🔴 باز هم خبرهای تلخ از غیزانیه! نتیجه سفر نمایندگان مجلس به غیزانیه چه بود؟
🔺جمعی از نمایندگان مجلس در اقدامی بسیار پسندیده به خوزستان و بخش غیزانیه سفر کردند تا بصورت مستقیم در جریان روند وضعیت نامناسب آبرسانی آن قرار بگیرند. ولی اکنون پس از این سفر و برنامه های تلویزیونی پیرامون آن، شاهد مخابره چنین اخبار تلخی از این منطقه هستیم! لازم است نمایندگان محترم مجلس بدانند، همان رسانه هایی که اخبار بازدیدشان از آن منطقه را منتشر کردند، امروز در صف اول مطالبه گری نتیجه آن سفر هستند!
🔺در مجلس انقلابی جای شواف انقلابی نیست...
👤 مهدی پیش بین
@emamhasane_mojtaba
🔴فاسد نبودنِ یک مسئول کافی نیست؛ مسئولی که دلسوز نیست باید برکنار شود
👈🏼 مطالبهگری و عدالتخواهی
🔻 برای تقویت مطالبهگری و عدالتخواهی و برای حفظِ آن از آسیبها چهکار باید کرد؟ نصیحت یا نٌصح (بهمعنای دلسوزی و کم نگذاشتن برای کسی) مفهومی است که سطح مطالبهگریِ ما را صددرصد افزایش میدهد و سلامت مطالبهگری ما را هم تضمین میکند.
🔻 اینکه ما از یک مسئول، صرفاً عدالت بخواهیم، معمولاً تصور میکنند از او میخواهیم که ظلم نکند. این کافی نیست، بلکه باید سطح مطالبهگری خودمان را از عدالت بهمعنای حداقلی، بالاتر ببریم و از مسئولین، نصیحت (نٌصح) تقاضا کنیم؛ که حداکثر عدالتخواهی است. یعنی از او بخواهیم «تمام دلسوزیات را بهکار ببر.»
🔻 علی(ع) میفرماید: مدیران باید برای جامعه، منصح باشند (نهجالبلاغه/ خطبه ۳۴) لذا ما میتوانیم یقۀ یک مدیر را بگیریم که «تو چرا منصح نبودی؟ چرا تمام دلسوزیات را بهکار نبردی! بله؛ رانتخواری نکردی، ظلم و دزدی نکردی؛ اما تمام تلاشت را بهکار نبردی.»
🔻 نصیحت یک چیزی فراتر از عدالت است. پدر و مادر با بچه صرفاً عادلانه برخورد نمیکنند، بلکه دلسوزانه برخورد میکنند. هرجا یک مسئولی دلسوزی نکرده، درواقع کارشکنی شده و مقدمات فساد فراهم شده است. البته او میتواند بگوید «من فساد نکردهام!» و او را بهخاطر دلسوزی نکردن، در هیچ دادگاهی هم نمیشود محاکمه کرد!
🔻شما باید بررسی کنید و ببینید مشکلات کشور ما چند درصدش بهخاطر فساد است و چند درصدش بهخاطر بیعرضگی است؟ چند درصدش بهخاطر عدم اهتمام است؟ چند درصدش بهخاطر عدم نُصح و دلسوزیِ مسئولین است؟!
🔻 اگر ما صرفاً دنبال این باشیم که مسئولین فساد نکنند، مملکت اصلاح نخواهد شد. جریان مطالبهگری باید برود دنبال اینکه «اگر یک مسئولی دلسوز نبود باید کنار برود» این عبارت را دربارۀ عملکرد مسئولین بهکار ببریم که «آیا این دلسوزانه رفتارکردن است؟!»
📝علیرضا پناهیان
@emamhasane_mojtaba
✍ جای خالیِ دانش
🔅این روزها برنامههای استعدادیابی تلویزیون در حال شکلدهی اهداف ذهنی نوجوانان هستند. جوان و نوجوانی که میبیند فردی به خاطر هنر یا مهارت ورزشی مورد تشویق قرار میگیرد، ناخودآگاه از آن متاثر میشود.
⁉️سوال مهم این است که کجا باید او را به کسب علم تشویق کرد؟ در برنامههای گفتگو محور؟ در سخنرانی؟ چطور از هیجان برنامههایی چون عصر جدید بگذرد و تشویق حضار و حمایت میلیونی بینندگان تلویزیونی را نادیده بگیرد و قدم در راه علم بگذارد؟
🏆کفهی ترازوی استعدادیابی به نفع هنر و ورزش سنگین شده است؛ بد نیست؛ ولی کشوری که میخواهد حرفی برای گفتن داشته باشد به علم و عالِم نیاز بیشتری دارد.
🤖مدیران و تهیهکنندگان قدم در این راه بگذارند و به سوی تولید برنامههای پرجاذبهی علمی گام بردارند. کارهای تهیه شده در این موضوعات بسیار کم است. اگر هنوز خلاقیتها در این زمینههای مهم شکوفا نشده، میتوانند الگوهای موفق جهانی مانند "رباتهای جنگی" یا هر برنامهی علمی پُر کششِ دیگر را بومی کنند. هیجان و آب و رنگش دل جوانان را خواهد برد.
⚠️مسئولین محترم! در رسانهی ملی جایی برای برنامههای جوان و نوجوانپسند که مشوق علم آموزی و دستیابی به تکنولوژیهای برتر باشد باز کنید.
👤امیرپور
@emamhasane_mojtaba
امروز سالگرد فاجعهی اسپایکر، هولناکترین فاجعهی قرن است...
سال ۲۰۱۴ داعش وارد دانشگاه هوایی تکریت عراق شد و بیش از ۲۰۰۰ هزار جوان شیعه عراقی را گردن زد و به دجله انداخت، طوری که رودخانهی دجله به رنگ قرمز درآمده بود!
@emamhasane_mojtaba
✨﷽✨
🌸 توصیف لحظه جان دادن 🌸
✍يک تعبير اميرالمومنين (ع) در خطبه ی 109 نهج البلاغه دارد که توصيف هنگام سکرات است . اين مطلب را اززبان کسی می شنويم که به جزئيات اين راه آگاه بوده است . حضرت مي فرمايند : آن هنگام قابل توصيف نيست . از يک طرف سکرات موت و سختي جان دادن و از طرف ديگر غم و اندوه فرصت هايي که فرد از دست داده است تمام وجود او را مي گيرد . درآن لحظات سخت اعضاء بدن سست مي گردد و رنگ آنها تغيير مي کند . با لحظه لحظه زياد شدن آثار مرگ در پيکر، زبان از کار مي افتد ( يعني اولين عضوي است که از کار مي افتد ) و قدرت سخن گفتن سلب مي گردد . ولي همچنان اعضاء خانواده ي خود را با چشم نگاه مي کند و با گوش هاي خود مي شنود ، عقل او نيز سالم است . فکر مي کند که عمر خود را به چه چيزهايي گذرانده و در چه راهي روزگار خود را تباه کرده است . به ياد اموالي مي افتد که با خون دل آنها را جمع کرده و کاري به حلال و حرام آن نداشته است . اين نشان مي دهد که حضرت کساني را توصيف مي کند که اهل دنيا هستند . و حالا بايد برود و جوابگوي اين اموال باشد . لذت و استفاده ي آن براي ديگران و حساب پس دادن و بدبختي آن براي او مانده است . مرگ همچنان بر اعضاء بدن او چيره مي گردد تا آنجا که گوش او نيزمانند زبان از کار مي افتد . و فقط به خانواده ي خود نگاه مي کند و حرکت زبان آنها را مي بيند ولي ديگر صدايي نمي شوند . پس از مدتي چشم او نيز از کار مي افتد و روح از بدن خارج مي شود. مرداري خواهد شد در بين خانواده ي خود به طوري که از نشستن نزد او وحشت مي کنند و از نزديک شدن به او دوري مي نمايند . در اين حال ديگر نه گريه کننده اي او را ياري مي کند و نه کسي به او جواب مي دهد . سپس او را برداشته و بسوي آخرين منزلگاه يعني قبر مي برند و او را آنجا تنها گذاشته و به دست اعمال خود مي سپارند و از ديدار او براي هميشه چشم مي پوشند . اين آن لحظه سکرات و قمرات است که حضرت امير(ع) توصيف کرده و لحظه ی سختي است.
📚خطبه ی 109 نهج البلاغه
@emamhasane_mojtaba
❗️ افسوس از لحظهای که گذشت
🔻پيامبرخدا صلیاللهعليهوآله:
ما مِن ساعَةٍ تَمُرُّ بِابنِ آدَمَ لَم يَذكُرِ اللّهَ فيها، إلّا تَحَسَّرَ عَلَيها يَومَ القِيامَةِ
◻️ هر لحظه اى كه بر آدمى بگذرد و در آن ياد خدا نكند، روز قيامت بر آن لحظه افسوس میخورد.
📚 نهجالذکر، ج ۱، حدیث ۵۱۰
•┈┈••✾••┈┈•
@emamhasane_mojtaba
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ زیبای آخرین قدم
تقدیم به سردار #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی 🌹
#شهید_قدس #دلتنگ_شهید
همراه با تصاویر زیبای این شهید 🌹
@emamhasane_mojtaba
توصیف أبی عبدالله (ع) از مردم
🔻امام حسین علیه السلام:
إنَّ النّاسَ عَبيدُ الدُّنيا، وَ الدّينُ لَعقٌ عَلى ألسِنَتِهِم يَحوطونَهُ ما دَرَّت مَعايِشُهُم، فَإِذا مُحِّصوا بِالبَلاءِ قَلَّ الدَّيّانونَ؛
◻️مردم، بنده دنيايند و به ظاهر، دم از دين مىزنند و تا زمانى كه زندگیشان تأمين شود، از آن دفاع میكنند؛
امّا چون در بوته آزمايش قرار گيرند، دينداران اندكاند.
📚 تحف العقول، ص ۲۴۵
💕💕💕
@emamhasane_mojtaba
به فرزندتان اجازه دهید از شکست خود درس بگیرد.
یکی از راههای آموزش مسؤلیت پذیری به نوجوانان، بی مسؤولیتی آگاهانه است.
به فرزندان خود اجازه دهید کاری را شروع کند ،در آن شکست بخورد، سپس با او همدردی نشان دهید، به او کمک کنید بفهمد چه اتفاقی افتاده، اشکال کار در کجاست، چه درسی از آن گرفته و در آینده چه باید بکند که در چنین موقعیتی موفق شود.
@emamhasane_mojtaba
4.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸برخی ... !🔸
✅ توصیه اخلاقی آیت الله حائری شیرازی به آقای حسین شریعتمداری (مدیر مسئول محترم روزنامه کیهان)
@emamhasane_mojtaba
🌸 دخترانتان را به ازدواج این افراد درآورید
🔻امام حسن مجتبى عليهالسلام:
🔹زوِّجْها مِنْ رَجُلٍ تَقىٍّ فَاِنَّهُ اِنْ اَحَبَّها اَكْرَمَها وَ اِنْ اَبْغَضَهالَمْ يَظْلِمْها؛
✳️ دخترت را به ازدواج مردى با #تقوا درآور؛ زيرا اگر دخترت را دوست داشته باشد، گرامىاش مىدارد و اگر دوستش نداشته باشد به او ظلم نمىكند.
📚 مكارمالاخلاق، ص 204
•┈┈••✾••┈┈•
@emamhasane_mojtaba
🌸اطلاعیه قرار هفتگی هیئت 🌸
🔷 قرارهفتگی هیئت همراه با قرائت زیارت عاشورا و بیان معارف اسلامی
❇️رعایت نکات بهداشتی جهت مقابله با ویروس کرونا الزامی میباشد.
✅زمان: امشب 26/3/1399
ساعت 21:30
✅مکان :حسینیه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها ،
✅ با حضور خواهران و برادران
__کانالهای ارتباط با هیئت امام حسن مجتبی (ع)
واتساپ👇🏻
🆔️https://chat.whatsapp.com/LDJiiFOLZDSHb5x2GqSqVh
تلگرام👇🏻
🆔️https://t.me/emamhasane_mojtaba
ایتا👇🏻
🆔️https://eitaa.com/Emamhasane_mojtaba
اینستاگرام👇🏻
🆔️https://www.instagram.com/emamhasane_mojtaba