💠 عزت مومن
🔹 امام صادق علیه السلام:
شایسته نیست مومن، خود را ذلیل و خوار نماید. یعنی در کاری وارد شود و مداخله کند که دانش آن را ندارد و یا شایسته آن نیست و سرانجام باید از آن #عذر بخواهد.
📚 (کافی/ج5/ص64)
📚 @HadithNegar
نفوذ محاسباتی، مغایرت با مواضع انقلاب و خیانت
۱. رهبر: «حوزه فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد.» ۱۳۹۰/۱۲/۲۶
۲. رهبر: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور میشدم» ۱۴۰۰/۷/۴
۳. رهبر: «ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این به هیچ وجه افتخار ندارد!» ۱۴۰۰/۱/۱
۴. رهبر: «وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را که ما هم دستاندرکارش هستیم، مدیریّت میکنند، ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم» ۹۹/۶/۲
۵. رهبری: «ابزار رسانه را تشبیه میکنند به سلاحهای شیمیایی در جنگ نظامی … [مسوولین] توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد!» ۹۷/۷/۱۲
۶. رهبر: «فضای مجازی، حقیقتا قتلگاه جوانان و نوجوانان شده است». ۹۵/۸/۱۹
۷. رهبر: «امروز تأثیر رسانهها و تلویزیونها و هنرها و این شبکههای عظیم اطلاعرسانىِ اینترنتی و... از سلاح و از موشک و از بمب اتم بیشتر است» ۸۳/۲/۲۸
۸. رهبر: «فضای مجازی مشکلاتی دارد که انشاءالله جناب آقای رئیسی و دوستانشان باید همّت کنند و هر چه زودتر باید این مشکلات برطرف بشود!» ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
۹. رهبر: «کسانی که در داخل حرف میزنند، کار میکنند، اظهاراتی میکنند که با گرایش انقلابی مغایر است، ولو متضاد هم نباشد، امّا همین قدر که مغایر با گرایش انقلابی است، دارند ضربه به امید امّت اسلامی میزنند، این ضربه به آنهاست و خیانت میکنند!» ۹۷/۱۲/۱۳
#⃣ #جهاد_تبیین
جبههٔ انقلاباسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
📚 فقه غوغاسالاری برچسب و برجست: هشتگ و ترند
۱🔸 بنیاد فقه
فقه اسلام، «مصالح و مفاسد» را هدفگذاری میکند؛ خود امنیت اصل است و احساس امنیت فرع آن است. خود پیروزی اصل است و احساس پیروزی فرع آن. ولی اگر اولویت را بر «احساس امنیت» و «احساس پیروزی» بگذاریم و مصالح و مفاسد واقعی را فروبگذاریم، از «جوهره فقه» جدا شدهایم و به منطق «بتپرستان» نزدیک:
۲🔹 بنیاد بتپرستی
بنیاد بتپرستی اصل گرفتن «پر»، به قیمت فروگذاری «چم» است؛ نه «پر+چم»داری. خدا بتورزی را، حتی اگر خورشیدی باشد که به این نشان بزرگ (آیتالله) سوگند خورده است، نکوهش کرده است: «إِن هِيَ إلّا أَسماءٌ سَمَّيتُموها أنتم و آباؤُكم ما أَنزَلَ اللَّهُ بِها مِن سُلطانٍ إن يَتَّبِعونَ إِلّا الظَّنَّ و ما تَهوَی الأَنفُسُ و لقد جاءَهُم مِن رَبِّهِمُ الهُدَی» نجم، ۲۳. این چیزی نیست مگر نشانهایی که شما و پدرانتان نشانگذاری کردهاید و خدا هیچ نیرویی به آن نداده است [اینان] جز گمان و کامجویی خود به چیزی نمیگرایند؛ با اینکه آشکارا از سوی خدا رهنمایی برای آنان آمده است.
۳🔸. فقه غوغاسلاری بیمبار در جنگ
امیرالمؤمنین علی (ع) هیاهوسالاری و نشانگراییِ بیپشتوانه را ویژگی دشمنان نادان جَمَلی میداند و خود و یارانش را از آن پاک میداند: «و قد أَرعَدُوا و أَبرَقوا و مع هَذَينِ الأَمرَينِ الفَشَلُ و لَسنا نُرعِدُ حتی نوقِعَ و لا نُسيلُ حتی نُمطِر» نهج البلاغة: ۵۴. هان که آنان رعد و برق (غوغا) کردند و با این رو، فروشکستند و ما رعد و تندر نمیزنیم، جز آنکه ضربه را بنشانیم و روانه نمیشویم جز آنکه باران فروبریزیم!
۴🔹. ترور اولویت در اولویت ترور
در نبرد پیچیده و دنبالهدار، اولویت ترور، ترور اولویت است. این مسأله بویژه در «جنگ ترکیبی» خود را نشان میدهد؛ تا شما به «برچسب» و «برجست» چند واژه دلخوش باشید و رعدوبرقی بزنید و در عمل، آنان قتلگاه را برپا کرده باشند! این یعنی همان رسوایی جَمَلیها.
۵🔸 ارزش پرچم؛ نه پرِ بیچم
رعد و برق و نیز ترفند جنگی، نیاز است؛ ولی درتنیده با پشتوانه یاران و باران و با سنجیدگی. نه این که کشورت را قتلگاه گرفته باشند و بانگ رهبرت در بستن دست دشمن را پُربسامد و پافشرانه پینگیری و آنگاه گندهگویی پیشه کنی و هیاهوی تُندر و آذرخش بیباران بپا کنی. «برچسب» (هشتگ) یعنی پرچم کردن یک واژه. «پَر» یعنی برجسته و «چم» یعنی استوار. نمیشود «پر» را بالا کنی و رعدوبرقی بپا کنی ولی یاران چم و باران سیلآسا نداشته باشی؛ بلکه «چم»رانهای جنگ رسانه را به «تندی» ناسزا بگویی! این یعنی «پَر» بازی؛ نه پر«چم»داری. کلاغ، پَر! گنجشک، پَر! امنیت، پَر! خانواده، پَر و «قتلگاه، پُر»
۶🔹. موضوعیت یا طریقیت برچسب (هشتگ)
بَرجَست (ترند) کردن برچسب، آن گونه که رهبرمان فرمودند، کار فقهی و درست است. ایشان آن را طریقی برای شناساندن حقایق به مردم کشورهای اسلامی و دیگر کشورها دانستند و آن را پرچم روشنگری دانستند؛ نه اینکه به آن «موضوعیت» بدهند. رهبرمان رعدوبرق بیباران و فرع را به جانِ اصل انداختن و بهانه کردن هشتگ برای استمرار قتلگاه مجازی را نمیپذیرند. رهبر میگوید «تندر و آذرخش» داشته باشید، ولی برای مصالح و مفاسد واقعی (هدایت)! نه توفان تهی توئیتری! هشتگ، ابزار روشنگری برای مردم کشورهای اسلامی و جهان باشد؛ نه نمونه «إِن هِيَ إلّا أَسماءٌ سَمَّيتُموها أنتم و آباؤُكم ما أَنزَلَ اللَّهُ بِها مِن سُلطانٍ إن يَتَّبِعونَ إِلّا الظَّنَّ و ما تَهوَی الأَنفُسُ».
۷🔸. تبیین فقهی «برجست برچسب» در فرمایش رهبر
وقتی میخواهید مردم کشورهای دیگر را راهنمایی کنیم، با چه زبانی هشتگ میزنیم؟ با واژهگان فارسی و نوشتار فارسی برای مردمی با زبان عربی، ترک، پشتو، اسپانیایی، اردو و سواحیلی؟ خدا میفرماید «و ما أَرسَلنا مِن رَسولٍ إِلّا بِلِسانِ قَومِهِ لِيُبَيِّنَ لَهُم» ابراهیم، 4.
۸🔹. راه انجام فرمایش رهبر
راه این است که با کمک گردانهای رزم آزموده و گروههای زباندان و آشنا به گلوبالیزم و با کاربست ترفند های ساهوش (هوش ساختگی) دست به کار درست زد؛ نه اینکه مردم را به این بهانه، برای ماندن در قتلگاه مجازی برانگیزیم.
۹🔸. کار پایدار و امن
وقتی «برچسب» و برجست ها در «زیر کلید استکبار» باشد، اگر این کار رعد و برق بیباران و آبروریزی نباشد، دشمن به اشاره دست، آن را فرو میپاشد؛ چنانکه با نام سردار سلیمانی و خیزش پرچم ایران چنین کرد. پس باید ایران را مرکز شبکه عصبی و پیام رسانی مستضعفین جهان بکنیم تا اینگونه بتوان مردم جهان را یاری کرد؛ نه این که برعکس، به مرکزیت صهیونیزم در شبکه عصبی جهان، تکاپوی بیشتر بدهیم و با خواری و زاری از دشمن دریوزگی کنیم: «رَبَّنَا لَا تَجْعَلْنَا فِتْنَةً لِلّذين كفروا و اغفِر لَنا» ممتحنه، ۵. کارگزاران و نخبگان باید برای توسری خور کردن مردم بزرگ ایران در فضای مجازی، آمرزش بخواهند!
🔻حمله سایبری گسترده به بانک مرکزی خنثی شد
رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت:
🔹شب گذشته بانک مرکزی و سکوهای بله و روبیکا مورد هدف حملات منع خدمت توزیعشده (DDoS) قرار گرفتند و با آن مقابله شد.
🔹این روزها بیشترین حجم حملات خارجی به سوی بانکها و موسسات مالی، شرکتهای ارائهدهنده اینترنت و زیرساختهای ارتباطی است که دفع شدند.
✅ @Rajanews
🔻تا وقتی واتسآپ و اینستاگرام قواعد حاکمیتی ما را نپذیرند، امکان فعالیت ندارند/ بازگرداندن همسر و دختر علی دایی اقدامی قانونی بود
میراحمدی، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور:
🔹تا زمانی که واتسآپ و اینستاگرام قواعد حاکمیتی کشور ما را نپذیرند، امکان فعالیت آنها در کشور وجود ندارد.
🔹این دو برنامه در همه کشورهای دنیا، قواعد حاکمیتی آنها را برای رعایت اصول حاکم بر هر کشوری در حوزههای امنیتی، فرهنگی و سیاسی که شرط فعالیت آنان بوده را پذیرفتند و آن قواعد را اعمال میکنند به استثنای جمهوری اسلامی ایران. آنها در واقع حاکمیت ما را نقض میکنند و این موضوع با اصل استقلال کشور ما مغایرت دارد.
🔹مراجع قانونی در کشور هر کدام وظایف خودشان را دارند و بازگرداندن همسر و دختر علی دایی اقدامی قانونی بود و کار خلاف قانونی صورت نگرفته است.
✅ @Rajanews
.
راز تشییع چند ده میلیون نفری پیکر حاج قاسم سلیمانی
┄┅┅❀🌷🌺🌷❀┅┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 فیلمنوشت | مادر، افشاننده بذر ایمان در دلها
📌 دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
.
♻️ قهرمان من اینا هستن، قهرمان شما کیه؟
🔰 حمید رسایی: من جوان جانبازی که در برنامه جهانآرا روی ویلچر نشسته بود و گفت: "اون که به توپ خوب لگد زده یا بهترین گلها را با سر زده توی دروازه حریف، قهرمان ملت ما نیست" را نمیشناسم و تا حالا هم ندیدمش، ولی با حرفش موافقم.
اگر من بودم، اضافه میکردم که یک نفر چطور میتواند قهرمان یک ملت باشد در حالی که برای لگد زدن به توپ، چند صد میلیارد تومان از جیب این ملت گرفته و اگر دستمزد میلیاردی پرداخت نمیشد، به توپ لگد نمیزد و یک نفر چطور میتواند قهرمان ملت ما باشد در حالی که زندگی اشرافیاش را به رخ میکشد و دخترش با حالت نیمهبرهنه در صفحات مجازی از عیاشیهایش در خارج فیلم و عکس منتشر میکند!
قهرمان ملت ایران کسانی بودند که در برابر وحوشی به نام داعش ایستادند که اگر نمیایستادند، صحنههایی مثل فیلم بالا در ایران رقم میخورد. همان کسانی که وقتی داعش به پشت مرزهای این کشور رسید، برای امنیت کشورم، برای حفاظت از ناموس این مردم در بیرون از مرزها جنگیدند، به شهادت رسید و مجروح و جانباز شدند. قهرمان اینها هستتد مثل همین جوان ویلچری مدافع حرم، جانباز قطع نخاعی در سوریه