#حضور_قلب_در_نماز
1️⃣حدیث فوق در «صحیح مسلم» وارد شده است که روایات آن مورد قبول علمای اهل سنت است.
2️⃣عنوان باب: «التعوذ من شیطان الوسوسة فی الصلاة» می باشد که راههایی برای جلوگیری از وسوسه های شیطان در نماز را معرفی می کند.
3️⃣شیطانی که انسان را در نماز وسوسه می کند و باعث شک کردن نمازگزار می شود«خنزب» نام دارد.
4️⃣روایت فوق می گوید:«فإذا أحسسته فتعوذ بالله منه واتفل على يسارك ثلاثا» 👈هر گاه خنزب در نماز مزاحم تو شد از شر او به خداوند پناه ببر و سه بار سمت چپ خود (در نماز) تُف(آب دهان) کن!
✅یکی از راه های حضور قلب در نماز #تُف_انداختن آن هم سه بار سمت چپ می باشد!فقط تصور کنید در هر نوبت از نماز های واجب یومیه، خنزب حد اقل مزاحم 5 نفر از نمازگزاران شود و هر کدام سه تُف در مسجد بیندازند....
✅آیا تُف انداختن در نماز با خضوع و خشوع نمازگزار سازگار است؟برای مشاهده راهکار های حضور قلب در نماز به کتاب ارزشمند امام خمینی رحمة الله علیه «آداب الصلاة» فصل هشتم مراجعه و مقایسه کنید!
⚠️ #قضاوت_با_شما‼️
┅═✧❁دانشگاه امامت❁✧═┄
🆔 @Emamat110u
#شفا با آب دهان صحابی
1️⃣حدیث فوق در صحیح مسلم که همه روایات آن مورد قبول علمای اهل سنت است، می باشد.
2️⃣برخی از اصحاب رسول الله در سفر بودند. در این سفر به رئیس قبیله ای برخورد می کنند که بیمار بود.
3️⃣بر اساس این حدیث : یکی از صحابه رسول الله شروع به تلاوت سوره حمد نمود. او آب دهانش را جمع می کرد و آن را روی محل بیماری می انداخت در نتیجه وی سالم شد.👈 «فجعل يقرأ أم القرآن ويجمع بزاقه ويتفل فبرأ الرجل»
✅وهابیت خبیث منکر توسل به اولیای الهی بوده و آن را شرک می داند، چه پاسخی برای این روایت دارد؟ چه تفاوتی میان «پیراهن حضرت یوسف» و «بال مگس» و «آب دهان صحابی» و «ضریح امامان معصوم علیهم السلام» و «تربت امام حسین علیه السلام»می باشد؟
┅═✧❁دانشگاه امامت❁✧═┄
🆔 @Emamat110u
#مباهله
1️⃣ لجاجت وجودشان را فرا گرفته، صلیب ها ✝️بر گردن آویزان، دائما از أب، إبن، روح القدس یاری میگیرند. اما صبح روز مباهله ترس تمام وجودشان را فراگرفت، با تعجب و حیرت⚠️ به همدیگر می نگرند نزدیک است که چشمانشان از حدقه بیرون آید. سر اسقف نصارای نجران : این ها که هستند؟
2️⃣عبدالمسیح: آنکه دستش در دست محمد (ص) است پسر عمویش و دامادش و محبوب ترین خلق در نزد وی علی (علیه السلام)است آن دو کودک پسران دختر او( حسن و حسین علیهما السلام)و آن دختر جوان فاطمه( سلام الله علیها) عزیز ترین مردم و نزدیک ترین آنها به قلب رسول الله است.
3️⃣سر اُسقف نصارای نجران به عبدالمسیح و سایرین نگریست و گفت: ای گروه نصارا ! من چهره هایی را می بینم که اگر خدا بخواهد به سبب آنها کوهی را از جایش برکَند آن را بر می کَند. با آنها مباهله نکنید که نابود می شوید⛔️ و دیگر تا روز رستاخیز یک مسیحی هم در زمین باقی نخواهد ماند.
4️⃣حدیث فوق _که در «صحیح مسلم» آمده و همه علمای اهل سنت احادیث آن را قبول دارند_ مراد از آیه 61 آل عمران«آیه مباهله » را روشن می کند.
✅در فراز « و أنفسنا و أنفسکم»، رسول اکرم صلی الله علیه و اله و سلم در پیروی از #دستور الهی، کسی را که آورد #فقط علی بن ابیطالب علیه السلام بود پس علی علیه السلام به حکم خداوند، در حکم جان و نفس پیغمبر خاتم صلی الله علیه و آله و سلم شد .وقتی جان پیامبر اکرم در امت است، امامت امت به دیگری نمی رسد یعنی تا علی علیه علیه السلام هست پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله است.
┅═✧❁دانشگاه امامت❁✧═┄
🆔 @Emamat110u
#تبرک_به_خاک_قبر_صحابه
1️⃣«سعد بن معاذ» از اصحاب بدر و از شهدای صحابه و از عاشقان امیرالمومنین علیه السلام بود.
2️⃣زمانی که قبر وی را آماده می نمودند از قبرش بوی خوش مشک صادر می شد!
3️⃣روایت فوق را داشمند بزرگ و رجالی برجسته اهل سنت«ذهبی» نقل کرده است و از نظر سندی آن را کاملا معتبر می داند. وی در این نقل نکته خارق العاده ای روایت می کند👇
🖌یک انسانی مشتی از خاک قبر سعد بن معاذ برداشت و آن را با خود برد و سپس در آن نگریست و دید که خاک تبدیل به مشک خوش بو شده است👈«أخذ إنسان قبضة من تراب قبر سعد، فذهب بها، ثم نظر فإذا هي مسك»!
✅توسل به قبر رسول الله و فرزندان پاک وی صلوات الله علیهم اجمعین و تبرک به خاک آنها چه تفاوتی با قبر معاذ و امثال معاذ دارد؟ چرا یکی شرک و بدعت شده و دیگری فضیلت؟ چرا وهابیت خبیث توسل و تبرک به قبور بقیع را تمسخر و شرک می داند؟
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
#شبهه_وهابیت_خبیث👇
🖌شيخ طوسى : لفظ حديث غدير صريح نيست(نص خفی) و نميتوانيم ادعا كنيم كسانى كه اين لفظ را شنيدند ضرورتا متوجه مراد آن شده اند گرچه جايز است با استدلال و قرائن متوجه شده باشند. صريح نيست...
#پاسخ_شبهه_فوق👇
1️⃣#نص در زبان علمی شیخ طوسی و شیخ مفید و دیگر علمای شیعه به معنی 👈دلیل و برهان و حجت یقین آور و قابل احتجاج ؛ می باشد . به عبارت دیگر نص به شیوه ای از استدلال اطلاق می شود که از مقدمات یقینی و دارای نتیجه یقینی باشد❗️
2️⃣نص و استدلال برهانی و یقینی بر اساس نوع قضایای استفاده شده در آن دو نوع می باشد:
الف) استدلال بدیهی یا #نص _جلی : در این نوع از استدلال به صرف تصور قضیه در ذهن تصدیق و درستی آن در وجدان فهمیده می شود و دیگر نیازی به استدلال و تفکر بیشتر وجود ندارد مثلا : قضیه جزء از کل کوچکتر است اگر ما جزء و کل را تصور کنیم به صحت و درستی این قضیه بدون هیچ تفکر و تلاش بیشتری اذعان و اعتراف می کنیم❗️
اگر کسی برای امامت و خلافت امیرالمومنین به حدیث 👈 وأَنْتَ خَلِيفَتِي فِي كُلِّ مُؤْمِنٍ مِنْ بَعْدِي 👉که نزد شیعه و اهل سنت صحیح السند است استدلال کند استدلال وی نص جلی و از نوع استدلال بدیهی هست چون به صرف تصور خلافت و ربط آن به امیرالمومنین این حکم رسول الله صلی الله علیه و آله را تصدیق می کند❗️
ب) استدلال و برهان اکتسابی یا نظری یا نص خفی: این نوع از استدلال به صرف تصور تصدیق به صحت آن در ذهن صورت نمی گیرد بلکه نیاز به مقدمات و تفکر و و دقت و نظر بیشتری داریم برای مثال : قضیه 👈مجموعه زوایای مثلث 180 درجه است 👉که ذهن ما به صرف تصور مثلث و 180 درجه نمی تواند حکم به صحت و درستی این حکم کند بلکه باید با مقداری دقت و مقدمات(قضیه فیثاغورث)دارد.اگر ذهن این دقت و تلاش را انجام داد قطعا به صحت و درستی این قضیه حکم میکند و با قاطعیت می گوید که این قضیه یقینی و صحیح است.
3️⃣از مباحث فوق معلوم شد که استدلال علمای مکتب اهل بیت به حدیث غدیر از نوع دوم است چون حدیث متواتر و قطعی غدیر «من کنت مولاه فعلی مولاه» به مقداری دقت و مقدمات عقلی و استدلالی نیاز دارد که اگر ذهن آن تلاش بیشتر را انجام دهد نتیجه آن #همانند نص جلی و استدلال و برهان بدیهی خواهد بود و از حیث حجیت و قاطعیت هیچ فرقی با نص جلی ندارد❗️
⚠️سوال: ذهن ما نسبت به حدیث غدیر به چه مقدار تلاش بیشتر نیاز دارد❓
🔅پاسخ: ذهن ما باید قدرت تشخیص معنی و مراد جدی لفظ #مولا را باید داشته باشد چون این کلمه اصطلاحا« مشترک لفظی» است یعنی یک لفظی است که در چند معنی مستقل وضع شده است مثلا «دوستی »و «اولویت در تصرف »و «امام» و «هم پیمان» و .... . ذهن برای تمییز و تشخیص معنی مورد نظر متکلم در مواردی که وی از مشترک لفظی استفاده کرده به قرائن لفظی و عقلی توجه می کند! مثلا در این روایت قرائن لفظی مثل 1️⃣ اقرار گرفتن رسول الله صلی الله علیه و آله از مردم که ولی اولی از خود آنها در تصرف است 👈ألست اولی بکم من انفسکم؟ 👉یا مثلا قرینه عقلی 2️⃣گرمای شدید آب و هوا یا 3️⃣بیعت کردن همه مردم خصوصا ابوبکر و عمر با ایشان و .... که این قرائن باعث می شود که معنی مولا کاملا واضح و آشکار شود ❗️
سوال: چرا رسول الله صلی الله علیه و آله از این کلمه استفاده کرده ❓
🔅پاسخ: استفاده از کلماتی که مشترک لفظی هستند و دارای چند معنی متفاوت هستند در ادبیات فصیح عرب رایج هست نمونه هایی هم در قران کریم دارد مثلا کلمه «عین» در آیات زیر در معانی متفاوت به کار رفته که در هر کدام قرینه برای تشخیص معنی و مراد جدی وجود دارد👇
🖌فانْفَجَرَتْ مِنْهُ اثْنَتا عَشْرَةَ عَيْناً قَدْ عَلِمَ كُلُّ أُناسٍ مَشْرَبَهُم به معنی «چشمه»
🖌و ابْيَضَّتْ عَيْناهُ مِنَ الْحُزْنِ فَهُوَ كَظيم به معنی «چشم»
✍️نتیجه: وهابی جاهل معنی و منظور کلمه #نص را نفهمیده و به لطف الهی با نادانی خود همانند اسلاف خود فضیلت و بهترین دلیل امامت امیرالمومنین را تبلیغ میکنه😉😉
┅═✧❁دانشگاه امامت❁✧═┄
🆔 @Emamat110u
🔹🔶🔹🔶🔹🔶
⚠️ #فضائل_اهل_بیت_از_کتب_اهل_سنت
تاکید رسول الله بر #خلافت_و_جانشینی امیر المومنین پس از خود
🔸 #ابن_ابی_عاصم_شیبانی از علمای اهل سنت روایت کرده است:
۱۱۸۸- ثنا مُحَمَّدُ بْنُ الْمُثَنَّي، حَدَّثَنَا يَحْيَي بْنُ حَمَّادٍ، عَنْ أَبِي عَوَانَةَ، عَنْ يَحْيَي بْنِ سُلَيْمٍ أَبِي بَلْجٍ، عَنْ عَمْرِو بْنِ مَيْمُونٍ، #عَنِ_ابْنِ_عَبَّاسٍ، قَالَ:
🔺 قَالَ #رَسُولُ_اللَّهِ صلي الله عليه وسلم #لِعَلِيٍّ: " أَنْتَ مِنِّي بِمَنْزِلَةِ #هَارُونَ_مِنْ_مُوسَي، إِلا أَنَّكَ لَسْتَ نَبِيًّا، إِنَّهُ لا يَنْبَغِي أَنْ أَذْهَبَ إِلا و #أَنْتَ_خَلِيفَتِي فِي كُلِّ مُؤْمِنٍ مِنْ بَعْدِي ".
🔹ابن عباس گفت: رسول خدا (صلی الله عليه و آله) به علی (علیه السلام) فرمود: تو برای من، همانند هارون نسبت به موسی هستی؛ جز اين كه تو پيامبر نيستی.
👈 همانا سزاوار نيست كه من از ميان شما بروم، مگر اين كه تو #خلیفه و جانشين من در ميان تمام #مومنان بعد از من هستی.
❌ #البانی محدث بزرگ #وهابیت در تعلیقات خود در مورد این روایت مینویسد:
👈 ۱۱۸۸- #اسناده_حسن. و #رجاله_ثقات رجال الشيخين.
سند روايت #حسن (نیکو) و راویان آن همه #موثق و از راويان شیخین (بخاری و مسلم) هستند.
📚 السنة، جلد ۲، صفحه ۵۶۵، چاپ المکتب الاسلامی
⚠️ #قضاوت_با_شما ‼️
#نکته_مهم روایت تاکید رسول خدا صلی الله علیه و آله بر #خلیفه بر مومنین بودن امیر المومنین است یعنی عدم قبول امیر المومنین به معنی #خروج_از_درجه_ایمان است.
🍃🌸🍃🔸🍃🌸🍃
❤️ #مُبَلغ_غدیر_باشیم.
─┅═◇❁ @shiaAlawi❁◇═┅─
#مقایسه_کنید:
1️⃣ عایشه همسر رسول الله درباره اخلاق پیامبر اکرم(ص):
« لا فَظٌّ و لا غليظٌ و لا سِخابٌ فی الاسواقِ و لا يُجزي بالسيئةِ مثلَها بل يَعفو و يَصفح؛ همانا رسول الله ترش رو و سنگدل نبود. صدای خویش را در بازار ها بلند نمی کرد. زشتی را با زشتی پاسخ نمی گفت بلکه گذشت می کرد و گشاده رو بود»
2️⃣شعبی یکی از محدثین بزرگ اهل سنت درباره خلیفه دوم می گوید:«كانت دِرّةُ عُمر أهيَب مِن سيفِ الحَِجّاج؛تازیانه عمر از شمشیر حجاج ترسناک تر بود»حجاجی که نقل شده فقط ۱۲۰ هزار نفر از مسلمانان را از دم تیغ گذراند.افزون براین عمر بن الخطاب اولین خلیفه ای بود که تازیانه با خود حمل می کرد!
✅ آیا نباید مدعی خلافتِ رسول الله صلی الله علیه و آله حداقل شباهت ها را به او داشته باشد؟
┅═✧❁دانشگاه امامت❁✧═┄
🆔 @Emamat110u
🔷 نام کتاب: فرشتهای در برهوت
🔶 نویسنده: مجید پورولی کلشتری
🔷 موضوع:
روایت داستانی دختری از اهلسنت سیستان و بلوچستان است که دل در گرو پسری از شیعیان دارد و پس از مخالفتهای فراوان خانواده، پسر به خواستگاری دختر میرود. جلسه خواستگاری او به اثبات حقانیت امیرمؤمنان علی (ع) میگذرد و خانواده دختر را متحول میکند. این جلسه با تعصب بزرگ خاندان او به چالش کشیده میشود و...
🔶 قسمتی از متن کتاب:
"حکیمهخاتون آرام آرام پیش آمد و در یک قدمی رسول ایستاد و پرسید: آن جانماز را که تربتِ کربلا بود همراهت آوردهای؟! رسول سری تکان داد. دست کرد توی جیبش و جانمازِ کوچک سبزی را بیرون آورد و طرفِ حکیمهخاتون بُرد...."
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
1⃣ لقب« امیرالمومنین»از القاب اختصاصی امام علی علیه السلام است.
.
2⃣ جالب است بدانید که در هیچ جای «صحیح بخاری»این لقب به حضرت علی علیه السلام نسبت داده نشده است!
3⃣ سوگمندانه این لقب در برخی موارد به افرادی نسبت داده می شود که نه تنها بهره ای از ایمان ندارند بلکه کسانی هستند که در دشمنی با اهل بیت(ع)کوتاهی نکردند.
✅ آیا با وجود این می توان خوش بین بود که سیاست سانسور در میان نبوده است؟
❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
1️⃣یکی از شبهاتی که وهابیت خبیث مسلمانان را متهم به شرک و بدعت می کند، ساختن بنا و قبّه بر قبور اولیای الهی است.
2️⃣حدیث فوق در صحیح بخاری_ صحیح ترین کتاب بعد از قران در نزد اهل سنت_می باشد.
3️⃣بر اساس این حدیث: زمانی که یکی از فرزندان امام حسن علیه السلام از دنیا رفت همسر وی فاطمه بنت الحسین علیه السلام بر قبر او #قبّه و گنبدی بنا کرد 👈«وَلَمَّا مَاتَ الْحَسَن بْن الْحَسَن بن علی ضَرَبَتْ اِمْرَأَته الْقُبَّة عَلَى قَبْره»
4️⃣همچنین خلیفه دوم بر قبر زینب بنت جحش همسر رسول الله گنبد ساخت.
5️⃣عائشه همسر رسول الله بر قبر برادرش گنبد ساخت.
6️⃣محمد حنفیه فرزند برومند امیرالمومنین بر قبر عبدالله بن عباس صحابی گرانقدر و مفسر بزرگ قرآن قبّه ساخت.
✅آیا این صحابه و بزرگان از حرمت و ممنوعیت ساخت قبّه یا هر بنای دیگر بر قبور اولیای الهی خبر نداشتند؟ آیا علمای وهابی به مسائل دینی آگاه تر از خلیفه دوم و عائشه وخانواده رسول الله هستند؟
═✧❁دانشگاه امامت❁✧═
🆔 @Emamat110u