♨️ عادیسازی ممنوع!
اسرائیل رسما به خاک جمهوری اسلامی ایران تعرض کرده است. حجم عملیات اصلاً مهم نیست. بلکه نفس تجاوز از این خط قرمز مهم است.
حمله باید ویرانگر و گسترده باشد. هر گونه کوچکنمایی و بهانه برای تاخیر در انجام عملیات، یعنی عادیسازی تجاوز و مطمئناً دشمن، تجاوز بعدی را با ترور شخصیتها انجام خواهد داد.
هر گونه مسخره کردن و کوچک نمایی این حمله غلط است و طبق دستور فرمانده کل قوا باید حیفا و تل آویو با خاک یکسان شود. مطالبهی مردم، اجرای کامل دستورات رهبری است و نه قناعت به «کمترین مجازات»
@dadshahr_iranian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای:
«اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی، تلآویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.»
غلطی از آنها سر زد
مسئولین نظامی و امنیتی، ولایتمداری خودشان را ثابت کنند.
امتداد انتخاب
🆔 @Emtedadeentekhab
هر اتفاقی با هر کیفیتی که افتاده، ایران باید شلوغ کند و آن را چند برابر نشان داد.
کوچک نشان دادن هر عملیاتی در ایران، خواست تجاوز طلبان به ایران است. باید جمهوری اسلامی جنجال به پا کند
✍نامیرا
امتداد انتخاب
🆔 @Emtedadeentekhab
پس از انجام این عملیاتَک! نتانیاهو بلافاصله به پناهگاه خود رفته و این اثبات بیوجود بودن این جماعت است.
هرکس و هرگروهی حتی یک تو به ما بگوید باید به صورت کالباسی رنده شود... مسئله، مسئله اعتبار و شرافت است و هر بیوجودی نباید به خود اجازه دهد سمت ما تیر بیاندازد.
✍نامیرا
امتداد انتخاب
🆔 @Emtedadeentekhab
اگر پاسخ فلجکننده با شخم زدن زیرساختهای اقتصادی درون رژیم داده نشود، مطمئن باشید، موج بعدی ترورها در راه خواهد بود... باید خون ریخت
✍نامیرا
امتداد انتخاب
🆔 @Emtedadeentekhab
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ #عکس_نوشت | قدرت کتاب مقاومت
🔹بازخوانی سخنان دکتر سعید جلیلی در هفتاد و سومین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن
✅ @saeedjalily
امروز صهیونیست ها خوشحال هستند، منابع ایرانی از مرگ یکی از دانشمند پدافند هوایی سپاه پاسداران در اثر حمله نیروی هوایی اسرائیل خبر می دهند.
✍بصیرت عمار
امتداد انتخاب
🆔 @Emtedadeentekhab