☀️ سیمای اميرالمؤمنين در قرآن
📖 روز هشتم/ جزء هشتم
✨ونَادَى أَصْحَابُ الْجَنَّةِ أَصْحَابَ النَّارِ أَنْ قَدْ وَجَدْنَا مَا وَعَدَنَا رَبُّنَا حَقًّا فَهَلْ وَجَدْتُمْ مَا وَعَدَ رَبُّكُمْ حَقًّا قَالُوا نَعَمْ فَأَذَّنَ مُؤَذِّنٌ بَيْنَهُمْ أَنْ لَعْنَةُ اللهِ عَلَى الظَّالِمِينَ ﴿اعراف:۴۴﴾
ترجمه:
﴿و بهشتيان دوزخيان را خطاب کنند كه ما آنچه را پروردگارمان به ما وعده داده بود راست يافتيم آيا شما آنچه را پروردگارتان وعده كرده بود راست و درست يافتيد؟ گويند: آرى پس موذنی ميان آنان فریاد برآورد كه لعنت خدا بر ستمكاران باد.﴾
📜امام باقر علیهالسلام میفرماید:
هنگامی که اميرالمؤمنين علی علیهالسلام، در بازگشت از جنگ نهروان، خبر ناسزاگویی معاویه به وی و کشتن یارانش را شنید، خطبه مفصلی ایراد نمود و ازجمله فرمود:
«... و من هستم "مؤذّن" در دنيا و آخرت كه خدا فرموده است: ﴿فَأَذَّنَ مُؤَذِّنٌ بَيْنَهُمْ أَنْ لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ﴾»
🌐ادامه مطلب در سایت پایگاه جامع اطلاعرسانی امامت
🆔@Emamat_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨السّلام علی الحسین
✨وعلی علی بن الحسین
✨وعلی أولاد الحسین
✨وعلی أصحاب الحسین
#کربلا
#شب_زیارتی
🆔@Emamat_net
27.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سی_جرعه_باران
📚 شرح دعای روزانه ماه مبارک رمضان (دعای روز نهم)
👈🏼 اَللّهُمَّ اجْعَل لي فيهِ نَصيباً مِن رَحمَتِكَ الواسِعَةِ
👈🏼 خودمان را در معرض رحمت الهی قرار دهیم
👈🏼 رحمت الهی مانند آب زلالی که با بدن آلوده بدان وارد میشویم
🎙#حجة_الاسلام_هادی_الیاسی
🕑 زمان ۱:۲۱
🎞 مجموعه فرهنگی رسانه ای تی وی ابرار
🆔@Emamat_net
#مقاله
❇️ «بررسی و نقد آراء مستشرقان درباره زندگانی حضرت خدیجه علیهاالسلام»/ تاریخ اسلام در آینه پژوهش
در این پژوهش به بررسی آرای طیف وسیعی از مستشرقان دربارۀ زندگانی حضرت خدیجه پرداخته میشود.
🔰مقالهی حاضر حول این پرسش سامان یافته است: نگرش مستشرقان به زندگانی حضرت خدیجه در چه زمینههایی و با چه جهتگیریهایی همراه بوده است؟ نحوهی آشنایی و ازدواج پیامبر با خدیجه، مواجههی خدیجه با بعثت رسولالله، رحلت ایشان و پیامدهای روحی و اجتماعی آن بر پیامبر از جمله مؤلفههایی است که شرقشناسان در آثار خود در این زمینه مطالبی را بیان کردهاند.
🌐متن کامل مقاله
🆔@Emamat_net
☀️سیمای اميرالمؤمنين در قرآن
📖 روز نهم/ جزء نهم
✨واتَّقُوا فِتْنَةً لَا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ ﴿انفال: ۲۵﴾
ترجمه
﴿و از فتنهای بپرهیزید که تنها به ستمکاران شما نمیرسد؛ (بلکه همه را فرا خواهد گرفت؛ چرا که دیگران سکوت اختیار کردند.) و بدانید که عقاب خدا بسیار سخت است.﴾
📜ابن عباس مىگويد:
وقتى آيه "وَ اتَّقُوا فِتْنَةً …" نازل شد، پیامبر صلى الله عليه و آله فرمود: «هر كسى در حقّ على عليه السّلام، كه وصى و جانشين من است، بعد از وفاتم ظلم كند، مثل اين است كه نبوّت من و جميع انبياى قبلى را منكر شده باشد».
امام صادق علیهالسلام در تفسیر این آیه فرمودند:
«پس از شهادت پیامبر خدا صلى الله عليه و آله، مردم گرفتار فتنه شدند تا جاییکه علی عليهالسّلام را ترک کردند و با غیر او بیعت کردند. این همان فتنهای بود که به آن دچار شدند …»
🌐 سایت پایگاه جامع اطلاعرسانی امامت
🆔@Emamat_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی مِهرِ او
عبادتِ عالم
قبول نیست
💠💠💠💠💠
ما
با خدیجه،
عبدِ
خدایِ خدیجهایم
#یار_مهربان
#حضرت_خدیجه
#خدیجه
🆔@Emamat_net
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سی_جرعه_باران
📚 شرح دعای روزانه ماه مبارک رمضان (دعای روز دهم)
👈 وَ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنَ الْمُقَرَّبِينَ إلَيْكَ
بندگان مقرب الهی، واسطهی ما با خدا هستند
👈 أَتَقَرَّبُ إِلَى الله بِحُبِّکُمْ
✨بهوسیلهی محبت شما اهلبیت، بهخدا تقرب پیدا میکنیم
🎙#حجة_الاسلام_هادی_الیاسی
🕑مدت زمان ویدئو: ۱ دقیقه و ۱۶ ثانیه
🎞مجموعه فرهنگی رسانه ای تی وی ابرار
🆔@Emamat_net
#مقاله
❇️بازخوانی شخصیت حضرت خدیجه(سلامالله علیها) در منابع اهلسنت/مطالعات قرآنی نامه جامعه
📝چکیده
کتب اصلی اهل تسنن حاوی مطالب بسیاری درباره شخصیت، اعتقادات و عملکرد حضرت خدیجه (علیهاالسلام) است. کتب معتبری همچون صحیحین و کتب تاریخی و تفسیری، همگی درباره این بانوی بزرگ اسلام سخن گفتهاند.
🔰در این پژوهش سعی شده با روش تحلیلی و توصیفی و به دور از هرگونه تعصب، با استفاده از منابع اهل تسنن، زوایای خاص زندگی این بانو، که از نگاه محققین پنهان مانده، واکاوی و با رویکرد علمی، بررسی و بیان گردد تا ضمن برداشتن گامی هرچند کوچک در معرفی جایگاه حقیقی و کمالات آن حضرت، از شخصیتی تأثیرگذار در تاریخ اسلام، رفع محجوریت شود. حضرت خدیجه (سلام الله علیها) از چنان جایگاه و موقعیتی در اسلام برخوردار است که مکاتب، مذاهب و فرق مختلف اسلامی نتوانستهاند از ذکر فضایل او چشمپوشی کنند. البته در مواردی نسبت به این شخصیت ارزشمند جهان اسلام کملطفیهایی دیده میشود که هرچند، گاه عاری از تعصب و اعمال سلیقه شخصی بوده؛ اما بخشی از آن ناشی از نگرش مغرضانه به ایشان است که منشأ آن بیشتر به دلیل بیتوجهی و یا گاهی بالابردن جایگاه دیگر زنان پیامبر (صلی الله علیه و آله) صورت گرفته است.
🖇 دریافت مقاله
🆔@Emamat_net
هدایت شده از بنیاد بین المللی امامت
🔶 به گزارش روابط عمومی بنیاد بینالمللی امامت، نشستی مشترک با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر سبحانی، مدیرعامل محترم بنیاد بین المللی امامت و حجت الاسلام والمسلمین علی تقوی، رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان در محل بنیاد بین المللی امامت برگزار شد.
🔸در این جلسه که نهم فروردین ۱۴۰۲ برگزار شد، ابتدا حجتالاسلام والمسلمین دکتر سبحانی به ارائه گزارشی از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مجموعه پرداخته و برگزاری گسترده دورههای آموزشی سطح ۳ و ۴ تخصصی امامت در نقاط مختلف کشور را از دستآوردهای بارز مجموعه برشمردند.
🔸در ادامه حجتالاسلام والمسلمین تقوی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی دانشگاه فرهنگیان به ویژه در دروس معارف، طرح مباحث امامت را یکی از ضرورتهای آموزشی در این حوزه دانستند.
🔴در این نشست مشترک، طرفین ضمن بررسی ظرفیتهای همکاری، پیشنهاداتی در این زمینه ارائه دادند و مقرر گردید در نشستهای تکمیلی این محورها مورد بررسی بیشتر قرار گرفته و بهصورت عملیاتی دنبال گردد.
🌐 پایگاه جامع اطلاعرسانی امامت
🔹@Maa_news
🔹@Emamat_net