فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣حمایت ابوالقاسم طالبی کاگردان انقلابی از #دکتر_جلیلی
🔹ما چون در رابطه با فساد فیلم ساختیم سالها دنبال یک کسی هستیم که ضد فساد باشه.
🔸آقا سعید جلیلی واقعا جزء کسانی هستش که یک نقطه سیاه که هیچ، یک نقطه خاکستری هم در زندگیش نیست و نشون هم داده که کوتاه نمیاد و پیگیره، مسائل مملکت رو میشناسه.
🔹اگر همانطور که مردم کوچه و بازار که اینطوری بودند رایشان با دیگران فرق میکرد، اگر همینطور ادامه بدیم من فکر میکنم که ما شنبه رئیس جمهورمون آقای جلیلی باشه.
#دکتر_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطبه تاریخی هاشمی رفسنجانی در خطبه نماز جمعه تهران در ایام حیات امام روح الله را ببینید که میگوید لقمه حرام چه بر سر فرزندان می آورد
#تهدید به تغییر سیاست نظام و راهبرد بردگی آمریکا و اسراییل در دستور کار خاندان منحوس هاشمی و خاتمی و روحانی و اصلاح طلبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دلایل کامران غضنفری برای حمایت ایشان از #سعید_جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دکتر شهریار زرشناش پس از تحلیل عمیق هر سه جریان درگیر انتخابات ، به خیل هواداران #سعید_جلیلی پیوست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین وضعیت جنگ احتمالی میان اسرائیل و حزب الله
علیرضا تقوی نیا در گفتگو با شبکه سحر افغانستان :
🔸️ جنگ با حزب الله یعنی ۱۵ هزار کشته برای اسرائیل
🔸️ آمریکا وارد جنگ مستقیم با ایران به نفع اسرائیل نخواهد شد
🔸️افزایش تنش آمریکا با ایران احتمال تغییر دکترین اتمی جمهوری اسلامی را بیشتر می کند
🔸️احتمال حماقت اسرائیل بالاست زیرا توازن قدرت شان با حزب الله بهم خورده است
♨️ میزان مشارکت استان ها:
- لرستان 35 درصد
- مازندران 41.82 درصد
- قم 57 درصد
- همدان 40 درصد
- کهگیلویه و بویراحمد 45 درصد
- خراسان رضوی 49.2 درصد
- گلستان 36 درصد
- خراسان جنوبی 60.3 درصد
- آذربایجان شرقی 44 درصد
- کرمان 45 درصد
- ایلام 47 درصد
- یزد 58.3 درصد
- چهارمحال و بختیاری 38 درصد
- خراسان شمالی 44.54 درصد
- سمنان 32 درصد
- کرمانشاه 32.79 درصد
- تهران بزرگ 23 درصد
- استان تهران 45 درصد
- کردستان 23 درصد
- گیلان 31.3 درصد
- مرکزی 39.4 درصد
- سیستان و بلوچستان 30 درصد
- اردبیل 46 درصد
- فارس 36.25 درصد
- بوشهر 46 درصد
- اصفهان 41 درصد
-خوزستان 29.6 درصد
- قزوین 42 درصد
- هرمزگان 48 درصد
- البرز 36 درصد
- آذربایجان غربی 40.12 درصد
- زنجان 46 درصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟦🟧 کشور امام زمان (عج)
📌سید حسن نصرالله
در یکی از اصول غیر قابل تغییر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده است که حاکم حقیقی این کشور، حضرت حجتبنالحسن العسکری عجلاللهتعالیفرجهالشریف است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الحمدلله رب العالمین
اللهم عجل لولیک فرج
🌺🌸🌺🌸🌺🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمید رسایی، نماینده مجلس: در دوره آقای روحانی علاوه بر هیأت دولت روحانی، یک هیأت دولت هم از فرزندان وزرای روحانی داشتیم!
1.22M
🌹اجازه ندهید #جلیلی_هراسی شکل بگیره...
💥بر اساس اطلاعات به دست آمده تیم #جنگ_روانی دنبال #دوقطبی_سازی و #جلیلی_هراسی است.
لطفاً #پازل_دشمن را تکمیل نکنید...
فایل صوتی «حالا چیکار کنیم؟»
🔰 رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره بینالمللی شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت:
مدافعان حرم، نجات دهنده ایران و منطقه
🔻 متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی شهدای مقاومت و مدافع حرم که در تاریخ ۳۰ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار شده بود، صبح امروز (شنبه، ۱۴۰۳/۰۴/۰۹) در محل برگزاری این کنگره در حرم مطهر رضوی منتشر شد.
🔸حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، مدافعان حرم را یک پدیده شگفتانگیز و مهم و یکی از مظاهر جهاننگری نظام جمهوری اسلامی خواندند و تأکید کردند: حضور جوانانی با ملیتهای مختلف در قالب مدافعان حرم نشان داد انقلاب اسلامی بعد از گذشت بیش از چهار دهه، قدرت بازآفرینی همان شور و حماسه اول انقلاب را دارد.
🔸رهبر انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت بهویژه سردار شهید سلیمانی، دفاع از حرم را یک جنبه نمادین در دفاع از تفکر و آرمانهای صاحب آن حرم و اهلبیت(ع) دانستند و گفتند: آرمانهای بلند مکتب اهلبیت(ع) همچون عدالت، آزادی، مبارزه با قدرتهای ظالم و «ایثار و فداکاری در راه حق»، همواره در میان وجدانهای پاک طالب دارند.
🔸حضرت آیتالله خامنهای حرکت دانشجویان دانشگاههای آمریکا در دفاع از مردم غزه را نمونهای از وجود وجدانهای پاک در دنیا برشمردند و افزودند: مهم این است این پیام دفاع از حرم که در واقع دفاع از آرمانهای انسانیت است، به گوش وجدانهای پاک در دنیا رسانده شود.
🔸ایشان یکی دیگر از ابعاد موضوع دفاع از حرم را جهاننگری انقلاب اسلامی دانستند و خاطرنشان کردند: هر حرکت و نهضت و انقلابی که از محیط بینالمللی و منطقهای خود غافل شود، قطعاً ضربه خواهد خورد، همانگونه که حرکت ملت ایران در قضیه مشروطه و در قضیه ملی شدن صنعت نفت به دلیل سرگرم شدن به مسائل داخلی و غفلت از دخالتگران خارجی آسیب دید و به سرانجام نرسید.
🔸رهبر انقلاب اسلامی افزودند: امام بزرگوار(ره) از همان روزهای آغازین نهضت اسلامی و همچنین از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره متوجه دخالت بیگانگان و نگرش جهانی و منطقهای و سرگرم نشدن به مسائل داخلی بود و در بیانات خود در این زمینه تذکر و هشدار لازم را میداد.
🔸حضرت آیتالله خامنهای حضور رزمندگان مدافع حرم در کشورهایی که دشمن برای آنها نقشه بسیار خطرناکی را طراحی کرده بود، از مظاهر جهاننگری انقلاب اسلامی دانستند و گفتند: دشمن در طراحی خود قصد داشت با تصرف منطقه و همزمان با وارد کردن فشارهای اقتصادی و سیاسی و همچنین «عقیدتی و مذهبی» به ایران، نظام اسلامی را از بین ببرد اما جمعی از جوانان با ایمان، با مرکزیت جمهوری اسلامی، این نقشه پرخرج استکبار را به شکست کشاندند.
🔻ایشان تأکید کردند: با چنین نگاهی باید گفت حرکت مدافعان حرم ایران و منطقه را نجات داد.
🔸رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ماهیت خشن و بیرحم و غیرانسانی تشکیلات داعش و گروههای همسو با آن که با حمایتهای تسلیحاتی و تبلیغاتی آمریکا و غرب شکل گرفته بودند، افزودند: هدف از این تشکیلات، ناامن کردن منطقه و بهویژه ایران بود اما مدافعان حرم این خطر بزرگ را نیز خنثی کردند.
🔸حضرت آیتالله خامنهای، نمایش توان انقلاب اسلامی در بازآفرینی شور و حماسه ذاتی خود در ابتدای پیروزی را یکی دیگر از ابعاد حرکت مدافعان حرم برشمردند و افزودند: حضور جوانانی که امام و دوران دفاع مقدس را ندیده بودند برای دفاع از حرم، نشان دهنده قدرت عجیب انقلاب اسلامی در بازآفرینی همان انگیزههای دینی و انقلابی چهار دهه پیش است.
🔸ایشان با اشاره به انتظار و تحلیلهای برخی افراد دارای مبانی فکری غربی مبنی بر روبه ضعف رفتن انقلاب اسلامی و تفکرات و آرمانهای آن، تأکید کردند: صفا، شجاعت، ایثار، اخلاص و «اعتقاد عمیق به مبانی دینی» در جوانان مدافع حرم، پدیدهای شگفتانگیز و بینظیر است که غلط بودن تحلیلهای غربگرایان را نشان داد و این موضوع جز با لطف و عنایت الهی و اهلبیت(ع) نمیتوانست شکل بگیرد.
🔸 رهبر انقلاب اسلامی برگزاری راهپیماییهایی همچون ۲۲ بهمن و یا تشییعهای شگفتآوری همچون تشییع سردار سلیمانی و یا شهدای خدمت را جلوههای دیگری از قدرت بازآفرینی انقلاب اسلامی دانستند و تأکید کردند: شهدای مدافع حرم و خانوادههای آنها مایه افتخار و سرافرازی و نجات و کامیابی ایران اسلامی هستند و انقلاب اسلامی قطعاً رهین این شهدا و خانوادههای آنها است.
اقتدار ولایی
🔰 رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره بینالمللی شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت: مدافعان حرم، نج
🔰 رهبر انقلاب، در دیدار کنگره شهدای مدافع حرم: حرکت مدافعان حرم نقشه دشمنان را خنثی کرد
🔸داعشیها در میدان جنگ «اللّهاکبر» میگفتند، زخمیهایشان در اسرائیل بستری میشد و رؤسای رژیم صهیونیستی میرفتند عیادت اینها! که پخش شد، و همه این را دیدند. این نقشهی خیلی خطرناکی بود. هدف این نقشه هم تصرّف منطقه بود برای تصرّف ایران؛ یعنی ایران اسلامی در مجموعهی منطقه باید در تصرّف آمریکا و دستگاه استکبار و استعمار قرار میگرفت؛ این نقشه را برای این چیده بودند. خرج هم کرده بودند...
🔸شرق ما در یک کشور، غرب ما در یک کشور، اسلام تکفیری را علم کنند و جمهوری اسلامی را در واقع با فشارهای گوناگونِ مذهبی و فکری و عقیدتی، علاوه بر اقتصادی و مانند اینها، حل کنند، هضم کنند، از بین ببرند؛ حرکت مدافعان حرم این را خنثی کرد. ۱۴۰۳/۳/۳۰
🔰 رهبر انقلاب، در دیدار کنگره شهدای مدافع حرم: داعشیها در زمینههای مالی، فنی و تبلیغاتی از سوی غربیها حمایت میشدند
🔸این آدمهای بیرحم[داعشیها]، این مجموعهی بشدّت بیرحم کارهایی میکردند که سابقه نداشت؛ جلوی دوربین، انسانها را زندهزنده بسوزانند، زندهزنده غرق کنند و هم از پشتیبانی مالی آمریکا، هم از پشتیبانیهای فنّی و تبلیغاتی غربی بهرهمند باشند!
🔸کارهایی که اینها میکردند، این فیلمبرداریها و عکسبرداریها و آن کارهای ظریف و دقیقی که در کار اینها بود، کار یک مشت آدم بیسواد آنجوری نبود؛ اینها کمک میشدند، کمک شده بودند.
🔸اینها بنا بود بیایند در منطقه حضور داشته باشند که [در این صورت،] دیگر امنیّتی برای کسی باقی نمیماند. ۱۴۰۳/۳/۳۰
34.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی شهدای مقاومت و مدافع حرم. ۱۴۰۳/۳/۳۰
⛅️ پسیننگار ⛅️
🔴 کسانی که در جریان انتخابات پیشرو، ملاکهای بیانشده از سوی نائب رسولالله (خامنهای عزیز) برای انتخاب «اصلح» را به کناری نهاده و ملاکهای خودشان را به عنوان «معیار اصلحیت» قرار دادند، بدانند که بنده در فردای قیامت در محضر پدران همهی ما (رسول خاتم و أمیرالمؤمنین) با آنان احتجاج خواهم کرد که با چه حجتی حرمت کلام ولیّ خدا را شکستند؟ هر کس که میخواهد باشد.
⚠️ فَوَيْلٌ لِلَّذِينَ يَكْتُبُونَ الْكِتَابَ بِأَيْدِيهِمْ ثُمَّ يَقُولُونَ هَٰذَا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ لِيَشْتَرُوا بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا ۖ فَوَيْلٌ لَهُمْ مِمَّا كَتَبَتْ أَيْدِيهِمْ وَ وَيْلٌ لَهُمْ مِمَّا يَكْسِبُونَ ⬅️ بقره، ۷۹
⚠️ پس وای بر آنها که نوشتهای با دست خود مینویسند، سپس میگویند: «این، از طرف خداست.» تا آن را به بهای کمی بفروشند. پس وای بر آنها از آنچه با دست خود نوشتند؛ و وای بر آنان از آنچه از این راه به دست میآورند! ⬅️ ترجمهی آیتالله مکارم
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
🔘 وضعیت «حافظهی تاریخی» برخی از ما مردم به جایی رسیده است که اگر دو سه سال دیگر از ما بپرسند که «نظرتان در بارهی برجام چیست؟»، احتمالا پاسخ خواهیم داد:
برجام؟
این نام برای من خیلی آشناست، اما نمیدانم کجا این نام را شنیدهام؟!
یافتم. یافتم.
«برجام» همان بازیگری بود که در آن فیلم مشهور بازی میکرد!
اما متأسفانه در خاطرم نیست که نام بازیگر نقش اول مرد بود یا نقش اول زن!
اما انصافا خیلی خوب بازی میکرد! 😊
✍ ابَرشاگرد
♦️متن کامل بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت از دانشمند دکتر سعید #جلیلی
⚡️من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهممن ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
📍انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.
📍اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.
📍آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش این حمایت برای من بیش از همه روشن است چرا که می دانم این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.
📍همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند. تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
📍در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را از رهبر فرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفتهاند.
والسلام
#محمدباقر_قالیباف
🔻فهم اجتماعی از حاصل انتخابات:
واقعیّات اجتماعی در برابر حدسیّات نخبگانی
🖊 مهدی جمشیدی
[یکم]. دربارۀ پزشکیان. همچنان که پیش بینی میشد، تمام جریان اصلاحات و اعتدال به حمایت از او پرداختند و از مصرفِ هیچ امکان و بضاعتی فروگذار نکردند، اما نتوانستند «موج اجتماعیِ عظیم» ایجاد کنند و تجربۀ انتخاب خاتمی و روحانی را تکرار نمایند. حتی حمایت «خاتمی» و «ظریف» نیز نتواست به او کمک تعیین کنندهای نماید و ورق را به نفع پزشکیان برگرداند. این بدان معنی است که بدنۀ اجتماعیِ این جریان، هم دچار «ریزش» و «گسست» و «جدایی» شده، و هم دچار «سرخوردگی» و «انفعال» و «حاشیه گزینی». اینان، تمام اهرمهای تحریکی و استعدادهای انگیزشی خود را به کار گرفتند اما از «بسیج اجتماعیِ بزرگ»، عاجز ماندند. در ساعات پایانیِ رأیگیری، شاخۀ جنگ روانیِ اصلاحات به کار افتاد و گفتند اگر در انتخابات مشارکت نکنید، جلیلی به قدرت خواهد رسید و کار شما را خواهد ساخت، اما این حربه و خدعه نیز مؤثّر نیفتاد و تغییر چشمگیری ایجاد نکرد. پزشکیان، همۀ «توانمندیهای ساختار شکنانه» و «قابلیتهای هنجارستیزانۀ» خود را در دور اوّل، مصرف کرده و برای دور دوّم، سخن و عمل تازهای ندارد که بتواند با تکیه بر آن، «تغییر بزرگ» ایجاد کند. روشن شد که «هراسافکنی» عدّهای نسبت به پزشکیان، تحلیل واقعی نبوده و بیشتر برای صحنه سازیِ معطوف به نامزدِ مطلوبشان بوده است. بااینحال، هرگز نباید از شگردها و حیلههای اصلاحات در دور دوّم، غفلت کرد. ما در «لبۀ مرز» قرار داریم و چه بسا با بیتدبیری، سرنوشت انتخابات را به این رقیب خطرناک واگذار کنیم.
[دوّم]. دربارۀ قالیباف. نوشته بودم که «شیب اجتماعی» در میان انقلابیها و تودۀ مردم، همراه او نیست و تجربۀ انتخابات مجلس نشان داده که وارد دورۀ «افول سیاسی» اش شده و دیگر هیچ امکانی برای احیای خویش ندارد. او از نظر سیاسی، تمام شده و غیرقابل سرمایهگذاری است و حتی در انتخابات مجلس نیز این ناتوانی و عجز، ظهور یافت، چه رسد به ریاست جمهوری که عرصۀ انتخاباتیِ بسیار دشوارتری است. خطای او، خطای مشاورانش بود و او هرچه میکِشد، از نظرات وارونه و معوج اینان است. شخصیّت سیاسیاش را مچاله و منهدم کردند و اینک باید نتیجۀ راهبرد پردازیهای غلطِ خود را به نظاره بنشینند. هم «حضور» قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری، خطا بود و جبهۀ انقلاب را دچار تردید و فرصت سوزی کرد، و هم «کناره نگرفتن» وی، او را از نظر اخلاقی و انقلابی بر موضع اتهام و مؤاخذه نشانید. برخلاف بازنمایی های شاخۀ رسانهای قالیباف، او در میان «خاکستریها»، اقبال بسیار اندکی دارد و عمدۀ سبدِ رأی او، بخشی از «انقلابیها» بودند، اما تصریح به این واقعیّت، تمایز میان او و جلیلی را بیمعنی میکرد؛ چون حضور قالیباف و ترجیح او، همیشه به این امر استناد داده میشد که وی قادر است رأی خاکستریها را به سبد خویش بریزد. اینک به عیان و در بُعد ملّی دیدیم که چنین نشد. فراتر از این، حتی هواداریِ آنچنانیِ اصحاب منبر و مداحی و خرج کردن از سرمایههای فراانتخاباتی و فراجناحیِ جبهۀ انقلاب نیز نتوانست گره از کار فروبستۀ او بگشاید، بلکه اینک با شگفتی باید «نهِ انتخاباتیِ» بخش عمدۀ بدنۀ جبهۀ انقلاب را به همۀ این شهرگان دینی و اخلاقی و نظامی و ... مشاهده کنیم. «انتخاب بدنه»، همان «انتخاب رئوس» نبود و در اینجاست که شکاف میان لایۀ نخبگانی این بخش از جبهۀ انقلاب با بدنه مشخص شد. برای جبران، دیر نشده است.
[سوّم]. دربارۀ جلیلی. هیچکس مانند او نمیتوانست در این انتخابات، رأیساز و کارساز باشد و جبهۀ انقلاب را همسو و همداستان نماید. او یک «سیاستمدار سفید» است و با «برنامه» و «عمل» به میدان آمده است و سنجیده سخن میگوید و حکیمانه، میدان را میشناسد. از این گذشته، ما در «دورۀ پسارئیسی» قرار داریم و خواهناخواه، «منطقِ انتخاب کردن» در جامعه، تا حد زیادی، متأثّر از کارنامه و خُلقیّات رئیسی است. جامعه، زیر سایۀ اوصاف و حال و هوای رئیسی، انتخاب میکند و نه مستقل از آن؛ ازاینرو، به عرصه مینگرد و «شبیهترین» گزینه به رئیسی را برمیگزیند. روشن است که از نظر عقل اجتماعی، آنکه میتواند «امتداد» و «دنبالۀ» رئیسی باشد، جلیلی است و نه قالیباف. کسانیکه تحلیلی غیر از این داشتند، در فضای سیاسیِ پیشارئیسی میاندیشیدند و به این نقطۀ عطف، اعتنا نمیکردند. حسِ جامعه، دست کم در بخش انقلابی و تودۀ محتاج عدالت، کسی همچون جلیلی را میطلبد و انتخاب او، یک انتخاب «طبیعی» و «اقتضایی» است. اینک جلیلی، یک آزمون دشوار در پیشِ رو دارد؛ او باید با تمامیّتِ جریان اعتدال و اصلاحات روبرو بشود و آنها را درهم بشکند. کار سادهای نیست؛ به خصوص از این جهت که شاخۀ عملیات روانیِ اصلاحات، دست به کار خواهد شد و هرچه در آستین دارد را به کار خواهد گرفت.