جنایت، دستاورد نمی سازد
چشم انداز جنگ غزه
از نگاه رئیس اسبق CIA
🔹ارتکاب جنایت جنگی علیه کودکان و زنان، دستاورد نیست؛ سرشکستگی دوباره اسرائیل پس از شکست سهمگین اول، و این بار در افکار عمومی است.
🔹واقعیت این است که اسرائیل همان روز اول، ضربه راهبردی را خورد و نمی تواند با بمباران هوایی و جنایت جنگی، شکست را جبران کند. واقعیت میدان، این گونه است:
🔻یاکی دیان کنسول رژیم صهیونیستی در لس آنجلس: آمریکا شدیدا از آغاز جنگ در شمال پس از حمله زمینی به غزه نگران است.
🔻تفنگدار بازنشسته ارتش آمریکا: اسرائیل نمی تواند همزمان با حماس و حزب الله بجنگد، آنها منابع چنین جنگی را ندارند.
🔻ایهود باراک نخست وزیر اسبق: این شکست اساسی، قابل پنهان کردن نیست و مسئولیت کامل آن با شخص نتیانیاهو است و او که اعتماد عمومی و ارتش را از دست داده باید برود.
🔻صدای آمریکا: جنگ طولانی خواهد بود، ما یک غزه روی زمین و یک غزه زیر زمین داریم
🔻فرمانده نیروهای ذخیره ارتش اسرائیل: برای عملیاتی که سه ماه طول خواهد کشید، آماده شوید.
🔻مشاور سابق ارتش اسرائیل: ما آماده حمله زمینی به غزه نیستیم. حماس تاسیسات زیرزمینی ایجاد کرده و منتظر ورود ماست. در شرایطی که نیروهای اسرائیل آموزش ندیدهاند، حمله زمینی ممنوع است. فلسطینیها فرار نمیکنند و منتظر نیروهای ما هستند.
🔻مارک ریغیو مشاور ارشد نتانیاهو : جنگ غزه دشوار است. چالشی که با آن مواجه هستیم، حمله بسیار غافلگیرانه و تاکتیکی نیروهای حماس بر روی زمین است.
🔻پیغام هشدار دیوید پترائوس، "رئیس اسبق سازمان سیا در دولت اوباما" به مقامات اسرائیل: جنگ با حماس سالها طول خواهد کشید. از تجربه ما در عراق استفاده کرده و وارد غزه نشوید.
🔹عبارت آخر که از طرف "سر فرمانده کل (سابق) ارتش آمریکا در خاورمیانه، شرق آفریقا و آسیای مرکزی" صادر شده، فقط هشداری به اسرائیل نیست. هشدار بلکه تحقیر دولت آمریکا (بایدن) هم هست و چشم اندازی مایوس کننده را برای واشنگتن و تل آویو ترسیم می کند.
🔹کسی چه می داند. شاید این جنگ فراتر از رژیم صهیونیستی، ضربتی راهبردی به آمریکا را در متن خود حمل می کند.
@IMANI_mohammad
ترس از تهدید ایران و حزبالله
علت تعلل در حمله زمینی به غزه
گزارشگر شبکه دولتی انگلیس میگوید اسرائیل پس از دو هفته تهدید هنوز هم به علل مختلف نتوانسته وارد حمله زمینی به غزه شود.
فرانک گاردنر خبرنگار امنیتی بیبیسی در گزارشی نوشت: چرا اسرائیل، حمله زمینی به غزه که قول آن را داده بود، آغاز نکرده است؟
سفر شتابزده بایدن، نشانی از نگرانی عمیق نسبت به وخامت اوضاع است. واشنگتن دو نگرانی عمده دارد: تشدید بحران انسانی، و خطر گسترش درگیری به سراسر خاورمیانه.
عامل دوم، ایران است. ایران چندین هشدار جدی در این باره مطرح کرده که حمله اسرائیل به غزه بیپاسخ نخواهد ماند. چنین هشداری در عمل به چه معناست؟ ایران علاوهبر تامین مالی گروههای شبهنظامی شیعه در خاورمیانه، در آموزش، تجهیز نظامی و تا حدودی در کنترل آنها نقش دارد.
حزبالله لبنان قویترین این گروههاست که درست در دیگر سوی مرز مستقر است. اسرائیل و لبنان در سال ۲۰۰۶ درگیر جنگی شدند که در جریان آن تانکهای جنگی پیشرفته اسرائیل بر اثر مینهای مخفی و کمینهای برنامهریزی شده حزبالله از پا در آمدند.
از آن زمان به بعد حزبالله با کمک ایران بار دیگر تجهیز شد و گمان میرود بیش از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار داشته باشد که بسیاری از آنها دوربرد هستند و از دقت هدفگیری بالایی برخوردارند.
بیم آن میرود که در صورت حمله زمینی اسرائیل به غزه، حزبالله با گشودن جبهه تازهای، اسرائیل را وادار کند که همزمان در دو جبهه بجنگد. در آغاز جنگ ۲۰۰۶ُ، شبهنظامیان حزب الله موفق شدند با استفاده از موشکهای پیشرفته، به یک کشتی جنگی اسرائیل حمله کنند.
عامل سوم بحران انسانی است. با افزایش شمار کشتهشدگان غیرنظامی فلسطینی در نتیجه حملات هوایی بیامان اسرائیل، بخش بزرگی از همدردی جامعه جهانی با اسرائیل که به راه افتاده بود، جای خود را به درخواستهای روزافزون محافظت از جان شهروندان عادی در غزه داده است.
در صورت ورود ارتش اسرائیل به غزه، شمار کشتهشدگان حتی بیش از این افزایش خواهد یافت. در طرف مقابل، سربازان اسرائیلی توسط تلههای انفجاری، تکتیراندازان و حمله از کمینگاهها کشته خواهند شد. حتی احتمال دارد بیشتر درگیریها در تونلهای زیرزمینی که طول آنها به چندین کیلومتر میرسد اتفاق بیفتد.
عامل چهارم، شکست عظیم اطلاعاتی است. سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل ماه بدی را پشت سر گذاشتهاند.
سازمان اطلاعات و امنیت داخلی موسوم به شینبت به دلیل قصور در پیشبینی حمله اولیه مرگبار حماس مورد سرزنش قرار گرفته است.این بدترین شکست اطلاعاتی تاریخ اسرائیل از زمان جنگ یوم کیپور در سال ۱۹۷۳ بود.
آن بخش از نیروهای حماس و جهادک ه هنوز توان عملیاتی دارند، برای مقابله با هر نوع پیشروی اسرائیل در کمین خواهند بود. چنین تلههایی خطرناک خواهند بود.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
دموکراتها در جنایت جنگی
فرقی با جمهوریخواهان ندارند
سالها وقت صاحب نظران، صرف پاسخ به یک گزاره دروغین شد؛ برخی غربگرایان منطبق با عملیات فریب آمریکا ادعا میکردند جمهوریخواهان، جنگطلب و جنایتکار هستند، اما دموکراتها نه!
سعی میشد تصویری انسانی و ضد جنگ از دموکراتها ساخته شود و حال آنکه دولتهای دموکرات، بانی بسیاری از کودتاها، ترورها، جنگها و جنایتهای گوناگون در کشورهای گوناگون بودند.
روتوش چهره سیاه دموکراتها، اکنون با جنایت علیه مردم بیدفاع غزه که فرماندهی آن بر عهده دولت دموکرات بایدن است، از بین رفته و شرمندگی و بدنامی آن بزک کاری نافرجام، برای غربگرایان خواهد ماند.
در مورد ایران خودمان، دولت دموکرات اوباما در حالی که پالس مذاکره و تعامل و تنشزدایی میفرستاد، در زمینه ترور دانشمندان هستهای (مانند شهیدان شهریاری و علیمحمدی) و خرابکاری علیه تاسیسات نطنز و تحریم علیه ایران فعال بود.
تحریمهای موسوم به فلجکننده و بخش مهمی از تحریمهای پسابرجامی، سوغات دموکراتها یا حاصل همراهی کامل آنها با جمهوریخواهان در کنگره بود.
قطعنامه 1929 شورای امنیت که در حمایت از فتنه سبز تصویب شد و جامع شدیدترین فشارها در زمینه انرژی، دسترسی ایران به منابع مالی، و کشتیرانی و حملونقل هوایی بود، در دولت اوباما طراحی شد.
فشار برای کاهش صادرات نفت ایران، تمدید تحریمهای داماتو تحت عنوان قانون «آیسا»، با همراهی مطلق دموکرات ها و جمهوری خواهان در کنگره امکانپذیر شد.
فتنه مهیب گروههای تروریستی در عراق و شام (جنگ نیابتی در عراق و سوریه) را دولت دموکرات اوباما عَلَم کرد، همچنانکه جنگافروزی و نابودی لیبی و حمایت بیدریغ از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، دردولت اوباما انجام شد و حالا در دولت بایدن به شکل صریحتر، تداوم پیدا کرده است.
در تمام جنگهای مهم در قرن بیستم- جنگ جهانی اول و دوم، جنگ کره و ویتنام - دموکراتها بودهاند که آمریکا را وارد جنگ کردهاند. هری ترومن، تنها رهبر جهان است که از بمب هستهای استفاده کرده است.
جنگ و جنایت کمسابقه در ویتنام را هم جان اف کندی فرماندهی میکرد. همچنین است جنگ در یوگسلاوی (کوزوو و صربستان) با مدیریت دولت بیل کلینتون. به این فهرست میتوان نقشآفرینی در جنگ داخلی در سومالی و جنایات جنگی در افغانستان، یمن و لیبی را اضافه کرد.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آماری فاجعهبار از کودک کشی صهیونیستها در یک هفته گذشته
🔹این خونها بی پاسخ نخواهد ماند...
#قیام_مظلوم
#طوفان_الاقصی
📢 انتصاب نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در حکمی حجتالاسلام آقای حاج شیخ حبیبالله غفوری را به عنوان نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه منصوب کردند.
🖼 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب حجةالاسلام آقای حاج شیخ حبیبالله غفوری دامت افاضاتُه
اکنون که جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای علماء دامت توفیقاتُه از امامت جمعهی کرمانشاه کنارهگیری کردهاند، با تقدیر و تشکر از خدمات معنوی و اخلاقی ایشان، جنابعالی را به امامت جمعه و نمایندگی خود در آن شهر و استان منصوب میکنم.
دلاورمردان کرمانشاه و عموم مردم مؤمن و صادق و صمیمی آن سامان، خاطرهی وفاداری خود به انقلاب اسلامی را در حوادث گوناگون زنده نگاه داشته و یکی از سنگرهای مهم امنیت کشور بوده و میباشند. وظیفهی عالِم دینی و جایگاه امامت جمعه در میان این برادران و خواهران محترم، حساس و خطیر است. ارتباط با همهی قشرها بهویژه جوانان و حضور در مجامع علمی و دینی و اجتماعی آنان سفارش مؤکد اینجانب است. توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۵ مهر ۱۴۰۲
🔰 #درسهای_نهج_البلاغه | واکنش نشان دادن دانشمندان به ظلم ظالم
🔺️ مروری بر استناد حضرت آیت الله خامنهای به نهجالبلاغه در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی. ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
💬 #گزارش_هفته | رفوزگی ورسوایی مدعیانحقوقبشر
👈🏻 آخرین صفحه از پرونده کشورهای غربی، آمریکا و اروپا در وقایع اخیر غزهچگونه ورق میخورد؟
🔹 یک مستطیل جغرافیایی از شمال به جنوب به طول ۴۰کیلومتر و عرض ۶ تا ۱۰ کیلومتر. مستطیلی که با جایدادن حدود ۱.۹میلیون نفر جمعیت، جزء ۳ نقطۀ پرتراکم جمعیتی در دنیاست. جایی از این کره زمین که بیش از هفتادسال در آتش اشغالگری نژادپرستان صهیونیست میسوزد وسنگمحکی برای ملتها وکشورهای مختلف شده و تکبهتک شعارهای حقوق بشری غرب، حالا در آن در حال محک خوردن است تا عیار آن مشخص شود. مرور پرونده نهادهای مسوول بین المللی و اکثر کشورها و سیاستمداران در سالهای گذشته نشان از ضعف و سستی در حمایت از مظلومان فلسطینی و حقوق بشر میباشد و امروز غزه، جایی برای راستیآزمایی شعارها و ادعاهایی است که غرب همواره از آنها بهعنوان اهرم سیاسی استفاده کرده تا به دیگر جوامع غیرغربی که همراه سیاستهای غربی نیستند فشار وارد کند.
🔹 دموکراسی موردپسند مردم یا غرب؟!
برآمدن حماس در منطقه نوار غزه پیش و بیش از هر چیزی به خواست و انتخاب مردم روی داد. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در انتخابات سال ۲۰۰۶ موفق شد اکثریت مجلس فلسطین (مرکب از دو منطقه نوار غزه و کرانۀ باختری) را کسب کند. در ادامه هم بهمانند همۀ ساختارهای پارلمانی دنیا، مقرر شد ادارۀ اجرایی دولت توسط حماس صورت بگیرد. نقطۀ آغاز اختلافات مجامع بینالمللی و غرب و دولتهای مدعی حامی دموکراسی و انتخاب مردم فلسطین از همینجا تشدید شد. حماس هرچند با رأی و انتخاب مردم فلسطین روی کارآمد اما در ادامه در محاصرۀ اقتصادی اتحادیه اروپا و امریکا و سایر دولتهای همسو با سیاستهای غرب قرار گرفت.
آمریکا و اتحادیه اروپا در ادامه اما کمکهای خود را به فلسطین قطع کردند. حماس هرچند در چارچوب رقابتهای مردمسالار و با انتخاب و رای مستقیم مردم سرزمین فلسطین بر سرکار آمده و در چارچوب قواعد دموکراسی و مردمسالاری به مسند قدرت رسیده بود؛ اما از دید غرب و امریکا، اینها کافی نبود. دموکراسی، رای، نظر و انتخاب مردم از دید غرب وقتی ارزشمند است که به پیروزی جریانهای متمایل به سیاستهای غرب بینجامد و هر نتیجهای جز این باید حذف شده و به حاشیه رانده شود و برای حماس هم همین اتفاق افتاد. پیروزی انتخابات پارلمانی فلسطین از جانب اتحادیه اروپا و امریکا مورد پذیرش قرار نگرفت. دموکراسی برای غرب فقط ابزار و بهانه است برای رسیدن به نتیجه مدنظر آنها!
🔹 مداخلۀ بشردوستانه فقط در جهت منافع ما!
افکار عمومی هنوز از یاد نبرده است که کارتل رسانهای غرب و بازوی رسانهای ناتو در مواردی همچون حمله به عراق و حتی حملات گاهوبیگاه ارتش امریکا به سوریه به بهانۀ مبارزه با سلاحهای شیمیایی و کشتارجمعی، چگونه پشت شعارهای حقوق بشر، تأمین امنیت جهانی و صلح برای بشریت، پنهان شد. اولی شاید در سالهای دورتر بود؛ اما دومی هنوز به یک دهه هم نرسیده. زمانی که ناوگان موشکهای دوربرد امریکایی به بهانۀ آنچه که احتمال ایجاد زرادخانۀ شیمیایی عنوان میشد اهداف متعددی را در خاک سوریه هدف قرار دادند.حمله نظامی ناتو به کشور لیبی که طبق قطعنامه ۱۹۷۳ شورای امنیت سازمان ملل صورت گرفت باهدف و شعار «مداخلۀ پیشدستانۀ بشردوستانه» صورت گرفت. در تصویری که امپراطوری رسانهای غرب ساخته بود، تهاجم به خاک یک کشور در شمال آفریقا و در جنوب دریای مدیترانه، حمایت از مردم لیبی در برابر کشتار و حملۀ هولناک، تلقی میشد! این عملیات شامل سه بخش تحریم و ممنوعیت تسلیحات، اجرای منطقه پروازممنوع و اقدام برای حفاظت از غیرنظامیان بود. در ۱۹ مارس ۲۰۱۱ میلادی، عملیات نظامی با شلیک بیش از ۱۱۰ موشک کروز توسط آمریکا و انگلستان آغاز شد. نیروی هوایی فرانسه و نیروی هوایی انگلستان وظیفه پرواز بر تمام نقاط لیبی را داشتند. نیروی دریایی انگلیس نیز محاصره دریایی را شروع نمود. حمله هوایی علیه تانکهای ارتش لیبی اولینبار توسط نیروی هوایی فرانسه انجام شد. داستان سوءاستفاده ناتو و کشورهای غربی از واژگان انسانی و حملات تهاجمی و تحتفشار قراردادن کشورهای دیگر و دستاندازی به خاک کشورها، البته در شکلهای مختلف در طول این سالها تکرار شده است و هم اکنون نیز در اوکراین نیز به شکل دیگری، منافع کارخانههای اسلحهسازی آمریکایی در حال تأمین است!
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #گزارش_هفته
🔹 غزه، سنگ محک ادعاهای گزاف غربی
آنچه امروز در غزه صورت میگیرد و کشتارها و فجایعی که از سوی ارتش صهیونیستی نسبت به حدود ۲ میلیون ساکن این باریکۀ ۴۰در ۸کیلومتری صورت میگیرد، بارهاوبارها از آنچه در لیبی صورت میگرفت یا شایعهای که دربارۀ وجود سلاحهای شیمیایی در عراق و سوریه، صورتگرفته سهمگینتر است. اگر بهانه حملات موشکی آمریکا به سوریه، احتمال و شایعۀ اثبات نشدۀ تسلیحات شیمیایی بود؛ اما در جریان حملات وحشیانۀ این روزها در نوار غزه عملاً از فسفر سفید علیه غیرنظامیان در مناطق مسکونی استفاده میشود. سلاحی آتشزا که استفادۀ ارتش صهیونیستی از آن در نوار غزه جلوی چشم مردم جهان و دوربین های رسانه های جهان صورت میگیرد. سلاح کشتارجمعی که بافتهای استخوانی و ماهیچهای انسان را سوزانده و سلولهای مجاری تنفسی و ریوی را نابود میکند؛ واکنش غرب در اینجا اما سکوت است و تماشا و حتی با وقاحت تمام، حمایت!
اگر در مورد مداخلۀ نظامی در لیبی، ایجاب میکرد که مسئله حمایت بشردوستانه از مردم لیبی سردست گرفته شود؛ اما در مورد بمباران سنگین غزه و ریختن هزاران تن بمب روی سر ۲ میلیون نفر توسط صهیونیستها، کسی در مجامع بینالمللی و حقوق بشری و رسانهای غرب،نگران بشر ساکن در نوار غزه نیست. بشر و حقوق او آنجایی مهم است و دفاع از آن ضرورت دارد که منافع غرب و ناتو و امریکا ایجاب کند. بشر و حقوق او برای غرب راهی برای رسیدن به منافعشان است وگرنه آنجایی که نفعی برای آنها وجود نداشته باشد سخنگفتن از آن هم ضرورتی ندارد. امپراطوری دروغپردازی در نظام رسانهای غرب در برابر شایعه سازی صهیونیستها مبنی بر سربریدن کودکان و نوزادان که نهتنها به اثبات نرسید؛ بلکه دفتر شخص نخستوزیر رژیم صهیونیستی هم حاضر به تأیید آن نشد، چه عملیات روانیهایی که نکرد؛ این رسانه ها تا چند روز ذهن و روان میلیاردها مخاطب در چهارگوشۀ دنیا را با اینهمانی و یکسان قراردادن داعش با مردان مقاومت در فلسطین، مورد هجمه رسانهای قرار داد، اما همین نظام رسانهای در مورد کشتار روزانۀ چند صد نفر کودک در نوار غزه که تصاویر و ویدئوهای آنها روزانه منتشر شده و در دسترس است سکوت محض پیشه کرده و حتی از آن حمایت هم کرده است. حمله به آمبولانسها و مراکز بهداشتی و پزشکی، قطع آب، برق، سوخت، آذوقه و کوچ اجباری مردم شمال غزه و راندن آنها به جنوب را هم به این فهرست اضافه کنید. یک نسلکشی تمامعیار جلوی چشم جهان در حال رخدادن است و تمدن پرادعا و توخالی غرب، با تمام قوا پشت آن ایستاده است.
🔹 بيمارستان"المعمدانی" و افشای استانداردهای دوگانهغرب
۲۵ مهرماه (۱۷ اکتبر) و حمله تأسفبار رژیم صهیونیستی به بیمارستان الاهلی العربی (المعمدانی) غزه و تکهتکهشدن صدها انسان بیگناه از زن و مرد و کودک و نوجوان، سنگ محکی دیگر برای صحت سنجی ادعاهای غربیها در آزادی و دفاع از حقوق بشر، حقوق کودکان و غیرنظامیان شد. در حالی که بمبهای رژیمصهیونیستی، خانهها را بر سر زنان و کودکانفلسطینی آوار میکنند و حمله وحشیانه صهیونیستهای جنایتکار به بیمارستان المعمدانی، مردم جهان را بیش از همیشه خشمگین کرده است، کشورهای اروپایی که اجازه برگزاری تظاهرات به طرفداران اسرائیل را بدون هیچ محدودیتی میدهند و حتی برخی سیاستمداران اروپایی شخصا در آن شرکت کرده اند، اما ممنوعیتهای مختلفی برای تظاهرات همبستگی با فلسطین اعمال کرده اند. تظاهرات همبستگی با فلسطین در فرانسه و آلمان به دلیل "تشکیل تهدیدی برای نظم و امنیت عمومی" ! غيرمجاز اعلام شده است، همچنین وزیر کشورانگلستان اعلام کرده که ممکن است اهتزاز پرچم فلسطین در برخی شرایط در این کشور قانونی نباشد. امروز "غزه مقاوم و مظلوم" رسوایی "استانداردهای دوگانه غرب" را در قلبپایتخت کشورهای اروپایی و پیش چشمان مردم به تصویر کشیده و سندی برای عدمصداقت مدعیان آزادی و صلح شده است؛ رفتارهای متعارضی که حتی اصل آزادیهایمدنی ادعایی آنان را در قبال شهروندان خود نقض کرده است.
👈🏼 سخن پایانی اینکه امروز حرکتها و راهپیماییهای خودجوشی که در بسیاری از کشورهای مختلف در چهارگوشه جهان به راه افتاده است، خشم مردم از رژیم نامشروع صهیونیستی و تنفر از رویکرد متناقض سردمداران آمریکای و غربی را در قبال انسانها به اوج خود رسانده و رسوایی تمدن غرب در ادعای حقوق بشر را در صفحه پایانی این پرونده رقم زده است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 @Khatt_khamenei
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاثیر محیط بر خلاقیت کودکان
#کلیپ اختصاصی واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
🔰فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ أُولَاهُمَا بَعَثْنَا عَلَيْكُمْ عِبَادًا لَنَا أُولِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجَاسُوا خِلَالَ الدِّيَارِ وَكَانَ وَعْدًا مَفْعُولًا(آیه ۵ سوره اسراء)
♦️پس آنگاه که وعده [عذاب و انتقام ما به کیفر] نخستین فسادانگیزی شما از آن دو فساد بزرگ فرا رسد، ما بندگانی از خود را که دارای صلابتی شدید میباشند بر ضد شما برانگیزانیم، پس آنان لابه لای خانه ها را [به طور کامل و با دقت برای کیفر فتنه گران] جستجو می کنند، و این وعده ای قطعی میباشد.
✅اما حدیثى در این رابطه نقل شده است که راوى مى گوید: خدمت امام صادق علیه السلام نشسته بودم که آن حضرت این آیه را تلاوت فرمود، پس گفتیم فدایت شویم، این بندگان بسیار باصلابت، که خداوند آنها را براى سرکوب یهود بر مى انگیزاند ـ چه کسانى مى باشند؟
پس امام صادق(ع) سه بار فرمودند: به خدا قسم، آنان اهل قم هستند!
📖تفسیر اهل بیت(ع) ج۸، ص۹۰
👌همیشه «اهل» بیانگر محل تولد نیست، در لغت عرب شخصی که به جایی و یا آیینی و یا چیزی منسوب باشد، «اهل» آن جا یا آن چیز می گویند.
مثلا تعدادی از اهالی ری خدمت امام صادق(ع) رسیدند. حضرت فرمودند: مرحبا به برادران ما از اهل قم! آنها گفتند ما اهل رى هستيم. امام همان جمله را باز تكرار نمودند.
پس چه بسا امروز ملت ولایی ایران، مسمّی به اهل قم باشد چرا که با مرکزیت قم، انقلاب نمودند. والله اعلم
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🩸 ریشهی اعتقاد صهیونیست در انجام جنایات وحشتناک💣🧨🪓
🎙 استاد #شجاعی
🟢مشاهده امواج «طوفان الاقصی» در دانشگاه هاروارد و استنفورد
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
غربیان تاکنون همه تلاش خود را به کار گرفته بودند تا مانع آگاهی دانشگاهیانشان از فجایع صهیونیستها شوند. به همین دلیل، هیچ مخالفتی با رژیم صهیونیستی را برنمیتافتند و حتی با تردید در هولوکاست نیز به شدیدترین شکل ممکن برخورد میکردند. هر دانشمندی را در هر سطحی که باشد صرفاً به دلیل تشکیک در مسأله هولوکاست یا نقد آن بلافاصله از دانشگاه اخراج کرده یا محدودیتهای اجتماعی فراوانی برای او ایجاد میکردند.
فهرست بلندی از اخراجشدگان را میتوان برشمرد. به عنوان نمونه:
1.روژه گارودی، اندیشمند بزرگ فرانسوی، که به دلیل تشکیک در هولوکاست تحت شدیدترین فشارهای دولت فرانسه و سایر دولتمردان غربی قرار گرفت!
2.آدام برومبرگ، استاد دانشگاه هنر هامبورگ، که به علت یک انتقاد کوچک از رژیم صهیونیستی از دانشگاه اخراج شد.
3.آنتونیهال، استاد دانشگاه لث بریج کانادا، که تنها به دلیل تشکیک در هولوکاست آن هم با ارائه اسناد و مدارکی علمی، از دانشگاه اخراج شد!
4.دیوید میلر، استاد جامعهشناسی دانشگاه بریستول انگلیس، که به جرم انتقاد از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع و مظلوم فلسطین، از دانشگاه اخراج شد!
5.تیم اندرسون، استاد دانشگاه سیدنی استرالیا، که به دلیل مواضع ضداستکباری و ضدصهیونیستی، از دانشگاه اخراج شد!
6.برونو گلنیش، استاد دانشگاه لیون فرانسه، به صرف زیر سؤال بردن هلوکاست از کار معلق شد!
7.توماس بِرِنان، استاد دانشگاه فریس در ایالت میشیگان آمریکا، به دلیل توئیتی که درباره مافیای یهودی زده بود، از دانشگاه اخراج شد!
8.جوی کارگا، از دانشگاه اوبرلین در اوهایو آمریکا، صرفا به دلیل ارائه اسنادی که عامل حمله 11 سپتامبر را صهونیستها میدانست، از دانشگاه اخراج شد!
🔻اما در روزهای اخیر شاهدیم که امواجی از طوفان الاقصی به دانشگاههایی مثل هاروارد، استنفورد، جرج تاون و نیویورک نیز رسیده است. سی انجمن دانشجویی دانشگاه هاروارد، برای نخستین بار در بیانیهای مشترک، رژیم صهیونیستی را مسئول همه خشونتها علیه فلسطینیان معرفی کردند و نوشتند «خشونت اسرائیل حتی کوچکترین جنبههای زندگی فلسطینیان را در طول ۷۵ سال اخیر تحت تأثیر قرار داده است»
در عین حال، این موضعگیری انسانی انجمنهای دانشجویی، با مخالفت شدید مسئولان دانشگاه هاروارد مواجهه شده است:
لاورنس سامرز، استاد اقتصاد و رئیس پیشین دانشگاه هاروارد، سکوت مسئولان فعلی در قبال این بیانیه را تقبیح کرده است!
برخی دیگر نوشتند به خاطر این بیانیه از انتساب به دانشگاه هاروارد خجالتزدهاند!
رئیس فعلی دانشگاه هاروارد، خانم کلودین گِی، در بیانیهای منفعلانه فلسطینیان را محکوم کرد!
یکی دیگر از سرمایهداران صهیونیست گفته است لازم است اعضای همه این سی انجمن معرفی شوند تا هیچ وقت در هیچ کجا استخدام نشوند!
🔶اما خون بیگناهان و آه مظلومان غزه و فلسطین، دیر یا زود امواجی از آگاهی و بیداری در ذهن و ضمیر ملتها ایجاد خواهد کرد و به زودی فروپاشی نرم رژیم صهیونیستی را به فروپاشی سخت تبدیل خواهد کرد. ان شاءالله
16.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💞﷽ حکایت شهادت محمد حمیدی از شهدای مدافع حرم
ای که به عشقت اسیر، خیل بنیآدمند
سوختگان غمت، با غمِ دل خرماند
هر که غمت خرید، عشرت دنیا فروخت
با خبران غمت، بی خبر از عالمند
🎥 خاطره حاج مهدی سلحشور از شهید مدافع حرم محمد حمیدی🌷
┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄
💠 تقدیم اندیشکده "علوم قرآن، عرفان، اخلاق و عقاید"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ یک ذره انسانیت در وجود شما نیست؟!
🎤 استاد سیدحسین مومنی
📆 چهارشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۲
📍حسینیه فاطمیون قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیار شنیدنی 👌
داستان شیخ حسینعلی نخودکی اصفهانی و ملخ .
تمام عالم سپاه و لشکر خداست .
#ذکات نمی دهید حق فقرا را نمیدهید ملخ ها می آیند همان ها را می خورند
34.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 انیمیشن فوقالعاده جذاب
و حماسی "نابودی اسرائیل"
🔺روایت کوتاهی از نابودی تأسیسات هستهای و مراکز مهم اسرائیل توسط موشکهای سپاه و حماس در آیندهای نه چندان دور
🔺داستان این انیمیشن رو این روزها ملموستر درک میکنیم
🔸به امید روزی که لکه ننگ اسرائیل از صفحه تاریخ محو بشه
#طوفان_الاقصی