📚تخریب نامزدهای انتخابات
💠 سوال: آیا تخریب #نامزدها جهت #رأی آوردن فردی که به نظر هواداران، #اصلح است، جایز است؟
✅ جواب: نقد عملکرد اشخاص برای روشن شدن افکار عمومی، اشکال ندارد اما باید از نشر مطالب غیر معتبر و نیز #تهمت و #توهین به دیگران اجتناب شود.
#احکام_انتخابات #تهمت_زدن_به_ديگران
@emamhasane_mojtaba
🔴 پاسخ مقام معظم رهبری به #لیستی رای دادن و شروط آن.
@emamhasane_mojtaba
فهرست کارهای من برای انتخابات!
۵روز فرصت باقیست!
@emamhasane_mojtaba
☢️ انتخاب خوب در شرایط نامناسب
🔹 اگه هر یک ما در شرایطی باشیم که به طور مثال سه نفر کاندیدا با خصوصیات زیر حضور داشته باشند و ما باید یکی از این سه نفر رو انتخاب کنیم:
1- انقلابی عالی که 5 درصد رای داره
2- انقلابی متوسط یا ضعیف که 60 درصد رای داره
3- غربگرایی که 35 درصد رای داره.
🔵 طبق قاعده "انتخاب اصلح"، ما باید به گزینه #یک رای بدیم.
✅ اما وقتی قاعده ثانویه "دفع افسد به فاسد" میاد باید در نهایت به گزینه #دو رای بدیم که گزینه #سوم رای نیاره.
✔️ در این شرایط، باید به قاعده دوم عمل کنیم.
🔶 اگه شهر شما دارای چنین شرایطی هست با این فرمول ساده میتونید بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشید.
✍"تنهامسیر"
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#مجلس_قوی
#نجات_کشور
@emamhasane_mojtaba
✅ حدیث انتخاباتی
🔻پیامبر اکرم صلياللهعليهوآله:
يَا عَلِيُّ شَرُّ اَلنَّاسِ مَنْ بَاعَ آخِرَتَهُ بِدُنْيَاهُ وَ شَرٌّ مِنْهُ مَنْ بَاعَ آخِرَتَهُ بِدُنْيَا غَيْرِهِ
❗️ يا على!
بدترين مردم كسى است كه آخرتش را به دنيايش بفروشد و بدتر از او كسى است كه آخرتش را به دنياى غيرش بفروشد.
📚 تفصیل وسائل الشیعة إلی تحصیل مسائل الشریعة، جلد ۱۶، صفحه ۳۴
•┈┈••✾••┈┈•
@emamhasane_mojtaba
🔴 #وحدت_جریان انقلابی؛ بموقع و ارزشمند
🔸 جریان انقلابی با جلسه و گفتوگو نهایتاً به فرمولی مرضیالطرفین برای وحدت و ارائه لیستی با حداکثر اشتراکات دستیافت.
🔸اگر جریان انقلابی به وحدت برسد، این خود #بزرگترین_پیروزی است. چه افرادی از دولیست در لیست مشترک نهایی باشند و چه نباشند. اصل، نگاه به مصالح نظام و آمادگی برای گذشت و ایثار در این مسیر است.
🔸 برخی خواسته و یا ناخواسته درصدند تا القا کنند که وحدت جریان انقلابی به معنی شکست یا عقبنشینی یکی از طرفهاست. این ادبیات و نگاه، نسبت به مصالح نظام و دستاوردهای این وحدت، بیاندازه کوتاه و کمافق است و نباید تحت تاثیر این حرفها قرار گرفت.
🔸 آنچه در وحدت جریان انقلابی بهدست میآید، #دستاوردی بزرگ برای این طیف است که ارزشی بسیار فراتر از سخنان تفرقهانگیز دارد.
🔸 امروز جریان انقلابی بشدت منتظر دستیابی به این لیست مشترک است و مناسب است دوستان و دغدغهمندان نیز تا پایان امروز از ارائه لیستهای متفرقه خودداری کنند.
@emamhasane_mojtaba
با ملاحظه همه جوانب، امروز:
👈 حضور در انتخابات یک وظیفه شرعی است
🔻رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی: به نظر بنده، با ملاحظهی همهی جوانب، امروز حضور در انتخابات و شرکت در رأی دادن یک حکم شرعی و یک وظیفهی شرعی است؛ صرفاً یک وظیفهی ملّی و انقلابی نیست؛ وظیفهی شرعی است؛ در عین حال یک جشن ملّی هم هست، در عین حال یک حقّ مدنی هم هست. ۹۸/۱۱/۲۹
✍
چرا امام علي علیه السلام در چاه ميگريست؟
در روايتي از ميثم تمار آمده است:
شبي از شب ها حضرت علي(علیه السلام) مرا به صحرا برد. از کوفه خارج شديم. به مسجد جعفي رسيديم. آن حضرت چهار رکعت نماز خواند و پس از سلام و تسبيح دست هاي خود را بلند کرد و گفت: خدايا! تو را چگونه بخوانم در حالي که بنده گناهکار تو هستم و چگونه تو را نخوانم در حالي که عاشق تو هستم. خدايا! با دستان گناه آلود و چشمان اميدوار به سويت آمده ام. خدايا! تو مالک همه نعمت هايي و من اسير خطاها هستم. آن حضرت پس از دعا به سجده رفت و صورت به خاک گذاشت و يکصد مرتبه گفت: خدايا عفوم کن.
پس از اين از مسجد خارج شديم و رفتيم تا به صحرا رسيديم. حضرت علي(علیه السلام) خطي به دور من کشيد و فرمود: از اين خط بيرون نيا. مرا تنها گذاشت و رفت و در دل تاريکي گم شد. آن شب، شب تاريکي بود. پيش خودم گفتم: اي ميثم! آيا مولا و سرورت را در اين بيابان تاريک و با آن همه دشمن تنها رها کردي؟! پس در نزد خدا و پيامبر چه عذري خواهي داشت؟!
پس از آن سوگند خوردم که مولايم را پيدا خواهم کرد. به دنبال آن حضرت رفتم و او را جستجو کردم. وقتي آن حضرت را از دور ديدم، به طرفش راه افتادم، وقتي که رسيدم ديدم آن حضرت تا نصف بدن به چاه خم شده است و با چاه سخن مي گويد و چاه هم با او سخن مي گويد.وقتي که آن حضرت آمدن مرا احساس کرد پرسيد: کيستي؟ گفتم: ميثم هستم. فرمود: مگر نگفتم از آن دايره پايت را بيرون مگذار؟! گفتم: نتوانستم تحمل کنم و ترسيدم که دشمنان، بر تو آسيب برسانند. پرسيدند: آيا چيزي از آنچه گفتم شنيدي؟ گفتم: نه سرورم، چيزي نشنيدم. فرمود: اي ميثم! وقتي که سينه ام از آنچه در آن دارم احساس تنگي کند، زمين را با دست مي کنم و راز خودم را به آن مي گويم و هر وقت که زمين گياه مي روياند، آن گياه از تخمي است که من کاشته ام.[ 1]
توجه به چند نکته در اين رابطه ما را در درک علت و چرايي اين کار کمک خواهد کرد:
1. همانطور که در اين روايت آمده، امام علي(ع) پيش از سخن گفتن و درد دل با چاه، مناجات و درد دلي را با خداي متعال داشته است. و اين چنين نبوده است که با درد دل کردن در چاه از خداوند غفلت نمايد.
2. حرف زدن امام(ع) و درد دل کردن با چاه منافات با مخاطب قرار دادن خداوند متعال ندارد. ممکن است در عين درد دل گفتن و راز و نياز با خداوند متعال، سر در چاه فرو ميبرده است؛ چرا که مکان و زمان راز و نياز، به خصوص هنگام مصائب بزرگ و جانکاه، در آرامش بخشيدن به انسان تأثير دارد. و ممکن است اين عمل امام موجب آرامش بيشتر او ميشده و اين خود نيز در مسير خداوندي است. در روايتي از امام باقر(علیه السلام) خطاب به يکي از پيروانشان نيز توصيه شده که هرگاه دلت به تنگ آمد، چالهاي کنده و راز خود را درون آن بازگو کن.[2]
3. چنانچه در روايت آمده؛ خود ميثم تمّار از اين راز علي(علیه السلام) سر در نياورد و امام علي(علیه السلام) هم براي ميثم آشکار نکرد؛ آنحضرت در دل شب تاريک و به دور از ميثم با عالم ملکوت ارتباط داشت و اين ارتباط خاص آنحضرت است. بر اين اساس نميتوان گفت حضرت علي(علیه السلام) از دست غم و اندوه و مصيبتهايي که به او رسيده بود، به چاه پناه آورده و درد دل با چاه ميکرد. اين يک سرّي بود که حضرت علي(علیه السلام) نخواست براي کسي آشکار شود.......
@emamhasane_mojtaba
🔴 کدام وحدت و کدام اصول؟
🔻پرسشهای زیادی از ناحیه مومنین مطرح میشود که منظور از وحدت چیست و وحدت حول چه اصولی صحیح است؟ بهترین پاسخها را رهبر انقلاب #امام_خامنه_ای به این سوال دادهاند.
🔻ایشان در تاریخ ۳۱/۵/۱۳۸۹ میگویند:
"وحدت هم که ما گفتیم منظور من اتحاد بر مبنای اصول است. بنابراین وحدت با کیست؟ با آن کسی که این اصول را قبول دارد. به همان اندازهای که اصول را قبول دارند، به همان اندازه ما با هم مرتبط و متصلیم؛ این میشود ولایت بین مؤمنین. آن کسی که اصول را قبول ندارد، نشان میدهد که اصول را قبول ندارد یا تصریح میکند که اصول را قبول ندارد، او قهراً از این دائره خارج است. بنابراین با این تفصیل و توضیحی که عرض شد، هم طرفدار وحدتیم، هم طرفدار خلوصیم"..
🔻حالا طبق کدام شاخصهها و اصول؟ مهمترین اصول و شاخصههای اصولگرایی از نظر رهبر انقلاب چیست؟ ایشان در تاریخ ۶/۶/۱۳۸۵ مهمترین اصول و شاخصهای اصولگرایی را معرفی میکنند:
1⃣ عدالتخواهی و عدالتگستری
2⃣ فسادستیزی، سلامت اعتقادی و اخلاقیِ مسئولان کشور
3⃣ ساده زیستی و مردمگرایی
4⃣ تواضع و نغلتیدن در گرداب غرور
5⃣ اجتناب از اسراف و ریختوپاش
6⃣ خردگرایی و تدبیر و حکمت در تصمیم گیری و عمل
7⃣ مسئولیتپذیری و پاسخگویی
8⃣ اهتمام به علم و پیشرفت علمی
9⃣ سعهی صدر و تحمل مخالف
🔟 اجتناب از هواهای نفس
1⃣1⃣ شایستهسالاری، نظارت بر عملکرد زیر مجموعه
2⃣1⃣ تلاش بیوقفه برای این خدمات
3⃣1⃣ قانونگرایی
4⃣1⃣ شجاعت و قاطعیت در بیان و اعمال آنچه که حق است
5⃣1⃣ انس با خدا، قرآن و استمداد دائمی از خدا
🔻حالا همه کسانی که دنبال وحدت و تاکید بر شاخصهها و اصول هستند، راه برایشان روشن شده و مجموعهها و افراد را با این سنجهها بنسجند نه بر مبنای تعصبات حزبی و دعواهای اصولگرایی اصلاحطلبی!
#انتخابات_98
#انتخابات_مجلس
@emamhasane_mojtaba
#در_آستانه_انتخابات!
#آقاامیرالمومنین علی عليهالسلام چه زیبا فرمودند:
مَن رُفِعَ بلا كِفايَةٍ؛ وُضِعَ بلا جِنايَةٍ
هرکس بدون #کفــــــایت بالا رود
بدون #جنــایت پایین نخواهد آمد
غررالحكم؛ ح۸۶۱۳
@emamhasane_mojtaba