4_91158005092974888.mp3
1.96M
مناجات
الهــــــی_العفــــــو
الهــــــی العفــــو
#رمضان #رمضان_مهدوی
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/Emamhasane_mojtaba
تندخوانیجزء 30۩معتزآقائی.mp3
4.08M
㉚ تندخوانی جزء سی ام قرآن
🎙 استاد معتز آقایی #ماه_رمضان
https://eitaa.com/Emamhasane_mojtaba
🔴 دعای روز سی ام #ماه_رمضان
🔹 اللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِي فِيهِ بِالشُّكْرِ وَ الْقَبُولِ، عَلَى مَا تَرْضَاهُ وَ يَرْضَاهُ الرَّسُولُ، مُحْكَمَةً فُرُوعُهُ بِالْأُصُولِ، بِحَقِّ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ، وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ.
🔺 خدایا روزه ام را در این ماه، بر پایه آنچه تو و پیامبر، آن را می پسندد مورد سپاس و پذیرش قرار ده، درحالی که فروعش بر اصولش استوار باشد، به حق سرورمان محمّد و اهل بیت پاکش، و سپاس خدای را پروردگار جهانیان.
https://eitaa.com/Emamhasane_mojtaba
📣 سوال ۲۵ مسابقه ماه عسل
✳️بر اساس آیه ۲۰ سوره مزمل کدام گزینه صحیح نمی باشد؟
۱) به اندازه ای که برایتان ممکن است قرآن بخوانید
۲) پیامبر و گروهی از مومنین قسمتی از شب را به نماز می ایستند
۳) افراد مومن از لغو دوری می کنند
۴) نماز به پا کنید و زکات و قرض بدهید
⭕️ ارسال گزینه صحیح تا عصر فردا به شماره
📱 ۰۹۹۰۴۶۸۹۱۲۴
🎁 قرعه کشی و اهدای جوایز (مخصوص شرکت کنندگان در جزء خوانی) هر روز در مراسم جزءخوانی قرآن کریم، حسینیه مسجد جامع درهشهر، ساعت ۱۶ الی ۱۷
📩جواب سوال ۲۴: گزینه ب
#دعوای_فرزندان
🔵فواید دعوا و مشاجره
_دعواهای فرزندان باهم برای تسلط بر دیگری به سرعت و چابکیشان میافزاید
_مشاجراتشان باعث می شود که به تفاوت میان «زیرک» و «موذی، پی ببرند
_در عصبانیتهای روزمره فرا می گیرند که چگونه خود را در جامعه مطرح سازند و از خود دفاع یا با یکدیگر مصالحه کنند
_برخی اوقات غبطه آنها به تواناییهای ویژه دیگران، انگیزه ای می شود برای پشتکار و تلاش آنان و دست یافتنشان به موفقیت.
اینها بهترین نتایج رقابت در میان خواهر و برادرهاست و بدترین آن، به گفته والدین، سرخوردگی جدی یک یا هر دو کودک و آثار سوء دائمی آن است.
🔴رقابت از کجا آغاز می گردد؟
بنظر میرسد کارشناسان این رشته، در این مورد اتفاق نظر دارند که منشاء حسادت خواهر و برادرها به یکدیگر در میل شدید هر یک به دستیابی به عشق انحصاری والدین نهفته است.
چرا این نیاز به یکتایی وجود دارد؟ زیرا تمام چیزهایی که کودک برای بقا و بالیدن به آن نیاز دارد، مثل غذا، سرپناه، محبت، نوازش، احساس هویت، احساس باارزش و خاص بودن، از پدر و مادر، این سرچشمه های حیرت انگیز، نشأت می گیرد. این گرمای زندگی بخش عشق والدین و تشویق آنهاست که کودکی را قادر می سازد تا با شایستگی و مهارت و به آرامی، بر محیط اطرافش چیره شود.
چرا باید حضور خواهر و برادرهای دیگر بر زندگیشان سایه افکند؟ چون آنها آنچه را که او برای خوشبختی نیاز دارد تهدید می کنند. حضور کودک با کودکانی دیگر در خانواده به معنای دست یافتن به امتیازات کمتری است. یعنی صرف وقت کمتری با پدر و مادر (بتنهایی)، توجه کمتر پدر و مادر به ناکامیهای او، تشویق کمتر برای موفقیتها و از تمام اینها وحشتناک تر اینکه چون مامان و بابا این همه عشق و توجه و اشتیاق به خواهر یا برادرم ابراز می کنند، پس شاید او برایشان ارزش بیشتری دارد و اگر او برایشان با ارزشتر است پس من کم ارزشترم و اگر من کمتر عزیزم پس با مشکلی جدی روبه رویم.»
تعجبی ندارد که بچه ها تا این حد با خشونت، برای «اول بودن» یا بهترین بودن» میجنگند. جای تعجب نیست که آنها تمام انرژیشان را برای "بیشتر" یا «بیشترین» یا بهتر بگوییم «همه چیز داشتن» بسیج می کنند. امنیت در این است که صاحب همه مامان، همه بابا، همه اسباب بازیها، همه غذاها و همه جاها شوی.
چه وظیفه شگفت انگیز و دشواری بر دوش پدر و مادرهاست! آنها باید راهی بیابند که هریک از کودکان احساس امنیت، مستثنی بودن و محبوبیت کنند. آنها لازم است که به رقبای جوان کمک کنند تا به مزایای شریک شدن و همکاری پی ببرند. آنها باید مقدمات کار را به گونه ای تدارک ببینند که خواهر و برادرها بتوانند در آینده حامی و عامل خوشبختی یکدیگر باشند.
📚 کتاب خواهر و برادرهای سازگار
https://eitaa.com/Emamhasane_mojtaba
رفیقیهدقیقهبهعذابقبر !
تنگیوتاریکیشفكکن !
چقدرتلاشکردیم
کهاوندنیامونُآبادکنیم؟
خودمُمیگم؛منهیچکارینکردم !💔
📌هیئت امام حسن مجتبی علیه السلام شهرستان دره شهر
📡https://eitaa.com/Emamhasane_mojtaba