🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه: ✍🏼 غنا و تمکن مالی، جنبه مقدمیت دارد و برای این است که انسان راحت زندگی کند. فرد توکل کننده بر خدا بدون داشتن آن مقدمه، راحت زندگی می کند. ┈✾•🌷🌸🌷•✾┈ کانال انقلابی اقتدار ولایی @EqtedareVelaeii🇮🇷
سرمایه کم نظیر؛
مایه سربلندی ایران
🔹چالش ها و بحران ها، ملت های ضعیف را از پا در می آورند؛ اما ملت های دارای اراده های نیرومند را قوی تر می کنند. و کدام سرمایه و قدرت، برتر از سرمایه اجتماعی؟
♦️سیل چند سال قبل را به یاد بیاورید و پس از آن هجوم مرگبار کرونا را، و در این چند روز، چالش تامین گاز برای برخی مناطق دور دست، در انتهای شبکه را. (داخل پرانتز باید گفت کشور ما از نظر گستردگی شبکه توزیع گاز و بهره مندی ۹۵ درصد جمعیت، در دنیا کم نظیر است و این از برکات انقلاب اسلامی است).
🔹آنچه در اغلب چالش ها، بیش از هر چیز دیگر به چشم آمده، جوشش روحیه همدلی و مواسات مردم برای عبور از چالش ها و بحران ها بوده است.
♦️ما این روح متعالی اسلامی- ایرانی را در مواجهه با چالش سیل در جنوب و شمال کشور، در حمایت از زلزلزله زدگان، و در مواجهه نیرومند با بحران عالمگیر کرونا و سربلند بیرون آمدن از آن مشاهده کردیم؛
🔹و این آخری، اجابت دعوت مسئولان از طرف مردم برای کاهش مصرف گاز، که با صرفه جویی انجام شده، مشکل قطعی گاز برخی مشترکان در خراسان جنوبی برطرف شد. (این برانگیختگی حس نوعدوستی مردم را بگذارید در مقابل منطق وطن فروشانی که دعوت به اسراف و هدر دادن گاز می کردند!)
♦️بسیج مردم برای امور خیر و پیش برنده کشور، سرمایه کم نظیر ملی است که بارها گره گشایی و بن بست شکنی خود را در انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جمع کردن بساط گروهک های تروریست و تجزیه طلب، بسیج سازندگی و خدمت رسانی به مناطق محروم، نهضت سواد آموزی، و ابتکارات بزرگ در حوزه فناوری و خودکفایی نشان داده، و پس از این هم می تواند با همت و طراحی و تدبیر مسئولان، افق های تازه ای از پیشرفت را پیش روی کشور قرار دهد.
🔹روح جمعی ملت ایران و همدلی و تعاون برآمده از آن، درست نقطه مقابل راهبرد دشمن است؛ همان که اکبر گنجی (چهره شاخص اصلاحطلبان در زمینه عملیات روانی، در دهه هشتاد و مقیم خارج)، هنگام شیوع کرونا و شماتت دشمنان ملت ایران فاش کرد:
♦️«وظیفه ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم».
@IMANI_mohammad
┈✾•🌷🌸🌷•✾┈
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
.
بیرونقی کمسابقه داووس؛
پاسخ الجزیره به اعتماد
🔹وبسایت الجزیره نوشت: "به نظر میرسد که حضور نسبتا کمرنگ رهبران در نشست امسال مجمع جهانی اقتصاد که یکی از پرمخاطبترین گردهماییهای سالانه رهبران کلیدی در عرصه سیاست و تجارت محسوب میشود، خود نمادی از وزش بادهای در حال تغییر میباشد.
♦️«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان تنها رهبر گروه جی-۷ است که در نشست سال جاری حضور دارد. این در حالی است که در سال ۲۰۱۸ میلادی شش نفر از هفت رهبر اقتصادهای پیشرفته شرکت کردند.
رهبران کلیدی جنوب جهانی مانند «شی جین پینگ» رئیسجمهور چین و «نارندرا مودی» رئیسجمهور هند که به ترتیب در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی در آن نشست شرکت کردند، نیز بهطور قابل توجهی غایبان امسال هستند".
🔹گزارش الجزیره درباره غیبت مقامات مهم اغلب کشورها از نشست داووس در حالی است که روزنامه غربگرای اعتماد، اخیرا در تیتری غلطانداز نوشت: «در بدترین شرایط اقتصادی کشور؛ جای ما در اجلاس داووس خالی»!
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
آن سوی یک شانتاژ
🔹هیجان زدگی و شانتاژ رسانه های انگلیسی به بهانه حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران، عجیب هست و نیست.
♦️رویترز و بی بی بی سی فارسی، بلافاصله پس از انتشار خبر، ضمن برجسته سازی این ماجرای ظاهرا شخصی و ناموسی، سعی کردند ابعاد تروریستی- سیاسی به ماجرا داده و جنگ دیپلماتیک را انگاره سازی کنند.
🔹طبیعی است که ادعای فرد مهاجم درباره هفت ماه مفقودی همسرش، باید در تحقیقات روشن شود و با توجه به تابعیت همسر وی، نیازمند همکاری جمهوری آذربایجان است.
♦️واکنش شتابزده و پرخاشگرانه دولت باکو در حالی است که اگر در این ماجرا، یک همکار سفارت جمهوری آذربایجان کشته و دو نفر مجروح شده اند، در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز، ۱۳ ایرانی شهید و ۲۱ نفر مجروح شدند. و طبق بیانیه رسمی وزارت اطلاعات:
🔹"عنصر اصلی هدایت و هماهنگکننده این عملیات تروریستی، تبعه جمهوری آذربایجان بوده که از فرودگاه حیدر علیاف در باکو پرواز و از فرودگاه امام خمینی(ره) وارد ایران شده است. وی پس از رسیدن به تهران، خبر حضور خود را به عنصر هماهنگکننده در جمهوری آذربایجان اعلام نمود".
♦️دولت باکو نه درباره میزبانی تروریست های ضد ایرانی توضیح درست و قانع کننده ای ارائه کرده، و نه درباره عدم رعایت اصل حسن همجواری و میزبانی اقدامات جاسوسی و خرابکارانه صهیونیست ها . (مانند تحرکات پهپادی و خرابکارانه علیه برخی تاسیسات در داخل ایران).
🔹اما درباره رویکرد رسانه های انگلیسی گفتنی است که انگلیسی ها، چند هفته قبل با سر و صدای بسیار و فراخواندن سفیر خود از تهران، سعی کردند با یک تیر، به چند هدف برسند:
♦️هم رسوایی بازداشت جاسوس بزرگ خود (علیرضا اکبری) و اعدام وی را با شوک درمانی به حاشیه بیندازند؛ هم روحیه دیگر مزدوران را بازسازی کنند؛ و ضمنا با همراه کردن برخی دول اروپایی (مثل فرانسه و آلمان)، ایران را به جنگ سفارتخانه ای و دیپلماتیک تهدید کنند.
🔹نتیجه اما، بی اعتنایی مطلق ایران بود تا جایی که سفیر بریتانیای صغیر - همان که با جنجال فراوان رفته بود- چند روز قبل، بی سر و صدا و مخفیانه به تهران برگشت؛ تا خبط و سرشکستگی ۲۵ سال قبل در ماجرای میکونوس را تکرار نکرده باشند.
♦️با شلوغ کاری رسانه های انگلیسی درباره ماجرای سفارت جمهوری آذربایجان، به نظر رسید که آنها می خواستند شکست فاحش دو هفته قبل را از مسیر دیگری جبران کنند.
🔹اما شناسایی و اعدام شدن جاسوس بزرگ و لو رفتن بخشی از شبکه ذکور، ضربه ای نیست که به این سادگی برای انگلیسی ها فابل جبران یا کتمان باشد؛ همچنان که شکست دوم، در تهدید به جنگ سفارتخانه ای.
@IMANI_mohammad
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۱
۱) از هر زاویه که به مقابلهجویی غرب با جمهوری اسلامی ایران نگاه کنید، درماندگی پدیدار است. با وجود حضور یک میلیون و دویست هزار ایرانی در اروپاُ گروههای اپوزیسیون مورد حمایت غرب، سه ماه قبل توانستند فقط 35 هزار نفر را در نمایش برلین دور هم جمع کنند که بخشی از آنها هم آفریقایی تبار یا برخی شهروندان اروپایی بودند. در تجمع اخیر استراسبورگ هم، دو تا سه هزار نفر حضور داشتند و همان جمعیت قبلی هم آب رفته بود.
۲) «استراسبورگ» مرکز ایالت آلزاس، که بارها طی جنگ، میان آلمان و فرانسه دست به دست شده، ۴۰۰ کیلومتر تا پاریس فاصله دارد. اما لازم نیست نمایندگان پارلمان اروپا از استراسبورگ به پاریس بروند تا وضعیت آشوبزده پایتخت فرانسه را ببینند. فضای رسانهای در چند هفته اخیر، انباشته از فیلمهای اعتراض مردم فرانسه با چاشنی زد و خورد، آتشسوزی و سرکوب است. پاریس و شهرهای دیگر، همین چند روز پیش، شاهد تظاهرات چند میلیونی مردم بود که از سیاستهای نظامی و اقتصادی و امنیتی دولت به تنگ آمدهاند. نمایندگان پارلمان و شورای اروپا اگر درایت کافی داشته باشند، تجمع دو- سه هزار نفره اپوزیسیون جمهوری اسلامی و جمعیتهای میلیونی معترضان در فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی را مقایسه میکنند و به جای خبطهایی مانند تشدید تنش با ایران، فکری برای بحران فزاینده در قلمروی خود میکنند، نه این که از باتلاق بحران اوکراین در نیامده، دردسر دیگری برای خود فراهم سازند.
۳) برخی دولتهای اروپایی، بیش از آن که تصمیمگیر فعال باشند، دنبالهروهایی منفعل به نظر میرسند. و گرنه دلیلی ندارد که هزینه گزاف جاهطلبیهای آمریکا و انگلیس (خارج شده از اتحادیه اروپا) را بپردازند، یا نقش کیسه شن را بازی کنند. به ترکیب اتحادیه اروپا نگاه کنید! غالبا منافع کشورهای شرق و مرکز اروپا، قربانی منافع چند دولت اروپای غربی و به ویژه آمریکا شده است. و گرنه مثلا چرا باید کشورهایی مانند مجارستان، لهستان، رومانی، کرواسی، چک، بلغارستان، یونان، اتریش، ایتالیا و اسپانیا، از منافع اقتصادی و سیاسی روابط با ایران صرف نظر کنند؟ البته درایت، درباره افراد دارای اراده مستقل صدق میکند. ما، غرضورزی و مسلوب الاراده بودن طرف اروپایی را در برجام تجربه کردیم. برخی از دولتها سالهاست در صیانت از منافع خود در مقابل مطامع آمریکا و اختاپوس صهیونیسم، ناتوانی نشان میدهند. آمریکا، هزینه گزاف جنگ اوکراین را به اقتصاد و امنیت اروپا تحمیل کرد بالغ بر ۲۵ هزار شرکت در اروپا پس از جنگ اوکراین ورشکسته شدهاند.
۴) آمریکا و رژیم صهیونیستی چرا صورتک «اتحادیه اروپا» را بازیچه شرارتهای خود قرار دادهاند؟ وضعیت به هم ریخته اسرائیل را ببینید که چند سال است دولتهای آن، یک سال هم دوام نمیآورند. اردوکشی خیابانی مخالفان نتانیاهو (با جمعیتهای چند صد هزار نفری و با ۶ وزیر فعلی و چند نخستوزیر سابق)، رویدادی کم سابقه است. رسانههای صهیونیستی درباره قریبالوقوع بودن جنگ داخلی هشدار دادهاند. در وخامت اوضاع همین بس که «ریولین» رئیسرژیم گفته؛ «اقدامات کابینه نتانیاهو کودتاست»؛ «ایهود باراک» نخستوزیر اسبق خواستار سرنگونی «کابینه افراطی» شده؛ و موشه یعلون وزیر جنگ اسبق، دولت را «کابینه دیکتاتورهای جنایتکار» خوانده و گفته: «جلوی نتانیاهو میایستیم تا مانع ویرانی اسرائیل شویم». اگر گسترش جبهه مقاومت از سوی جمهوری اسلامی در منطقه نبود، اسرائیل به چنین حال و روزی میافتاد؟
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۲
۵) این که چرا برخی دولتهای غربی ستیزه جویی میکنند، مسئلهای منحصر به امروز نیست. فقط امروز نیست که پارلمان اروپایی به تبعیت از آمریکا، خواستار تروریستی قلمداد کردن سپاه پاسداران میشود، یا در سوئد با حمایت پلیس، مراسم قرآن سوزی به راه میاندازند و در فرانسه، بر توهین به مقدسات اسلامی توسط نشریهای مبتذل شارلی ابدو اصرار میورزند.
عبدالکریم سروش -از مروجان سکولاریسم و عضو اتاق فکر جنبش سبز در لندن- طی دو سخنرانی در دانشگاه «دلفت» هلند و در جمع عناصر ضد انقلاب در پاریس (۴ اسفند ۱۳۸۸ و ۱۱مرداد ۱۳۸۶) اذعان کرد: «تز سکولارها درباره جدایی حکومت از دین، در جهان واژگونه شده؛ به این دلیل که وجود دین را در عمق زندگی ایرانیان و بازگشت دین را در مغرب زمین می توانیم ببینیم. آنچه گمان میرفت رو به احتضار میرود یا مُرده، خوب یا بد، ظاهرا تجدید حیات کرده، برخاسته و دیگران را به نگرانی افکنده است. سکولاریسم که قرار بود نسبت به ادیان بیطرف باشد، اکنون ستیزه گر شده و با برخی ادیان رسماً در می آویزد و میستیزد و وجود اجتماعی آنان را تحمل نمیکند»ِ
و: «رفته رفته سکولاریسم وارد دوره ستیزهگر و میلیتانت میشود و مدارا و هاضمه قوی پیشین را از دست داده است. پیشبینی ضعیف شدن تدریجی ادیان باطل از آب درآمده. در این 20، 30 سال از جامعه شناسان بزرگ میشنوید که ادیان در حال قوت گرفتن هستند. سکولاریسم و لیبرالیسم، هاضمهاش برای بلعیدن ادیان ضعیف، قوی بود، اما دین قوی و فربه از گلویش پایین نمیرود و لذا ستیزهگر میشود».
۶) علت دیگر این ستیزه جویی، دگرگونی در در نظم جهانی مستقر است. دولت های زیاده خواه غربی دو جنگ بزرگ جهانی ویرانگر را ترتیب دادند و سپس، در حاشیه امنیت نشستند تا دست و پا زدن دیگران را در کام جنگ و بحران و نا امنی تماشا کنند. آمریکاییها در دو دهه پر ماجرای اخیر، ضمن اعلام «قرن جدید آمریکایی»، میخواستند طرح «خاورمیانه جدید» را به اجرا بگذارند و نقشه منطقه را با جنگهای مستقیم و نیابتی (به تعبیر خودشان: جنگ جهانی چهارم و جنگ جهانی سوم) زیرو رو کنند. اما این نقشه جامع، گرفتار سوء محاسبه شد. جبهه مقاومت به رهبری ایران، با ترکیبی از تدبیر و شجاعت و خطر پذیری و مجاهدت، تهدید بزرگ دشمن را به فرصتی بزرگتر برای گسترش جبهه مقاومت اسلامی تغییر داد.
۷) تدابیر دوران ساز ایران، غرب همیشه مهاجم را به عجزانداخته است. برای اولین بار است که ایران، در مقابل جنگ جهانی تحمیلی غرب، تماشاچی منفعل یا کشوری اشغال شده نیست. هر چند حکومت قاجار و پهلوی در هر دو جنگ جهانی، اعلام بیطرفی کردند، اما کشور به اشغال متفقین درآمد. انگلیسیها به همراه روسها، در جنگ جهانی اول که احمدشاه قاجار حکومت میکرد، ایران را اشغال کردند. وقوع انقلاب بلشویکی، موجب عقب نشینی روسیه شد. اما نیرو های انگلیس، هنگامی از ایران خارج شدند که رضا خان را با کودتا حاکم کردند. در جنگ جهانی دوم نیز، متفقین، خاک ایران را اشغال کردند و آمریکا و انگلیس، پسر بیکفایت رضا خان را بر تخت نشاندند تا شوم ترین دوره اختناق و غارت منابع ایران را به مدت ۳۷ سال رقم بزنند.
۸) آمریکا و ناتو با اردوکشی مستقیم و سپس جنگ نیابتی داعش در دو دهه اخیر، قصد داشتند تمامیت ارضی ایران را به چالش بکشند، اما جمهوری اسلامی توانست ورق جنگ را از افغانستان و عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین و یمن برگرداند و حتی به روسیه، برای نقشآفرینی مستقل در برابر تاخت و تاز افسار گسیخته غرب، جرئت و اعتماد به نفس بدهد. غرب در مسیر حرکت بولدوزری خود توانسته بود سر گورباچف را هم در شوروی کلاه بگذارد. پس از فروپاشی بلوک شرق هم کوشید با راهاندازی کودتاهای مخملین در گرجستان و اوکراین و قزاقستان، به مرزهای روسیه نزدیکتر شود. غربیها همچنین با توافق مینسک، چند سال دیگر زمان خریدند و پایگاههای نظامی و اطلاعاتی را در اوکراین مستقر کردند؛ چنان که پوتین گفت: «غرب، ما را در توافق مینسک فریب داد».
فقط یک کشور بود که در شطرنج پیچیده جنگ جهانی سوم، از غرب فریب نخورد و نقش آفرینی راهبردی خود را انجام داد و آن، ایران بود که نه تنها در مقابل جنگ ترکیبی غرب ایستاد، بلکه چنان تدبیری به خرج داد که تیر جنگ از غرب آسیا، به سمت جنگ افروزان همیشگی کمانه کرد. آمریکا و غرب میخواستند با تحریم های فلج کننده و فشار حداکثری، ایران را به زانو در آورند و از برجام، روندی برای تحمیل سیاستها بسازند، اما اعتراف کردند که سیاست فشار حداکثری، شکست فاحشی خورده است. همانها میگویند «روسیه راههای دور زدن و بیاثر کردن تحریمها را از ایران میآموزد و با کمک پهپادهای ایرانی ] خریداری شده قبل از جنگ اوکراین [ سرنوشت نبرد را تغییر داده است».
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۳
۹) آمریکا در سال ۲۰۰۷، سپاه قدس را به بهانه حمایت از تروریسم تحریم کرد و فروردین ۱۳۹۸ طبق قانون کاتسا، اتهام و تحریم مشابهی را متوجه سپاه پاسداران کرد. خب! در همه این سالها، اراده آمریکا پیش رفته، یا جمهوری اسلامی قدرتمندتر شده است؟ تحلیلگران بسیاری در غرب گفتهاند که هر نوبت اقدام به فشار علیه ایران، موجب تهاجمیتر شدن رفتار جمهوری اسلامی، وهر ضربه تاکتیکی، موجب پاسخهای راهبردی پیچیدهتر ایران شده است.
آنها دیدهاند که در ماجرای میکونوس (سال ۱۳۷۵)، و همچنین دست درازی دو دهه بعد آمریکا و انگلیس به نفتکشها، جمهوری اسلامی چگونه طرفهای غربی را تحقیر کرد. حالا هم، دست آنها در خلیجفارس و اقیانوس هند (چهار گوشه منطقه) زیر ساطور ایران و جبهه مقاومت است. بر خلاف تبلیغات جهتدار غرب، جمهوری اسلامی ایران تا به امروز در موضوع جنگ اوکراین و موارد مشابه در منطقه، خویشتندارانه رفتار کرده است؛ اما در صورت ادامه مواضع خصمانه غرب، حتما نقطه پایان بر این خویشتنداری خواهد گذاشت.
۱۰) حمایت از صدام، میزبانی گروههای برانداز و تروریست، اقدامات تحریمی و نقض مطلق برجام (چهارسال قبل از جنگ اوکراین)، نشانه خصومت جاری غرب بوده و تحرکات اخیر آنها، صرفا میتواند دست ایران را برای اقدامات متقابل، بازتر کند. اروپاییها از یک طرف، تروریستی خواندن سپاه را زمزمه میکنند؛ اما از طرف دیگر میخواهند چینی شکسته برجام را با وجود نقض یازده تعهد خود حفظ کنند! سند درباره خسارتبار بودن برجام، روشنتر از این؟!
«ریچاردهاویت» (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط با ایران) بهمن ۱۳۹۵ گفته بود: «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود؛ هرچند که همه مشکلات ما با ایران درباره اسرائیل، دموکراسی و حقوق بشر حل نشده... ما باید دفتر نمایندگی خود را در تهران افتتاح کنیم و گفت وگو درباره حقوق بشر در ایران را از سر بگیریم. پیشرفت واقعی امکانپذیر است. نیروهایی در داخل ایران، در حال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود. اکنون اروپا در ایران نفوذ دارد، ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم».
اقدامات خصمانه طرف اروپایی، قطعا فرصتی برای ایران است تا این مسیر نفوذ و جریان سازی غرب را با قاطعیت کور کند و حلقههای غربگرا را که هماهنگ با ادبیات دشمن فضاسازی میکنند، دشمن انگاری و جاسوسانگاری نماید. این دومین ضربه، پس از ضربه اول در جریان ضربه به شبکه نفوذ دشمن در جریان اغتشاشات اخیر خواهد بود.
این همان شبکهای است که درست فردای اقدام خباثتآلود پارلمان اروپا علیه سپاه، به سمت اروپاییها غش کرد و در نشریات خود نوشت: «آیا تهران به میانجیگری اروپا پایان میدهد؟» و «چگونه اروپا را از دست دادیم؟ اروپایی ها یک زمانی، خیلی با ما برای پذیرش FATF همراهی میکردند، اما الان سخت میتوانیم شرایط را به آن زمان برگردانیم»!
اروپا در سال های اخیر، میانجی بود یا طرف فریبکار و عهد شکن؟ در ماجرای FATF، ایران ۳۷ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام مد نظر این کمیته را انجام داد، اما آیا نتیجه، چیزی جز تشدید تحریم ها و افزایش طلبکاری غرب بود؟ در همین دوره در دولت سابق (خرداد ۱۳۹۶) بود که به برخی بانکها بخشنامه کردند تا با «افراد مورد تحریم سازمان ملل و وزارت خارجه آمریکا و وزارت خزانه داری آمریکا» همکاری نکنند (تحریم کنند!). همان زمان، سپاه پاسداران، قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، صدا و سیما و بسیاری از دستگاه های دیگر در فهرست کذایی تحریم ها بودند.
💢یادداشت روز کیهان💢
@IMANI_mohammad
24.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☫﷽☫
رنج در مسیر رشد
عـــــلامه ذوفنـــون
ســــالک توحیــــدی
عــــــالـــم ربــــّـانی
نــــــــــــادرۀ دوران
حـضــرت آیــتالله
حســـن زاده آمــلی
رفـــع الله درجـاته
💢کانال علامه حسن زاده آملی (ره):
@allame_hasanzadeh
┈✾•🌷🌸🌷•✾┈
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
#پاسخ_به_پرسش_پیرامون_دیدار_امام_عصر.m4a
33.34M
🍃پاسخ به سئوالی پیرامون امکان دیدار امام زمان علیه السلام🍃
💢کانال علامه حسن زاده آملی (ره):
@allame_hasanzadeh
┈✾•🌷🌸🌷•✾┈
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
آثار عجیب ذکر سبعه علامه حسن زاده آملی ره وقتی که قدم زدی آمدی جلو رسیدی به آنجا ،آنجا بنشین و این ذکر سبعه را بگو. این ذکر را که گفتی انشاءالله به حوائجت خواهی رسید . ذکر سبعه عجیب است ، علامه حسن زاده آملی بعد از نماز صبح تا طلوع آفتاب اذکار سبعه را دارد که اینها را از آسید علی آقا قاضی گرفتند . ذکر سبعه واقعاً یک ذکریست که معجزه میکند در نفس انسان عجیب معجزه میکند . ذکر سبعه حسن زاده آملی برای برآورده شدن حوائج و گرفتاری ها https://www.sarpoosh.com/religion/religious-articles/dhikr-sabeh-32.html 💢کانال علامه حسن زاده آملی (ره): @allame_hasanzadeh ┈✾•🌷🌸🌷•✾┈ کانال انقلابی اقتدار ولایی @EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴ارسال تانک لئوپارد به اوکراین نشانه چیست؟
🔸️خبر مجوز آلمان برای ارسال تانک های لئوپارد به نبرد اوکراین ، بازتاب های زیادی داشته است.
اگر چه تانک های لئوپارد هم پیشرفته هستند و هم زره قدرتمندی دارند ، اما نباید فراموش کرد که موشک های کورنت روسی (که ایران نیز آنان را بومی سازی کرده )، در نبردهای ۳۳ روزه و جنگ یمن ، زره تانک های بسیار پیشرفته مرکاوا۴ و آبرامز را شکافته اند .
به دلایل فوق از نگاه نگارنده، ارسال تانک های پیشرفته لئوپارد ۲ به نبرد اوکراین در سطح تاکتیکی و عملیاتی و البته روانی تاثیر خواهند داشت، لکن به لحاظ راهبردی نمی توانند موقعیت برتری به اوکراینی ها بدهند.
🔸️در خصوص تبعات این تصمیم چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ آمریکا با راه اندازی جنگ اوکراین ، وابستگی اروپا به روسیه را به طور کامل از بین برد و قاره سبز را از لحاظ انرژی به خود وابسته کرد.
حال با کمک های تسلیحاتی و مادی اروپا می تواند رقیب تاریخی خود روسها را بیشتر تضعیف کند .
2️⃣ اقدامات اخیر اروپایی ها روسها را بیش از پیش به چین و ایران وابسته خواهد کرد ؛ روسها در دهه ابتدایی قرن ۲۱ تا حدود بسیاری به غرب و اروپا نزدیک شدند و دستاوردهای بسیاری کسب کردند اما با راهبرد آمریکایی ها اکنون این پیوستگی کاملا منقطع گشته و کرملین نشینان به رویکردهای قرن بیستمی و دنیای دوقطبی می اندیشند .
یک قطب آمریکا و اروپا و قطب دیگر کشورهای آسیایی مانند چین ، هند ، ایران ، روسیه و حتی آمریکای لاتین ...
3️⃣ ایران از اقدامات جدید اروپایی ها انتفاع ویژه ای خواهد یافت زیرا این کشور در سالهای گذشته در نوعی از انزوا قرار داشت و روسها نیز به دلیل مزایایی که در همکاری با اروپا یافته بودند با بلوک غرب همراهی نسبی می نمودند .
🔸️اما اکنون قضیه بالعکس شده و ایران برای سیاست خارجی روسیه مزیت نسبی دارد زیرا اولویت این قدرت شرقی موفقیت در جنگ اوکراین است و هیچ قدرت نظامی دیگری نمی تواند جایگاه ایران را برای روسها داشته باشد زیرا این کشور هم توان نظامی بالایی دارد و هم انگیزه و تجربه موفق ضربه زدن طرح های غرب را ؛ و البته این را در سوریه ، عراق ، یمن و لبنان اثبات کرده است.
🔸️در نتیجه مسکو از سر نیاز (و نه لزوما علاقه مندی) به سوی تهران دست دراز کرده و ناچار است که ملاحظات طرف مقابل را نیز در نظر بگیرد ؛ خرید تسلیحات جنگی و فروش هواگردهای پیشرفته ای چون سوخو ۳۵ تنها بخشی از ماجرا را شامل می شود.
🔸️روسها دریافته اند که در دراز مدت نمی توانند افق روشنی از همکاری با غرب را در نظر بگیرند و به همین دلیل به سیاست های قرن بیستمی خود بازخواهند گشت.
🔸️پوتین مجبور خواهد بود که در مجادلات بین المللی و شورای امنیت مرتبط با ایران ، تا حد زیادی نظر تهران را لحاظ نماید زیرا برای ادامه جنگ طولانی مدت در اوکراین به این کشور نیاز دارد و چه بسا همکاری های ایران تغییر دهنده قواعد نبرد باشد ؛ چیزی که روسها در ماههای اخیر طعم شیرین آن را چشیده اند.
📌 در پایان این نکته را باید ذکر کرد که جنگ اوکراین در صورت عدم موفقیت راهبردهای آمریکا، باعث فروپاشی نظام تک قطبی و ایجاد یک نظام دوقطبی خواهد شد .
🔸️بهترین سناریو برای ایران عدم پیروزی اوکراین و ادامه جنگ و بن بست راهبردی آنست تا روسها همچنان در این شرایط سخت بمانند و دست نیاز بیشتری به سوی جمهوری اسلامی دراز کنند .
🔸️این سناریو از طرفی باعث تداوم نگاه آمریکا و اروپا به بحران اوکراین به عنوان اولویت اصلی سیاست خارجی خواهد شد و فعلا ایران را از زیر ذره بین سیاسیون آنها خارج خواهد کرد .
#علیرضا_تقوینیا
🔴انتظار برای پایانِ ضعف رسانه!
آن گونه که ضدانقلابِ انحلال طلب با بهره گیری از همه ظرفیت پروپاگاندایی خود می گوید و میکوشد که فضا را ترسیم کند، جمهوری اسلامی از زمان تأسیس تاکنون، هیچ خاصیت و کارآمدی نداشته و در طول ۴۴ سال اخیر مُدام پسرفت داشته و در موضع ضعف بوده است، اما آن چه واقعیت ها نشان می دهد این که علیرغم ضعف ها و نقص ها در برخی قسمت ها، کارآمدی کلیت نظام و موفقیت های آن چیزی نیست که بتوان چشم بر روی آن فروبست.
از سویی دیگر به تعبیر یکی از اساتید حوزه رسانه و فرهنگ، ما در عصری زندگی میکنیم که نه تنها هیچکس خود را مخالف مردم، آزادی، قانون، امنیت و صلح معرفی نمیکند؛ بلکه مستبدترین افراد، ظالمترین نظامهای سیاسی و مستکبری عالم هم، خود را طرفدار حقوق بشر، آزادی، صلح و امنیت معرفی میکنند. «مردم» کلیدواژهای است که هر کسی برای پیشبرد مقاصد و اهدافش، هر چند این اهداف و مقاصد ضد مردمی هم باشد؛ به آن دستبرد زده و مرتب از مردم دم میزند.
در این بلبشو که رسانهها نیز در ایجاد و توسعه آن بیتأثیر نبودهاند، عدهای خود را در جایگاه «صدای مردم» جا میزنند و در عین انکار واقعیتهایی از جنس نکته ای که در صدر این نوشتار بیان شد، میکوشند روایت نادرست خود را در ذهن و قلب مخاطب نفوذ بدهند و با ضریب دادن رسانهای، آن را به عنوان روایت قطعی و غالب جا بزنند.
قضایای چند ماه اخیر کشور و تأثیر و تأثرات جنگ ترکیبی و شناختی ۱۴۰۱ علیه نه تنها نظام جمهوری اسلامی بلکه ملت ایران نشان داد که ما با وجود برخی ادعاها در جبهه انقلابی دچار ضعفهایی به خصوص از جنس رسانه هستیم؛ اگر این گونه نبود، رهبر انقلاب چندین مرتبه در همین مدت بر لزوم اهتمام نسبت به جهاد تبیین تأکید نمیکردند.
باید بپذیریم که یک جای کار لنگ میزند. باید قبول کنیم که یک جاهایی ایراد و ضعف داریم که اگر این پذیرش صادقانه وجود داشته باشد طبعاً از پیِ آن، میل و اراده ای جدی به منظور ایجاد تغییر در ما شکل می گیرد و این مسأله به حول و قوه الهی زمینهساز یک جنش امیدبخش میشود و به راستی که چه خوب است در آستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ما خود زمینهساز آغازی باشیم بر پایان ضعفها و نقصهایمان به خصوص در ساحت رسانه. اول بپذیریم بعد فکر کنیم و نقشه بریزیم برای جبران مافات
#اسرار_سیاسی
#رسانه_ملی
#جنگ_رسانه_ای