پاسخ به پرسش
❇️ اهمیت شناخت امام در هر عصری چقدر است؟ ❇️
🔸 روایاتی پیرامون ضرورت شناخت امام در منابع روایی فریقین نقل شده است؛ و به عبارتی مورد پذیرش تمام مسلمانان بوده و از چنان تواتری برخوردار است که در اصل آن نمیتوان تردید کرد، با این توضیح که شیعیان آنها را به ضرورت بیعت با امام معصوم علیهالسلام دانسته، اما برخی از اهلسنت، دایره آنها را گسترش داده و این روایات را شامل افراد غیر معصوم نیز میدانند.
بر اساس این روایات شناخت امام در هر عصری از چنان اهمیتی برخوردار است که اگر شخصی امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت که همان مرگ به کفر، نفاق و ضلالت است خواهد مرد.
برخی از این روایات عبارتند از:
۱- «مَنْ مَاتَ وَ لَمْ یَعْرِفْ إِمَامَ زَمَانِهِ مَاتَ مِیتَةً جَاهِلِیَّةً»؛ هر کس امام زمانش را نشناسد و در همان حال بمیرد، به مرگ جاهلى مرده است.
۲- «مَن ماتَ و لَیسَ فى عُنُقِهِ بَیعَةٌ، ماتَ میتَةً جاهِلِیَّةً»؛ کسى که بمیرد و در گردن او بیعتى نباشد، به مرگ جاهلى مرده است.
در این حدیث که از طریق اهلسنت از عبدالله بن عمر نقل شده، لفظ «امام» وجود ندارد. اما در منابع شیعه، همین عبارت، با لفظ «امام» نقل شده است.
۳- «مَن مات بِغَیرِ إمامٍ ماتَ میتَةً جاهِلِیَّة»؛ هر کس بدون داشتن امام بمیرد، به مرگ جاهلى مرده است.
#امام_زمان
#نیمه_شعبان
برای مشاهدهی ادامهی مطلب به سایت بنیاد بینالمللی امامت مراجعه کنید.
🆔@emamat_net
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قبول کنیم...
این روزا #اعتماد کردن سخت شده!
قبول کنیم...
سفرهی دلُ نمیشه برای همه وا کرد!
قبول کنیم...
هیچکسیُ نداریم دور و بَرِمون!
قبول کنیم...
دور شدیم از #امام_زمان مون!
🆔@AleyasinHusainie
🆔@Emamat_net
پاسخ به پرسش
❇️ آیه ارسال چگونه بر ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه دلالت دارد؟ ❇️
🔸 در قرآن کریم میخوانیم: «هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالهُدی وَ دِینِ الحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کُلِّهِ وَ لَوْ کَرِهَ المُشْرِکُونَ»؛ او کسى است که رسولش را با هدایت و آیین حق فرستاد، تا آنرا بر همه آیینها غالب گرداند، هر چند مشرکان کراهت داشته باشند!
مراد از آیه ارسال، این آیه شریفه و دیگر آیات مشابه میباشد.
براساس روایات و دیدگاه مفسّران اسلامی؛ واقعیت این آیه زمانی به طور کامل محقق میشود که حضرت مهدی (عج) ظهور فرموده و برنامه جهانىشدن اسلام را تحقّق بخشد. در همین راستا؛ به برخی احادیث و تفاسیر اشاره میکنیم.
روایات:
۱- امام باقر علیه السلام فرمود: «همانا این جریان هنگام خروج مهدى از آل محمّد خواهد بود. پس هیچ کسی باقى نخواهد ماند مگر اینکه به [نبوت] حضرت محمد صلی الله علیه آله اقرار کند».
۲- امام صادق علیه السلام در تفسیر آیه فوق فرمود: «به خدا سوگند! تأویل آیه هنوز تحقق نیافته و نخواهد یافت تا آنکه قائم خروج کند. و هنگامی که خروج کرد کافر به خدای بزرگ در روی زمین باقی نمیماند و هیچ مشرک به امامت باقى نماند مگر اینکه خروج او را نخواهد تا جایى که اگر کافر یا مشرکى در دل سنگى [مخفى] باشد، آن سنگ [به زبان آمده] خواهد گفت: اى مؤمن! در دل من کافرى هست. مرا بشکن و او را به قتل رسان». این روایت با اسناد مختلف و با اندکی تفاوت در منابع دیگر نیز آمده است.
#امام_زمان
#نیمه_شعبان
برای مشاهدهی ادامهی مطلب به سایت بنیاد بینالمللی امامت مراجعه کنید.
🆔@emamat_net
✨ پاسخ مسابقه شب دوم:
ج) آغاز اسلام
🎊 بر اساس قرعهکشی «خانم نسرین دادمرزی» انتخاب شدند. 🎊
📑 منبع سوالات این مسابقه، مطالبی است که در همان روز در کانال امامت و یا در ارائه کارشناس بیان میگردد.
🎁 هر شب به یکی از پاسخهای صحیح به قید قرعه جایزه ناقابلی تقدیم خواهد شد و از میان کسانی که در طول این شبها در مسابقات شرکت نمایند، به قید قرعه به سه نفر جوایزی تعلق خواهد گرفت.
🔻 با ما همراه باشید در پایگاه جامع امامت
🆔@Emamat_net
❇️ مقاله ابدال یا پیشکاران امام زمان (عجّ) ❇️
🔸 مدخل
بر اساس برخى روایات و احادیث اسلامى، گروهى از مردم جزو «ابدال» هستند؛ یعنى آنهایى که هرگز زمین از وجود پربرکتشان خالى نمىماند.
بدین جهت، برخى مىپرسند که اینان چه کسانى هستند، چند نفرند، از کدام شهر و دیار مىباشند، ویژگىهاى آنان کدام است، در کجا زندگى مىکنند، و آیا در زمان غیبت امام مهدى علیه السلام نقشى دارند یا نه؟
ابدال کیانند؟
در این که ابدال چه کسانى هستند، نظرها متفاوت است که ذیلاً اشاره مىشود:
1- جانشینان پیامبران
یک نظر این است که ابدال، اوصیا و جانشینان پیامبران هستند، که پس از آنها زندگى مىکردند! خالد بن هیثم فارسى گوید: به امام رضا علیه السلام عرض کردم: مردم گمان دارند که در روى زمین گروهى به نام ابدال وجود دارند، اینان کیانند؟
حضرت در پاسخ فرمود: «راست گفتند، منظور از ابدال، همان اوصیا و جانشینان هستند که خداوند پس از مرگ و رحلت هر پیامبرى، آنها را بدل و جانشین او قرار مىدهد تا این که به حضرت محمّد صلی الله علیه و اله آنها را خاتمه داد.»
برای مشاهدهی ادامهی مطلب به سایت بنیاد بینالمللی امامت مراجعه کنید.
#ماه_شعبان
#امام_زمان
#نیمه_شعبان
🆔@emamat_net
💫 گزارش تصویری جشنواره حکایت حضور 💫
به مناسبت ایام نیمه شعبان
📆 زمان: از پنجشنبه مورخ ۱۱ اسفند لغایت ۱۸ اسفند از ساعت ۱۹ الی ۲۱:۳۰
📍 مکان: قم، بلوار جمهوری، نبش کوچه ۲۸، مجتمع فرهنگی هنری شهید آوینی
🌐 لینک رزرو
🆔@emamat_net