دموکراتها در جنایت جنگی
فرقی با جمهوریخواهان ندارند
سالها وقت صاحب نظران، صرف پاسخ به یک گزاره دروغین شد؛ برخی غربگرایان منطبق با عملیات فریب آمریکا ادعا میکردند جمهوریخواهان، جنگطلب و جنایتکار هستند، اما دموکراتها نه!
سعی میشد تصویری انسانی و ضد جنگ از دموکراتها ساخته شود و حال آنکه دولتهای دموکرات، بانی بسیاری از کودتاها، ترورها، جنگها و جنایتهای گوناگون در کشورهای گوناگون بودند.
روتوش چهره سیاه دموکراتها، اکنون با جنایت علیه مردم بیدفاع غزه که فرماندهی آن بر عهده دولت دموکرات بایدن است، از بین رفته و شرمندگی و بدنامی آن بزک کاری نافرجام، برای غربگرایان خواهد ماند.
در مورد ایران خودمان، دولت دموکرات اوباما در حالی که پالس مذاکره و تعامل و تنشزدایی میفرستاد، در زمینه ترور دانشمندان هستهای (مانند شهیدان شهریاری و علیمحمدی) و خرابکاری علیه تاسیسات نطنز و تحریم علیه ایران فعال بود.
تحریمهای موسوم به فلجکننده و بخش مهمی از تحریمهای پسابرجامی، سوغات دموکراتها یا حاصل همراهی کامل آنها با جمهوریخواهان در کنگره بود.
قطعنامه 1929 شورای امنیت که در حمایت از فتنه سبز تصویب شد و جامع شدیدترین فشارها در زمینه انرژی، دسترسی ایران به منابع مالی، و کشتیرانی و حملونقل هوایی بود، در دولت اوباما طراحی شد.
فشار برای کاهش صادرات نفت ایران، تمدید تحریمهای داماتو تحت عنوان قانون «آیسا»، با همراهی مطلق دموکرات ها و جمهوری خواهان در کنگره امکانپذیر شد.
فتنه مهیب گروههای تروریستی در عراق و شام (جنگ نیابتی در عراق و سوریه) را دولت دموکرات اوباما عَلَم کرد، همچنانکه جنگافروزی و نابودی لیبی و حمایت بیدریغ از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، دردولت اوباما انجام شد و حالا در دولت بایدن به شکل صریحتر، تداوم پیدا کرده است.
در تمام جنگهای مهم در قرن بیستم- جنگ جهانی اول و دوم، جنگ کره و ویتنام - دموکراتها بودهاند که آمریکا را وارد جنگ کردهاند. هری ترومن، تنها رهبر جهان است که از بمب هستهای استفاده کرده است.
جنگ و جنایت کمسابقه در ویتنام را هم جان اف کندی فرماندهی میکرد. همچنین است جنگ در یوگسلاوی (کوزوو و صربستان) با مدیریت دولت بیل کلینتون. به این فهرست میتوان نقشآفرینی در جنگ داخلی در سومالی و جنایات جنگی در افغانستان، یمن و لیبی را اضافه کرد.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آماری فاجعهبار از کودک کشی صهیونیستها در یک هفته گذشته
🔹این خونها بی پاسخ نخواهد ماند...
#قیام_مظلوم
#طوفان_الاقصی
📢 انتصاب نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در حکمی حجتالاسلام آقای حاج شیخ حبیبالله غفوری را به عنوان نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه منصوب کردند.
🖼 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب حجةالاسلام آقای حاج شیخ حبیبالله غفوری دامت افاضاتُه
اکنون که جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای علماء دامت توفیقاتُه از امامت جمعهی کرمانشاه کنارهگیری کردهاند، با تقدیر و تشکر از خدمات معنوی و اخلاقی ایشان، جنابعالی را به امامت جمعه و نمایندگی خود در آن شهر و استان منصوب میکنم.
دلاورمردان کرمانشاه و عموم مردم مؤمن و صادق و صمیمی آن سامان، خاطرهی وفاداری خود به انقلاب اسلامی را در حوادث گوناگون زنده نگاه داشته و یکی از سنگرهای مهم امنیت کشور بوده و میباشند. وظیفهی عالِم دینی و جایگاه امامت جمعه در میان این برادران و خواهران محترم، حساس و خطیر است. ارتباط با همهی قشرها بهویژه جوانان و حضور در مجامع علمی و دینی و اجتماعی آنان سفارش مؤکد اینجانب است. توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۵ مهر ۱۴۰۲
🔰 #درسهای_نهج_البلاغه | واکنش نشان دادن دانشمندان به ظلم ظالم
🔺️ مروری بر استناد حضرت آیت الله خامنهای به نهجالبلاغه در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی. ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
💬 #گزارش_هفته | رفوزگی ورسوایی مدعیانحقوقبشر
👈🏻 آخرین صفحه از پرونده کشورهای غربی، آمریکا و اروپا در وقایع اخیر غزهچگونه ورق میخورد؟
🔹 یک مستطیل جغرافیایی از شمال به جنوب به طول ۴۰کیلومتر و عرض ۶ تا ۱۰ کیلومتر. مستطیلی که با جایدادن حدود ۱.۹میلیون نفر جمعیت، جزء ۳ نقطۀ پرتراکم جمعیتی در دنیاست. جایی از این کره زمین که بیش از هفتادسال در آتش اشغالگری نژادپرستان صهیونیست میسوزد وسنگمحکی برای ملتها وکشورهای مختلف شده و تکبهتک شعارهای حقوق بشری غرب، حالا در آن در حال محک خوردن است تا عیار آن مشخص شود. مرور پرونده نهادهای مسوول بین المللی و اکثر کشورها و سیاستمداران در سالهای گذشته نشان از ضعف و سستی در حمایت از مظلومان فلسطینی و حقوق بشر میباشد و امروز غزه، جایی برای راستیآزمایی شعارها و ادعاهایی است که غرب همواره از آنها بهعنوان اهرم سیاسی استفاده کرده تا به دیگر جوامع غیرغربی که همراه سیاستهای غربی نیستند فشار وارد کند.
🔹 دموکراسی موردپسند مردم یا غرب؟!
برآمدن حماس در منطقه نوار غزه پیش و بیش از هر چیزی به خواست و انتخاب مردم روی داد. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در انتخابات سال ۲۰۰۶ موفق شد اکثریت مجلس فلسطین (مرکب از دو منطقه نوار غزه و کرانۀ باختری) را کسب کند. در ادامه هم بهمانند همۀ ساختارهای پارلمانی دنیا، مقرر شد ادارۀ اجرایی دولت توسط حماس صورت بگیرد. نقطۀ آغاز اختلافات مجامع بینالمللی و غرب و دولتهای مدعی حامی دموکراسی و انتخاب مردم فلسطین از همینجا تشدید شد. حماس هرچند با رأی و انتخاب مردم فلسطین روی کارآمد اما در ادامه در محاصرۀ اقتصادی اتحادیه اروپا و امریکا و سایر دولتهای همسو با سیاستهای غرب قرار گرفت.
آمریکا و اتحادیه اروپا در ادامه اما کمکهای خود را به فلسطین قطع کردند. حماس هرچند در چارچوب رقابتهای مردمسالار و با انتخاب و رای مستقیم مردم سرزمین فلسطین بر سرکار آمده و در چارچوب قواعد دموکراسی و مردمسالاری به مسند قدرت رسیده بود؛ اما از دید غرب و امریکا، اینها کافی نبود. دموکراسی، رای، نظر و انتخاب مردم از دید غرب وقتی ارزشمند است که به پیروزی جریانهای متمایل به سیاستهای غرب بینجامد و هر نتیجهای جز این باید حذف شده و به حاشیه رانده شود و برای حماس هم همین اتفاق افتاد. پیروزی انتخابات پارلمانی فلسطین از جانب اتحادیه اروپا و امریکا مورد پذیرش قرار نگرفت. دموکراسی برای غرب فقط ابزار و بهانه است برای رسیدن به نتیجه مدنظر آنها!
🔹 مداخلۀ بشردوستانه فقط در جهت منافع ما!
افکار عمومی هنوز از یاد نبرده است که کارتل رسانهای غرب و بازوی رسانهای ناتو در مواردی همچون حمله به عراق و حتی حملات گاهوبیگاه ارتش امریکا به سوریه به بهانۀ مبارزه با سلاحهای شیمیایی و کشتارجمعی، چگونه پشت شعارهای حقوق بشر، تأمین امنیت جهانی و صلح برای بشریت، پنهان شد. اولی شاید در سالهای دورتر بود؛ اما دومی هنوز به یک دهه هم نرسیده. زمانی که ناوگان موشکهای دوربرد امریکایی به بهانۀ آنچه که احتمال ایجاد زرادخانۀ شیمیایی عنوان میشد اهداف متعددی را در خاک سوریه هدف قرار دادند.حمله نظامی ناتو به کشور لیبی که طبق قطعنامه ۱۹۷۳ شورای امنیت سازمان ملل صورت گرفت باهدف و شعار «مداخلۀ پیشدستانۀ بشردوستانه» صورت گرفت. در تصویری که امپراطوری رسانهای غرب ساخته بود، تهاجم به خاک یک کشور در شمال آفریقا و در جنوب دریای مدیترانه، حمایت از مردم لیبی در برابر کشتار و حملۀ هولناک، تلقی میشد! این عملیات شامل سه بخش تحریم و ممنوعیت تسلیحات، اجرای منطقه پروازممنوع و اقدام برای حفاظت از غیرنظامیان بود. در ۱۹ مارس ۲۰۱۱ میلادی، عملیات نظامی با شلیک بیش از ۱۱۰ موشک کروز توسط آمریکا و انگلستان آغاز شد. نیروی هوایی فرانسه و نیروی هوایی انگلستان وظیفه پرواز بر تمام نقاط لیبی را داشتند. نیروی دریایی انگلیس نیز محاصره دریایی را شروع نمود. حمله هوایی علیه تانکهای ارتش لیبی اولینبار توسط نیروی هوایی فرانسه انجام شد. داستان سوءاستفاده ناتو و کشورهای غربی از واژگان انسانی و حملات تهاجمی و تحتفشار قراردادن کشورهای دیگر و دستاندازی به خاک کشورها، البته در شکلهای مختلف در طول این سالها تکرار شده است و هم اکنون نیز در اوکراین نیز به شکل دیگری، منافع کارخانههای اسلحهسازی آمریکایی در حال تأمین است!
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #گزارش_هفته
🔹 غزه، سنگ محک ادعاهای گزاف غربی
آنچه امروز در غزه صورت میگیرد و کشتارها و فجایعی که از سوی ارتش صهیونیستی نسبت به حدود ۲ میلیون ساکن این باریکۀ ۴۰در ۸کیلومتری صورت میگیرد، بارهاوبارها از آنچه در لیبی صورت میگرفت یا شایعهای که دربارۀ وجود سلاحهای شیمیایی در عراق و سوریه، صورتگرفته سهمگینتر است. اگر بهانه حملات موشکی آمریکا به سوریه، احتمال و شایعۀ اثبات نشدۀ تسلیحات شیمیایی بود؛ اما در جریان حملات وحشیانۀ این روزها در نوار غزه عملاً از فسفر سفید علیه غیرنظامیان در مناطق مسکونی استفاده میشود. سلاحی آتشزا که استفادۀ ارتش صهیونیستی از آن در نوار غزه جلوی چشم مردم جهان و دوربین های رسانه های جهان صورت میگیرد. سلاح کشتارجمعی که بافتهای استخوانی و ماهیچهای انسان را سوزانده و سلولهای مجاری تنفسی و ریوی را نابود میکند؛ واکنش غرب در اینجا اما سکوت است و تماشا و حتی با وقاحت تمام، حمایت!
اگر در مورد مداخلۀ نظامی در لیبی، ایجاب میکرد که مسئله حمایت بشردوستانه از مردم لیبی سردست گرفته شود؛ اما در مورد بمباران سنگین غزه و ریختن هزاران تن بمب روی سر ۲ میلیون نفر توسط صهیونیستها، کسی در مجامع بینالمللی و حقوق بشری و رسانهای غرب،نگران بشر ساکن در نوار غزه نیست. بشر و حقوق او آنجایی مهم است و دفاع از آن ضرورت دارد که منافع غرب و ناتو و امریکا ایجاب کند. بشر و حقوق او برای غرب راهی برای رسیدن به منافعشان است وگرنه آنجایی که نفعی برای آنها وجود نداشته باشد سخنگفتن از آن هم ضرورتی ندارد. امپراطوری دروغپردازی در نظام رسانهای غرب در برابر شایعه سازی صهیونیستها مبنی بر سربریدن کودکان و نوزادان که نهتنها به اثبات نرسید؛ بلکه دفتر شخص نخستوزیر رژیم صهیونیستی هم حاضر به تأیید آن نشد، چه عملیات روانیهایی که نکرد؛ این رسانه ها تا چند روز ذهن و روان میلیاردها مخاطب در چهارگوشۀ دنیا را با اینهمانی و یکسان قراردادن داعش با مردان مقاومت در فلسطین، مورد هجمه رسانهای قرار داد، اما همین نظام رسانهای در مورد کشتار روزانۀ چند صد نفر کودک در نوار غزه که تصاویر و ویدئوهای آنها روزانه منتشر شده و در دسترس است سکوت محض پیشه کرده و حتی از آن حمایت هم کرده است. حمله به آمبولانسها و مراکز بهداشتی و پزشکی، قطع آب، برق، سوخت، آذوقه و کوچ اجباری مردم شمال غزه و راندن آنها به جنوب را هم به این فهرست اضافه کنید. یک نسلکشی تمامعیار جلوی چشم جهان در حال رخدادن است و تمدن پرادعا و توخالی غرب، با تمام قوا پشت آن ایستاده است.
🔹 بيمارستان"المعمدانی" و افشای استانداردهای دوگانهغرب
۲۵ مهرماه (۱۷ اکتبر) و حمله تأسفبار رژیم صهیونیستی به بیمارستان الاهلی العربی (المعمدانی) غزه و تکهتکهشدن صدها انسان بیگناه از زن و مرد و کودک و نوجوان، سنگ محکی دیگر برای صحت سنجی ادعاهای غربیها در آزادی و دفاع از حقوق بشر، حقوق کودکان و غیرنظامیان شد. در حالی که بمبهای رژیمصهیونیستی، خانهها را بر سر زنان و کودکانفلسطینی آوار میکنند و حمله وحشیانه صهیونیستهای جنایتکار به بیمارستان المعمدانی، مردم جهان را بیش از همیشه خشمگین کرده است، کشورهای اروپایی که اجازه برگزاری تظاهرات به طرفداران اسرائیل را بدون هیچ محدودیتی میدهند و حتی برخی سیاستمداران اروپایی شخصا در آن شرکت کرده اند، اما ممنوعیتهای مختلفی برای تظاهرات همبستگی با فلسطین اعمال کرده اند. تظاهرات همبستگی با فلسطین در فرانسه و آلمان به دلیل "تشکیل تهدیدی برای نظم و امنیت عمومی" ! غيرمجاز اعلام شده است، همچنین وزیر کشورانگلستان اعلام کرده که ممکن است اهتزاز پرچم فلسطین در برخی شرایط در این کشور قانونی نباشد. امروز "غزه مقاوم و مظلوم" رسوایی "استانداردهای دوگانه غرب" را در قلبپایتخت کشورهای اروپایی و پیش چشمان مردم به تصویر کشیده و سندی برای عدمصداقت مدعیان آزادی و صلح شده است؛ رفتارهای متعارضی که حتی اصل آزادیهایمدنی ادعایی آنان را در قبال شهروندان خود نقض کرده است.
👈🏼 سخن پایانی اینکه امروز حرکتها و راهپیماییهای خودجوشی که در بسیاری از کشورهای مختلف در چهارگوشه جهان به راه افتاده است، خشم مردم از رژیم نامشروع صهیونیستی و تنفر از رویکرد متناقض سردمداران آمریکای و غربی را در قبال انسانها به اوج خود رسانده و رسوایی تمدن غرب در ادعای حقوق بشر را در صفحه پایانی این پرونده رقم زده است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 @Khatt_khamenei
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاثیر محیط بر خلاقیت کودکان
#کلیپ اختصاصی واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari