند بر اساس حكمت است. «یهدى من یشاء»
✅ صراط_مستقیم، پایان دهنده اختلافات است. «اختلفوا... یهدى... صراط مستقیم»
🍃🌹🍃🌹🍃
آیه 213🌹ازسوره بقره🌹
كَانَ :بودند
النَّاسُ:مردم
أُمَّةً :امتی
وَاحِدَةً:یگانه
فَبَعَثَ:پس برانگیخت
اللَّهُ :الله
النَّبِيِّينَ:پیامبران را
مُبَشِّرِينَ:مژده دهنده
وَمُنْذِرِينَ:و هشدار دهنده
وَأَنْزَلَ:و فرو فرستاد
مَعَهُمُ:باآنان
الْكِتَابَ:کتاب را
بِالْحَقِّ :به حق
لِيَحْكُمَ:تا داوری کند
بَيْنَ:میان
النَّاسِ:مردم
فِيمَا:در آنچه
اخْتَلَفُوا:اختلاف کردند
فِيهِ ۚ :در آن
وَمَااخْتَلَفَ:و اختلاف نکردند
فِيهِ :در آن
إِلَّا :جز
الَّذِينَ:کسانی که
أُوتُوهُ: کتاب به آن ها داده شده
مِنْ بَعْدِمَا:پس از آنکه
جَاءَتْهُمُ:آمد ایشان را
الْبَيِّنَاتُ:نشانه های روشن
بَغْيًا:از روی حسد و زیاده خواهی
بَيْنَهُمْ:که میانشان بود
ۖ فَهَدَى:پس هدایت کرد
اللَّهُ:الله
الَّذِينَ :کسانی را که
آمَنُوا :ایمان آوردند
لِمَا:به حقیقت آنچه
اخْتَلَفُوا :اختلاف کردند
فِيهِ:در آن
مِنَ:از
الْحَقِّ:حق
بِإِذْنِهِ :به اذن خود
وَاللَّهُ :و الله
يَهْدِي :هدایت می کند
مَنْ:هرکس راکه
يَشَاءُ:بخواهد
إِلَىٰ:به سوی
صِرَاطٍ:راه
مُسْتَقِيمٍ:راست
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
1_1758386741.mp3
3.25M
آیه ۲۱۳ ازسوره بقره
🌹استاد قرائتی
@Emam_kh