فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️نتانیاهو از جنگ غزه نفع شخصی میبرد!
استاد رائفیپور:
🔸بایدن اخیرا گفته است باید ۶ نسل بگذرد تا اتفاقاتی این چنینی و تغییراتی مثل این در دنیا رخ بدهد، باید دید چه شده که این حرفها را میزنند.
🔹نتانیاهو در جنگ غزه دارای منافع شخصی است ولی مسائل دیگری هم وجود دارد که این حجم از جنون را شاهد هستیم.
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد رائفیپور: جنگ غزه هم پشت پرده اقتصادی دارد
🔸بحث کریدورها از چند جهت در مسئله غزه باید مورد توجه قرار بگیرد؛ صهیونیستها میخواهند بخشی از نقشه منطقه را تغییر بدهند و در این بین همه بخشها از جمله صنعت، گمرک و ... درگیر هستند.
🔹هر لحظه ممکن است با وقوع یک جنگ، سرمایهگذاری چند صد میلیارد دلاری متوقف شود و کریدوری جدید در نظر گرفته شود، مثل آنچه در ایران و در منطقه چابهار هم رخ داد.
🔸هیچ جا هیچ انفجاری رخ نمیدهد مگر اینکه پس پرده، یک نقشه و یک طرح اقتصادی وجود داشته باشد.
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️انتقاد استاد رائفیپور از نمایندگان مجلس به خاطر نپرداختن به مسائل کلان
🔸کنشهای ما نسبت به مسائل منطقه و جهان باید با هم پیمانانمان همسو و هماهنگ باشد هر چند اینگونه نیست.
🔹نمایندگان ما به جای اینکه به فکر حضور ایران در کریدورهای جدید و جهانی باشند، به فکر این هستند که بودجهای بگیرند و کاری کوچک در حوزه انتخابیه خود بکنند.
🔸اقدامات گروه تروریستی جندالشیطان برای این بود که کریدور چابهار نا امن شود و برادران اهل سنت ایرانی، از منافع آن برخوردار نشوند.
🔹با روکشی ایدئولوژیک، میخواهند فضا را تغییر دهند در حالیکه از همه سکولارترند، اگر چهره واقعی آنها رو شود، مردم سیستان و بلوچستان جلوی تروریستها را میگیرند.
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ارتباط میان اغتشاشات ۱۴۰۱ با آشفتگی سیاسی در مغولستان و پاکستان!
استاد رائفیپور:
🔸همزمان با ماجراهای بعد از فوت مهسا امینی در ایران، مغلوستان و پاکستان و دیگر کشورهای منطقه نیز به هم ریخت، همه اینها به خاطر این بود که آمریکا نمیخواست کریدورهای مد نظر چین اجرایی شود.
🔹حذف رقبا یا تحت تاثیر قرار دادن آنها برای عبور کریدورها از کشورهای همپیمانان غرب، حذف ایران به عنوان نقطه مشترک همه کریدورها فارغ از وجود یا عدم وجود جمهوری اسلامی و ویژه کردن جایگاه رژیم صهیونیستی در کریدورهای جدید، از جمله طرحهای آمریکاست.
@Masaf
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد رائفیپور: اسرائیل میخواهد مردم غزه را بین مرگ یا تبدیل شدن به کرانه باختری شرطی کند
🔸تخلیه کامل مردم، تبدیل آن به چیزی شبیه کرانه باختری و اداره غزه توسط کنسرسیوم سازمان ملل و کشورهای عربی، سه سناریوی رژیم صهیونیستی برای غزه است.
🔹دکترین ضاحیه میگوید اگر مردم منطقهای به چیزی غیر از خواسته صهیونیستها رأی دادند، طوری حمله کند که مردم و گروههای مقاومت شرطی شوند و بین قلع و قمع شدن یا تبدیل شدن به کرانه باختری یکی را برگزینند.
@Masaf
13.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️جنگی عجیب که در جریان است و از آن بی اطلاعیم
استاد رائفیپور:
🔸آمریکا میخواهد به چین نشان دهد هر کاری کند، در اطراف آن ناامنی ایجاد خواهد کرد، مثلا الان هم میتوانند تنگه مالاگا را ببندند و چین برای دور زدن به آن باید کانالی 70 کیلومتری احداث کند، ولی اگر این کار انجام شود، ناگهان در جنوب تایلند شورشهایی پدید میآید و به تایلندیها میگویند همین کانال عامل دو نیمه شدن کشور شماست!
🔹آمریکا و انگلیس در جزایر اطراف چین و هند، نیروی نظامی مستقر کردهاند تا جلوی چین را بگیرند، جنگی در حال انجام است که ما چندان به آن توجه نداریم.
🔸بهترین مسیر ترانزیتی برای هندیها، عبور از چابهار برای رسیدن به اروپاست، کل دعوا بر سر همین مسئله است تا ایران از این کریدور خارج شود چون فقط چابهار معاف از تحریمهای آمریکاست.
@Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ارتباط عجیب جنگ غزه با طرح جدید صهیونیستها برای کانال سوئز
استاد رائفیپور:
🔸رژیم صهیونیستی به دنبال رفت و برگشتی کردن کانال سوئز است تا یک نقطه استراتژیک جدید ایجاد کند، و این کانال از کنار نوار غزه عبور میکند، چون نمیتوانند در همسایگی محور مقاومت این کار را انجام بدهند، به دنبال یکسره کردن کار هستند.
🔹میادین بزرگ انرژی با ارزش 500 میلیارد دلار در سواحل نوار غزه کشف شده؛ اسرائیل به همه بنادر حمله کرده و تنها حیفا را امن نگه داشته تا به جهان اینطور القا کند که فقط همین شهر به درد سرمایهگذاری میخورد.
@Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️اسرائیل قرارداد انگلیس را نیز بر هم میزند!
استاد رائفیپور در برنامه «به افق فلسطین» شبکه افق:
🔸500 میلیارد دلار بر روی کریدوری از هند تا یونان که رژیم صهیونیستی در قلب آن قرار دارد سرمایهگذاری شده و در این مسیر، ایران را حذف کردهاند.
🔹فلسطینیها برای بهرهبرداری از منابع انرژی با انگلیس قرارداد بستند ولی صهیونیستها اجازه ندادند ادامه پیدا کند.
🔸بین بصره تا شلمچه را مینگذاری کردند تا ایران از کریدور ارتباطی عراق هم حذف شود.
@Masaf
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روش پلیدِ مانع پیشرفت کشور
چرا ما به آن پیشرفت، آرامش و آبادی که همه انتظار دارند، نرسیدیم؟
⚠️شأن نزول سوره منافقین
سوره دوقطبی سازی مهاجر و انصار که حقیقت جامعه بودند اما تقابل نداشتند.
😡 خبیثانهترین دوقطبی، اصولگرا اصلاحطلب است که واقعیت هم ندارد.
👇خطرات دوقطبیسازی احزاب👇
➖رأی محوری و روی کار آمدن افراد ضعیف
➖روی کار آمدن افراد فرصتطلب
➖عدم امکان روی کار آمدن بسیاری افراد شایسته
➖بسته شدن باب انتقاد و دلسوزی و دهان منتقدان
➖ محدود شدن باب تحسین اقدامات خوب
موفقیت دیکتاتوری دوقطبی احزاب در بستن دهانها، بیش از رضاخان ملعون بوده است.
حجةالاسلام والمسلمین پناهیان
#سوره_منافقین
#خیانت_قبایل_علیه_انقلاب
فهرست مصادیق محتوای مجرمانه با موضوع مقابله با محتوای مرتبط با رژیم صهیونیستی به روزرسانی شد
🔸به گزارش روابط عمومی دادستانی کل کشور، یکصد و چهلمین جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین موحدی، دادستان کل کشور و با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد.
🔸با عنایت به قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت، بند "س" فهرست مصادیق محتوای مجرمانه با عنوان محتوای مرتبط با رژیم اشغالگر صهیونیستی به شرح ذیل به تصویب کارگروه رسید.
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور
بند س فهرست مصادیق محتوای مجرمانه:
🔸س-1 هرگونه مباشرت یا معاونت در مراودات و ارتباطات غیراتفاقی بین اتباع ایرانی و
اتباع رژیم اشغالگر صهیونیستی در فضای مجازی (ماده10- قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت و ماده 126 قانون مجازات اسلامی)
🔸س-2 هرگونه معاونت برای سفر اتباع ایرانی به سرزمین فلسطین اشغالی از طریق فضای مجازی (ماده10قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت و ماده 126 قانون مجازات اسلامی)
🔸س-3 هرگونه اقدام آگاهانه در جهت تایید یا تقویت و تحکیم رژیم صهیونیستی در فضای مجازی (ماده 8 قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)
🔸س-4 هرگونه همکاری، تعامل و تبادل اطلاعات با نهادها و افراد رسمی و غیررسمی وابسته به رژیم صهیونیستی (ماده 7 قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)
🔸س-5 هرگونه همکاری اطلاعاتی یا جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در بستر فضای مجازی (ماده 6 قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)
🔸س-6 فعالیت سکوهای نرم افزاری متعلق به رژیم صهیونیستی (ماده ۵ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)
🔸س-7 ارائه هرگونه خدمات به سکوهای متعلق به رژیم صهیونیستی از قبیل خدمات دسترسی، پردازش، ذخیره سازی، عرضه در سایت ها و فروشگاه های اینترنتی در فضای مجازی (ماده 5 قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)
🔸س-8 ارائه خدمات برای صدور هرگونه مجوز جهت مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم اشخاص حقیقی یا حقوقی از جمله شرکتها، سازمانها، مؤسسات یا سازمانهای مردمنهاد وابسته به رژیم اشغالگر صهیونیستی در کلیه نمایشگاهها یا هرگونه همایش یا گردهمایی داخلی و بینالمللی در فضای مجازی (ماده 4 قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)
https://eitaa.com/dadsetani_kol
🇮🇷روابط عمومی دادستانی کل کشور
🔺بر اساس یک تحقیق علمی، افرادی که علاقۀ شدیدی به سلبریتیها دارند، از هوش کمتری برخوردارند.
🔺نتیجۀ این تحقیق که در مجلۀ BMC Psychology منتشر شده است، نشان میدهد که ارتباط مستقیم و شدیدی بین علاقۀ مفرط افراد به سلبریتیها و عملکرد ذهنی ضعیفتر آنها بر اساس آزمونهای شناختی وجود دارد!
➡️ به نظر میرسد سلبریتیها هم از همین ویژگی طرفدارانشان حداکثر سوءاستفاده را میکنند!
#⃣ #صیانت_از_مردم
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
https://eitaa.com/jebheh/4701 ⤴️
⚠️ کسی خبر داره پروندۀ آذریجهرمی در خصوص ایجاد رانت فامیلی در قراردادهای میلیاردی برای خانوادۀ همسرش به کجا رسید؟
#⃣ #صیانت_از_آینده
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشکلات فضای مجازی از نگاه روحالله #مومن_نسب :
🚨 فضای مجازی، سبک زندگی و فکر ما را متحول میکنه…
🛡 تنوعطلبی در فضای مجازی کاری کرده که بعضی از مردم ما میگن دیگه نمیتونن با یک نفر زندگی کنن!
🔗 http://www.aparat.com/v/j5U4P
#⃣ #صیانت_از_زندگی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
نه جنبه شکست دارند نه ظرفیت پیروزی _ (۱)
🖌مسعود اکبری
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، 11 اسفند سال جاری برگزار میشود. هر چه به اسفند ماه نزدیک میشویم، فضای انتخابات پررنگتر میشود.
رقابت سالم انتخاباتی واجد شرایطی است که متاسفانه بسیاری از مدعیان اصلاحات اصرار دارند که از آن تخطی کرده و آن را زیر پا بگذارند. این جریان سیاسی در هر دورهای از انتخابات تقریبا یک روند تکراری را در مواجهه با مسئله انتخابات طی میکند. به این موارد توجه کنید:
1🔸- اولین مرحله جدی رقابتهای انتخاباتی، ثبتنام در انتخابات است. نگاهی به سابقه عملکرد جریان مدعی اصلاحات نشان میدهد آنها در بسیاری از موارد گر چه در ظاهر به گونهای رفتار مینمایند که رغبتی به حضور در انتخابات ندارند، اما در حقیقت به صورت چراغ خاموش، برای رقابت انتخاباتی و تصاحب کرسیهای مجلس آماده میشوند.
بر همین اساس در تابستان سال جاری شاهد بودیم که- به دلیل انجام ثبتنام به صورت غیرحضوری و الکترونیکی- مدعیان اصلاحات به طور مکرر حضور خودشان در انتخابات را در هالهای از ابهام و با ذکر شرط و شروط فراوان مطرح میکردند.
این اقدام با دو هدف عمده صورت می گرفت؛ نخست آنکه نظر افکار عمومی را به خود جلب کرده و حضور یا عدم حضور خود را مهم و تعیین کننده جلوه دهند! و دیگر آنکه توجه حاکمیت را به خود معطوف کنند
تا قید و شرطهای شان برای حضور در انتخابات را بپذیرد یا به اصطلاح عامیانه، ناز آنها را برای حضور در انتخابات بخرد!
به عنوان مثال یکی از مدعیان اصلاحات در مقطع ثبتنام گفته بود:«اگر قرار است مشکلات مردم و کشور کاهش پیدا کند، شرایط حضور اصلاح طلبان در انتخابات فراهم شود. در غیر این صورت تکلیف از روی دوش اصلاح طلبان برداشته خواهد شد.»
و اما با پایان مهلت مقرر برای ثبتنام نامزدهای انتخابات مجلس، شنیدهها از محافل مدعیان اصلاحات حاکی از آن بود که این طیف با ترافیک کاندیدا برای ثبتنام مواجه بوده و به قول معروف فعالین این جریان سیاسی به صورت فلهای ثبتنام کردند.
گفتنی است براساس آمار رسمی اعلام شده، 24 هزار و 982 نفر در انتخابات مجلس دوازدهم ثبتنام کردهاند که در نوع خود رکوردی قابل ملاحظه و چشمگیر است.
2🔹- دومین مرحله جدی رقابتهای انتخاباتی، بررسی احراز صلاحیت کاندیداها است. احراز صلاحیت کاندیداها در دو مرحله صورت میگیرد، مرحله اول از سوی هیئتهای اجرائی و مرحله دوم نیز از سوی شورای نگهبان.
جریان مدعی اصلاحات در این مرحله با ادعای نظارت یکطرفه از سوی نهادهای ذیربط، مدعی میشود که اکثریت مطلق کاندیداهایش ردصلاحیت شده و شانس حضور در انتخابات را ندارند. این ترفند تکراری در روزهای گذشته نیز تکرار شد.
در همین رابطه دبیرکل حزب اشرافی کارگزاران گفت:«ظاهرا استراتژی نظام سیاسی از مشارکت حداکثری به انتخابات با مشارکت محدود اما با نتایج مطلوبتر، تغییر کرده است.»
این قبیل ادعاها در حالی است که بر اساس اظهارات رئیس ستاد انتخابات کشور از مجموع ۲۴ هزار و ۹۸۲ نفر داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۱۴ درصد عدم تأیید و ۱۴ درصد هم عدم احراز صلاحیت را از هیئتهای اجرائی دریافت کردهاند و در مقابل، 72 درصد نیز احراز صلاحیت شدهاند.
با مقایسه مجموع ردصلاحیتها و عدم احراز صلاحیتها در ادوار مختلف مجلس پی میبریم که در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شاهد یکی از کمترین میزانها بودهایم. این عدد در مجلس ششم 26 درصد، در مجلس هفتم 31 درصد، در مجلس هشتم 28 درصد، در مجلس نهم 31 درصد، در مجلس دهم 45 درصد، در مجلس یازدهم 56 درصد و در مجلس دوازدهم 28 درصد است(14 درصد ردصلاحیت و 14 درصد نیز عدم احراز صلاحیت).
لازم به ذکر است که هیئتهای اجرائی از فرماندار، رئیس ثبت احوال و نماینده دادگستری به همراه هشت تن از معتمدان مردم در یک حوزه انتخابیه تشکیل میشود. پس از ثبتنام داوطلبان، مدارک آنها از سوی وزارت کشور به مراجع پنجگانه یعنی دستگاه وزارت اطلاعات، فراجا، دادستانی، سازمان اطلاعات سپاه و ثبت احوال کشور ارسال شده و این دستگاهها بررسی خود را انجام داده و نتیجه بررسی را در اختیار هیئتهای اجرائی قرار میدهند و هیئتهای اجرائی بر اساس این مدارک، صلاحیت داوطلبان را بررسی میکنند.
و اما برخلاف فضاسازی های جریان تندرو اصلاح طلب، مسئله بررسی و احراز صلاحیت افراد برای تصدی مسئولیتهای کلان و از جمله نمایندگی پارلمان، امری مرسوم و رایج در اقصی نقاط جهان است. 💢ادامه دارد💢
نه جنبه شکست دارند نه ظرفیت پیروزی _ (۲)
🖌مسعود اکبری
در بسیاری از کشورهای جهان فیلتری برای بررسی صلاحیت افراد وجود دارد و به هیچ عنوان اشخاص بدون بررسی صلاحیت، امکان حضور در نهادهای مختلف و از جمله پارلمان را ندارند.
یکی از اهداف اصلی جریان تندرو مدعی اصلاحات در هجمه به احراز صلاحیتها، توجیه شکست احتمالی در انتخابات است. این طیف از حالا با این فضاسازی ها میخواهد القاء کند که اصلا فرصتی برای حضور در انتخابات را نداشته است تا فردا و پس از شکست احتمالی در انتخابات، این شکست را اینگونه سرپوش بگذارد و اینگونه القاء کند که اصلا در انتخابات حضور نداشته است؛ این در حالی است که جریان مدعی اصلاحات همواره با ترافیک کاندیدا در انتخاباتهای مختلف مواجه بوده است.
3🔸- سومین مرحله جدی رقابتهای انتخاباتی، مقطعی است که تبلیغات کاندیداها انجام میشود.
با پیگیری خط رسانهای جریان مدعی اصلاحات از ماههای گذشته تاکنون به نظر میآید برنامه تبلیغاتی آنها برای رای آوردن و تخریب جریان مخالف (که از نظر آنها اولی متوقف بر دومی است!) متمرکز بر گفتمانسازی دو مقوله باشد.
اولی همان کلیدواژه ادعایی «حاکمیت یکدست» است که با القای وجود آن سعی دارند همه مشکلات را به آن نسبت دهند و راه برونرفت از این مشکل فرضی را حضور خودشان در صحنه قدرت نشان دهند و دومی القای «ناکارآمدی مجلس و دولت فعلی» است که به طور گسترده با سانسور موفقیت ها، پررنگ کردن نقاط ضعف، ضریب دادن به حاشیهها و حتی نوشتن دستاوردها به نام دولت قبلی دنبال میشود.
طیف مدعی اصلاحات با این عملیات رسانهای در پی سرپوش گذاشتن بر کارنامه غیرقابل دفاع خود در مجلس دهم و دولتهای یازدهم و دوازدهم است. همان میراثی که دولت و مجلس فعلی همچنان مشغول دست و پنجه نرم کردن با آن بوده و تبعات آن همچنان در معیشت مردم دیده میشود.
واقعیت این است که ناکارآمدی و بیکارنامگی مهمترین راهنما در رفتار شناسی طیف تندرو مدعی اصلاحات است. این وضعیت منشا اصلی کنشها و واکنشهایی از سوی مدعیان اصلاح طلبی است که ماهیت آن در حکم همان «نارنجکهای دودزا» و بهانهای برای فرار به جلو و فرافکنی است.
4🔹- و اما بخش تندرو جریان مدعی اصلاحات، در مقطع تبلیغات انتخاباتی، سوژه «تحریم انتخابات» را نیز دنبال میکند. رویکردی که همواره با بیاعتنایی قاطبه ملت ایران روبهرو شده است. به عنوان مثال انتخابات مجلس نهم در تاریخ 12 اسفندماه سال 1390 با مشارکت 63% مردم برگزار شد؛ در آن مقطع شرکت نکردن طیف تندرو مدعی اصلاحات به هیچ عنوان به کاهش مشارکت نینجامید و اما نتیجه هرچه بود به کام مدعیان اصلاحات نبود.
5🔸- رفتارشناسی مدعیان اصلاحات حکایت از آن دارد که این طیف نه جنبه شکست در انتخابات را دارد و نه ظرفیت پیروزی در انتخابات. به عنوان نمونه در سال 1388 این جریان سیاسی، شکست در انتخابات را نپذیرفته و «دروغ تقلب» را مطرح کرده و جشن مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات را به آشوب و التهاب بدل کرد. فعالین این طیف بعدها اعتراف کردند که «تقلب، اسم رمز آشوب بود».
این طیف سیاسی متاسفانه ظرفیت پیروزی در انتخابات را نیز ندارد. نشان به آن نشان که هم در سال 92 و هم در سال 96 پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، مدعی شدند که «اختیارات کافی نداریم و نمیتوانیم کاری انجام دهیم». ادعای «فقدان اختیارات کافی» و گره زدن همه امور به برجام و FATF موجب شد که در طول هشت سال، بسیاری از فرصتها از دست رفت. کشتههای روزانه 700 نفر بر اثر ابتلا به کرونا، تنها یکی از خروجیهای مدیریت مدعیان اصلاحات است. روندی که خوشبختانه با روی کارآمدن دولت سیزدهم متوقف شده و شاهد سلسله اقدامات مثبت بدون برجام و اف ای تیاف بودهایم.
6🔹- و اما «دروغ تقلب» و «دروغ اختیارات محدود»، دو روی یک سکه است. سکه بیصداقتی در مواجهه با مردم و حاکمیت. جریان مدعی اصلاحات به جای این قبیل رفتارهای تکراری، بهتر است کمی هم به صندوق رأی و نظر مردم احترام بگذارد.
مردم عزیز ایران در مقاطع مختلف و از جمله در مقاطع برگزاری انتخابات همواره سربلند از آزمون بیرون آمدهاند. انشاءالله حضور پرشور مردم
پای صندوقهای رأی در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز چنین خواهد بود.
گفتگو درباره جنگ غزه(۲)
با استاد حسین کچویان
برنامه جریان| شبکه ۱ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲
🖇در اینجا مشاهده کنید:
https://telewebion.com/episode/0x98253a3