در گفتوگو با معاون پژوهش بنیاد بینالمللی امامت
❇️ اهداف، برنامهها و رویکردهای نشست ماه امامت تشریح شد. ❇️
🔸 نشست ماه امامت بستر و فرصت مناسبی است که افراد دیدگاه خود را بهطور حضوری و به دور از هرگونه تفسیر به رأی و برداشتهای ناصواب مطرح کنند و در مقام پاسخگویی به آنها برآیند.
حجتالاسلام دکتر روحالله کاظمی، معاون پژوهش بنیاد بینالمللی امامت ضمن اشاره به اهداف برگزاری نشست ماه امامت، گفتوگوی مستقیم اصحاب اندیشه با یکدیگر را یکی از بهترین روشهای حل مسائل جدی و چالشبرانگیز موضوعات مختلف دانست و گفت: این بستر فرصت مناسبی است که افراد دیدگاه خود را بهطور حضوری و به دور از هرگونه تفسیر به رأی و برداشتهای ناصواب مطرح کنند و در مقام پاسخگویی به آنها برآیند.
وی افزود: در این شرایط است که مخاطب میتواند دیدگاه طرفین را بهطور مستقیم شنیده اشکالاتش را مطرح و از قول برتر تبعیت نماید؛ مطابق آنچه در قرآن کریم آمده است « الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ»
حجتالاسلام دکتر کاظمی یادآور شد: در موضوع امامت هم میدانیم که مسائل و مباحث چالشبرانگیز متعددی وجود دارد که در مناسبتها و غیر مناسبتها توسط افراد مختلف اعم از متخصص یا غیرمتخصص مطرح میشود و در برخی موارد نیز در جامعه به صورت گسترده منتشر میشود؛ بهویژه در دوره حاضر که گفتوگوها در فضای مجازی توسعه پیداکرده است.
🔻 برای مشاهدهی ادامهی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید. ↙️
🌐https://emamat.org/khabar-1395/
🆔@emamat_net
❇️ نشست مدیران بنیاد بینالمللی امامت با معاون محترم اداره کل ارشاد و مدیر خانه فرهنگ و هنر ملل ❇️
🔸 صبح امروز ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۱، قائم مقام محترم بنیاد بینالمللی امامت به همراه مدیران این مجموعه با حضور در مجموعه فرهنگی هنری شهید آوینی، با جناب آقای رضوانی معاونت هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئول محترم خانه فرهنگ و هنر ملل دیدار و گفتوگو کردند.
در این جلسه، دو مجموعه ضمن معرفی فعالیتهای علمی و فرهنگی مربوط به خود، ضمن بررسی زمینههای تعامل و همکاریهای دو جانبه، مقرر کردند تا برنامههای مشترکی را با استفاده از ظرفیتهای طرفین عملیاتی نمایند.
در ادامه از امکانات این مجموعه بازدید به عمل آمد.
🌐 https://emamat.org/khabar-1396/
🆔 @Emamat_net
پاسخ به پرسش
❇️ امام کاظم علیه السلام چند سال را در زندان بغداد سپری کردند و به چه علت؟ ❇️
🔸 بر اساس گزارشهای متواتر تاریخی و روایی، امام کاظم (ع) در طول حیاتشان بارها از سوی حکومت عباسی به زندان افتادند که میتوان گفت که هیچ امامی مانند ایشان تا این حد طعم زندان را نچشیده بود.
خلفایی که امام (ع) را زندانی کردند:
مهدی عباسی
گزارش شدهاست که به دستور مهدی عباسی امام کاظم (ع) را زندانی کردند، اما خود او در همان شب، حضرت على (ع) را در خواب دید که به او اشاره کرده و این آیه را تلاوت مینماید:
«فَهَلْ عَسَیتُمْ إِنْ تَوَلَّیتُمْ أَنْ تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ وَ تُقَطِّعُوا أَرْحامَکمْ»؛ پس [اى منافقان،] آیا امید بستید که چون [از خدا] برگشتید [یا سرپرست مردم شدید] در [روى] زمین فساد کنید و خویشاوندیهاى خود را از هم بگسلید؟ مهدی از روی ترس و در همان شب به ربیع دستور داد که سه هزار دینار به امام (ع) بدهد و ایشان را به مدینه برگرداند.
از آنجا که بنیعباس خویشاوند فرزندان پیامبر (ص) بودند، این آیه تهدیدی مستقیم و صریح نسبت به خلیفهی عباسی بود.
هارون الرشید
این حاکم عباسی در دوران حکومت خویش، امام کاظم (ع) را بارها زندانی کرد.
🔻 برای مشاهدهی ادامهی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید. ↙️
🌐https://emamat.org/andishe-1397/
🆔@emamat_net
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 فرارسیدن سالروز شهادت جانسوز #باب_الحوائج، امام موسی کاظم علیه السلام را تسلیت عرض مینمائیم.
#شهادت_امام_کاظم
#ماه_رجب
#امام_زمان
🆔@emamat_net
🏴 مراسم عزاداری به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (ع) در بنیاد بینالمللی امامت
🔻 هماکنون در آپارات:
https://aparat.com/v/hCS25
#شهادت_امام_کاظم
#ماه_رجب
🆔 @emamat_net
❇️ مقاله نقدی بر رویکرد صحابهنگاران به حضرت ابوطالب علیه السلام با تکیه بر ابن حجر و کتاب الاصابة ❇️
🔸 چکیده:
هدف نگارنده در این گفتار، بررسی عملکرد صحابهنگاران به ویژه ابن حجر عسقلانی در کتاب الاصابه در زمینه تعریف صحابه و اثبات صحابی بودن افراد و مقایسه آن با عملکرد آنان درباره ایمان ابوطالب است. نشان دادن این دو عملکرد، به خوبی گویای برخورد سیاسی با موضوع ایمان حضرت ابوطالب خواهد بود.
🔻 جهت دریافت متن کامل مقاله اینجا را کلیک کنید.
🌐https://emamat.org/andishe-1398/
🆔@emamat_net
پاسخ به پرسش
❇️ ادله ایمان حضرت ابوطالب (علیه السلام) کدامند؟ ❇️
🔸 پاسخ اجمالی:
از جمله شخصیتهای اسلامی که در تاریخ مورد ظلم قرار گرفت، حضرت ابوطالب پدر بزرگوار امام علی (ع) است، این ظلمها فقط به این دلیل است که وی پدر علی (ع) است.
علی که دشمن درجه یک خط انحراف در میان مسلمانان مانند منافقین و…. بود.
این گروه به دلیل آن که در مصاف و رویارویی با حضرتش عاجز ماندند، از راه دیگری برای ضربه زدن به آن حضرت برآمدند، مانند این که پدرش ابوطالب در حال کفر از دنیا رفت.
ما معتقدیم هر کس تعصب را کنار گذاشته و بیطرفانه سطور طلایى تاریخ را درباره ابوطالب مطالعه کند با ابن ابى الحدید شارح نهجالبلاغه همصدا شده و میگوید: هرگاه ابوطالب و فرزند برومندش نبود هرگز دین و مکتب اسلام به جاى نمیماند و قد راست نمیکرد ابوطالب در مکه به یارى پیامبر شتافت و على (ع) در یثرب (مدینه) در راه حمایت از اسلام در گرداب مرگ فرو رفت.
🔻 برای مشاهدهی ادامهی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید↙️
🌐https://emamat.org/andish-1399/
🆔@emamat_net
هدایت شده از کنگره علامه میرحامدحسین (ره)
🔰 بزرگداشت مجدد الشریعه حضرت غفران مآب رحمهالله
🔸ماه رجب علاوه بر این که دربردارنده مناسبتها و اعیاد مهمی برای مسلمانان و به خصوص شیعیان است، اما برای شیعیان هند دارای خصوصیتی مضاعف است؛ چرا که در ۱۳ و ۲۷ این ماه، مرحوم غفران مآب رحمه الله با اقامه اولین نماز جماعت و به دنبال آن اولین نماز جمعه شیعیان امامیه هندوستان، برای ایشان هویت اجتماعی مستقلی ایجاد نمود.
🔹به همین مناسبت و همزمان با حضور دبیر علمی کنگره در شهر لکهنو، نشستی علمی در تجلیل از شخصیت مرحوم علامه غفرآن مآب رحمه الله ترتیب داده شده که اطلاعیه آن به شرح زیر است.
👈🏻 گزارش این نشست در اولین فرصت از همین طریق منتشر خواهد شدـ
🆔 @mirhamedhosein