فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چگونه عشق مان را به امام زمان اثبات کنیم؟
♨️ مصداق عینی عاشقان #امام_زمان
⁉️ رهبری با چه توسلی #فتنه را جمع کرد؟
♨️ رمز ناکام ماندن فتنه ها!
🔷 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ایام #نیمه_شعبان
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🖌#یادداشت_روز
🔹اینستکس ، بازیچهایکه به بازی گرفته نشد
#مسعود_اکبری
سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در بیانیه ای مشترک، از انحلال ساز و کار مالی «اینستکس» (Instrument in Support of Trade Exchanges) خبر دادند. سازوکار مالی موسوم به اینستکس در حقیقت جایگزین اروپایی برجام بود. شاید در چند سال اخیر خبر خاصی درباره این سازوکار مالی منتشر نشده بود اما در حد فاصل زمستان 1397 و پاییز 1398، این کلیدواژه در صدر اخبار قرار داشت و رسانه های زنجیرهای و برخی مقامات دولت قبل با آب و تاب از آن نام برده و به تعریف و تمجید از این کانال مالی میپرداختند.
«اینستکس نشان داد اروپا میتواند مستقل عمل کند (روحانی؛14 بهمن 97)»، «اینستکس ارزشی استراتژیک دارد(ظریف؛ 10 تیر 98)»، «اینستکس بهعنوان یک سازوکار تجاری برای حفظ روابط اقتصادی با ایران... فی نفسه ارزشمند است (عراقچی؛9 آذر 98)»، «اينستكس حكم دلار كاغذي را دارد و بيشتر از ايران، در جوامع بينالمللي تاثيرگذار است و فعال شدن آن ميتواند ايران هراسي كه در دنيا به وجود آمده و باعث شده كمتر شركتي ريسك معامله با ايران را قبول كند، تعديل کند (روزنامه اعتماد)» «اینستکس کلید خورد؛ باید به اینستکس فرصت داد؛ سازوکاری که اثر سیاسی آن برای گذر از دام افراطیون مهمتر از گشایش های اقتصادی آن است. (روزنامه شرق)»، «استقبال بخش خصوصی از اینستکس (روزنامه ایران)»، «فرصت های اینستکس(روزنامه اعتماد)» و... تنها بخشی از این اظهارات و تحلیلها است.
نکته قابل توجه اینجاست که در همان مقطع منتقدان دولت با استناد به دلایل فنی و کارشناسی تأکید داشتند که این ساز و کار مالی، منفعتی برای ایران نداشته و قابل دفاع نیست.
پس از خروج آمریکا از توافق هستهای در اردیبهشت 1397، اروپاییها وعده دادند که حداکثر تا ۱۰ خرداد همان سال بسته پیشنهادی خود مبنی بر تضمین اجرای تعهدات برجامی را ارائه دهند. بر همین اساس اروپا میبایست پس از خروج آمریکا از توافق، یک قطعنامه در واکنش به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ توسط آمریکا صادر میکرد، با تحریم های آمریکا مقابله میکرد، روابط بانکی برای تجارت با ایران را تضمین میکرد و درباره خرید نفت از ایران تعهد میداد و همچنین از مطرح کردن موضوع موشکی و منطقهای امتناع میکرد.
اما هیچکدام از موارد فوق رخ نداد و در نهایت اروپا وعده داد که یک کانال مالی- که حتی یک دهم تعهدات برجامی نیز نبود- را راهاندازی خواهد کرد. روزها و هفتهها و ماهها سپری شد و تعهدات برجامی اروپا که- بهدلیل گستاخی طرف اروپایی و انفعال دستگاه دیپلماسی دولت قبل- به کانال مالی تقلیل داده شده بود، در دو مرحله به «اسپیوی» (مبادله نفت در مقابل کالا) و سپس «اینستکس» (مبادله پول نفت دیگر کشورها با غذا و دارو) رسید! براساس آنچه در اینستکس آمده بود ایران باید ارز حاصل از فروش نفت را به بانک های اروپایی منتقل میکرد. در مقابل از کشورهای اروپایی- و نه هیچ جای دیگر- کالا خریداری میکرد، آن هم نه هر کالایی، بلکه فقط اقلام دارویی و غذایی. در همان مقطع بانک های اروپایی به صراحت تأکید کردند که تصمیم آمریکا درباره تحریم روابط تجاری با ایران را محترم می شمارند و حاضر به نادیده گرفتن آن نیستند!... ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261637/
┈✾•🌷🌺🌷•✾┈
#لبیک_یا_خامنه_ای
@EqtedareVelaeii🇮🇷
#اقتصادی_اجتماعی
🔹با توجه به ریزش نرخ دلار قیمت خانههای تهران تا 15 درصد کاهش یافت
🔸کارشناس مسکن گفت: با توجه به ریزش سنگین قیمت دلار، قیمت مسکن پایتخت بین 5 تا 15 درصد نسبت به اوج قیمت در دو هفته گذشته کاهش داشته است.
سید حمید احمدی در گفتوگو با فارس، با اشاره به رشد اخیر قیمت مسکن در شهرهای مختلف کشور، اظهار داشت: متاسفانه در دو دهه اخیر شاهد این هستیم که مسکن از یک کالای مصرفی به کالای سرمایهای تبدیل شده است و همین موضوع زمینه ایجاد فشار به مردم از طریق افزایش بهای مسکن را فراهم میکند. این کارشناس مسکن گفت: بازار مسکن مشابه بازارهایی نظیر سکه و طلا یک بازار سرمایهای است و نقدینگی گسترده در کشور روی این بازار هم اثرگذاری دارد. وی افزود: بر اساس پایش های میدانی از مشاوران املاک، قیمت مسکن همزمان با کاهش شدید قیمت دلار با افت قیمت مواجه شده است. احمدی در تشریح جزئیات این کاهش قیمت گفت: بازار مسکن سال های پیاپی است که در حالت رکورد تورمی است و طبق بررسی های میدانی که انجام شده است، با کاهش قیمت دلار در روزهای اخیر، بین 5 تا 15 درصد افت قیمت را نسبت به دو هفته گذشته در بازار مسکن شاهد هستیم. این کارشناس مسکن ادامه داد: هم اکنون بازار مسکن به واسطه رکود طولانی مدت، مقصد مناسبی برای سرمایه گذاری نیست و همین سیگنال به بازار میتواند زمینه افت قیمت را بیشتر از اکنون مهیا کند.
به گزارش فارس بر اساس بهروزترین آمار بانک مرکزی، متوسط قیمت مسکن های معامله شده در شهر تهران به 48 میلیون تومان برای هر متر مربع رسیده و همین مسئله زمینه ایجاد فشار به معیشت خانوادهها را ایجاد کرده است. ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261588
┈✾•🌷🌺🌷•✾┈
#لبیک_یا_خامنه_ای
@EqtedareVelaeii🇮🇷
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 این کلیپ را نبینید اگرهنوز هشتک #زن_زندگی_آزادی میزنید
♨️ داستانی حیرت آور از تجاوز به سرباز زن آمریکایی
🔴 اینبار از زبان یک زن نظامی آمریکایی بشنوید
♦️از کودک کشی تا تجاوز، حقیقت عریان یک ائولوژی
♨️ خاطرات یک زن نظامی
🔹 به مناسبت ۸مارس، روز جهانی #زنان
✅ اثری از واحد رسانه بسیج جامعه زنان با همکاری پژوهشی اندیشکده راهبردی #سعداء
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬شوالیه تولید در برابر غول تورم
📌تورم چیست و تولید چه نقشی در کنترل تورم دارد؟
افزایش نقدینگی بدون افزایش تولید موجب افزایش تقاضا و تورم میشود. با توجه به اینکه نقدینگی همواره روند افزایشی دارد راهکار کنترل تورم در جامعه کنترل روند رشد نقدینگی و افزایش تولید ملی است.
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افتتاح کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب ایران
🔹با حضور وزیر راه و شهرسازی ۲۵ کیلومتر از کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور افتتاح و عملیات اجرایی بزرگراه کهورستان- لار نیز آغاز شد.
🔹کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور به موازات نوار ساحل جنوب کشور بندر در جنوب شرق شروع شده و در شلمچه در جنوب غربی کشور امتداد دارد.
🔹این پروژه به طور ۱۸۵۰ کیلومتر در استان های خوزستان بوشهر و هرمزگان و همچنین سیستان و بلوچستان قرار دارد.
50.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مُژدِه مُژدِه 🔉🗣
"جورابِ نانو عَرضِه میشَوَد."
این اِعلانُ پُشتِ شیشِهیِ خِیلی اَز مَغازِهها دیدیم...خِیلیهامونَم اَزَش اِستِفادِه کَردیم وَ راضی بودیم .😉
اَمّا نانو فَقَط دَر مَقولِه پوشاک وَ صِرفَا جوراب نِمیگُنجِه...👔🧦
یِه فَنّاوَری نُوظُهُور وَ وَسیعِه کِه خِیلی جاها بِه دادِمون رِسیدِه کِه شایَد خودِمونَم نِمیدونِستیم..!💬
ما اِنتِخاب کَردیم کِه صِعود کُنیم...🚡
🌐 مشاهده دیگر قسمت های برنامه در:
https://tvnasim.ir/program/366910
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir