خاطره ای از آیت الله العظمی بهجت (ره) نقل شده که، فرمودند:
در تهران عالمی بود که در حوزه، لُمعه(فقه)تدریس می کرد، مطلع شد که گاهی از یکی از طلاب ،کارهایی نسبتاً خارق العاده دیده و شنیده می شه
تا اینکه روزی چاقوی استاد (قدیم وسیله نوشتن قلم نی بود، و نویسندگان چاقوی کوچکی برای درست کردن قلم، داشتند ) که خیلی به اون علاقه داشت، گم شد،هر چه گشت پیدا نکرد و به خیال اینکه بچه هاش برداشتن ،نسبت به بچه ها و خانواده عصبانی می شه، مدتی می گذره و چاقو پیدا نمی شه و عصبانیت این استاد هم ادامه پیدا می کنه
روزی اون شاگرد بعد از درس بدون مقدمه به استاد می گه: «آقا، چاقو رو تو جیب جلیقه کهنه خود گذاشتید و فراموشتان شده ، بچه ها چه گناهی دارند؟!» آقا یادش می یاد و تعجب می کنه که اون طلبه چطور از این مطلب اطلاع پیدا کرده!! از اینجا دیگه یقین می کنه که او با (اولیای خدا) سر و کار داره، روزی تو خلوت بهش میگه: آقای عزیز، برام مسلم شده که با عالم غیب، ارتباط داری، به من بگو خدمت آقا امام زمان(عج) مشرف می شی؟
از استاد اصرار و از شاگرد انکار تا در نهایت ناچار می شه جریان تشرف خود خدمت آقا(عج) رو بهش بگه. استاد می گه: عزیزم، این بار اگر مشرف شدی، سلام من رو به محضرشون ،برسونید و خدمتشان بگید: اگر صلاح می دونند چند دقیقه ای اجازه شرفیابی به حقیر هم بدهند.
مدتی می گذره و آقای طلبه چیزی نمی گه و استاد هم از ترس اینکه نکنه جواب، منفی باشه جرأت نمی کند ازش سؤال کنه تا اینکه صبرش تموم میشه و ازش نتیجه رو میپرسه، طلبه هم به سختی و با حجب و حیا، میگه آقا (عج) فرمودند: لازم نیست ما چند دقیقه به شما وقت ملاقات بدهیم، شما تهذیب نفس کنید من خودم نزد شما می آیم.
پی نوشت:
حضرت استاد غفاری می فرمود؛طلبه ای با گلهمندی از هم اتاقی هاش برای مشاوره اومد پیش ما چرا که با وجود تقسیم کارهای حجره اونا به وظایفشون عمل نمی کنن و من دیگه خسته شدم و میخوام اتاقمو عوض کنم،
بهش گفتم مگه اونا منسوب به امام زمان(عج) نیستند؟! چه اشکالی داره یک ساعت از شبانه روز به سربازان امام زمان خدمت کنید بعد از یک هفته آن طلبه در مسجد آیت الله العظمی بهجت ره با چشم گریان و حال منقلب اومد و منو می بوسید وتشکر می کرد ،چرا که با عمل به همون توصیه به ظاهر آسان اما در عمل سخت، توفیق دیدار حضرت در عالم رویا نصیبش شده بود.
پ ن ۲:با توصیه های کلی و عمومی منبریها و کتب اخلاقی نمیشه به جایی رسید، بلکه باید با استادی که اشراف به نقاط ضعف سالک داره مسیر طی بشه لذا حضرت امام قدس فرمود:خود رو نمی توان به جائی رسید...
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
اشبه الناس برسول الله: شبیه ترین مردم به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم )جمله ای است که امام حسین(علیه السلام ) در روز عاشورا در توصیف حضرت علی اکبر(ع)فرمودند.که شرح بیشترش را در جمله دیگر هنگام وداع ایشان با اهل حرم وقتیکه" اجتمت النساء حوله کالحلقه" بانوان حرم علی اکبر را چون حلقه در میان گرفته بودند،بیان داشتند:«دَعُوه، فَانَّه مَمسوسٌ فی ذاتِ الله»،ـ«رهایش کنید، پسرم در ذات خدا ممسوس(فانی)است»این جمله در واقع شرح جمله:شبیه ترین مردم به پیغمبر از جهت صورت و سیرت و گفتار( واعتقاد ) است.یعنی همانطور که قرآن در آیه مباهله امیرالمومنین(علیه السلام)را نفس و جانِ پیامبر معرفی فرمود، آقا علی اکبر هم با اینکه تکوینا جزء چهارده معصوم(علیهم السلام) نبودند ،ولی به مقام ایشان نائل شدند.دلیل دیگر این مطلب، حدیثی است از خاتم الانبیاء(ص) در مورد آقا امیر المومنین(ع) که فرمودند:«علیٌّ مَمسوس فِی ذات الله»، «علی(ع) ممسوس است در ذات خدا»مَسِّ در ذات ،که عین تعبیر سید الشهدا در مورد علی اکبر علیهما السلام، است ،همان مقام توحید ذاتی است که انسان در آن ،فارغ از خود شود و ..👇👇
👆👆👆
و کوس انا الحق بزند وصد البته همچو منصور خریدارِ سرِ دار شود .
پی نوشت: فارغ از اثبات این مقام عظیم برای حضرتِ علی ابن الحسین(ع) نکته اساسی و حرکت آفرینِ (و هزاران افسوس، ناگفته)این فرمایشات، امکان رسیدن همگان به آخرین مرحله توحید یا (به قول علامه طباطبایی در رساله الولایه)مقام ولایت است.
همان عطیه بزرگ الهی که استاد عارفِ ما (دام ظله) شجاعانه چون پدر معنوی خود، خمینیِ کبیر(قدس) فریادش را سر دادند
و البته متحجرین حوزه چون سَلَفِ سَلَفی مَسلَکِ خود ،بار دیگر تاریخ را تکرار کردند و کمر به تکفیر و توهینِ ایشان، بستند.
و ما علی الرسول الا البلاغ المبین.
پ ن۲:غرض از گفته آخر، تلخ کردن کام دوستان در ایام شادی نبود ،بلکه ،تنبُّه و بیداری برای همه ما در قدرشناسی از اولیاء جان برکف عصرمان است
چه آنها که این ندای امید بخش را شنیدند و مثل گوینده با ناشکری در عمل تکذیب کردند و چه کسانی که یجعلون اصابعهم فی آذانهم..
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
صفحه شخصی اینستاگرام
@a.shahadati110
آیت الله العظمی بهجت ره فرمودند:هر کس باید در فکر خود باشد و راهی برای ارتباط با حضرت ولی عصر (عج) و فرج شخصی خود پیدا کند، خواه #ظهور و فرج آن حضرت دور باشد، یا نزدیک...!
با ا«ینکه ارتباط و وصل با آن حضرت و #فرج_شخصی ، امر اختیاری ما است ـ به خلاف ظهور و #فرج_عمومی ـ با این حال چرا به این اهمیّت نمی دهیم که چگونه با آن حضرت ارتباط برقرار کنیم؟! و از این مطالب غافل هستیم، ولی به ظهور و دیدار عمومی آن حضرت اهمیت می دهیم و حال این که اگر برای فرج شخصی به اصلاح خود نپردازیم، بیم آن است که در ظهور آن حضرت از او فرار کنیم؛ چون راهی که می رویم راه کسانی است که اَهَمّ و مهمّی قایل نیستند» (۱)
۱) در محضر بهجت،ج2،ص195
پینوشت: طبق فرمایش ایشان بجای نشستن و گفتن از #علائم_ظهور باید برخواست و برای درک محضر ایشان کاری کرد تا مثل ابن مهزیار در پاسخ به سوال گلایه آمیز حضرت درمانده و متحیر نشویم وقتی که فرمودند: ای ابوالحسن، ما شب و روز منتظر ورودت بودیم، چرا این قدر دیر نزد ما آمدی؟ عرض کردم: آقای من! تاکنون کسی را نیافته بودم که دلیل و راهنمای من به سوی شما باشد.
فرمودند: آیا کسی را نیافتی که تو را دلالت کند؟!! نه لکن شماها اموالتان را فزونی بخشیدید، و بر بینوانان از مؤمنین سخت گرفته، آنان را سرگردان و بیچاره کردید و صله ارحام را نابود کردید دیگر چه عذری دارید؟!
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روز قبل سالگرد شهادت سید شهیدان اهل قلم مرتضی آوینی بود که متاسفانه توفیق رفیق نبود تا از فروغ آن ستاره درخشان فرهنگ شهادت مطلبی به اشتراک بگذاریم از طرفی امروز در سالروز شهادت شهید عارف ابراهیم عشریه ره به قصد جبران مافات با مدد کلمات معجز آسای آوینی عرض ارادتی به ساحت شهدا میکنیم...
ادامه👇
چند روز قبل سالگرد شهادت سید شهیدان اهل قلم مرتضی آوینی بود که متاسفانه توفیق رفیق نبود تا از فروغ آن ستاره درخشان فرهنگ شهادت مطلبی به اشتراک بگذاریم از طرفی امروز در سالروز شهادت شهید عارف ابراهیم عشریه ره به قصد جبران مافات با مدد کلمات معجز آسای آوینی عرض ارادتی به ساحت شهدا میکنیم.
ایشان در جمله ای که اقتباس از حدیث نبوی است می فرماید "چه جنگ باشد و چه نباشد راه من و تو از کربلا می گذرد. باب جهاد اصغر بسته شد باب جهاد اکبر (مبارزه با نفس) که بسته نیست"
شهید عشریه قریب به ۱۷ سال به انجام این تکلیف مشغول بود ودر جبهه جهاد اکبر همانطور که رهروان رفتند(با خضر طریق) طی طریق نمود ودر محضر حضرت استاد غفاری دامت برکاته زانوی تلمذ زد.
تا جایی که به تعبیر معظم له، قبل از شهادت به شهادت رسید و نظر به وجه الله را در همین دنیا تجربه کرد" که دست نوشته ها و خاطرات اطرافیان گواه بلندای عرفانی و معنوی این شهید والامقام است، به فرمایش امیر المومنین(ع) المرء مخبوء تحت لسانه(انسان زیر زبانش پنهان است )
دیگر خصوصیت شهدا به قول سید مرتضی "شهدا مثل آیه های قرآن مقدسند؛ تقدس آیه های قرآن به این است که حکایت از حق دارند و شهدا نیز"
ابراهیم نیز با قلب سلیم و مهربان خود چه قبل از شهادت ظاهری و چه بعد از آن تلاش وافری در حکایت و حمایت از حق نمود، یادم هست یکبار بخاطر دعوت از حضرت استاد به عنوان سخنران درس اخلاق در سپاه علویون چه خون دلها خورد و از مسئول عقیدتی و بعضی به اصطلاح مافوق ها چه فشارها که متحمل شد
و این تلاش بعد از شهادتش هم ادامه پیدا کرد، وبه قول سیدالشهدای اهل قلم: "حلقومها را می توان برید اما فریادها را هرگز، فریادی که از حلقوم بریده بر میآید جاودانه میماند"
آری می ماند حتی اگر عده ای با سانسور وصیت نامه و خاطراتش سعی کنند مرام و مسلک شهید را به زعم خودشان تصحیح (ولی در واقع تحریف) کنند و عکس شهدا را ببینند و به عکسشان عمل کنند.
حسن ختام این یاد نامه (و در قسمتی دادنامه)دعای نورانی آن شهید روایت ماندگار فتح، باشد که فرمود:
ای شهید؛ ای آنکه بر کرانه ازلی و ابدی وجود بر نشسته ای، دستی بر آر و ما قبرستان نشینان عادات سخیف را نیز از این منجلاب بیرون کِش.
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
صفحه شخصی اینستاگرام
https://instagram.com/a.shahadati110?igshid=dxgv90k803qh
💠 اگر كتابى بود كه عكس اشيا را نشان مىداد، آن كتاب همين قرآن است كه بهشت و جهنم را نشان مى دهد، با اين همه ما اين گونه بىتفاوت هستيم و به دنيا دل بستهايم.
اى كاش مابهالتفاوت چيزى بود، كه ارزش جدا شدن از حق و پيوستن به باطل را داشت.
دنيا و مقاماتش چه ارزش دارد؟
خدا مىداند كه صاحبان مقامات معنوى در اوقات خلوت و مناجات چه حالى دارند، و خاموشى فكر چگونه آنها را در اثر مشاهدهى انوار الهى مىسوزاند ولو در مدت كوتاه!
📚 در محضر آیتالله بهجت صفحه ۹
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
شرح مختصری از مناجات شعبانیه.mp3
9.48M
💠 شرح مختصری از مناجات شعبانیه
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه شعبان قدح از دست مده کین خورشید
از نظر تا شب عید رمضان خواهد شد
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
هدایت شده از شهادتنامه
اعمال و #دستورات ماه مبارک رمضان
حضرت استاد غفاری دامظله
🔰 آخرین روز ماه شعبان:
۱- محاسبه دقیق و خالصانهی حقالله و حقالناس(مخصوصا سال گذشته؛رمضان تا رمضان) ،سجده شکر برای توفیقات و سجده استغفار برای کوتاهیها
۲- غسل توبه و نماز توبه(موجود در مفاتیح:اعمال یکشنبه ذیقعده)
۳- دعای آخر ماه شعبان و ورود به ماه رمضان
🔰 دستورات کلی:
۱. رعایت #مراقبه به طور جدی در تمام مراحل
۲. توسلات و گریه زیاد باشد،اگر نشد تباکی کنید.
🔰 سحر:
۱. قرائت دعای سحر
افرادی که فرصت دارند در ماه رمضان شرح دعای سحر حضرت امام را بخوانند.
🔰 در طول روز
۱. خواندن روزانه یک جزء قرآن و قرار دادن ساعتی برای تفکر و تأمل و تدبر در آیات
۲. قبرستان خیلی تاکید شده، اگر نزدیک بود و به وظایف لطمه نمیزند بروید ولی اگر وقت گیر است یاد مرگ و یاد آخرت کافی است.
۳. هر روز خواندن زیارت یکی از معصومین تا ۱۴ روز(زیارت خاص آن معصوم در مشاهد مشرفه نه زیارت ایام هفته)، از روز پانزدهم هر روز خواندن نماز یکی از معصومین تا ۱۴ روز.( میتوانید ۱۴ روز اول نمازها را بخوانید و ۱۴ روز دوم زیارتها را)
🔰 شب
۱. هر شب دعای افتتاح
۲. هر شب(هنگام نماز شب) هر چقدر توانستید از دعای ابوحمزه ثمالی بخوانید(اگر حوصله و وقت نداریم حداقل چند فراز در روز)، غفلت نشود.
۳. هر شب حتما ۱۰۰ مرتبه سوره قدر با توجه
🔹🔹 شبهای قدر 🔹🔹
۱. قرائت ۴۰۰ مرتبه سوره قدر با توجه
💠 افرادی که حوصله و حال دارند میتوانند از دیگر اعمال ماه رمضان در مفاتیح هم استفاده کنند.
💠 خانمها به میزانی که حال و فرصت داشتند دستورات را انجام دهند.
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
نه رمضان، سالگرد عروج ملکوتی شیخ محمد بهاری از شاگردان ملاحسینقلی همدانی
ادامه👇
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
شهادتنامه
نه رمضان، سالگرد عروج ملکوتی شیخ محمد بهاری از شاگردان ملاحسینقلی همدانی ادامه👇 -------------------
امروز نهم رمضان سالگرد عروج ملکوتی شیخ محمد بهاری است
ایشان در حدود ۱۵ سال در محضر ملا حسینقلی همدانی(شوندی) شاگردی نمود تا در سال ۱۳۱۱ که آخوند به رضوان الهی پرکشید، حاج شیخ محمد بهاری در نجف ادامه دهنده مکتب تربیتی آخوند بود و به همراه آیت الله سید احمد کربلایی(استاد سید علی قاضی) طریق ایشان را تداوم و استمرارمی بخشید.
شیخ محمد بهاری چنان جاذبهای داشت که نوشته اند: « فی المثل اگر شتربانی ده قدم با او راه می رفت فدایی اش می شد »
سر سلسه عرفای معاصر ملا حسینقلی همدانی در توصیف شاگردش فرمود: "شیخ محمد بهاری حکیمِ اصحاب من است "
مرحوم علامه طباطبایی از استادش مرحوم قاضی از قول سید احمد کربلایی نقل می کند که ما پیوسته در خدمت مرحوم آیه الحق آخوند ملا حسینقلی همدانی ره بودیم و آخوند صد در صد برای ما بود، تا اینکه آقا حاج شیخ محمد بهاری با آخوند روابط آشنایی و اردات پیدا کرد و دائما در خدمت او رفت و آمد میکرد و آخوند را از ما دزدید.
مرحوم آخوند ملاعلی معصومی همدانی از یکی از شاگردان شیخ محمد بهاری نقل میکردند که ایشان درس اخلاق برایمان می فرمود، پس از چند جلسه یک روز به محل درس مراجعه کردیم، مرحوم بهاری فرمود: «دیگر درس نیست» عرض کردیم چرا ؟ فرمود : آیا در طی این مدت تغییرحال در خود مشاهده کرده اید؟ اگر نکرده اید طبیب را عوض کنید
استاد فاطمی نیا، از استاد خودشان در مورد حالت عرفانی شیخ محمد نقل میکردند که، روزی از شیخ محمد بهاری سوال کردیم که شما چرا برعکس بعضی دیگر از شاگردان مرحوم آخوند اهل مزاح و بگو بخند و در یک کلمه اهل بسطید؟ لبخندی زد و گفت: عشق به ما ساخته است
آیت الله انصاری (قدس) می فرمود: بعد از قبر سلمان فارسی قبری را به نورانیت قبر محمد بهاری در بهارِهمدان ندیده ام و خود مکررا با پای پیاده از همدان به زیارت قبر مطهرش می رفت.
مرحوم اسماعیل تائب تبریزی ارتحال ایشان را چنین سروده :
شیخ بهاری سَمی حضرت خاتم
رفته از این نشاه در جوار محمد
روبه در مصطفی نهاد و شد آن در
مامن و منجا و مستجار محمد
تائب شوریده بهر گفتن تاریخ
خواست کند گوهری نثار محمد
غوطه زد اندر بحار فکرت و گفتا
«آه خزان شد گل و بهار محمد››
(آه خزان شد گل وبهارِمحمد) به حساب ابجد برابر ۱۳۲۶ سال رحلت ایشان میباشد
( معارف الرجال حرزالدین ۱/۲۷۰ ) برگرفته از کتاب «تاریخ، فرهنگ عمومی و مشاهیر بهار» نوشته جواد نوری.
پینوشت ۱: در روایت نبوی آمده:
«عِنْدَ ذِکْرِ الصّالِحینَ تَنْزِلُ الرَّحْمَةُ»؛ (به هنگام یاد صالحان رحمت الهى نازل میشود)
پینوشت ۲: ره چنان رو که رهروان رفتند...
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انک تدعونی فاولی عنک...
تو دائما مرا می خوانی اما من پشت میکنم به تو...
قبل از شبهای قدر حقوق الناس را اداء کنیم
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
🔆فيض كاشاني از قول يكي از حكيمان ميگويد
كه ابتدا قرآن را ميخواندم و لذتي نميبردم. چندي بعد كه آن را ميخواندم، چنان كه گويي آن را از رسول الله ميشنوم كه بر اصحابش ميخواند. بالاتر رفتم و آن را از جبرئيل شنيدم كه بر پيامبر ـ عليه السّلام ـ ميخواند. از آن هم بالاتر رفتم و اينك آن را از خود خداوند ميشنوم و لذتي ميبرم و تنعمي دارم كه نميتوانم از آن بگذرم.
📚 اوصاف پارسايان، ص ۱۸۱
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
علامه طهرانی ره می فرماید:
در ماه رمضانی که خدمت جناب حداد بودم در جلساتی که شبها داشتند، یکی از شاگردان ایشان که در مکاشفه برایش باز بود؛ بسیار منقلب بود و شور و وله و آتش داشت. چنان می گریست، که دیگران را تحت تأثیر می گذاشت و گریه هایش از ساعت می گذشت. چشمانش سرخ و متورم می گشت. یک بار جناب حداد به بنده فرمود: سید محمد حسین این گریه ها و این حرقت دل را می بینی؟ من صد برابر او دارم؛ ولی ظهور و بروزش به گونه دیگر است.
شروع فتوحات
مادر زن حاج سید هاشم زنی نیرومند، پرخاشگر، بود و بسیار سید هاشم را اذیت می کرد. وی روزی به خدمت علامه قاضی می رسد و می گوید: آزار زبانی و کارهای مادر زنم بی حد شده است و صبر من نیز تمام؛ می خواهم که اجازه بدهید، زنم را طلاق دهم.
ایشان فرمودند: آیا همسرت را دوست داری؟ گفتم: بله. فرمودند: زنت نیز تو را دوست دارد؟ گفتم: آری. فرمودند: هرگز راه طلاق نداری! برو و صبر پیشه کن! تربیت تو به دست زنت می باشد.
جریان گذشت و بنده طبق دستور استاد عمل می نمودم؛ تا اینکه یک شب تابستانی که خسته و گرسنه و تشنه به منزل آمدم؛ مادر زنم از شدت گرما لب حوضچه نشسته و بر روی پاهایش آب
می ریخت.
با ورود من، ناسزا و فحش شروع شد. بنده هم تا این وضعیت را دیدم، داخل اتاق نرفتم و از راه پله ها به سوی بام حرکت نمودم. ولی او دست بردار نبود صدایش همین طور بلند و بلندتر می شد؛حتی همسایه ها نیز می شنیدند. تا اینکه صبرم تمام شد. کلام استادم در مقابل دیدگانم بود. بی آنکه جوابی بدهم، به پایین آمده از خانه خارج شدم. در کوچه و خیابان بدون هدف و ناراحت می گشتم؛ ناگهان حالتی نورانی پیش آمد و دری بر رویم باز شد؛ دیدم من دو تا شده ام یکی سید هاشمی که مورد ناسزا و فحش واقع شده و دیگری من که بسیار عالی و مجرد می باشم و نه ناسزا به او گفته شده و نه به او می رسد. این اولین تجردی بود که در کربلا برایم پیدا شد. و این در برایم باز نشد مگر به خاطر تحمل و صبر و اطاعت از استاد، که اگر نبود، آن غمناکی ها و پریشانی ها همچنان باقی می ماند .
حکمت هایی از نگار مکتب نرفته
علامه شهید مطهری می فرماید: یک بار که به دیدن ایشان رفتم از من سؤال کردند: نماز را چگونه می خوانی؟ گفتم با توجه کامل به معانی و کلمات آن، نماز را میخوانم. ایشان فرمودند: پس کی نماز می خوانی؟ در نماز توجه ات فقط به خدا باشد و به معانی توجه مکن.
خلوص در سلوک
...خواستن خوابها و رؤیاهای معنوی و روحانی، از حظوظ نفس است. طلبیدن مکاشفات، اتصال با عالم غیب، اطلاع بر ضمایر، عبور از آبوهوا و آتش، تصرّف در مواد کائنات و شفا دادن مریضان، همگی حظوظ نفسند
عشق ، علت گذر از نفس
کسی که عشق و محبت به خدا پیدا کند ، دیگر به رذایل و زشتی ها رو نمی کند ، چون محبوب نمی پسندد وجرقه ای در دل او روشن می شود تا کم کم زشتی ها و نفسانیات را از بین میبرد
فنای طفل و فنای سالک
طفل تا شش ماهگی در حال فناست . کم کم پدر و مادر و اطرافیان او را به این دنیا مشغول می کنند و خداوند حب و علاقه طفل را به دل پدر و مادر می اندازد که کار بچه معطل نباشد ، والا بچه تلف می شود . همین طور است کار سالکین که به مدارج بالا می رسند ، خداوند نمی گذارد کار آن ها معطل بماند و اشخاص مامور می شوند که به زندگی آن ها برسند
عنایت امام حسین (ع) به سالکان
سید حداد می گفت که شخصی در مکاشفه دید امام حسین (ع) مشغول جمع کردن خارهای بیابان هستند ، از ایشان می پرسند شما چه می کنید ؟ می فرمایند : ” راه سالکان خدا را صاف و هموار می کنم" ارتباط با امام عصر عج
آقا سید هاشم در گفتارشان و تغییر از حالتی به حالتی کلمه «یاصاحب الزمان» را زیاد بر زبان جاری می کردند. یک روز فردی از ایشان پرسید. آیا شما خدمت حضرت ولی عصر ارواحنا فداه رسیده اید فرمودند: کور است هر چشمی که صبح از خواب بیدار شود و در اولین نظر نگاهش به امام زمان نیفتد.
کیفیت مشاهده امام زمان ( ع )
ایشان همان مسلک و رویه استادشان سید علی آقا قاضی را داشتند و می گفتند انسان باید از راه معرفت به آقا امام زمان (ع) برسد(نه چله نشینی و دربه دری) و اگر در معرفت قوی شود ، دیگر نیازی به زیارت جسمانی حضرت ندارد. در خودش آقا را می بیند و حس می کند ! آنچه بر انسان واجب است ، همین درک حضور معرفتی و نوری(مقام نورانیت) آقاست ، نه حضور جسمانی .
می فرمودند امام زمان (ع) را باید در قلب دید. می گفتند شما نروید دنبال فتح و فتوحات و … سالک باید اول به معرفت امام برسد و اگر به آن معرفت رسید ، دیگر احساس نمی کند که امام از خودش جداست که دنبال او به این طرف و آ
ن طرف برود ….
این عارف واصل بعد از 86 سال تجارت با معشوق حقیقی و وفای به عهد الهی، در۱۲ ماه مبارک رمضان سال 1404 ق. به سوی حضرت دوست پرواز کرد و در وادی الصفای کربلا ، به خاک سپرده شد.شادی روح بلندشان صلوات.
سلام عليه يوم ولد و يوم يموت و يوم يبعث حيا
*درباره ايشان ميتوانيدبه كتاب روح مجرد،اثر شاگرد برجسته ایشان علامه طهرانی مراجعه بفرماييد
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
کلام امام کرم:مرّ حسن بن علی(ع) فی یوم فطر بقوم یعلبون و یضحکون، فوقف علی رؤسهم فقال، ان الله جعل شهر رمضان مضمارا لخلقه، فیستبقون فیه بطاعته
امام حسن مجتبی(ع) در روز عید فطر، مرورش به گروهی افتاد که به بازی و خنده های بیهوده اشتغال داشتند. بالای سر آنان ایستاد و فرمود: خدای تعالی ماه رمضان را میدان مسابقه خلق خود قرار داده است تا در آن به سوی طاعت او سبقت گیرند و رضایتش را بجویند.
الی مرضاته فسبق قوم فقازوا، و قصر اخرون فخابوا فالعجب کل العجب من ضاحک لا عب فی الیوم الذی یثاب فیه المحسنون و یخسر فیه المبطلون
آن گروهی که پیشی گرفتند، کامیاب شدند و گروهی که کوتاهی کردند، نومید و زیان کار گشتند. بسیار جای تعجب است از کسانی که مشغول بازی و خنده های بیجایند، در روزی که نیکوکاران پاداش می گیرند و بیهودگان در آن روز زیان و خسران برند. و ایم الله لو کشف الغظاء لعلموا المحسن مشغول باحسانه و المسی مشغول باسائته، ثم مضی(ع). به خدا قسم اگر پرده برداشته شود، هر آیینه خواهند دانست که نیکوکار به پاداش خود رسیده، و بدکاران به کیفر اعمال خود گرفتارند. آن گاه آن حضرت از کنار آنان گذر کرد.
الرسول و الزاری، ص ۷۰۵
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
"راه کوتاهِ درک شبهای قدر"
امام صادق علیه السلام در تفسیر سوره قدر،بلکه بیان سِرّ شب قدر فرمودند الیله : فاطمه ، و القدر : الله.. لیل مادرمان زهراست و قدر الله است به فرمایش حضرت استاد غفاری دام ظله خدا ظرف ظهور خود را فاطمه سلام الله علیها قرار داد و از طرفی از ما خواست جزءفاطمیون قرار بگیریم یعنی خلیفه الله شویم. لذا توجه و توسل به صدیقه طاهره و فرزندشان حجت ابن الحسن سلام الله علیهما موجب رسیدن به حقیقت شبهای قدر است.
بهانه این توجه هم می تواند نماز استغاثه به حضرت زهرا و امام زمان سلام الله علیهما باشد.
التماس دعا.
------------------
Enghelabetohidi
شهادتنامه
۱۳۹۹۰۲۲۵ شب قدر.mp3
22.72M
سخنرانی شب ۲۱ رمضان المبارک ۹۹
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
🔰 خوش گمانى به خداوند 🔰
در روز عید فطر در کلام سید بن طاووس
در اين منزل از منازل سالك جا دارد به خداوند خوش گمان بوده و به بخششهاى بزرگ و عطاياى عالى او اميدوار باشد. به اندازه خوش گمانى به خداوند،..و رعايت آداب اطمينان به وعده هاى خدا، جوايز نيز بيشتر شده، ابرهاى جُود باريده و مباركى اين روز آشكار مى گردد.
بنده اى در اين روز نترسيده و انتظار خشم خداوند را ندارد مگر كسى كه به او بدگمان بوده و اميد به فضل او را در خود تقويت نكرده باشد و احتمال بدهد الطاف خدا شامل حال او نشود. و ممكن است كسى بخاطر بدگمانى در چنين اوقاتى، از لطف و رحمت الهى محروم شود.
بنابراين بحكم عقل و ادب و ايمان لازم است كه اميد بنده به نديده گرفتن گناهان، عفو آن، بخشش نعمتهاى خدا و رسيدن به آرزوها و اهداف، قويتر از ترس از مجازات و ذلت و خوارى باشد، و گرچه از بندگان صالح خدا نباشد خود را در ميان آنان وارد كند، به واسطه آبروی دوستان آبرومند خداوند به او روى آورد، گرچه روى او از ستم گناهان سياه شده باشد. خداى متعال به اين مسائل توجه نمى نمايد، زيرا فراگير نمودن احسان در چنين اوقاتى با حكمت او مخالف نيست.
بنابراين هيچ مانعى در راه شمول بخشش و گسترش جود و فضل خداوند نمى باشد. نمازگزار(نماز عید فطر) بعد از توجه به اين امور و تأثير گرفتن از آن با حيا و اميد زياد در محراب حاضر شده و با شرمسارى با گوشه چشم نگريسته و با اميدوارى چشم مى دوزد، و با آداب و شرايط آن نماز مى خواند...
پ ن: امید بخش ترین نوید رحمت گسترده الهی درخواستی است که در قنوت نماز عید ،
خداوند از زبان معصومین به ما یاد می دهد که بگوئیم :...ادخلنی فی کل خیر ادخلت فیه محمدا و آل محمد واخرجنی من کل سوء اخرجت منه محمدا و آل محمد ص
ترجمه:
مرا در هر خیر و( کمالی) که پیامبر و آلش را داخل کردی داخل فرما و از هر بدی و شری که ایشان را خارج کردی خارج نما
به فرموده امام سجاد در دعای ابو حمزه: "لیس من صفاتک یاسیدی ان تامر بالسوال و تمنع العطیه"
آقای من از صفات تو نیست که امر به درخواست کنی ولی از عطا منع نمائی.
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi
.
🍃بگو دیگر نیاورد
رحیم میریان نقل میکند: امام شبها اکثراً حاضری میخوردند. مثلاً نان و پنیر با ریحان یا با خربزه و یا خیار. یک روز در ایام عید مقداری ریحان تازه که در تهران هنوز دست نداده بود، برای امام از اصفهان آوردم. یک شب که برای امام شام بردند، ریحان تمام شده بود. امام به خدمتکار منزل گفتهبودند ریحان ندارید؟ او گفته بود نه تمام شده. امام فرمودند، به میریان بگو بخرد. او هم به من گفت. گفتم فردا ریحان از اصفهان می.رسد او هم رفت عین حرف مرا به امام گفت.
ایشان که متوجه شد ریحان از اصفهان میآید و مال تهران نیست به او گفته بود برو به میریان بگو اگر دیگر ریحان بیاوری نمیخورم. من فکر می کنم که در #همه مغازهها هست و #همه میخورند پس بگو از اصفهان میآورند. بگو دیگر نیاورد.
.
📚 برداشتهایی از سیره امام خمینی ره؛ جلد ۱، صفحه ۱۲۴.
پی نوشت:
قابل توجه نمایندگان منتخب مجلس که در بدو ورود یک دستگاه پرشیا و مبلغ پانصد میلیون تومان جهت اجاره مسکن دریافت می کنند و این بریز و بپاش هیچ ربطی به دریافت این مبالغ در دوره های قبل نمایندگی( برای نمایندگان تکراری) و کسانی که در تهران خانه دارند ، ندارد .(به نقل از یکی از نمایندگان فعلی مجلس )
بنده به آن نماینده محترم گفتم: با توجه به نارضایتی گسترده مردم (که برای هر انسان منصفی در پای صندوق های انتخابات عیان شد )
به نظر میاد این آخرین فرصت برای حفظ نظامه که با عدالتخواهی و گذشت از مطامع دنیوی بذر امید در دلهای مردم بکارید یا با داس جهل و خود کامگی سر از تن نیمه جان امیدِ مردم بِبُرید و فاتحه زحمات امام و خون شهدا را بخوانید...
این گوی و این میدان...
-------------------
🔴 شهادتنامه
@Enghelabetohidi