مردم را ملامت نکنید
جلیلی خود را #امتداد_رییسی معرفی کرد
درست است که رییسی کارهای بسیار بزرگی در زیرساختهای اقتصادی انجام داد
اما بدلیل برخی سیاستهای لیبرالی دولت و مجلس(که رییسی هم راضی به اجرای بعضی از آنها نبود)، معیشت و سفره مردم تضعیف شد
طبعاً مردم سفره خود را ملاک قضاوت قرار میدهند
#نه_به_نئولیبرالیسم چه ریشو و چه کراواتی
💠 احمد نبویان
امتداد انتخاب 🌷
@Emtedadeentekhab
انتخابات ۱۴۰۳ و میدان مردم
1⃣ تحلیل انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری، با ادبیات سیاسی، مزخرف است. چه وزنکشی اصولگرایی و اصلاحطلبی باشد، چه وحدت و اجماع و این خزعبلات. نه عمده رای ایجابی به جلیلی رای به اصولگرایی بود و نه عمده رای سلبی به پزشکیان رای به اصلاحطلبی. ترس مردم بیشتر موثر افتاد تا امید و آرزوی مردم. شکل جمهوریت مجدداً تثبیت شد. اما هدفگیری دولت جوان حزبالهی برای تحول در عدالت اجتماعی و پیشبرد شتابان پیشرفت اسلامیایرانی شکست خورد.
2⃣ علت را از یک سو باید در میوه دادن کلانپروژهی امنیتی "مهار حزبالهیها" دانست که قدمتی سی ساله دارد و شرحش بماند بعد؛ و در سوی دوم، عدم کفایت داشتههای جبهه فرهنگی انقلاب. که تاکنون آنچه بوده، ادبیاتسازی و رسانهگستری و نهایتا لشگرکشی بوده اما بدون اتخاذ مقصد و مسیر سیاستورزی (= حکمرانی) ِ مردمی!
یعنی یک گفتمانسازی صرف، و بدون پیوست با انگیزشها و کنشها و نقشهای پرشکوه جامعه. یعنی همانقدر که جریان غربزده با مردم روشنفکربازی کرده، جبهه فرهنگی انقلاب با مردم رسانهبازی کرده است و لاغیر!
3⃣ اکنون، شرایط نه از جنس ۷۶ است و نه ۹۲. یک تفاوت پررنگ امروز، وجود جماعت انبوهی از جوانان اهل فکر و قلم و رسانه و کنشگری است که بعضا تجربیات حکمرانی هم کسب کردهاند. یک نسل پرانرژی ِ بالغ و آماده به عملیات. این توده متحرک انبوه را نمیتوان دوباره به غار کادرسازی برگرداند. دیگر نمیتوان برایش قرارگاههای دهه نودی راه انداخت تا سرگرم سازمانبازیاش کرد. اگر فکری برای این سازه اجتماعی بزرگ نشود، تلفات و ریزشها و اعوجاجها و انحرافهای زیادی درپی خواهد داشت. در یک دولت بیمبنا، بیبرنامه و غرق در مسایل جاری هم جایی برای آنها نخواهد بود.
4⃣ تفاوت پررنگ دیگر، مشارکت غیرسیاسی مردم در این انتخابات است. نامزدی رییس جمهور شد که هیچ وعده و قولی نداد و هیچ تصویری از آینده دولتش در دست مردم نبود. جهتگیری دولتش مشخص نشد و بدنه نخبگانی درکی از نوع همکاری با دولتش نیافت. این یعنی اکثریت رایدهندگان، توقعی از این رای نداشتهاند. این مشارکت غیرسیاسی، خطرناک است و اگر شرایط آینده بهبود نیابد، به سرعت به سرخوردگی و انکار حداکثری تبدیل خواهد شد.
5⃣ و اما برای آینده ...؟ هیچ راهی متصور نیست مگر یک راه و آن، هجرت به بطن جامعه و خود مردم. عزیمت برای زیست با مردم و در مردم. شکستن پوسته محافل و دورهمیها و مناسبات ۲۰سالهی رایج در جریان انقلاب. غور و غواصی در عمق جریانهای تودهای جامعه. شکلدهی همیاری مردمی در عمل. عینیتبخشی به عاملیت مردم. نه در نظر، گفتمان، رسانه، گردهمایی، و یا قرارگاه؛ بلکه در خود خود میدان.
دولت سایه زحمتش را کشید. اکنون زمان "دولت میدان" است. جریانی که برای عاملیت مردم در میدان عزیمت کند. در گستره همه میدانها. یک جهاد فراگیر برای رویش "حکمرانی مردمی" از کف جامعه به سمت حاکمیت.
راهکارش تبدیل ذخیره انباشته از اندیشورزی و مطالبهگری و کنشگری و تلاش جهادی، به سوخت لازم برای تحرکبخشی به خود جامعه است.
6⃣ درباره همکار سابق و رییسجمهور جدید، جناب پزشکیان. ایشان خودش هم میداند که ریاستجمهوریاش ماحصل تلاش او و همراهانش نیست. ریشه در شکاف اجتماعی موجود دارد. به هر تقدیر، اگر راه ضدمردمی اسلاف اصلاحاتیاش را برود، مردم خیلی زودتر و قاطعانهتر از گذشته از او هم عبور خواهند کرد. خاتمی در بیمدیریتی رفوزه شد و روحانی در عدم جوانگرایی و هر دو در اشرافیگری. شاید پزشکیان به مدد آموزههای نهجالبلاغه، محافظهکاری نکند و بدست جوانان دولتش، اشرافیت را با سماجت پس بزند. باید فعلا امیدوار باشیم.
7⃣ و نکته آخر ... فرمود: خرمشهرها در پیش است. درنیافتیم و برای خلق حماسهها، عزیمت مردم را به بار ننشاندیم. دیر بجنبیم، کربلاها در پیش خواهد بود و حسینبنعلیها در راه مقتل خویش. مردم که به میدان بیایند، تهدیدها به فرصت تبدیل میشود. همچنان که حماسه جهادسازندگی، در زمانه بازرگان و بنیصدر به اوج خود رسید.
رهزن این مسیر نورانی، حزب شدن حزبالهیها، توسل به امکانات و اراده نهادها، ماندن در عرصه تکساحتی رسانهها، بسنده کردن به یافتههای اندیشکدهها، و نهایتا ترس از درانداختن خود در بطن میدانها است.
هرجا ترسی هست باید گفت:
بسم الله الرحمن الرحیم
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
روایت صحیح انتخابات
#یادداشت_روز_صراط
🔹️انتخابات ریاست جمهوری تمام شد و اینک در بین اهل سیاست و فعالان اجتماعی، تحلیلهای متفاوتی در مورد کم و کیف این انتخابات ارائه میشود.
🔸اما یکی از روایتهایی که جریان اصلاحات از دل این انتخابات در حال بیان آن است این است که آنها توانستهاند نماینده اکثریت جامعه باشند و رقیبشان اقلیتی ناچیز است.
🔹️ اما آیا این روایت صحیح است؟
بیایید نگاهی به عرصه انتخابات و آمارش بیندازیم و آن را با انتخابات سال ۱۴۰۰ مقایسه کنیم. چراکه اصلاح طلبان در طول ۳ سال ریاست شهید رئیسی او را نماینده اقلیت جامعه نامیدند و با طعنه و کنایههای مختلف او را آزردند! اما آیا اکنون آنها اکثریتند؟
🔸️ در انتخابات سال ۱۴۰۰ درصد مشارکت ۴۸.۸ بود و در سال ۱۴۰۳ این آمار با یک درصد افزایش به ۴۹.۸ رسید.
در انتخابات سال ۱۴۰۰ شهید رئیسی ۱۸ میلیون رای برابر با ۶۲ درصد آرا به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند و نزدیکترین رقیب او از جناح اصلاح طلب آقای همتی بود با ۲.۵ میلیون رای، و با ۸.۵ درصد آرا.
🔹️اما در انتخابات ۱۴۰۰ آقای #پزشکیان با کسب ۱۶ میلیون رای برابر ۵۳ درصد آرا در مقابل آقای #جلیلی با ۱۳ و نیم میلیون رای برابر ۴۴ درصد آرا به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد.
🔹️حال چرا اصلاح طلبان و اشخاصی مانند حسن روحانی دولت پزشکیان را دولت اقلیت نمینامند؟ پزشکیان هم در تعداد آرا و هم در فاصله خود با رقیب فاصله بسیاری با دولت شهید رئیسی دارد.!
🔸️نکته مهمتر اینکه آرای جلیلی، که همیشه تفسیر شده به سختترین هسته نظام، نسبت به سال ۹۲ که ۴ملیون رای داشت، حدود ۱۰ ملیون افزایش داشته است. آنهم بدون کوتاه آمدن از تمام چیزهایی که بدان شناخته میشود، بدون آرای قومیتی و مذهبی.!
🔸️در طرف مقابل، پزشکیان با پشتیبانی مالی حزب کلان سرمایه دار کارگزاران سازندگی و با تحریک آرای قومیتی و با تخریب سنگین و دروغین رقیب، در نهایت تنها با کمتر از ۳ ملیون رای بیشتر از او راهی پاستور شد.
🔻به عنوان مثال فقط در آذر شرقی رای پزشکیان بیش از یک ملیون و ششصدهزار و رای جلیلی حدود دویست هزار بود و این یعنی رای بر مبنای قومیت که البته اثرگذارترین رای در سبد پزشکیان بود.
🔸️اکنون طبق همان مبنای اصلاحطلبان دولت پزشکیان، دولت اقلیت است. و کسی حق ندارد آن را به نام اکثریت به مردم قالب کند. هرچند جریان انقلابی برخلاف اصلاحطلبان کاملا مطیع قانون هستند و تمام تلاش خود را برای کمک به دولت مستقر خواهند کرد.
🔹️بنابراین اینک سعید جلیلی بدون کوتاه آمدن از مواضع خود و با صداقت و با ارائه برنامه به ملت شریف ایران، دارای ۱۴ میلون رای خالص است و قدرت او در عرصه سیاست ایران علی رغم توهمات برخی شخصیت های سیاسی، کاملا بالا رفته و دیگر کسی نمیتواند او را نادیده بگیرد.
🔸️سعید جلیلی اکنون تبدیل به شخصیت اول در جریان جبهه انقلاب شده است و همه باید متوجه قدرت اجتماعی ایشان باشند.
🔹️این روایت صحیح، که مبتنی بر رویت صحیح از واقعیت میدان است، باید در میان طرفداران دکتر جلیلی و حتی مخالفانش منتشر شود تا هم مانع افسردگی سیاسی حامیان شود و هم مانع توهم فروشی رقیبان.
✍سعید فتحی
امتداد انتخاب 🌷
@Emtedadeentekhab
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ دیدار سعید جلیلی با رئیس جمهور منتخب
🔹 ساعاتی قبل دکتر جلیلی با حضور در دفتر مسعود پزشکیان با رئیس جمهور منتخب دیدار و گفتگو کرد.
✅@saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ دکتر جلیلی: شعارهای انتخاباتی ما فراگیر و ملی بود و میتواند نه تنها رقیب مزاحم نباشد بلکه رفیق حامی باشد
دکتر سعید جلیلی در جمع اعضای ستادهای استانی:
🔹انتخابات به معنای تعطیل کردن احساس مسئولیت قبل و بعد روز رای گیری نیست بلکه انتخابات به معنای تاکید بر حق و وظیفه مشارکت ،برای تمام آحاد مردم است.
🔹عزم ما بر مشارکت فعال در چهارچوب اخلاق و قانون است.
🔹در ایام بعد از انتخابات هم سلوک سیاسی متفاوت و ممتازی را به نمایش خواهیم گذاشت.
🔹در مردم سالاری دینی از رقابتهای دشمنانه و کینه توزانه خبری نیست.
🔹اگر کسی از گفتمان دولت سایه احساس خطر میکند قطعا با معنا و مبانی آن آشنا نیست.
🔹برنامههای خود را برای مشارکت متشکل تودههای میلیونی هواداران اعلام خواهیم کرد.
🔹هر جایی که لازم باشد از عملکرد دولت آقای پزشکیان دفاع کنیم، بی هیچ ملاحظهای از ایشان و دولتش دفاع خواهیم کرد.
🔹اگر اقدام درستی در دولت برادرمان آقای پزشکیان دیدیم و حمایت نکردیم، قطعاً در پیشگاه خدا معاقب خواهیم بود.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
📝 هر جایی که لازم باشد از عملکرد دولت آقای پزشکیان دفاع کنیم، بی هیچ ملاحظهای از ایشان و دولتش دفاع خواهیم کرد.
اگر اقدام درستی در دولت برادرمان آقای پزشکیان دیدیم و حمایت نکردیم، قطعاً در پیشگاه خدا معاقب خواهیم بود.
#سعید_جلیلی
https://virasty.com/saeedjalily/1720523707986671451
https://eitaa.com/saeedjalily
⭕️ واکنش یک عضو ستاد دکتر جلیلی به شایعاتی درباره محتوای جلسات دکتر جلیلی و قالیباف پیش از برگزاری دور اول انتخابات
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد دکتر جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه دکتر جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات ، نوشت:
🔹چون آقایان شروع به نوشتن کرده اند و ظاهراً مثل همیشه تمایل ندارند کامل بنویسند مجبورم نکاتی را بگویم!
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است ...که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟
یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
🔹کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی ...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.
✅@jalili_saeed
⭕️ #پیام_مخاطب| با سلام
من یکی از هموطنان شما در امریکا هستم لطفا پیغام من رو به اقای دکتر جلیلی نازنین برسونید.بگین اقای دکتر عزیز من و خیلیهای دیگه که خیلی وقت هست ایران نیومدیم و شاید هم هیچوقت نیاییم ولی امیدمون فقط به شما بود وانقدر ناراحت هستیم که خدامیدونه.من متاسفانه باوجود اینکه دوست داشتم رای بدم نتونستم رای بدم چون دفترحفاظت منافع خیلی کوتاهی کرد ماها درامریکا تاساعت هفت و نیم صبح، نه ساعت دقیقی داشتیم برای شروع و حتی اتمام رای گیری و نه ادرسی ، و ازاونجایی که جمعه روز کاری و پرترافیک اخرهفته هست به دلیل تمدید نکردن ساعت رای متاسفانه بعداز کار رای گیری تموم شده بود.واقعا دفترحفاظت منافع کم کاری کرد.ولی میخوام بدونن که خیلیها خارج از مرزهای کشور بدون هیچ نفعی عاشق شرافت اقای دکتر جلیلی نازنین❤️ هستن و هنوز هم چشم امیدمون به شماست.اقای دکترنازنین ای کاش کاری از دستمون بر می اومد ، ایران واقعا به مرد باشرفی مثل شما احتیاج داره.باتمام وجود ازخدای بزرگ برای ایشون ارزوی سلامتی طول عمرزیاد دارم.ماهنوز منتظرتون هستیم لطفا مارو به برگشتتون امیدوار کنید🙏 دفعه بعد اگرشده تاایران بیام برای رای دادن به شما، این کاررو خواهم کرد.موفق باشید🙏❤️
✅ @Jalili_saeed
⭕️جلیلی در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری همانند مرحله قبل،انتخاب اول ایرانیان خارج از کشور شد
🔹با اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور آمار کل رای ایرانیان در خارج از کشور در مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری که در روز جمعه ۱۵ تیرماه برگزار شد ۸۸ هزارو ۳۲۵ رای میباشد.
🔹 از مجموع این آراء ۵۰ هزار و ۲۰۶ نفر به آقای سعید جلیلی و ۳۶ هزار و ۱۶۹ نفر به آقای مسعود پزشکیان رای دادهاند.
🔹 تعداد آرای باطله مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری در شعب خارج از کشور را نیز یک هزار ۹۵۰ رای اعلام شد.
✅@Jalili_saeed
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
@Sabeti ✅
⭕️ #پیام_مخاطب| نمیدانم این حرف ها به گوش آقای جلیلی میرسد یا نه؟اصلا حرف های امثال ما بچه حزب اللهی های کف خیابان برایش مهم است یا نه؟ اما من از باب وظیفه حرفم را میزنم اگر حرفم حق باشد خداوند آن را به مخاطبش میرساند.
آقای جلیلی !در گام دوم انقلاب مسیر مشخص است ،ایجاد یک جریان منسجم و به هم پیوسته مردمی در عرصه های مهم پیش برنده،با راهبری حلقه های میانی ،در حقیقت راه حل پیشرفت کشور همین است نه چیز دیگری
شما در دولت سایه راه حل ها را بیان کرده آید به عنوان نرم افزار اما این نرم افزار سخت افزارش حتما دولت نیست ،بلکه مردم فعال متحداند
امروز انتخابات باعث شده یک شبکه از جوانان انقلابی با روحیه جهادی در همه شهر ها شناسایی شوند که این جریان منسجم و جبهه واحد را راه اندازی کنند
در مناطق مختلف کشور با توجه به عرصه های پیشرفت در بیانیه گام دوم حل مسائل منطقه ای را آغاز نمایند و یک جریان فعال و پویا در کشور را تشکیل دهند
این مهم چند نکته اساسی لازم دارد
۱_انقلابی گری با سیاست زدگی خلط نشود
۲_راهبری علمی در حل مسأله رکن اساسی جریان گام دوم است ،پس از راهبری افراد غیر متخصص پرهیز کنید ،در هر شهرستان فرمول حل مسأله به صورت تخصصی بوسیله کارگروه های متخصص باید اتفاق بیفتد
۳_این کار را ماموریت ویژه خود بدانید نه فقط یک رفع تکلیف میل سال ۹۲ که قرار بود برای ۴میلیون نفر نخ تسبیح باشید اما هیچ ندیدیم از شما
۴_ از آدم های پیرامونی که بچه های انقلابی پابرهنه را به حساب نمی آورند و جزء هزینه تراشی برای شما چیز دیگری نداشتند دوری کنید ،افرادی که وقتی تشکل کارگری به ملاقات شما آمد گفتند دکتر وقت ندارد به ما بگویید
امروز اگر بخواهیم دولت اسلامی داشته باشیم این دولت اسلامی از دل مردم میجوشد نه اینکه بی مردم تلاش کند بعد بخواهد نظر مردم را به خود جلب کند
یقینا ایمان دارم برای پیشرفت کشور مردم متشکل ومتحد فعال بیشتر لازم است تا دولت فعال ،قطعا این مردم دولت را میسازند
در این چند خط مختصری از اصول را عرض کردم باید تفصیل بیابد
التماس دعا
✅ @Jalili_saeed
⭕️ #پیام_مخاطب| سلام و وقت بخیر
من هم مثل تمام جوان ها و نوجوان های طرفدار آقای جلیلی نمیدانم حرف هایم به گوش ایشان می رسد یا نه اما مشتاقانه خواستار این امر هستم
جریان تشکیل شده توسط اقای جلیلی و جوانان هم قدم با ایشان امری بسیار مبارک است. کار بدون عیب نمی شود قطعا همه کار ها عیب و نقصی دارد اما از این جریان با قاطعیت تمام می شود دفاع کرد
مثل تمام ما جوان هایی که این روزها دفاع ها کردیم
زخم زبان ها شنیدیم و حرف ها نوش جان کردیم. متهم شدیم اما خود میدانیم این دفاع از جانمان بر آمده. از کسی و از جریانی که بسیار بسیار محترم است.
ما جوان های این کشور خواهشمندیم هرچه بیشتر آقای جلیلی از جوانان استفاده کند و هرچه قوی تر و مصمم تر از قبل به راه خود ادامه دهد
دولت سایه اکنون ۱۳ میلیون جمعیت دارد
جمعیتی که دل بسته اند به تدبیر ایشان و ایمان دارند جریان، جریان درستی ست.
ما، همگی ما، همگی آنهایی که دل در گرو این انقلاب دارند اینجاییم. هستیم تا این جریان را به سر مقصد خود برسانیم. ما هستیم برآن عهد که با آقای جلیلی بستیم تا آخر.
به امید موفقیت های روز افزون انشالله
✅ @Jalili_saeed
⭕️ #پیام_مخاطب| وجدانم آسوده هست از رایی که به آقای جلیلی دادم
آقای جلیلی
من مظلومیت شما رو مثل مظلومیت شهید رییسی دیدم
ممنونم ازتون بخاطر رعایت ادب و اخلاق
ممنونمازتون بخاطر اون پایی که در جبهه جاگذاشتین تا امروز آزاد زندگی کنم
ممنونم از ۱۱ سال دویدن هایی که دیده نشد
دیر یا زود،حقیقت ها بر مردم آشکار میشه
سرتون سلامت
✅ @Jalili_saeed
⭕️#پیام_مخاطب|سلام آقای دکتر جلیلی. ضمن تسلیت ایام شهادت سرو و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام و یاران وفادار ایشان
خواستم مطلبی را خدمت شما بیان کنم.
خیلی فکر کردم که چه راهی پیشنهاد دهم که بتوانید پنجاه درصد مردم که رای ندادند را رضایتشان به دست آورید و سبد رای حدود چهارده میلیونی خود را هم حفظ کنید
ناگاه یادم آمد در نامه مولا علی علیه السلام به مالک اشتر فرموده بودند ای مالک دستی بهسوی دلشکستگان دراز کن و ...
با خودم گفتم بله بخشی از مردم به هر دلیلی از حاکمیت دل شکسته هستند حتی آنهایی که رای دادند به دلایل مختلف می توانند دل شکسته باشند
خواستم جمله دقیق مولا علی علیه السلام را بنویسم به سراغ نامه ایشان به مالک اشتر رفتم
دیدم همه جایش کلمه به کلمه اش گوهر هست و نمی توان گزینش کرد
پس با آنکه می دانم شما خودتان مسلط به نهج البلاغه هستید اما من حقیر و بنده ناچیز خدا از شما خواهش می کنم یکبار دیگر کلمه به کلمه آن نامه بسیار مهم و راهگشا مولا علی علیه السلام به مالک اشتر را بخوانید راه به دست آوردن قلوب مردم از همه اقشار و سلیقه ها دقیقا اجرای تک تک آن دستورات و فرمایش ها هست.
اگر بتوانید در عمل و رفتار با مردم و همه اقشار از همین حالا مو به مو آن را اجرا کنید برنده واقعی شما هستید نه فقط برای دنیا که برای آخرت
امیدوارم پیام من را بخوانید و به سراغ همه سلیقه ها و طبقات جامعه بروید چه با حجاب چه بی حجاب چه مذهبی چه غیر مذهبی نوجوانان و جوانان بسیار تحت تاثیر جامعه ورزشی و هنرمندان به خصوص عرصه سینما و موسیقی هستند با هنرمندان و ورزشکاران ارتباط خوبی برقرار کنید این سبب از بین رفتن چهره تندرو و سختگیر که از شما رقبای شما ساخته اند می شود
همه اقشار را با آرامش و خوش برخوردی و سعه صدر با عمل کلمه به کلمه نامه مولا علی علیه السلام به مالک اشتر می توانید راضی کنید حداقل نود درصد آنها
ما هم دلمان می خواهد در این مسیر به شما کمک کنیم اما قدرتی نداریم و فقط می توانیم اگر حاضر به شنیدن نظرات ما که در بین مردم عادی و از مردم عادی هستیم نظرات و پیشنهادات خود را بیان کنیم.
✅@jalili_saeed
⭕️ #پیام_شما| با سلام و احترام
امیدوارم این پیام توسط مجاهد عزیز و محبوب آقای دکتر سعید جلیلی مطالعه شود.
آقای دکتر؛ همانطور که خمینی کبیر فرمود : "راستی مگر فراموش کردهایم که ما برای ادای تکلیف جنگیدهایم و نتیجه فرع آن بوده است" ؛ چراکه همانا ما پیرو تفکر احدی الحسنیین بودیم و هستیم و حسین (ع) همان قهرمان دیرینه حماسه های پرشکوه تاریخی فرمود:ارجو ان یکون خیرا ما اراد الله بنا، قتلنا ام ظفرنا؛ ما مامور به وظیفه بودیم، نه نتیجه همانا که حضرت حق به وجود مقدس خاتم الانبیا فرمود:فَإِنْ أَعْرَضُوا فَمَا أَرْسَلْنَاكَ عَلَيْهِمْ حَفِيظًا إِنْ عَلَيْكَ إِلَّا الْبَلَاغُ؛
این بنده حقیر و گنه کار خالق متعال به همراه بیش از سیزده میلیون ایرانی غیرتمند شهادت می دهیم که شما برای وظیفه آمدید و در ادای آن هرگز کوتاهی ننمودید.
مجاهد عزیز؛ کاری که شما در سال ١٣٩٢ به پشتوانه چهار میلیون ایرانی آغاز کردید امروز در اوج سیلاب تخریب ها و توهین ها به تائید چهارده میلیون ایرانی رسیده است اما همانطور که در ٩٢ و ١۴٠٠ گفتید بازهم کار ما تازه شروع شده است؛ برای یک بسیجی پایان وجود و معنا ندارد و هر سختی و آسانی شروعی دوباره است چراکه پایان برای یک بسیجی فقط شهادت است. پس این آغاز دوباره برای شما و ما و این ملت قهرمان مبارک باد.
اندیشمند غیرتمند؛ این شروع اما باید متفاوت از آغاز های پیشین باشد؛ امروز نیاز مبرم جامعه ایرانی-اسلامی کار تشکیلاتی است؛ غلبه بر مثلث سه گانه زر و زور و تزویر که هربار با النصر بالرعب و به پشتوانه سرمایه های مشکوک به دنبال پیروزی است جز با یک تشکیلات منسجم به وسعت یک ایران حاصل نخواهد شد؛ این تشکیلات به معنای دفتر و دستگاه نیست؛ بلکه معنای آن تعریف و تبیین یک نقش پرشکوه برای تمام این سیزده و نیم میلیون ایرانی است که به هراس افکنی ها و پدرخواندگی ها نه گفته اند.
برادر ارجمند و استاد عزیز؛ بازهم به میدان آیید و این بار به پشتوانه این حماسه ملی در تداوم افق های بلند فکری اسلامی محوریت جوانان مومن انقلابی میهن عزیزمان را بر عهده بگیرید.
از طرف یک جوان ایرانی که #آقاسعید را از عمق جان دوست می دارد💚
✅@Jalili_saeed
⭕️ #پیام_شما| سلام آقای دکتر جلیلی
ضمن تسلیت ایام شهادت سرو و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام و یاران وفادار ایشان
خواستم مطلبی را خدمت شما بیان کنم.
خیلی فکر کردم که چه راهی پیشنهاد دهم که بتوانید پنجاه درصد مردم که رای ندادند را رضایتشان به دست آورید و سبد رای حدود چهارده میلیونی خود را هم حفظ کنید
ناگاه یادم آمد در نامه مولا علی علیه السلام به مالک اشتر فرموده بودند ای مالک دستی بهسوی دلشکستگان دراز کن و ...
با خودم گفتم بله بخشی از مردم به هر دلیلی از حاکمیت دل شکسته هستند حتی آنهایی که رای دادند به دلایل مختلف می توانند دل شکسته باشند
خواستم جمله دقیق مولا علی علیه السلام را بنویسم به سراغ نامه ایشان به مالک اشتر رفتم
دیدم همه جایش کلمه به کلمه اش گوهر هست و نمی توان گزینش کرد
پس با آنکه می دانم شما خودتان مسلط به نهج البلاغه هستید اما من حقیر و بنده ناچیز خدا از شما خواهش می کنم یکبار دیگر کلمه به کلمه آن نامه بسیار مهم و راهگشا مولا علی علیه السلام به مالک اشتر را بخوانید راه به دست آوردن قلوب مردم از همه اقشار و سلیقه ها دقیقا اجرای تک تک آن دستورات و فرمایش ها هست.
اگر بتوانید در عمل و رفتار با مردم و همه اقشار از همین حالا مو به مو آن را اجرا کنید برنده واقعی شما هستید نه فقط برای دنیا که برای آخرت
امیدوارم پیام من را بخوانید و به سراغ همه سلیقه ها و طبقات جامعه بروید چه با حجاب چه بی حجاب چه مذهبی چه غیر مذهبی نوجوانان و جوانان بسیار تحت تاثیر جامعه ورزشی و هنرمندان به خصوص عرصه سینما و موسیقی هستند با هنرمندان و ورزشکاران ارتباط خوبی برقرار کنید این سبب از بین رفتن چهره تندرو و سختگیر که از شما رقبای شما ساخته اند می شود
همه اقشار را با آرامش و خوش برخوردی و سعه صدر با عمل ه کلمه به کلمه نامه مولا علی علیه السلام به مالک اشتر می توانید راضی کنید حداقل نود درصد آنها
ما هم دلمان می خواهد در این مسیر به شما کمک کنیم اما قدرتی نداریم و فقط می توانیم اگر حاضر به شنیدن نظرات ما که در بین مردم عادی و از مردم عادی هستیم نظرات و پیشنهادات خود را بیان کنیم.
ممنون
✅ @Jalili_saeed
⭕️ #پیام_شما| با سلام،
من از سال ۲۰۰۰ میلادی در آلمان زندگی میکنم. وکیل پایه یک دادگستری هستم و واقعآ از نتیجه انتخابات دلشکسته شدم . من از طرف تمامی اشخاصی که میشناسم و دارای مشاغل سطح بالا مثل وکالت، طبابت و غیره میباشند و با آنها در مورد نتیجه انتخابات صحبت کرده ام، اعلام میکنم که همه ما از صمیم قلب آرزوی پیروزی جناب دکتر جلیلی را داشتیم. پاکی ، درستکاری، پشتکار و درک و فهم ایشان از مسائل حداقل برای قشر تحصیل کرده در شمال آلمان کاملا مشخص بود و نظرات کارشناسی و برنامه های تخصصی ایشان واقعآ قابل درک و حساب شده بودند.
یک نکته که باعث دلگیری ما شد این موضوع بود که سفارت ایران در هامبورگ در تماس تلفنی به شخص بنده اعلام کرد که رای گیری فقط تا ساعت ۶ بعد از ظهر ادامه خواهد داشت. من و امثال من که در شمال آلمان مشغول به کار هستیم، با توجه به ترافیک سنگین اتوبان آ۱ به سمت هامبورگ عملا امکان رای دادن نداشتیم.
من در دور اول هم به سختی توانستم خودم را به موقع به هامبورگ برسانم و رای بدهم.
من مطمئن هستم که جناب دکتر جلیلی همچنان به وظیفه خود به عنوان یک ایرانی مسلمان و متدین در پیشرفت و نجات کشور عمل خواهد کرد.
انشاالله که در سایه حق رستگار شویم.
✅ @Jalili_saeed
⭕️به تو افتخار میکنم مَرد
🔹طرفداران دکتر جلیلی در فضای مجازی با انتشار این عکس نوشته، نسبت به حواشی ایجاد شده پس از انتخابات توسط یک جریان خاص، واکنش نشان دادند و از رای خود دفاع کردند.
✅@Jalili_saeed
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
@Sabeti ✅
⭕️ واکنش یک عضو ستاد دکتر جلیلی به شایعاتی درباره محتوای جلسات دکتر جلیلی و قالیباف پیش از برگزاری دور اول انتخابات
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد دکتر جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه دکتر جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات ، نوشت:
🔹چون آقایان شروع به نوشتن کرده اند و ظاهراً مثل همیشه تمایل ندارند کامل بنویسند مجبورم نکاتی را بگویم!
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است ...که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟
یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
🔹کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی ...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.
✅@jalili_saeed
گزارش تصویری از نشست گفتگو درباره انتخابات ریاست جمهوری و افقهای کنشگری آینده
یکشنبه ۱۷ تیر | حسینیه هنر تهران
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی در حسینیه هنر:
اینکه عده ای فکر میکنند از همان روز اول باید سراغ استیضاح دولت پزشکیان رفت، غلط است
۱۶ میلیونی که به پزشکیان رای دادند مردم همین کشورند و امید دارند
اگر آقای پزشکیان بخواهد کاری کند که به نفع مردم باشد من حزب اللهی از بقیه بیشتر کمکش خواهم کرد و اگر هم کار غلطی انجام دهد طبق اختیارات قانونی مجلس مقابلش می ایستیم
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از شیطنت های انتخاباتی، توزیع توییت ۷ سال قبلم درباره دولت سایه بود.
دو شب مانده به انتخابات آن را به صورت گسترده منتشر کردند و اینطور تفسیر کردند که منظور از آن توییت، کودتا علیه نظام است! و تعجب من از کسانی بود که بحث به این سادگی، برای شان محل سوال شد و در دام تخریبگران افتادند...
@Sabeti ✅