هدایت شده از بصیرت سیاسی 🇵🇸
🔻بعد از مرگم فقط سگم برایم خواهد گریست!
🔸یکی از روزهای آخر عمر شاه در قاهره بود. خبرنگار بیبیسی از او پرسید :«تجربهی تبعید چگونه است؟»گفت :«امروز من آینده را پشت سرگذاشتهام، بیماری وجودم را تحلیل میبرد و مثل پدرم در غربت خواهم مرد. ولی یک تفاوت وجود دارد که من توانستم 6 سال بعد از مرگ او جنازهاش را به وطن برگردانم، ولی گمان نمیکنم دیگر جنازهی من هم به ایران برگردد.»
🔸خبرنگار پرسید: «آیا احساس پشیمانی دارید؟» شاه جواب داد: «شاید در تقسیم املاک بین محرومان تعلل کردم. شاید نباید این طور با روحانیت درمیافتادم و شاید نمیبایست مسیر غربی ترقی را چنین میپیمودم. باید تجارت مشروبات الکلی را قدغن میکردم. بعضی کابارهها و سینماها را تعطیل میکردم و با مواد مخدر مبارزه میکردم. حالا بعد از مرگم تنها سگ خانوادگیمان برایم خواهد گریست و دیگر هیچ!».
📚منبع : کتاب «حاشیههای مهمتر از متن»، ص 249 / به نقل از «ده دوران»، خاطرات میرازخانی، ص436
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴رتبه ششم رشد تولید خودرو در جهان به ایران رسید
🔹سازمان بینالمللی سازندگان وسایل نقلیه موتوری از رشد ۱۹ درصدی تولید خودرو ایران در سال ۲۰۲۲ خبر داده است.
🔹بر اساس این گزارش ایران در میان ۲۴ تولیدکننده بزرگ خودرو در جهان رتبه ششم جهان از نظر رشد تولید در سال ۲۰۲۲ را به دست آورده است.
@online_ghimat
هدایت شده از روایت خاص🇵🇸🇱🇧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نقطه زنی و دقیقترین استدلال که اکبر عبدی با زبان سادهِ خود در مورد این گروه از سلبریتی ها بیان کرد.
مشکلات اقتصادی کشور در کجا ریشه دارد؟
اگر سیاستهای کلان نظام در حوزه اقتصاد بررسی شود، آنگاه روشن میشود که کوتاهی دولتها در سالهای گذشته، عامل اصلی مشکلات اقتصادی امروز کشور بهویژه در حوزه معیشت مردم است
خبرگزاری فارس؛ یادداشت - سردار یدالله جوانی: در اصل وجود مشکلات اقتصادی و بهویژه در حوزه معیشت بخش قابلتوجهی از مردم، تردیدی وجود ندارد. این مشکلات بهگونهای است که مردم با آن دست و پنجه نرم میکنند. مسئولان کشور هم بیشترین وقت خود را برای حل این مشکل صرف میکنند و رهبر حکیم انقلاب اسلامی هم، چندین سال متوالی با هدف حل این مشکل، شعار سال را انتخاب کردند و در پیام نوروزی سال ۱۴۰۲ فرمودند: «به نظر من در سال ۱۴۰۲ هم مسئله اصلی ما، مسئله اقتصاد است. یعنی ما مشکل کم نداریم، مشکلات گوناگونی داریم، در زمینه فرهنگی، در زمینه سیاسی، لکن مسئله اصلی و محوری در این سال هم مسئله اقتصاد است.»
[*] معظمله با اشاره به مشکل تورم که بیشترین فشار را روی معیشت مردم وارد میکند، با هدف رفع یا کاهش این فشار، شعار سال را «مهار تورم، رشد تولید» اعلام کردند؛ بنابراین با توجه به واقعیبودن مشکلات اقتصادی در ایران آن هم در چهلوپنجمین سال عمر جمهوری اسلامی، به این پرسش باید پاسخ داد که ریشه مشکلات اقتصادی کشور کجاست؟ ضرورت و اهمیت ریشهیابی مشکلات، امری روشن است. برای حل اساسی و دایمی یک مشکل، باید سراغ ریشهها رفت و از الزامات توفیق در این کار، شناخت درست ریشه مشکلات است. به راستی ریشههای اصلی مشکلات اقتصادی کشور کدام است؟
[*] هرچند در پاسخ به این پرسش راهبردی، دیدگاهها و نظریههای گوناگونی مطرح است و هر کس ممکن است با توجه به اطلاعات در اختیار و نوع نگرش و بینشی که دارد، به این پرسش یک جوابی بدهد، لکن در این خصوص دو دیدگاه بیش از همه مهم و قابل توجه است. هر دو دیدگاه هم بر سیاستهای کلی نظام تمرکز دارد و با توجه به این سیاستها، از ریشه مشکلات سخن میگوید. دیدگاهی میگوید؛ ریشه اصلی مشکلات کشور، سیاستهای کلان نظام بهویژه در حوزه سیاست خارجی با رویکرد استکبارستیزی، مقاومت، ایستادگی و مبارزه با آمریکا و نپذیرفتن سیاست مذاکره با این کشور و عادیسازی روابط با آن است.
[*] دیدگاه دیگر میگوید، ریشه اصلی مشکلات کشور، عملنکردن کامل یا درست سیاستهای کلان نظام در حوزه اقتصاد است. این دیدگاه معتقد است، اگر دولتهای منتخب مردم، سیاستهای اتخاذشده از سوی امام و رهبری و در مجموع سیاستهای کلی، ازجمله سیاستهای خصوصیسازی ذیل اصل ۴۴ قانون اساسی و همچنین سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی را بهموقع و درست اجرا میکردند، اکنون با این حجم از مشکلات مواجه نبودیم. در ادامه به اختصار به نقد و بررسی هر دو دیدگاه میپردازیم.
[*] الف ـ نقد و بررسی دیدگاه اول
[*] در این دیدگاه، آمریکاستیزی ریشه اصلی مشکلات اقتصادی کشور اعلام میشود و بر این اساس، مذاکره با آمریکا و حل مشکلات فیمابین و عادیسازی روابط بهعنوان راهحل اصلی مشکلات مورد تأکید قرار میگیرد. آیا این دیدگاه درست است؟ کسانی که این دیدگاه را دارند، چه دلیل یا دلایلی برای درستی دیدگاه خود ارائه میدهند؟ ایران قبل از انقلاب اسلامی، در بالاترین سطح با آمریکا ارتباط داشت و رژیم پهلوی، از هر جهت کشور را در اختیار آمریکا قرار داده بود. آیا ایران قبل از انقلاب، یک کشور پیشرفته علمی، صنعتی و با رفاه عمومی بالای مردم شناخته میشود؟ پاسخ روشن است و اسناد و مدارک گویای عقبماندگی، فقر و محرومیت ایرانیان در حوزههای گوناگون است. آیا کشورهای منطقه که هماینک دارای بهترین روابط با آمریکا میباشند، هیچگونه مشکل اقتصادی ندارند؛ اما مهمترین دلیل ایران برای مذاکرهنکردن با آمریکا، دشمنیهای این کشور با ملت ایران است.
[*] آمریکاییها از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، سیاست شکست انقلاب و ساقطکردن جمهوری اسلامی را در پیش گرفتند. در ۴۴ سال گذشته، آمریکاییها هرگز از سیاست براندازی جمهوری اسلامی فاصله نگرفته و بهصورت مستمر علیه جمهوری اسلامی توطئه کردند. ابراز تمایل دولتمردان آمریکا هم برای مذاکره با ایران، با هدف به تسلیم کشاندن جمهوری اسلامی از طریق مذاکره است. مذاکرات برجام در دولت آقای روحانی و سپس به قدرت رسیدن ترامپ و خارجشدن آمریکا از برجام و بیانیه «پمپئو» وزیر خارجه ترامپ مبنی بر اینکه ایران باید در ۱۲ موضوع پای مذاکره بنشیند، همگی نشان میدهد که مذاکرهای که آمریکاییها دنبال آن هستند، به چه معنا است.
[*] در واقع آمریکاییها در قبال ایران، یک هدف را دنبال میکنند و آن هم، بازگرداندن سلطه مجدد خود بر ایران است. علت پافشاری آمریکاییها بر این موضوع، این است که رهبران ایالات متحده، تنها راه سلطه بر جهان را از طریق سلطه بر غرب آسیا (خاورمیانه) و سلطه بر غرب آسیا را، از طریق سلطه بر ایران ممکن میدانند. تمام نقشههای آمریکا در سه دهه گذشته در منطقه از قبیل لشکرکشی و اشغال افغانستان و عراق، راهاندازی گروههای تروریستی، چون داعش، اعمال شدیدترین و بیسابقهترین تحریمها علیه ایران و راهاندازی جنگ جهانی ترکیبی اخیر علیه جمهوری اسلامی، همه در همین راستا میباشد. حال چه سادهاندیشانه یا با انگیزههای خاص سیاسی است که افرادی از غربگرایان، اصلاحطلبان و نفوذیها، تلاش میکنند به شکلهای گوناگون به افکار عمومی القا کنند که مشکلات کشور ریشه در سیاستهای ضد آمریکایی نظام دارد.
[*] یکی از این افراد دارای دیدگاه اول که با قلمزدنهای مکرر، سیاستهای نظام را عامل مشکلات معرفی میکند، در یادداشت اخیرش به مناسبت عید نوروز، با اشاره به اینکه دو رهبر نقشه و مسیر حرکت جمهوری اسلامی را در ستیز با آمریکا تعریف کرده و این سیاست را موجب عقبافتادن کشور از نوسازی میداند، با مخاطب قراردادن افکار عمومی مینویسد: «ما باید تغییر در سیاستهای تحریم و فقرزدا را از رهبران مطالبه کنیم، سیاستهای توسعهگرا و تنشزدایی با غرب را مطالبه کنیم!» مشکل این افراد آن است که، چشم بر دشمنیها، زیادهخواهیها، خلق و خوی استکباری آمریکا و توطئههای ۴۴ سال گذشته آمریکاییها با هدف شکست انقلاب اسلامی، ساقطکردن جمهوری اسلامی و بازگرداندن سلطه مجدد خود بر ایران بسته و کارشان فقط نقد و زیر سؤال بردن سیاست ایستادگی، مقاومت و مقابله جمهوری اسلامی با توطئههای آمریکا شده است. به راستی اگر جمهوری اسلامی در این ۴۴ سال با سیاستهای قلدرمآبانه آمریکا مقابله نمیکرد، ایران اکنون چه وضعیتی از لحاظ تمامیت ارضی، استقلال، امنیت، پیشرفتها، قدرت دفاعی، عزت ملی، جایگاه منطقهای و بینالمللی میداشت؟
[*] ب ـ نقد و بررسی دیدگاه دوم
[*] دیدگاه دوم بر این نکته تأکید دارد که اگر دولتها، سیاستهای کلان نظام و تدابیر رهبری در حوزه اقتصاد را جدی گرفته بودند، اکنون با این حجم از مشکلات مواجه نبودیم. این دیدگاه تا چه اندازه میتواند درست باشد؟ برای پیبردن به درستی یا نادرستی این دیدگاه، توجه به یک نکته کفایت میکند و آن هم، بررسی نتایج عمل کامل و بهنگام به سیاستهای کلان نظام و تدابیر رهبری در دیگر حوزهها است. یکی از این حوزهها، حوزه دفاع و امنیت است؛ حوزهای که رهبری به عنوان فرماندهی کل قوا، مدیریت آن را به صورت مستقیم در اختیار دارد.
[*] امروز جمهوری اسلامی با وجود همه فشارها، تحریمها، توطئهها و اقدامات ضدامنیتی دشمنان، در بهترین شرایط امنیتی و قدرت دفاعی، نه تنها در سطح بازدارندگی نظامی، بلکه برخوردار از قدرت ضربت متقابل است. نباید فراموش کرد که بیشترین توطئهها، فشارها، تحریمها و اقدامات جبهه استکبار برای بازگرداندن سلطه خود بر ایران از طریق اقدامات نظامی و تهدیدات امنیتی مستقیم و غیرمستقیم طی ۴۴ سال گذشته بوده، لکن به دلیل پیادهشدن سیاستهای کلان نظام و تدابیر رهبری، اینک جمهوری اسلامی، یک کشور با قدرت دفاعی فوقالعاده بالا میباشد؛ بهگونهای که دشمنان جرات شلیک یک گلوله به سمت ایران را ندارند. در کنار این سیاستهای دفاعی، پیشرفتهای علمی و نفوذ منطقهای قابل ملاحظه جمهوری اسلامی هم متأثر از عمل به سیاستهای کلان نظام است.
[*] با توجه به آنچه گذشت، اگر سیاستهای کلان نظام در حوزه اقتصاد بررسی شود، آنگاه روشن میشود که کوتاهی دولتها در سالهای گذشته، عامل اصلی مشکلات اقتصادی امروز کشور بهویژه در حوزه معیشت مردم است. در دو دهه گذشته، شعارهای سال عمدتاً اقتصادی بود، لکن دولتها، آن اهتمام کامل و بهنگام را برای پیادهسازی و تحقق این شعارها نداشتند.
[*] رهبر حکیم انقلاب اسلامی بر اساس همین سیاستهای کلان، در بیانات نوروزی خود در روز اول فروردین ۱۴۰۲ در حرم رضوی، ریشههای مشکلات اقتصادی کشور را تشریح کردند. اکنون که ریشههای واقعی مشکلات اقتصادی کشور شناسایی شده، کفایت میکند مسئولان و مردم برای حل مشکلات اقتصادی کشور، اهتمام لازم را داشته باشند.
[*] بر اساس بیانات نوروزی رهبر حکیم انقلاب اسلامی، ریشههای اصلی مشکلات عبارت است از:
ـ تصدیگری دولت در حوزه اقتصاد بهویژه در دهه شصت و استمرار آن
ـ وابستگی اقتصاد کشور به صادرات نفت خام
ـ وابستگی اقتصاد کشور به دلار
ـ کمتحرکی در تجارت خارجی
ـ مردمی نشدن اقتصاد
ـ الگوهای نامناسب اقتصادی در جامعه مانند اسراف، تجملگرایی افراطی عدهای و تعصبنداشتن روی تولیدات داخلی
🌍 تصویر لو رفته از حضور عناصر و لابی باکو در تهران
🔹در این تصویر که در برابر سفارتخانه باکو گرفته شده است چهره برخی از نماینده های سابق مجلس و سفرای اسبق را می بیند که برای توجیه شدن و گرفتن خط مشی به سفارت باکو رفته اند. از جمله این افراد ناصر نصیری نماینده سابق و رد صلاحیت شده شهرستان گرمی (در استان اردبیل) که اخیر در حمایت از ارباب خود یادداشتی مشمئز کننده در اینستاگرام منتشر کرده است.
🔹احد قضایی رئیس کمیته انقلاب تهران در اوایل انقلاب و سفیر اسبق در باکو که از کاسه لیسان اصلی علی اف است در وسط عکس دیده میشود.
🔹این افراد هر یک به نوعی درگیر تجارت انحصاری با خاندان علیاف هستند و وظیفه دارند در مواقعی از این دست به عنوان لابی یا به بهتر «ستون پنجم» ایفای نقش کنند.
🔹این فقط نوک کوه یخ است.
لطفا در رسانههای خود منتشر کنید تا همه بشناسند.
🔺پ.ن: نصیری متاسفانه زمانی معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل هم بود! بیچاره مادرمان ایران که معلوم نیست تا کی باید خون دل ها بخورد بابت این نطفه ناپاک ها
﹏﹏⃟🌻﹏﹏
📮 انتشارحداکثری با شما
♨️اینجا همه چیز مهم است👇
🌐کانال بین المللی طلایه داران بدون مرز
╭┅┈┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈╼┅╮
𑁍 @Talayedaran14 𑁍
╰┅╾┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈┈┅╯
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
🕌 *بعد براندازی جمهوریاسلامی حرم امام رضا را تخریب میکنیم*
🔹«سیروس کنگرلو» مجری شبکهای سلطنتطلب و از طرفداران «ربع پهلوی»، گفت: “پس از براندازی حکومت جمهوریاسلامی یکی از اولین کارها، خارجکردن پیکر امامان از جمله امام رضا(ع) و امامزادهها به سرزمین اصلی خودشان و تخریب حرمها است!!!
🔹اینها لیدرهای آشوبگران و اغتشاشگران هستند و می خواهند با این افکار شوم خود بر مردم حکومت کنند!!!
📲 دعوت می شوید به سایت و کانالهای محمد حسن قدیری ابیانه در ایتا و بله
www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
@Gozideha1404
↩️لطفا برای دیگران ارسال کنید. 🕌
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 فاجعه چیه ؟
🎤 دکتر الهی قمشهای
🧡💛💚💙💜🤎
🌼 ما با شما خرسندیم.
@kalamenaghz 👈
┅🌷🍃🌼🍃🌷┅
🔺این کاربر سوال خوبی پرسیده
میگوید یک افسر پلیس فرانسوی باید چند نفر را ضرب و شتم کرده باشد که یونیفرم و کلاهش اینطور به خون مردم آغشته شده باشد؟
✍عبدالرضا هادیزاده
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو چین سیستم تشخیص چهره اونقدر توسعه پیدا کرده که به محض تخلف روی بیلبوردها صورت شخص با تصویر تخلف و نشون میده همزمان از حساب بانکی طرفم جریمه کسر میشه
🗣سیزیفΣίσυφος
➺ @Twitter_eita [عضویت]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبهای بارونی توی غرب همچین واسه همه اهالیش هم قشنگ نیست! 😉
گوشهای از نیمه پنهان غرب
🔴نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
هدایت شده از بیداری ملت
🛑 تولید روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در پالایشگاههای کشور/ مدیریت مصرف سوخت الزامی است
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش:
🔹مصرف بنزین در روزهای نخست نوروز امسال از رقم روزانه ۱۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر هم گذشت، در بخش حملونقل نیز با همکاری نواحی مختلف ۲۴ ساعته در حال توزیع بنزین هستیم.
🔹متأسفانه افزایش مصرف بنزین بهصورت تصاعدی افزایش مییابد، در حالی که در سال ۱۴۰۱ افزایش ۲۰ درصدی در مصرف بنزین داشتیم، امسال هم نسبت به پارسال افزایش ۱۱ درصدی داریم و بیشک باید در مدیریت مصرف سوخت توجه ویژه شود.
🔴#بیداری_ملت👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13