🔻✨نزدیکترین به خدا
🍀❤️🌺امام باقر علیه السلام:
نزدیک ترین حالت بنده به خدا، هنگامى است که در نماز است.
📚دعائم الاسلام/ج1/ص134
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از لبه فناوری نظامی دنیا جلوتریم
بهتر از اسپایک اسرائیلی
#موشک_ضد_زره شفق و الماس
🔰 باز هم که دروغ نوشتی!
🔸روزنامه زنجیرهای شرق، ضمن کتمان نقش مدیریت غربگرا در پسرفت کشور و جبران بخش عمدهای از این عقبماندگیها در دولت بعدی مدعی شد دولت رئیسی هیچ موفقیتی نداشته است.
🔸انتشار این یادداشت مغالطهآمیز در روزنامه شرق در حالی است که طیف اشرافیت غربگرا، بیشترین دوره تصدی مناصب دولتی و مدیریتی را در طول چند دهه گذشته (در دولتهای هاشمی و خاتمی و روحانی) داشته اما همیشه هم ادای آدمهای اپوزیسیون و بیرون از حاکمیت را درآوردهاند.
🔸این طیف آخرین بار با حضور در دولت هشت ساله روحانی، دو برابر شدن شمار تحریمها، تعطیلی و عقبگرد برنامه هستهای، افزایش تهدیدهای نظامی و امنیتی و ترور و خرابکاری، معدل رشد اقتصادی نزدیک به صفر، تورم ۶۰ درصدی، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، و بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی و... را به یادگار گذاشتند.
🔸در عین حال همین روزنامه خرداد سال گذشته، اذعان کرد که گره زدن اقتصاد به تحریم، دروغ بزرگی گفتهاند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001CsY
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📷 تصویر جدیدی از حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در کتابخانه شخصی ایشان
📌 همزمان با ایام برپایی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، #انتشارات_انقلاب_اسلامی تصویر جدیدی از حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای را که در کتابخانهی شخصی ایشان ثبت شده است، منتشر کرد.
@KhameneiBook
20.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل حضور رهبر انقلاب در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و بیانات ایشان پس از ثبت رای
14030221_44076_128k.mp3
3.14M
🎧 بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در گفتوگو با خبرنگار صداوسیما پس از شرکت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 حملات طوفانی مقاومت به اهداف صهیونیستی از ناو ایتالیا تا پایگاههای اسرائیلی هدف قرار گرفتند
🔸همزمان با تحرکاتِ متجاوزانه رژیم آپارتاید اسرائیل در گذرگاه رفح، آتش شاخههای مقاومت شعلهورتر شده و در ساعات گذشته حملات مختلف و سنگینی علیه مواضع صهیونیستها و حامیانشان در دریا و اراضی اشغالی صورت گرفته است.
🔸از روز یکشنبه و همزمان با افزایش زمزمهها نسبت به قریبالوقوع بودن تجاوز رژیم صهیونیستی به رفح- تنها نقطه باقی مانده برای ساکنان غزه که ۶۰ درصد کل جمعیت این باریکه را در خود جای داده است- این حملات شدت گرفته و صهیونیستها را در بد مخمصهای انداخته است.
🔸شاخهای از مقاومت که این روزها بیشترین میزان گسترش را در آتشباران مواضع اسرائیلی داشته بیشک حزبالله لبنان است. در پی شلیکهای پیدرپی و ترکیبی از جنوب لبنان رسانههای عبریزبان مرتب از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در بسیاری از شهرکهای واقع در شمال اراضی اشغالی خبر دادهاند. حزبالله لبنان نیز پس از هر عملیات طی بیانیههایی به جزئیاتی از نتایج آن میپردازد.
🔸در تکمیل گزارش حمله به «متولا» باید افزود که رسانههای عبری در ادامه گزارش خود آوردند موشک ضد زرهی که از لبنان شلیک شده بود مستقیماً به هدفی در شهرک المطله (متولا) اصابت کرد.
🔸گزارشهایی منتشر شده که صهیونیست ها برای رهگیری این موشکها و پهپادها از پدافند زمینی، جنگنده اف ۱۵ و بالگردهای جنگی کمک گرفتهاند ولی در نهایت فقط توانستهاند یک پهپاد را رهگیری کنند.
🔸اما شاخه دیگر مقاومت که بسیار هم فعال بوده است، یمنیها هستند. یمن شامگاه سهشنبه متعهد شد که اگر ارتش اشغالگر به شهر رفح در جنوب نوار غزه در مرز با مصر حمله کند، با «تنش گستردهتر» روبهرو خواهد شد.
🔸گروه مقاومت اسلامی عراق هم اعلام کرد، یک هدف حیاتی دشمن صهیونیستی را در شهرک «ایلات» هدف قرار داده است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001CsJ
🔰 حمله یمن به ۲ کشتی اسرائیلی در خلیج عدن
سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
🔸 نیروهای مسلح یمن در عملیاتی مشترک دو کشتی اسرائیلی به نامهای اماسسی دیگو (MSC Diego) و اماسسی جینا (MSC GINA) را در خلیج عدن مورد حمله قرار دادهاند.
🔸نیرویهای یمنی دو بار به کشتی اماسسی ویتوریا (MSC VITTORIA) در اقیانوس هند و خلیج عدن حمله کردند.
🔸این عملیاتها با شلیک موشک و پهپاد انجام شده است.
✔️✨قربانی کردن چندباره منافع ملی و سیاست خارجی پای گروکشی سیاسی-1
💥آشکار شدن علت افشای فایل صوتی محرمانه ظریف، بار دیگر علاقه یک جریان سیاسی برای گروگانگیری سیاست خارجی به نفع رقابتهای سیاسی داخلی را نشان میدهد.
🔻روزنامه ایران نوشت: اردیبهشتماه ۱۴۰۰، در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، فایل صوتی گفتوگوی منتشر نشده ظریف با مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری از شبکه ضدایرانی اینترنشنال منتشر شد.
📌محمدجواد ظریف در این گفتوگو عملکرد شهید سلیمانی در محور مقاومت را زیر سؤال برده و عملکرد نیروهای مستشاری ایران در منطقه را موجب ناکامی برجام معرفی کرده بود. حالا سه سال پس از درز این فایل صوتی، سعید لیلاز، شخصی که از طرف مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری با ظریف مصاحبه کرده بود، پرده از راز انتشار آن برداشت.
📌سعید لیلاز در بخشی از گفتوگویی که اخیراً با روزنامه شرق داشت، در ارتباط با این موضوع گفت: «من از گفتن جزئیات خودداری میکنم. سربسته میگویم که ماجرای انتشار آن فایل، بدون آنکه بگویم چه کسی چه کاری کرد، یکی از اهداف و دلایل افشاگری آن، با هدف ارسال پالس بود که اگر دولت بایدن میخواهد برای احیای برجام کاری بکند، در همین ماههای منتهی به پایان دولت روحانی باشد که احیای برجام بتواند به جریان همسوی دولت روحانی برای تداوم قدرت کمک کند و دولت بایدن متأسفانه حتی همین کمک را هم نکرد.»
📌سعید لیلاز خواسته یا ناخواسته تأیید کرده که در جریان انتشار فایل صحبت های وزیر امور خارجه روحانی از اینترنشنال، نه اشتباهی صورت گرفته و نه نفوذی در کار بوده، بلکه این یک اقدام عمدی از سوی یک جریان سیاسی خاص برای کسب موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ بوده است؛ اقدامی که نه یک کنش سیاسی، بلکه راهبرد یک جریان خاص در حداقل دو دهه قبل تاکنون بوده و از قضا محمدجواد ظریف در برهههای مختلف نقش اول آن را بازی کرده است.
📌در آذرماه سال ۹۹، محمدجواد ظریف در کسوت وزیر امور خارجه، به گفتوگو با رسانه حامی خود یعنی سایت «انتخاب» نشست. او در خلال این گفتوگو، از ضرورت پرهیز از نگاه جناحی به سیاست خارجی سخن گفت و تأکید کرد: «سیاست خارجی باید بر قاعده فراجناحی طرح ریزی شود. اما متأسفانه این امر در کشور ما از سوی برخی جناحها نادیده گرفته میشود. ما باید در پی منافع ملی باشیم؛ حال چه در دولت دوازدهم باشد چه در دولت سیزدهم.»
📌اما ۱۶ سال پیش از این مواضع و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ تصاویری از دیدار و گفتوگوی غیررسمی محمدجواد ظریف با محمد البرادعی، رئیس اسبق آژانس بینالمللی انرژی اتمی منتشر شده بود که نشان میداد ظریف نگرانیهای همقطاران خود در ارتباط با مسائل داخلی کشور را با البرادعی در جریان میگذارد. ظریف در آن گفتوگو درباره آثار و تبعات شکست مذاکرات خود با طرفهای غربی به البرادعی میگوید: «بسیاری از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری (سال ۸۴) از شکست مذاکرات ما سود میبرند. آنها موفقیتی در این گفت و گوها نمیبینند، از طرفی آنها آدمهای پرنفوذی هم هستند. اعتبار اروپاییها و مذاکرهکنندگان ایرانی هر دو در ایران از دست رفته است. این تنها مشکل اعتماد به آنها نبود؛ این مشکل اعتماد به جبهه ما هم بود. اعتماد به نوع اعتبار ما در خانه.»
به عبارتی ساده، ظریف موضوع ملی هستهای و سیاست خارجی کشور را وجهالمصالحه حفظ اعتبار غرب و متقابلاً حفظ اعتبار و موقعیت جریان سیاسی متبوع خود در داخل کشور میدانست. به رغم تلاشهای چند ساله برای به تصویر کشیدن چهرهای فراجناحی و حامی منافع ملی از یک جریان سیاسی خاص، برملا شدن پشت صحنه گزاره دیگری را به ذهن متبادر میکند. کُدهای پر تکرار از گره زدن سیاست داخلی به خارج از کشور و دوپینگ سیاسی با حمایت خارجی که رفتاری عمیقاً ضد ملی است، نشان میدهد این جریان علاوهبر وابستگی ذهنی و فکری به غرب، در کنش سیاسی نیز به بیرون از مرزها وابسته شده است. جریانی که با علم به عدم مقبولیت مطلوب در افکار عمومی، در آستانه انتخاباتهای ادوار مجلس یا حتی ریاست جمهوری، توجه کرده است تا نظر «پیمانکاران تحریم و جنگ علیه مردم ایران» را در ازای اتخاذ مواضع مغایر با اصول اساسی کشور، جلب کند و مخدری برای تسکین درد عدم مقبولیت سیاسی این جریان بسازد.