👁✨چشمهای گریان
🍀❤️🍀امام زین العابدین علیه السلام:
تمام چشم ها در روز قیامت گریان و چون چشمه روانند مگر سه چشم: چشم بیدارى کشیده در راه خدا و چشم فروبسته از حرام هاى الهى و چشم اشک بار از ترس خدا.
📚کافی/ج2/ص80/ح2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯✨نیاگارای ایران
ابشار شِوی(تله زنگ)
یکی از آبشارهای زیبای
ایران با ۸۵ متر ارتفاع
و۷۰ متر عرض با نام
نیاگارای ایران شناخته
میشود.
#بابلسر
ایران زیبا
.
♻️ دو صد گفته چون نیم کردار نیست.. لزوم تعیین تکلیف و برچیدن بانکهای متخلف در دولت سیزدهم
🔰حمید رسایی: طی یکسال اخیر، رئیسجمهور محترم و رئیس بانک مرکزی به طور مکرّر از برخورد با بانکهای متخلف و انحلال آنها سخن گفتهاند؛ اما عملکرد بانک مرکزی برخلاف خواست رئیسجمهور است.
🔻برای بانکهای خصوصی (فعال، ادغامی و موسسات) تا انتهای سال ۱۴۰۲، بیش از ۳۵۰ هزار میلیارد تومان پول توسط بانک مرکزی چاپ شده (=حق عامه) و قرض گرفتهاند. اما اخیرا اعلام شده که ۱۸ بانک (عمدتا خصوصی) مشارکتی در طرح ملی مسکن (=اقدامی با منفعت عمومی) نداشتهاند.
⁉️چرا وقتی این بانکها منفعت برای مردم ندارند، از جیب مردم به آنها کمک میشود؟
👈 فقط در یک مورد، در حالی که:
🔹مردم در تهیه معاش خود با مشکل مواجهاند،
🔹جوانان امکان تهیه سرپناه و تشکیل زندگی برایشان مشقتبار شده است،
🔹تولیدکنندگان مردمی از محدودیت منابع گلایه دارند؛
اما بانک متخلّف آینده، بیش از ۱۶۰ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی پول گرفته است.
🔻اگر بساط بانکهای مخرب در دولت سیزدهم برچیده نشود، چه انتظاری از دولتهای پیشین یا پسین رفته و خواهد رفت؟
🔻از رئیسجمهور دولت سیزدهم که به حق فردی فسادستیز هستند،
انتظار میرود در همین دولت بساط بانکهای متخلف از قبیل آینده و... را برچیند و با تساهلکنندگان برخورد جدی نمایند؛ در غیر این صورت سرمایه اجتماعی دولت تحتالشعاع قرار خواهد گرفت.
💢گفتار درمانی، چاره کار نیست؛
#مهار_بانکها #مهار_تورم
🔺 حمید رسایی
بزرگترین حسرت ها
#نهج_البلاغه
▫️اِنَّ اَعْظَمَ الْحَسَراتِ يَوْمَ الْقِيامَةِ حَسْرَةُ رَجُل كَسَبَ مالاً فی غَيْرِ طاعَةِ اللّهِ، فَوَرِثَهُ رَجُلٌ فَاَنْفَقَهُ فی طاعَةِ اللّهِ سُبْحانَهُ، فَدَخَلَ بِهِ الْجَنَّةَ، وَ دَخَلَ الاَْوَّلُ بِهِ النّارَ؛
🔻بزرگترين حسرتهاروز قيامت حسرت
مردی است كه از حرام كسب ثروت كرده،
و آن را مردی به ارث برده ودرطاعت خدای
سبحان انفاق نموده،پس به خاطر انفاقش
وارد بهشت میگردد، و ارث گذارنده داخل
جهنم میشود.
📚 #حکمت_429
✍🏻 قوی ترین مرد جهان
عكس جلد مجله بین المللی فوربز با عنوان #قوی_ترین_مرد_جهان
فوربز یکی از مشهورترین مجلههای اقتصادی آمریکا و جهان بهشمار میرود.
بیمارستان را نزد
مدرسه ها را نزد
فقط پایگاههای نظامی را زد.
پاسخ جان کری به سوء تفاهم برجامی دولت روحانی
🔹علی ربیعی سخنگوی دولت سابق در روزنامه اعتماد نوشت:
🔻"خروج ترامپ از برجام یک بدشانسی تاریخی برای ایران بود. حال و روز این روزهای جامعه شهادت میدهد چقدر بخشی از ظاهراً نخبگان! و جریانهای سیاسی بدون درک از برجام و تحریم، نظام جهانی، روابط بینالملل، اقتصاد و الزامات آن بودهاند.
🔻بزرگترین مخالف خارجی برجام اسرائیل بود. گفتار نتانیاهو و رایزنیهای آنها همگی حاکی از آن است که چگونه پایان امنیتیسازی ایران، استراتژی اسرائیل را برهم زد. از مخالفان خارجی، باید به لابیهای اسرائیل در آمریکا اشاره کرد که بیشتر جمهوریخواه بودند.
🔻اتفاقی شگفت که همبسته و همنشینی بسیار عجیبی را رقم میزد مواضع مخالفان داخلی با برجام همانند مخالفت اسرائیل و عربستان بود. متأسفانه به علت عجز از نیروی تجزیه تحلیل یا منفعت سیاسی برای کسب قدرت، در تله برجامستیزی افتادند».
🔹آقای ربیعی را به اظهارات اخیر وزیر خارجه دولت اوباما ارجاع میدهیم که در ششمین سالگرد خروج از برجام گفت: اقدام ترامپ، ایران را قویتر، و آمریکا را منزوی کرد. جان کری، خروج یکجانبه از برجام را فاجعهبار خواند و گفت:
🔻«این کار، امنیت آمریکاییها را کاهش داده است.
🔻وقتی ترامپ درخواستهای نزدیکترین متحدان ما را رد کرد و ایالات متحده را از برجام خارج کرد، منطقه خطرناکتری ایجاد کرد، ایران را قدرتمند کرد و به جای منزوی کردن تهران، ایالات متحده را منزوی کرد.
🔻حتی جمهوریخواهانی که با برجام مخالف بودند، از ترامپ درخواست کرده بودند تا برای حفظ اهرم فشار بر ایران در توافق باقی بماند، اما او هرج و مرج را انتخاب کرد. برجام توافق مؤثری بوده و خروج از آن، باعث تهاجمیتر شدن ایران شده است».
🔹معنای سخنان جان کری این است که برجام، ایران را ضعیفتر و آمریکا را قدرتمندتر کرده، و اجماعی جهانی علیه ایران را با شمشیر همیشه آویزان تهدید تحریمها آویزان کرده بود.
🔹از همان دولت اوباما، اعمال تحریمهای جدید مانند تحریمهای ویزا و آیسا و سیسادا – و تدارک ریلگذاری تحریمهای کاتسا در کنگره – برخلاف تعهدات برجامی غرب آغاز شد.
🔹جان کری میگوید حتی جمهوریخواهان هم خواستار حفظ برجام به عنوان اهرم فشار علیه ایران (در کنار تعطیلی برنامه هستهای ایران) بودند. اما ترامپ که عجول بود و انفعال دولت روحانی را هم دیده بود، تصور کرد با خروج از برجام میتواند باج چند برابری بگیرد.
🔹این در حالی بود که فدریکا موگرینی فاش کرد از روحانی تضمین گرفته بود حتی اگر ترامپ از برجام خارج شود و تحریمها را برگرداند، ایران باز هم در برجام بماند و تعهداتش را (یکطرفه) اجرا کند(!)
🔹تبدیل برجام به اهرم فشار دولتهای آمریکا، نه بدشانسی بود و نه موضوعی غیر قابل پیشبینی، بلکه از سوی صاحب نظران به روحانی هشدار داده شده بود. اما جریان سرمست از توهم پیروزی، حاضر نشد به این نصیحت ها درباره اخذ تضمین قوی و انجام پایاپای تعهدات گوش بسپارد.
🔹بنابراین، دولت را با تحریمهای دو برابر شده، برنامه هستهای عمدتاً به تعلیق درآمده، کاهش شدید صادرات نفت، اقتصاد شرطی شده، تورم ۶۰ درصد و معدل رشد اقتصادی نزدیک به صفر تحویل داد. 🖌محمد ایمانی
💢روزنامه کیهان
📍✨ادعاهای مردم فریب علی ربیعی سخنگوی دولت حسن روحانی در روزنامه اعتماد و پاسخ جان کری به آن
📌علی ربیعی:"خروج ترامپ از برجام یک بدشانسی تاریخی برای ایران بود. حال و روز این روزهای جامعه شهادت میدهد چقدر بخشی از ظاهراً نخبگان! و جریانهای سیاسی بدون درک از برجام و تحریم، نظام جهانی، روابط بینالملل، اقتصاد و الزامات آن بودهاند. بزرگترین مخالف خارجی برجام اسرائیل بود. گفتار نتانیاهو و رایزنیهای آنها همگی حاکی از آن است که چگونه پایان امنیتی سازی ایران، استراتژی اسرائیل را بر هم زد. از مخالفان خارجی، باید به لابیهای اسرائیل در آمریکا اشاره کرد که بیشتر جمهوریخواه بودند. اتفاقی شگفت که همبسته و همنشینی بسیار عجیبی را رقم میزد مواضع مخالفان داخلی با برجام همانند مخالفت اسرائیل و عربستان بود. متأسفانه به علت عجز از نیروی تجزیه تحلیل یا منفعت سیاسی برای کسب قدرت، در تله برجام ستیزی افتادند».
✔️♦️سخنان مهم جان کری در اندیشکده راهبردی دانشگاه جورج واشنگتن در مورد برجام و اقتدار منطقه ای ایران
🎙جان کری گفت :
♦️اگرتوافق هسته ای 14 ژوئیه (برجام) ادامه داشت ، به هیچ جنگی نیاز نداشتیم.
🔹ما دیگر با هیچ جنگی نمی توانیم آنطور که برجام ایران را خلع سلاح کرد، ناتوان کنیم. متاسفم که سیاست جهانی امریکا دچار عوام زدگی شده است.
🔹اگر آقای بایدن به برجام بر می گشت برای مهار ایران و گروههای وابسته اش نیاز به هیچ جنگی نداشتیم...
🔹...وقتی حماس تجربه ایران در برجام را دید که چطور دست خالی برگشت ، تصمیم خودش را گرفت و عملیات طوفان الاقصی را پی ریزی کرد.
🔹ترامپ در همه ی زمینه ها به ایالات متحده امریکا خیلی ضربه زد اما در کنار گذاشتن مذاکره با ایران بیش از رفتن کابوهای خیابان خواب طرفدارش به ساختمان کنگره به اقتدار امریکا صدمه وارد کرد.
🔹پیش از مذاکرات ، ایران علاوه بر قدرت نظامی نوپا و نفوذ منطقه ایش ، اقتصادش قوی بود درآمد نفتی داشت .
🔹مقایسه کنید وقتی ایران در ۲۰۱۳ پروژه هوا فضا شبیه برنامه های بین المللی ناسا اجرا کرد موجود زنده به جو فرستاد در حالیکه بودجه ناسا چند ملیتی تامین می شود ایالات متحده فقط بخشی از هزینه ی پرتابها را برعهده دارد .
🔹همین ایران در ۲۰۲۰ نمی توانست حقوق کارکنان خود را بپردازد.
🔹خروج ترامپ از برجام همان بود که ما انجام داده بودیم ،به شرطی که علنی نمی شد ، ما بنا نداشتیم هیچگاه به همان اندک تعهدات عمل کنیم همانطور که پرزیدنت اباما به هیچ تعهدی در باره ایران عمل نکرد مشکل جلو دوربین بود باعث شد ایران هم خارج شود.
🔹درآمد نفتی ایران در هفته ی بعد از پاره کردن برجام روزانه یک میلیون دلار شد .
نفت از ۷ دلار به بالای ۴۰ دلار رفت. جواد ظریف و روحانی در ایران به مردم برای برجام از مزایا گفتند که اینقدر پول و سرمایه آورده و ما مطمئن بودیم[برجام] یک دلار هم درامد نداشت ، می شنیدیم و هیچ نمی گفتیم .اما شما گاهی ما را مجبور می کردید ؛بگوییم برجام برای ایران هیچ آورده ای ندارد که حرف ما دست آویز احزاب تندرو علیه دوستان ما در ایران می شد.
روحانی هنوز هم از درامد برجام می گوید که با پولهای برجام میادین نفت را توسعه داده ، دریاچه احیا کرده در حالیکه این کارها با خلق پول بود و اثر تورمی آن کاملاً پیداست.
🔹ما با بستن برجام، نه تنها ایران را مهار کرده بودیم بلکه با تامین آرامش و تزریق آن به منطقه نفتی خاورمیانه و آبراه های خلیج فارس و دریای سرخ قیمت نفت را از بالای ۱۰۰ دلار به زیر 20 دلار آوردیم و منافع همپیمانان خود را بدست آوردیم.
🔹خنده دار است ؛خبر سی ان ان پس از امضای برجام که گفت : مدتی برخی پالایشگاه های امریکا از ایران بی واسطه نفت خام وارد کردند درست بود و آن خبر واردات بنزین از ایران هم صحت داشت .
🔹این در حالی بود که قیمت نفت کمتر از 10 دلار است....
دیگر با عملیات اکتبر در غزه و زدوخورد های پایگاههای ایالات متحده در عراق و سوریه و یمن امکان صحبت در مورد احیای برجام منتفی شده است هرچند احیای برجام و بازگشت به حد توسعه ی هسته ای ایران در ۲۰۱۵ ممکن نیست ،
سفیر استیون مول خوب گفتند ؛
مااز "دستورالعمل های سخت" دوران احمدی نژاد و جرج بوش و باراک اوباما به اینجا رسیده بودیم که ایرانیها [اصلاح طلبان] به فرمان ما و هزینه ی خودشان صنعت هسته ای را جمع کردند و خوشحال بودند و افتخار میکردند ؛ یکی از ما در یک جایی بگوید ایران به تمام تعهداتش عمل کرده است و حق دارد انرژی صلح آمیز هسته ای، بخوانید هیچ یا همان زیر ۳/۵ درصد داشته باشد. دیگر احیای برجام هم نه ضرورتی دارد نه دردی را دوا می کند.
10 ژانویه 2024
#ملاحضات_تاریخی:
🔯نتانیاهو:
اصلاح طلبان بزرگترین سرمایه های اسرائیل در ایران هستند.
🔯شیمون پرز:
اصلاح طلبان به نمایندگی از اسرائیل با ایران می جنگند.
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#برجام_شناسنامه گوساله های سامری یهود
.
ایران در حال مسلح کردن کرانه باختری است
🔹ایران از دو سال قبل توانسته تسلیحات مختلف را به کرانه باختری در فلسطین منتقل کند و در حال مسلح کردن کرانه باختری است.
🔹هفتهنامۀ فرانسوی «کوریر انترناسیونال» گزارشی را به نقل از روزنامه نیویوریک تایمز دربارۀ شبکۀ پیچیدۀ سپاه پاسداران برای ارسال اسلحه به کرانۀ غربی رود اردن منتشر کرد که در آن ادعا شده است:
🔻«سپاه پاسداران به دستور رهبر عالی ایران،سلاح ها را که شامل تفنگهای کمری، مسلسل و موشکاندازهای ضدتانک میشوند به یاری برخی دلالان و بادیهنشینان و از طریق سوریه و اردن و بعضاً لبنان، وارد کرانۀ غربی رود اردن میکند. هدف، مسلح کردن ساکنان اراضی فلسطینی در مقابل ارتش اسرائیل است.
🔻ایران در ارسال مخفیانه و گستردۀ اسلحه، عوامل اطلاعاتی و نظامی خود و شبکههای فعال موجود و بادیهنشینان مناطق مرزی اردن را به کار میگیرد.
🔻ارسال سلاح از دو سال پیش آغاز شد و همزمان با وعدۀ رهبر ایران بود که در ملاقات با رهبران حماس و جهاد اسلامی قول داد این کار در دستور کار قرار گیرد.
🔻نماینده ایران در سازمان ملل گفته: ارزیابی ما این است که مؤثرترین وسیله در مقابل رژیم اشغالگر صهیونیستی، مقاومت مسلحانه است. نیروهای مقاومت فلسطینی توانایی لازم برای تولید سلاح مورد نیاز را به دست آوردهاند.
@IMANI_mohammad
اقتدار ولایی
. 💢 تعامل، یا تکاثر و تفاخر؟ سخنی با ائتلاف ها و منتخبان
.
تعامل، یا تکاثر و تفاخر؟
سخنی با ائتلاف ها و منتخبان -۱
🖌محمد ایمانی
🔹روزنامه زنجیره ای هم میهن (وابسته به غلامحسین کرباسچی)، درباره ترکیب منتخبان جدید مجلس نوشته: "۱ - حامیان دولت (شریان، پایداری، مصاف و امناء): ۹۸ نفر. ۲ - حامیان قالیباف فهرست شانا: ۷۴ نفر. ۳ - اصلاحطلب و اعتدالگرا: ۶۳ نفر. ۴-مستقلین ..."
♦️دیگرانی هم سعی کرده اند به طناب کشی شب انتخاباتی دامن بزنند. هدف این شیطنت، ممانعت از همدلی منتخبان در یک فراکسیون همدل و هماهنگ است. در این باره دو سند را مرور کنید:
۱) کرباسچی، آذر ۱۳۹۴ در گفت و گو با روزنامه شرق: "ما بعد از پیروزی در انتخابات ۹۲، روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت روحانی از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است".
۲) عباس عبدی (همکار کرباسچی در هم میهن/ محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) شهریور ۱۳۹۵ در نشریه "صدا" نوشت: «مهمترین عاملی که در شرایط کنونی بهعنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند».
🔹رسانه های جبهه انقلاب، نباید به فضا سازی معارضان ضریب بدهند. به مغالطه هم میهن عنایت کنید: اولا پایداری و شانا در کنار هم بوده اند. ثانیا تعبیر "حامیان دولت" و گذاشتن آن مقابل حامیان قالیباف، تعبیر نفاق افکنانه ای است و حال آن که قالیباف نوعا از دولت پشتیبانی کرده است.
♦️ثالثا بر اساس تجارب گذشته، بخش قابل توجهی از منتخبان، به جریان حامی انتخاباتی مقید نخواهد ماند و اصالت را بر سوگند نمایندگی و اقتضائات کلان جبهه انقلاب خواهند داد.
🔹از قدرت های جهانی تا قبیله های بدوی، به تجربه آموخته اند از یک جایی به بعد، آتش بس اعلام کنند و از درگیری بکاهند؛ منتسبان به جبهه انقلاب که جای خود دارند و اهمیت کاهش مجادلات در حل مشکلات کشور را درک می کنند.
♦️در کنار همدلی برای حل مشکلات کشور، باید سر فرصت بررسی کرد که دولت، مجلس، شانا، امنا و مصاف و ...، هر کدام جداگانه (و مجموعا) چقدر با عملکرد خود توانسته اند به انتخابات، معنا و اعتبار و کارکرد ببخشند، در حالی که دشمنان و پادوی آنها در مقابل، برنامه گسترده ای داشته اند. کاستی ها را باید جبران کرد.
🔹ائتلاف های سیاسی و انتخاباتی باید توجه داشته باشند که معرفی خود از طریق تخطئه دیگری، هر چند که نرخ رایج رقابت ها شده، اما کارکرد محدودی دارد. بماند که بد اخلاقی به نام افشاگری، مردم را دلزده می کند.
💢 ادامه دارد
تعامل، یا تکاثر و تفاخر؟
سخنی با ائتلاف ها و منتخبان -۲
🖌محمد ایمانی
♦️در اینجا باید به یک ویژگی مهم در ارزیابی انقلابی بودن تشکل ها اشاره کرد و آن این که بعد از موفقیت و پیروزی (مثلا انتخاباتی) متواضع تر می شوند و همّ و غم خود را متوجه مسئولیت سنگینی که بار آن بر دوش شان افتاده می کنند، یا مبتلا به سرمستی و تفاخر و کُری خوانی می شوند؟
🔹تفاوت این دو رفتار، تفاوت توقع خداوند از پیامبر (ص) و مومنان در "سوره نصر"، با تفاخر جاهلیت مآبانه مشرکانی است است که در "سوره تکاثر" مذمت شده اند. جبهه مومن در موفقیت ها، افتاده تر، متذکر تر و با گذشت تر می شود، و دیگران، کارشان به فخر فروشی های نازل و مبتذل می کشد.
♦️امنایی ها و مصافی ها و حامیان آنها، احتمالا خرسند باشند که به عنوان تشکل های نوپا توانسته اند با تشکیلات قدیمی تر رقابتی موفق داشته باشند و این، برای شانایی ها و حامیان آنها ناخوشایند باشد. اما باید از این هیجان ها عبور کرد.
🔹موضوع مهم تر که باید برای آن متعهدانه -فراتر کُری ائتلاف های انتخاباتی- تدبیر کرد، ضعف تشکیلات سیاسی پایدار و پویا و اجتماعی شده ای است که بتواند از طریق تعامل درست با دستگاه های حاکمیتی (هم افزایی/ مطالبه گری/ مشورت و نصیحت و نقد/ تدوین برنامه و مطالبه آن از منتخبان در مجلس و دولت)، همدلی و مشارکت بخش مهمی از مردم را، چه در انتخابات و چه فراتر و عمیق تر از آن برانگیزد.
♦️در این باره، ائتلاف های موجود، غالبا از تراز های مطلوب، فاصله دارند و باید به روز رسانی شوند. این که انگیزاننده ائتلاف ها، صرفا رقابت منفی و فرسایش یکدیگر باشد، آورده ای برای مردم و نظام ندارد و معمولا موجب دلزدگی می شود.
🔹تراز مشارکت عمومی مطلوب، تراز جمعیت های چند ده میلیونی در راهپیمایی ها، و اجتماعات بزرگ مذهبی و ملی مشابه است. اگر تشکل ها و منتخبان بر آمده از آن بتوانند کارکرد موفقی بر جا برگذارند -که لارمه اش عبور از حواشی، فرعیات و هیجان های فرصت سوز است- آنگاه بسیج گری و مشارکت انتخاباتی هم مانند مناسبت های اسلامی و ملی دیگر، گسترده تر می شود.