💎 بهترین نعمت برای مرد بعد از اسلام
🔻پيامبر خدا صلیاللهعلیهوآله:
مَا اسْتَفَادَ امْرُؤٌ مُسْلِمٌ فَائِدَةً بَعْدَ الْإِسْلَامِ أَفْضَلَ مِنْ زَوْجَةٍ مُسْلِمَةٍ تَسُرُّهُ إِذَا نَظَرَ إِلَیْهَا وَ تُطِیعُهُ إِذَا أَمَرَهَا وَ تَحْفَظُهُ إِذَا غَابَ عَنْهَا فِی نَفْسِهَا وَ مَالِهِ
🌸 برای مرد پس از قبول اسلام، هیچ سودی بهتر و برتر از همسری با یک زن مسلمان نیست؛
زنی که مرد با دیدن او خوشحال شود، هنگامی که او را امر کند اطاعت کند و در غیاب شوهر، حافظ عفت خویش و اموال وی باشد.
📚 کافی، ج 5، ص 327، ح 1
•┈┈••✾••┈┈•
@emamhasane_mojtaba
🔴صاحب تئوری «شورش گرسنگان» #وارادتچی_بزرگ_گندم از آب درآمد!
✍محمد عبدالهی
🔰راهبرد جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب #خودکفایی درتولید محصولات #استراتژیک بوده و هست. این راهبرد برای حفظ #امنیت_غذایی کشور در شرایطی بود که از همان ابتدای انقلاب دولت آمریکا با قطع صادرات مواد غذایی تصمیم داشت از غذا به عنوان حربه ای علیه انقلاب اسلامی بهره ببرد. با تلاش بسیار در برخی دوره ها توانستیم به خودکفایی برسیم یا نیازمان به واردات را به شدت کاهش دهیم.
🔰اما در سال های اخیر با وجود تولید بالای گندم، مقادیر زیادی گندم وارد کشور شد. خیلی اتفاقی با وجود دو برابر شدن تولید گندم در سال 98 نسبت به سال قبل، #حجتی وزیر سابق کشاورزی اعلام کرد 137 هزار تن گندم وارد شده و دلیلش هم این بود که برخی کشاورزان گندمشان را به قاچاقچیان فروختند. خیلی اتفاقی اعلام بی نظم و بسیار پایین نرخ #خرید_تضمینی انگیزه این اقدام کشاورزان شد و خیلی هم اتفاقی همان سال #کلانتری مدیر سازمان محیط زیست از اشتباه بودن سیاست خودکفایی گندم سخن گفت!
🔰ماجرا وقتی جالب تر می شود که می فهمیم دولت روحانی بدون تصویب جلسه شورای سران، #قانون_تمرکز را لغو کرده و به صورت غیرقانونی شرکت بازرگانی دولتی و اختیارات تنظیم بازار محصولات کشاورزی را به #وزارت_صمت منتقل کرده! یعنی سپردن امنیت غذایی کشور به دست وزارت خانه ای که تبدیل به خانه امن #مافیای_واردات شده.
🔰این وقایع به ظاهر اتفاقی با افشاگری #علی_خضریان نماینده مجلس به یک پازل شرم آور تبدیل می شود. وی افشا کرد یکی از سران پرنفوذ سیاسی کشور اقدام به واردات محموله های گندم کرده و شرکت ثبت شده توسط این چهره سیاسی چند ماه پس از آغاز به کار دولت روحانی ثبت شده. این چهره سیاسی کسی نیست جز صاحب تئوری #شورش_گرسنگان! ایدئولوگ پیر اصلاحات، #سعید_حجاریان به همراه پسرش محسن حجاریان شرکت «راشا تندیس پارسیان» را ثبت کرده و به راحتی مجوز واردات کالاهای استراتژیکی چون #گندم را دریافت می کند.
🔰دولت #روحانی هم همه جوره مقدمات و شرایط از #یارانه_ارزی تا لغو قوانین دست و پاگیر واردات را برای معاملات پرسود این اصلاحاتچی وارداتچی فراهم می کند تا امروز که در شرایط #تحریم و #کرونا حتی دیده بان حقوق بشر گزارش می دهد تحریم و وابستگی به واردات غذا و دارو مردم ایران را دچار مشکل کرده، گندم با قیمت گران تر به دست #صنایع_غذایی برسد و فشار بیشتری بر گرده ی مردم بیاید؛ همان گرسنگانی که ایشان از قریب الوقوع بودن شورش های مدنیشان به خاطر #فشارهای_معیشتی سخن می راند؛ همان طبقه متوسط تهیدست شده که مدعی بود خشم فروخورده آنان ضد رانت خواران و مفسدان اقتصادی، مستعد بودن به خیابان ریختنشان و جاری شدن خون ها می گردد!
🔰باید به اصلاحاتی ها تبریک گفت که الحق خوب توانسته اند آش را با جایش بخورند و علیه نظام #تئوری_براندازانه بیرون دهند!
@emamhasane_mojtaba
🔸اگر از زندگیات لذت نبری، مزۀ عبادت را هم نمیچشی!
🔸اگر میخواهی نمازِ باحال بخوانی، باید دو برابرش، زندگیات بانشاط باشد
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۵)
🔻 خیلیها تصور میکنند که حال خوش معنوی، ارتباطی با نشاط زندگی ندارد، چون معمولاً آدمها نشاط در زندگی را با گناه و هرزگی بهدست میآورند! درحالیکه اینطور نیست؛ اتفاقاً حال خوش معنوی، بدون نشاط در زندگی، بهدست نمیآید و کسی که نشاط در زندگی ندارد، عبادتش هم خراب است.
🔻 امام باقر(ع) میفرماید: کسی که در زندگی دنیایی خودش کسالت داشته باشد، در ارتباط با امر آخرت و کارهای بندگی خدا کسالتش بیشتر است! (کافی/۵ /۸۵ ) تو که حالِ زندگیکردن نداری، چطور میخواهی حال بندگی پیدا کنی؟!
🔻 اگر کسی در زندگیاش حال و نشاط نداشته باشد، مطمئن باشید نماز خوبی هم ندارد، بلکه نمازش خرابتر از زندگیاش است! اگر بخواهی نماز باحال بخوانی، حتماً باید دو برابرش زندگیات بانشاط باشد! چرا نمازت خوب نیست؟ برای اینکه در زندگی، حالت خوب نیست! «تو در برون چه کردی که درون خانه آیی؟!»
🔻 اگر میخواهی حال خوش معنوی پیدا کنی، باید نشاط در زندگی داشته باشی. اگر میخواهی خوب عبادت کنی، قبلش باید خوب و خوش زندگی کرده باشی. هرکسی عاشق عبادت است، باید برود زندگیاش را درست کند و کاری کند که از زندگیاش لذت ببرد و الا مزۀ عبادت را نمیچشد!
🔻 بندگیِ پرشور، با حرارت و با لذت، مال کسی است که در زندگیاش خیلی از خدا بُرده و کیف کرده، مال کسی است که خیلی خدا در زندگی به او حال داده است! چنین کسی میتواند بگوید: «خدایا ممنونتم! تو عالی هستی، فدایت بشوم...» این یعنی عبادت شاکرانه.
🔻عارفانهترین و عالیترین سطح عبادت «عبادت شاکرانه» است که معطوف به گذشته است. یعنی «خدایا! من لذت بُردهام و آمدهام از تو تشکر کنم» این یعنی عبادتِ برآمده از نشاط در زندگی.
👤علیرضا پناهیان
@emamhasane_mojtaba
🔰بروید باهم بسازید...
🔹 توصیه امام(ره) به زوج ها بعد از جاری کردن خطبه عقد
🌸 سالروز #ازدواج حضرت امیرالمؤمنین و حضرت زهرا (ع) مبارک باد
@emamhasane_mojtaba
💎 راهکارهای آیتاللهالعظمی مظاهری برای داشتن زندگی لذت بخش
◻️روایتی از امام هفتم، حضرت موسیبنجعفر «سلاماللهعلیه» در تحف العقول آمده است که میفرمایند:
«یُنَادِی مُنَادٍ یَوْمَ الْقِیَامَةِ أَلَا مَنْ کَانَ لَهُ عَلَی اللَّهِ أَجْرٌ فَلْیَقُمْ فَلَا یَقُومُ إِلَّا مَنْ عَفا وَ أَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَی اللَّه»
◻️ در روز قیامت منادی ندا میدهد که: هرکس اجر و ثوابش بر عهدۀ خداست برخیزد! در این هنگام تنها کسانی که دیگران را بخشیدهاند و درصدد اصلاح بین مردم بودهاند از جا بر میخیزند که اجر آنها بر عهدۀ خداوند است.
◻️روایت عجیبی است؛ زیرا در قیامت که همه باید با عفو و چشم پوشی خداوند متعال بهشتی شوند، طبق این روایت، گروهی بهواسطۀ عمل خودشان به بهشت میروند و پاداش خاصّی نیز به ایشان تعلّق میگیرد.
◻️قرآن کریم، یکی از صفات متّقین که استحقاق برخورداری از بهشت و مغفرت خداوند را دارند، همین «عفو» میداند: «الْعافینَ عَنِ النَّاس»
◻️ اگر «عفو» و «صفح»، در زندگی جایگاه داشته باشد و حاکم شود، زن و شوهر با هم رفیق هستند،
زندگی برای آنها لذتبخش است و فرزندان سالم به جامعه تحویل میدهند؛
ولی اگر «عفو» و «صفح» در یک خانه نباشد، زندگی اهل آن خانه زندگی نیست،
مردگی است، مرگ تدریجی است.
وای به آن زن و شوهری که محبّت ندارند، عفو و گذشت و صفح ندارند!
چه مصائبی در خانه به آنها تحمیل میگردد و بچههای آنها نیز معمولاً عقدهای هستند و سلامت روحی ندارند.
@emamhasane_mojtaba
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 نسبت بین «عمل» و «ولایت»/ مسافت بین ظلمت و نور، با «عمل» انسان طی نمی شود🔸
خروج از ظلمات و رسیدن به نور، بوسیلۀ #ولایت محقق می شود؛ می گوییم: «الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور». اول می گوییم «الله ولی الذین آمنوا»، بعد از آن: «یخرجهم من الظلمات الی النور»؛ یعنی اوّل «تحقق ولایت الله» و سپس «خروج از ظلمت به سوی نور».
ولایت کشتی ای است که انسان باید سوار شود و این کشتی حرکت کند و بعد از آن، حرکت از ظلمت به نور انجام می شود. میزان خروج از ظلمت به سوی نور، به اندازۀ مقدار مسیری است که انسان به وسیلة کشتی طی می کند، نه آن مقداری که با پای خودش حرکت میکند.
اوّلین کار، مستقر شدن در کشتی ولایت است، بعد خود کشتی انسان را از ظلمت به سوی نور می برد. مسافت بین ظلمت و نور، با «عمل» انسان طی نمی شود. بلکه با «ولایتی» که انسان در آن قرار دارد، طی می شود؛ به کاروان ولایتش بستگی دارد.
پس نقش این اعمال و رفتار و نماز و اینها چیست؟! اینها جزء دستورات حضور در کشتی است. میگویند تو اگر نماز نخواندی، اِخراجت میکنیم. پس نماز، روزه، حج، جهاد، امر به معروف و نهی از منکر، جزء مقدمات و #ادب_حضور_در_کشتی است؛ نه راهی برای طی مسیر ظلمت به نور. طی مسافت، فقط به وسیله ولایت است.
یعنی این طور نیست که هر کسی بیشتر نماز خواند، مسافت بیشتری را از ظلمت به سوی نور طی می کند. اصلاً طی مسافت به وسیله عمل انسان انجام نمیشود. اصلاً خود انسان، خودش را خارج نمی کند از ظلمات به سوی نور. آیه میگوید: «الله»، خارجت میکند. «تو» مُخرِج نیستی؛ «خدا» مُخرِج است. خدا با «سازمان ولایت»، این مسأله اخراج را صورت میدهد.
@emamhasane_mojtaba
43rrrrrr24.mp3
1.01M
🎧 #صوت
🔸ازدواج در جوانی(جهیزیه ساده و ساده زیستی)
🎤 رهبر معظم انقلاب
@emamhasane_mojtaba
برای احیای غدیر قدمی برداریم.mp3
856.1K
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
🔈 #کلیپ_صوتی
💢 برای احیای غدیر قدمی برداریم
📌 برگرفته از برنامه سمت خدا روز سه شنبه 24 تیر 99
#امیرالمومنین
#امیرالمومنین_علیه_السلام
#امام_علی
#امام_علی_علیه_السلام
#غدیر
#عید_غدیر
#عید_الله_الاکبر
#شیعه
#تشیع
#سمت_خدا
#حامد_کاشانی
@emamhasane_mojtaba
💎 واقعیتی درباره مرگ
🔻امام علی عليهالسلام:
ما أنزَلَ المَوتَ حَقَّ مَنزِلَتِهِ مَن عَدَّ غَداً مِن أجَلِهِ
❗️آن كه فردا را از عمر خويش بشمارد، [پدیده] مرگ را به گونه واقعی نمیشناسد.
📚 اصول كافى: ج ۳، ص ۲۵۹، ح ۳۰
•┈┈••✾••┈┈•
@emamhasane_mojtaba
💥 شرط رسیدن به مادیات، بیدینی نیست!
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
▫️از دین دست برداشتیم تا دنیای ما بیشتر و بهتر شود، علاوه بر اینکه از معنویات پایین آمدیم، به ضرر دنیای ما تمام شد و همهی خیرات از دست ما رفت، غافل از اینکه سرچشمهی همه خیرات اوست، و از ناحیهی او باید به ما برسد...
▫️ میخواستیم با کنارهگیری از معنویات و دوری از دین در مادیات پیشرفت و ترقی کنیم، بدتر در مادیات هم عقب ماندیم، غافل از اینکه شرط رسیدن به مادیات، بیدینی نیست، وگرنه هر فرد بیدینی باید متمول و ثروتمند میبود.
✳️ پس سعی کنیم خود را به حرام نیندازیم. بزرگان ما از حلال اجتناب میکردند، حداقل ما از حرام اجتناب کنیم.
📚 در محضر بهجت، ج٢، ص۴٠٠
@emamhasane_mojtaba
🔻 چند پیشنهاد برای ماه محرم امسال (۳)
🌀درصورت محدودیت تجمعات زیر سقف، دستههای عزاداری را رونق دهیم/ از جهاتی بهتر هم هست
🌀محرم امسال، رونقش بیشتر خواهد شد
🔹 اگر محدودیت تجمعات در زیر سقف و بحث فاصلهگذاری اجتماعی تا ماه محرم باقی مانده بود، چهکار کنیم؟
🔹 یک پیشنهاد این است که دستههای عزاداری را بیشتر رونق بدهیم؛ با رعایت فاصله، توی خیابانها راه برویم، ماشینها و بلندگوها هم بیایند؛ مثل همین اعیاد ماه شعبان امسال که ماشینها یک چنین حرکتی انجام دادند، در ماه محرم هم میتوانیم برای امامحسین(ع) دسته راه بیندازیم
🔹 همانطور که مردم هر روز صبح به خیابان میآیند برای اینکه به سرِ کارشان بروند، ما هم میتوانیم شبها بیاییم برای دسته. ضمن اینکه شبها تا صبح، خیابانها خلوتتر است و میتوانند اتوبانها را بگیرند و دستههای عزاداری از کنار اتوبانها و خیابانها حرکت کنند.
🔹 در این صورت اتفاقاً محرم امسال، رونقش بیشتر خواهد شد، در بدترین شرایط هم میتوان این کار را انجام داد. ما میتوانیم با دو متر فاصله از همدیگر، در خیابانها راه برویم، یک نفر هم پشت بلندگو بخواند و دستهها حرکت کنند و اگر یک جایی تراکم جمعیت زیاد بود، برای اینکه همسایهها اذیت نشوند، آرامتر بخواند. حتی بدون صوت بلندگو هم میشود زیباترین دستههای عزاداری را راه انداخت. دیدن همان هیئت عزاداران اشک انسان را جاری میکند.
🔹 اگر هم کسی خواست سخنرانی کند، یا حدیث بخواند، همانجا میتواند بخواند، در وسط سینهزنی و زنجیرزنی یا قبل و بعد از آن، در حالیکه مردم دارند راه میروند میتواند حدیث بخواند. اصلاً منبر آنقدر اهمیت ندارد که اصل روضه و عزاداری اهمیت دارد. حضرت امام(ره) فرمود: ۱۴۰۰سال است که این منبرها و روضهها، اسلام را حفظ کردهاند. بعد فرمود: منبرها را هم روضهها حفظ کردهاند. (صحيفه امام/ ج۸ / ص۵۲۹)
🔹 به خیابانها بیاییم، تا همه، عزاداری و روضۀ ما را ببینند. اتفاقاً این وضعیت، یک مزیتهایی نسبت به عزاداری داخل حسینیهها و تکایا دارد. این خیلی بهتر است که همه، عشق شما به امامحسین(ع) را ببینند. این دیدن خیلی مهم است، همان اتفاقی که در اربعین میافتد. اگر مهم نبود، مقدّر نمیشد از کربلا تا شام، بچههای امامحسین(ع) را توی بیابانها ببرند. این ظلم دشمنان به اهلبیت(ع) از الطاف خفیۀ الهی بود که منجر به انتشار پیام امامحسین(ع) شد.
🔹 حتما به بیانات حضرت امام(ره) دربارۀ دستههای عزاداری توجه کنید. بیدلیل نبود و بلکه بسیار پُرحکمت بود که امام(ره) خیلی به دستههای عزاداری اهمیت میدادند. (صحیفه امام/ ج۸ / ص۵۲۷) (صحیفه امام/ ج۱۵ /ص۳۳۳)
🔹 انشاءالله ماه محرم امسال بهخاطر رونق بیشتر دستههای عزاداری، جلوۀ دیگری پیدا خواهد کرد و این خیلی زیباست. برویم توی خیابانها، برویم توی محوطههای باز، برویم توی بیابانها برای حسین(ع) گریه کنیم و مهدیِ حسین(ع) را صدا بزنیم. اگر او بیاید، همۀ این بلاها ریشهکن میشود.
👤علیرضا پناهیان
@emamhasane_mojtaba
📜 فرازی از خطبه غدیر:
💎 #تنها_راه_رستگاری
•┈┈••✾••┈┈•
@emamhasane_mojtaba