هدایت شده از ریحانه
🖤 فاطمه یعنی...
🕊 حُّره 🕊
✏️زنِ آزاده را حره مینامند و چه کسی از فاطمه بنت رسول الله بر این نام لایقتر؟!
✏️این است که روزی بعد از وفات پیامبر، امیرالمومنین نزد فاطمه آمد و گفت: ای حُره! دو نفر پشت در هستند، میخواهند خدمتتان برسند و سلامی عرض کنند؛ چه میگویی؟
✏️فاطمه جواب داد: خانه، خانهی توست...آزادگی این زن تا انجاست که «کمترین اعتنائی برای جلوههای این دنیا قائل نیست؛ کمترین اعتنائی! یک بار اتّفاق نیفتاده که این زن از همسرش... یک خواهشی بکند که فلان چیز را برای من تهیّه کن؛ خب این برای زن جایز است، مباح است، [امّا] هرگز اتّفاق نیفتاده! یعنی بر تمام خواهشهای خودش مسلّط و سوار است.»
حضرت آیتالله خامنهای؛ ۱۳۶۳/۱۲/۲۱
🖤 ویژه فاطمیه
📥 نسخه قابل چاپ
❤️ @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 ریل | قابهای متفاوتی از مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۲/۰۹/۲۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جبرئیل مکررا بر حضرت زهرا سلام الله علیها نازل میشد.
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/620691458C49eb718cea
🇮🇷 https://rubika.ir/joinc/BHAAICCC0ZHOBKYPSUGPKHXHKKEUVBCJ
🏴 «علی تنهاست»
▪️ جدیدترین اثر حسن روح الامین
♦یک بیت روضه:
ببین چگونه غرور شکستۀ مردی
نشسته پای نفس های رو به آخرتان
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/620691458C49eb718cea
🇮🇷 https://rubika.ir/joinc/BHAAICCC0ZHOBKYPSUGPKHXHKKEUVBCJ
🔵🔻تحلیلی بر موضع بی سابقه وزیر دفاع ایران درباره دریای سُرخ
🔸️وزیر دفاع جمهوری اسلامی در واکنش به تشکیل ائتلاف دریایی برای مقابله با محاصره دریایی اسرائیل در دریای سُرخ علیه ارتش یمن اعلام کرد : "دریای سُرخ منطقه ماست و روی آن تسلط داریم و در این منطقه کسی نمی تواند مانور بدهد".
🔸️در خصوص اظهارات صریح وزیر دفاع ایران چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ منظور امیر آشتیانی از جمله "دریای سُرخ منطقه تحت تسلط ماست"، احتمالا اینست که جمهوری اسلامی و متحدانش بر این دریای سیطره نسبی دارند و می توانند با ائتلاف بین المللی دریایی جهت حمایت از اسرائیل مقابله نمایند.
🔸️نکته دیگر اینست که این اولین بار است که مقامات رسمی ایرانی اینگونه درباره تسلط خود بر دریای سُرخ سخن می گویند؛ دریایی که حدود ۲۰۰۰ کیلومتر با سواحل ایران فاصله دارد.
2️⃣ دکترین دفاعی جمهوری اسلامی از دهه ۹۰ شمسی به بعد ، بر حضور و تاثیرگذاری در آبهای بالای مدار ۷ درجه شمالی در محدوده اقیانوس هند و دریای سُرخ تاکید دارد و به نظر می رسد با توجه به اتحاد راهبردی ایران و دولت نجات ملی یمن، این تاثیرگذاری چشمگیر و قابل توجه گشته است تا جایی که ارتش یمن توانسته تا حد زیادی مانع از تجارت اسرائیل در دریای سُرخ شود.
3️⃣ در سالهای اخیر شناورهای جنگی ایرانی حضور پرشماری را در آبهای دریای سُرخ و خلیج عدن داشته اند و ترکیب دریانوردی آنان در این نقطه و همکاری با نیروی دریایی یمن می تواند اثر قابل توجهی درپی داشته باشد.
4️⃣ ایران از طریق متحدانش ظرفیت بالایی برای تاثیرگذاری در دریای سُرخ پیدا کرده است و با تقویت آنها اجازه نمی دهد کنترل تنگه باب المندب از دست دولت نجات ملی یمن خارج شود.
5️⃣ روزانه حدود ۶۰ کشتی غول پیکر از تنگه باب المندب و دریای سُرخ عبور می کنند و با توجه به قابلیت های نیروی دریایی یمن شامل موشک های کروز و قایق های تندرو و مین ریز (که احتمالا از همکاری و کمک اطلاعاتی ناوگان دریایی ایران در دریای سُرخ نیز برخوردارند)، بعید است ائتلاف مدنظر آمریکا به اهداف خود دست یابد و اطمینان امیر آشتیانی نیز با اطلاع از این توانایی ها ناشی می شود.
6️⃣ آمریکا و متحدانش هیچ راهی برای توقف ارتش یمن در دریای سُرخ ندارند جز این که از طریق عملیات های آبی-خاکی سواحل یمن را تصرف کنند که آنهم در شرایط کنونی برای واشنگتن امکان پذیر نیست.
🔸️نکته مهم اینجاست که سواحل تحت کنترل ارتش دولت نجات ملی یمن هم طولانی بوده و نیز عوارض طبیعی زیادی دارد که بعید می نماید ایالات متحده از طریق بمباران هوایی بتواند سکوهای موشکی و شناورهای تندروی نظامی آن را نابود کند.
7️⃣ یکی از مولفه های قدرت هر کشور ، تسلط با واسطه یا بی واسطه بر نقاط مهم راهبردی و تنگه های آبی است که می تواند هم پرستیژ بین المللی یک کشور را بالا ببرد و قدرت چانه زنی آن را در معادلات بین المللی افزایش دهد؛ و نیز از جنبه گسترش حوزه نفوذ امنیتی ، می تواند سهم یک دولت را در برقراری امنیت تجارت بین الملل فزونی داده و به تبع آن منافع سیاسی و اقتصادی بیشتری را نصیب آن کند.
📌 در نهایت باید گفت استراتژی جمهوری اسلامی در حمایت از متحدانش در نقاط مهم ژئوپلیتیکی منطقه غرب آسیا، موفقیت های بسیاری در پی داشته و ایران سعی دارد این دستاوردها را حفظ و گسترش دهد.
🔸️هیچ بعید نیست گام بعدی ایران حضوری جدی تر در دریای مدیترانه و تاثیرگذاری در این دریای مهم (که نقطه اتصال آسیا و اروپاست) باشد؛ خصوصا که متحد راهبردی جمهوری اسلامی مانند سوریه در شرق این دریا سواحل طولانی و ارزشمندی دارد.
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/620691458C49eb718cea
🇮🇷 https://rubika.ir/joinc/BHAAICCC0ZHOBKYPSUGPKHXHKKEUVBCJ
🔻واکنش کنعانی به تحریم ۶ فرد و نهاد ایرانی
سخنگوی وزارت امورخارجه:
🔹اقدام خصمانه مزبور، گام دیگری در تکمیل مسیر کینهورزانه و البته توأم با یأس و انفعال رژیمهای تروریست پرور آمریکا و انگلیس علیه ملت و انقلاب اسلامی ایران در طول چند دهه متمادی است که همواره در اشکال مختلف ادامه داشته است.
🔹اتهامزنی آمریکا و انگلیس علیه نیروهای پیشتاز ضدتروریستی سپاه پاسداران، تلاشی ناشیانه و بیحاصل برای انحراف افکار عمومی و سرپوش گذاشتن بر مسؤلیت قطعی آنان نسبت به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه است که با حمایت تمام عیار آمریکا و انگلیس طی ۲ ماه، قریب ۲۰ هزار نفر از شهروندان فلسطینی را به شهادت رسانده است.
🔹نقش آمریکا و انگلیس در تأسیس و حمایت نامحدود از رژیم شرور صهیونیستی بعنوان منفورترین تشکیلات تروریستی جهان لکه ننگی بر پیشانی آنان است، این دو رژیم هرگز در جایگاه حقوقی و اخلاقی قضاوت نسبت به دیگران نیستند، بلکه میبایست بعنوان متهم، پاسخگوی جهانیان باشند.
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/620691458C49eb718cea
🇮🇷 https://rubika.ir/joinc/BHAAICCC0ZHOBKYPSUGPKHXHKKEUVBCJ
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* بغض سید حسن نصرالله از اخلاص و صفای یمنی ها در موضوع حمایت از مردم فلسطین *
حتما ببینید👌
🇮🇷https://eitaa.com/joinchat/620691458C49eb718cea
🇮🇷https://rubika.ir/joinc/BHAAICCC0ZHOBKYPSUGPKHXHKKEUVBCJ
🔴 کاربرای غیرایرانی توییتر عاشق این حرکت پاسدار ایرانی شدند 😁
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/620691458C49eb718cea
🇮🇷 https://rubika.ir/joinc/BHAAICCC0ZHOBKYPSUGPKHXHKKEUVBCJ
#کتاب_جدید
🔻مجموعه دو جلدی تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات اجتماعی
🔰نویسنده: هادی عرب
🔻ناشر: موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی ره
#جمعیت
#کتاب
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/620691458C49eb718cea
🇮🇷 https://rubika.ir/joinc/BHAAICCC0ZHOBKYPSUGPKHXHKKEUVBCJ
🔲#جبهه_جمعیتی چگونه شکل می گیرد؟
🔘#جبهه یک لفظ نظامی ست که امروزه کاربرد بسیار زیادی در مجاهدت های فرهنگی دارد.
▪️جبهه یعنی محل الحاق برنامه ها، افعال، افراد و یگان ها در محل درگیری حق و باطل...
🔘#جبهه_ارکانی دارد که هرکدام از این ارکان نباشد عملا جبهه شکل نگرفته است.و مجاهدت در بستر جبهه شکل می گیرد.
🔰ارکان جبهه عبارتند از:
۱.دشمن
برخی از کارهای ما اصلا دشمن ندارند، مثلا آموزش و وبیناری برگزار می کنیم که هیچ کس متعرض آن نمی شود،#رگباری هم برگزار می کنیم ولی حتی وزارت بهداشت هم اگر بنا بود آموزشی برگزار کند ما را دعوت می کند!
اگر دشمن ما در جنوب است و در هویزه، اگر پیرانشهر عملیات کنیم و تمام تلاش را بکار بگیریم یعنی پشم!
۲.یگان
امروز از افراد به تنهایی کار بر نمی آید.۲.۲.۹۲
۳.قرارگاه
امروز از تشکیلات هم کار برنمی آید.۲.۲.۹۲
۴.مجاهد
ما افراد خوبی داریم،کار می کنند اما تمام توان را پای کار نیاورند مجاهدت یعنی تمام تمام تمام توان را پای کار آوردن! وقتی تمام توان را بکار بگیریم بعد از بکارگیری تمام توان، استعدادها هم درخشان و ظهور و بروز پیدا می کند.(مانند روایت بی صدا گریه کن)
۵.نقشه
جنگ چریکی خوب است اما حل مسأله جنگ نیازمند حسن باقری و نقشه و طرح و استراتژی کلی است.کسی که نقشه نمی داند و نمی فهمد و درکی از آن ندارد (نقطه درگیری با دشمن را نمی داند) مجاهد نیست و به تبع جبهه ای هم وجود ندارد.
۶.فتح
باید گشایش ایجاد کند، باید یک گام به جلو باشد والا مجموعه فعالیت های بدون گشایش یعنی «کار» ولی هیچ وقت مجاهدت در بستر جبهه نیست!به نظر شما خرمشهر (tfr) داریم؟!
۷.عملیات
بدون عملیات هم جبهه ای نیست!رشد در بستر عملیات است و بدون عملیات هم جبهه ای شکل نمی گیرد.
🔹نکته مهمی که تاکید کنیم اینکه #مجاهدت در بستر #جبهه انجام می پذیرد یعنی اگر تلاش و تمام توان ما در بستر جبهه انجام نپذیرد #مجاهدت_نیست.
#جبهه_جمعیتی
#جمعیت
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/620691458C49eb718cea
🇮🇷 https://rubika.ir/joinc/BHAAICCC0ZHOBKYPSUGPKHXHKKEUVBCJ