هدایت شده از انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی آمل
⭕️ عارف بالله حضرت آیه الله ناصری(رحمت الله علیه):
💠 تمام امید آقای خامنه ای ،امام زمان(علیه السلام)است،و از احدی پروا ندارد
💠 ایشان گرفتار خواصی است که نمیفهمند!
و قدرایشان را نمیدانند!!!
💠 بنده معتقدم مقام رهبری تنهاست
تمام گرفتاری ها بر قلب ایشان وارد میشود
اما قلب ایشان را امام زمان ( علیه السلام )نگه داشته است
💠خدا میداند که ایشان ««موید من عندالله »»است
💠ما موظفیم همانگونه که اسلام و قرآن را تبلیغ میکنیم رهبری را هم تبلیغ کنیم
💠در آینده اتفاقاتی میافتد
هر چیزی پیش آمد ،هرصحبتی یا حرفی شد ،شما تلاش کنید از رهبری جدا نشوید
💠من بین خودم و خدای خودم برای این حجتی دارم
از رهبری جدا نشوید...
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#ایران_قوی
@quran_amol
دولت جوان انقلابی🇮🇷
♦️ لیبرالیسم خطرناک است ! ﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋ ❞موسسه مطالعات اسلامی و علوم انسانی اندیشه بهشتی❝ ༺ @Andi
🔴سخنی با لیبرالهای وطنی(۳)
🔶نژادپرستی لیبرالی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻تصور بسیاری از غربگرایان در کشور ما این است که در فلسفه و حقوق و اخلاق لیبرالی، احترام و کرامت آدمیان و حقوق بشر به معنای دقیق کلمه نه تنها تئوریزه شده است بلکه در مقام عمل نیز همه نظامهای لیبرالیستی چنین اموری را ارزش میدانند و به آنها پایبندند!
🔹در حالی که واقعیت هرگز چنین تصوری را تأیید نمیکند. محض نمونه به سخنان دو تن از مشهورترین اندیشمندان و معماران غرب مدرن در این مورد اشاره میکنم:
✔️#منتسکیو، از خداوندان غرب جدید و نظامهای سیاسی و حقوقی مدرن، در مشهورترین کتاب خود یعنی روح القوانين که از مهمترين و مؤثرترین کتابها در حوزة آزادي، حقوق طبيعي، برابري، تفکيک قوا و امثال آن است، هیچ حقی از حقوق انسانی را برای غیرسفیدپوستان قائل نیست! بلکه اساساً سیاهپوستان را انسان نمیداند!
در فصل پنجم از کتاب پانزدهم روح القوانین مینویسد:
«اين موجودات که يکسره به رنگ سياه هستند با چنان بيني پهن کمتر ميتوانند مورد ترحم قرار گيرند. من باور نميکنم خدا با شعوري که دارد اين موجود کريه را با آن موهاي وزوزي و لبهاي کلفت و بيني پهن به عنوان انسان خلق کرده باشد. ... اگر آنان را انسان بدانيم اين سوء ظن پديد ميآيد که پس ما دودمان مسيحي نيستيم.»
با توجه به چنین نگاهی بود که بردگی سیاهان را از حقوق سفیدپوستان میدانست و در توجیه بردهداری مینوشت: «اروپاييان پس از آنکه [بوميان آمريکايي] را ريشه کن ساختند ناچار بودند که آفريقاييها را به بردگي کشند تا بتوانند آن سرزمين پهناور را آماده سازند.» [همان]
✔️ديويد #هيوم، یکی دیگر از بزرگترین و مؤثرترین فیلسوفان غرب جدید، در کتاب به اصطلاح اخلاقی! خود به عنوان جستاری در باب اصول اخلاق (ص۴۲) ميگويد:
«موقعيت انسانها در ارتباط با جانوران، آشکارا به همين ترتيب است. اينکه جانوران چقدر از عقل برخوردارند، مطلبي است که روشن کردن آن را به ديگران وا ميگذاريم. برتري آشکار اروپاييهاي متمدن به سرخپوستان وحشي، ما را وسوسه ميکند آنها را نيز در همين وضعيت قلمداد کنيم، و ما را واميدارد در رفتار با آنها قيد عدالت و حتي انسانيت را کنار بگذاريم.»
#روشنفکری
🆔eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
1401-07-18 نقش زنان در مقابله با حربههای رسانهای جنگ شناختی.mp3
18.13M
📢 بشنوید
💢 نقش زنان در مقابله با حربههای رسانهای جنگ شناختی
💠 محورهای موضوعی:
1️⃣ آشنایی با جنگ شناختی؛
ارائهی یک تعریف ساده و کاربردی
2️⃣ جایگاهشناسی زنان در جنگ شناختی؛
- قوت ساحت احساس بر استدلال
- اهمیت بیبدیل زنان در الگوی تربیت
- بیشتر بودن اثر رسانهای زنان
3️⃣ راهبرد غلبه بر دشمن در جنگ شناختی؛
- معرفی هرم اعتقادات - نماد در قدرت نرم
- تحول آموزش
- مدیریت فضای سایبر
- تشکیل اتاق فکرهای تولید محتوا در جهاد تبیین
📆 نشست فوق، مورخ دوشنبه ۱۸ مهرماه و به میزبانی حوزهی علمیهی خواهران رفیعة المصطفی (س) تهران برگزار شده است.
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید
💢 تحلیل فرامتن سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰
3⃣ بخش سوم
معرفی و توضیح برخی اسناد سازمان ملل که از ۳۰ سال پیش برای سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰، زمینهسازی کردهاند
✴️ سند «دستور کار ۲۱ سازمان ملل» و سند «توسعهی هزارهی ۲۰۱۵»، بهترتیب پدربزرگ و پدر سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ هستند
↪️ مشاهدهی بخش قبل :
https://eitaa.com/SHRChannel/1047
💠 برشی از سی و پنجمین قسمت برنامهی گام دوم؛
🗓 مهر ۱۴۰۱ ه.ش؛
📺 شبکهی نور سیمای ملی
🌐 مشاهدهی نسخهی کامل برنامه:
https://www.aparat.com/v/mROjr
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید
💢 تحلیل فرامتن سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰
4⃣ بخش چهارم
معرفی برخی اسناد سازمان ملل که نقش پشتیبان و پیشبرندهی سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ را دارند.
✴️ اسنادی نظیر توافق اقلیمی پاریس، پهنای باند (سال ۲۰۱۹)، هبیتات و ... پیشبرندهی اهداف سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ در جهان هستند.
↪️ مشاهدهی بخش قبل :
https://eitaa.com/SHRChannel/1051
💠 برشی از سی و پنجمین قسمت برنامهی گام دوم؛
🗓 مهر ۱۴۰۱ ه.ش؛
📺 شبکهی نور سیمای ملی
🌐 مشاهدهی نسخهی کامل برنامه:
https://www.aparat.com/v/mROjr
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از سهراب دانشجو
🔰 مراد از وحدت، اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: باید برویم به سمت عملی شدن #هفته_وحدت. حالا وحدت یعنی چه؟ مراد از وحدت قطعاً وحدت مذهبی نیست؛ یعنی اینکه این به مذهب آن دربیاید، آن به مذهب این دربیاید؛ نه، این قطعاً مراد نیست.
وحدت جغرافیایی هم نیست، مثل آن چیزی که در دهههای شصت میلادی و هفتاد میلادی، بعضی کشورهای عربی با هم اتّحاد پیدا کردند و اعلام کردند که یکی هستند، که نشد و نمیشود و امکان هم ندارد.
مراد از وحدت، وحدت در حفظِ منافعِ امّتِ اسلامی است. اوّل تشخیص بدهیم منافع امّت اسلامی کجاست و در چیست؛ بعد در این زمینه ملّتها با هم توافق کنند، ببینند امّت اسلامی امروز به چه احتیاج دارد، با که باید دشمنی کرد، با که باید دوستی کرد و چه جوری دوستی کرد، این جهتگیریها را در ضمن گفتگوها و مذاکرات، به توافق برسند، در این جهت حرکت کنند. مراد این است: اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار. ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
هدایت شده از سهراب دانشجو
رهبر انقلاب: نقشه سیاسی دنیا در حال تغییر است.
امام خامنهای:
🔹امروز روزبهروز بیشتر واضح میشود که نقشه سیاسی دنیا در حال تغییر است. آن مسئله یک قطبی بودن و زورگویی کردن یک قدرت یا دو قدرت بر کشورها و ملتها مشروعیت خودش را از دست داده، یعنی ملتها بیدار شدند. نظام تک قطبی مطرود شده است، به تدریج دارد مطرودتر میشود.
🔹تدریجاً این حالت تسلطی که استکبار جهانی بر کشورها و بر ملتها و بر مناطق گوناگون داشته، دارد تغییر میکند، درست مثل تغییری که در دوران نهضتهای ضد استعماری در نیمه دوم قرن بیست اتفاق افتاد که پشت سر هم کشورها قیام کردند در میانه قرن بیست علیه استعمار مستقیم.
🔹خب امت اسلامی در این دنیای جدید جایگاهش کجاست؟
ما امّت اسلامی، میتوانیم در دنیای جدیدی که دارد بتدریج شکل میگیرد، جایگاه رفیعی داشته باشیم، میتوانیم بهعنوان یک الگو مطرح بشویم، میتوانیم بهعنوان پیشرو مطرح بشویم، امّا به یک شرط.
🔹شرطش چیست؟ اتّحاد، نداشتن تفرقه، خلاص شدن از شرّ وسوسههای دشمن، که گاهی این وسوسهها از زبان خودیها شنیده میشود.
هدایت شده از سهراب دانشجو
🔰درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم / نهال جمهوری اسلامی امروز به یک درخت تناور تبدیل شده است؛ غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند / اتّفاق و اتّحاد بین ملّتهای اسلامی ممکن است اما کار لازم دارد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: اتّفاق و اتّحاد بین ملّتهای اسلامی ممکن است. منتها کار لازم دارد. ما حالا از سیاستمداران و زمامداران و حکمرانان کشورهای اسلامی هم ناامید نیستیم امّا بیشترین امیدمان به خواص دنیای اسلام است؛ به علمای دین، به روشنفکران، به اساتید دانشگاه، به جوانان روشنبین، به فرزانگان، به ادبا، به شعرا، به نویسندگان، به گردانندگان مطبوعات، امید ما به اینها است. اینها احساس استقلال و احساس مسئولیّت و احساس وظیفه کنند. وقتی خواص در یک راهی وارد شدند، افکار عمومی را به آن سمت حرکت میدهند. وقتی افکار عمومی در یک کشوری شکل گرفت، سیاستهای ادارهی کشور هم به طور قهری به آن سمت حرکت میکند.
🔺نمونهی کوچکش ما هستیم، جمهوری اسلامی. ما درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم. یک روزی این دنیا دست دو قدرت بزرگ بود: قدرت آمریکا و قدرت شوروی سابق. هر دو قدرت که در دهها مسئله با هم اختلاف داشتند، در یک مسئله متّفق بودند و آن، ضدیت با جمهوری اسلامی بود. خیال میکردند این نهال را میتوانند از ریشه بکنند. این نهال امروز تبدیل شده به یک درخت تناور. غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند. ایستادیم و پیش رفتیم. ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
هدایت شده از غلوپژوهی | یادداشتهای حدیثی و رجالی
🌹 پیامبر صلی الله علیه و آله در نهج البلاغه ۲
خداوند پیامبرش را با نوری درخشان، و برهانی آشکار، و راهی روشن، و کتابی هدایتگر برانگیخت. خانواده او نیکوترین خانواده، و درخت وجودش بهترین درختان است، که شاخه های آن راست و میوه های آن سر به زیر و در دسترس همگان است. زادگاه او مکه، و هجرت او به مدینه پاک و پاکیزه است، که در آنجا نام او بلند و دعوتش به همه جا رسید. خدا او را با برهانی کامل و کافی (قرآن) و پندهای شفابخش، و دعوتی جبران کننده فرستاد. با فرستادن پیامبر (ص) شریعتهای ناشناخته را شناساند، و ریشه بدعتهای راه یافته در ادیان آسمانی را قطع کرد، و احکام و مقررات الهی را بیان فرمود...
ابْتَعَثَهُ بِالنُّورِ الْمُضِیءِ وَ الْبُرْهَانِ الْجَلِیِّ وَ الْمِنْهَاجِ الْبَادِی وَ الْکِتَابِ الْهَادِی أُسْرَتُهُ خَیْرُ أُسْرَةٍ وَ شَجَرَتُهُ خَیْرُ شَجَرَةٍ أَغْصَانُهَا مُعْتَدِلَةٌ وَ ثِمَارُهَا مُتَهَدِّلَةٌ مَوْلِدُهُ بِمَکَّةَ وَ هِجْرَتُهُ بِطَیْبَةَ عَلَا بِهَا ذِکْرُهُ وَ امْتَدَّ مِنْهَا صَوْتُهُ أَرْسَلَهُ بِحُجَّةٍ کَافِیَةٍ وَ مَوْعِظَةٍ شَافِیَةٍ وَ دَعْوَةٍ مُتَلَافِیَةٍ أَظْهَرَ بِهِ الشَّرَائِعَ الْمَجْهُولَةَ وَ قَمَعَ بِهِ الْبِدَعَ الْمَدْخُولَةَ وَ بَیَّنَ بِهِ الْأَحْکَامَ الْمَفْصُولَةَ...
بخشی از خطبه 161 نهج البلاغه
@gholow