خواب نماشدگی لاریجانی یا اشتباه بزرگ رسانهای قوچانی!
در زمان انتخابات این عبارت را زیاد شنیدیم کل مقامات کشور با موضوعاتی همچون کرسنت، FATF و احیای برجام موافق بودند و جلیلی به عنوان تنها مخالف مانع انجام آن شد. هیچ گاه هم توضیح ندادند جلیلی به تنهایی چگونه در صورت موافقت تمام مقامات از جمله رهبر انقلاب می تواند مانع شود؟
به یاد داریم پورمحمدی در انتخابات یک روایت ساختگی از جلسه سال ۹۵ با جلیلی در رابطه با FATF مطرح کرد که جلیلی گفت گویا پورمحمدی خواب نما شده است.
روایات مخدوش در موضوع کرسنت و دیدار با زنجانی توسط زنگنه نیز نمونههای دیگری از خواب نماشدگی مخالفان جلیلی هست.
اخیرا قوچانی روایتی از جلسه خود با لاریجانی قبل از انتخابات بیان کرده است و در موضوعی دیگر دوباره چنین گزاره ای را در راستای جلیلی هراسی مطرح کرده است.
قوچانی مدعی شده است که لاریجانی در این جلسه گفته است:
«نگرانی اصلی علی لاریجانی این بود اگر خلأ ریاست جمهوری با سعید جلیلی پر شود، به نظر علی لاریجانی برای ایران جبرانناپذیر خواهد بود و نه در یک دوره ۴ ساله یا ۸ ساله که شاید برای همیشه کشور در تاریکی میرود.
لاریجانی گذشته را به یاد میآورد: انتخابات سال ۱۳۸۸ که این امکان به وجود آمده بود که نطق تلویزیونی میرحسین موسوی کشور آرام گیرد اما با وجود موافقت مقامات عالی کشور، سعید جلیلی در مقام دبیر شورای عالی امنیت ملی با این کار مخالفت کرد.»
مخالفین جلیلی اما این بار اشتباه کردند چون روایتی از این موضوع توسط مرحوم آیت الله شاهرودی رئیس قوه قضائیه در سال ۸۸ وجود دارد و کذب بودن ادعایشان ثابت میشود.
آیتالله شاهرودی در گفتگو با «پاسدار اسلام» گفته بودند:
«در ماههای آخر مسئولیتم در قوه قضائیه بود. یک جلسه آقای موسوی و آقای هاشمی رفسنجانی را به قوه قضائیه دعوت کردیم. آقای موسوی برای تظاهرات اعلامیه داده بود. گفتم آقا! اینکار را نکنید و از این کار دست بکشید. موسوی گفت شرط لغو بیانیه این است که به من اجازه بدهند در صدا و سیما صحبت کنم. به دفتر آقا زنگ زدم. آقای جلیلی تازه دبیر شورای امنیت شده بود. به ایشان هم زنگ زدم و گفتم ایشان چنین شرطی دارد. گفتند ما ترتیب کار را میدهیم. بعد به موسوی گفتم آقایان با شرط شما موافقند، شما هم تظاهرات را لغو کنید.
آنجا پیش ما قول داد این کار را بکند و آنها هم واقعاً حاضر بودند که به ایشان برای صحبت در تلویزیون وقت بدهند، اما از پیش ما که رفت، نمیدانم کدام خنّاسان ذهنش را عوض کردند و کار خودشان را کردند.»
بیان این روایت نادرست دو دلیل احتمالی دارد:
۱. در ادامه موج جلیلی هراسی در موضوعات روز رسانهای میخواهند جلیلی را تنها عامل حل نشدن موضوعات اختلافی در کشور معرفی کنند.
۲. لاریجانی نظرش را کامل برای قوچانی بیان نکرده است. شاید لاریجانی برخلاف نظر آقای شاهرودی معتقد بود بدون لغو بیانیه باید به موسوی تریبون داد تا موسوی از طریق صداوسیما مردم را دعوت به تظاهرات میکرد.
اگر احتمال دوم واقعیت داشته باشد نشان از ساده اندیشی لاریجانی یا همراهی لاریجانی با فتنهگران دارد.
غلظت خونتان را با دمنوش آویشن با عناب درمان کنید
✅رقیقکننده خون و رفع غلظت خون
✅بالا برنده حرارت غریزی و افزایش قدرت پمپاژ قلب
✅مفید برای رفع آسم و نفس تنگی
✅برطرفکننده خارش های شدید بدن
✅درمانکننده فارنژیت و عفونت حلق
✅مفید در درمان سرماخوردگی ویروسی
✅قطع خونریزی بواسیر و زخم روده بزرگ
✅دمنوش مفید برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍⚡️پروژه تحمیق به سبک سازمان سیا در ایران توسط اصلاح طلبان
من تو انتخابات از نظر مالی اشباع شدم. با نمایندگان بستم که بعد ورود به مجلس، مجازیشان دست ما باشد. من تیم دارم و باید به آنها پول بدهم. از همه پول گرفتم.
🔹اینها بخشی از صحبتهای علی احمدنیا یکی از فعالان رسانهای اصلاحطلب در یک گفتگوی خصوصی است که بطور مخفیانه ضبط شده؛
🔻با دقت ببینید تا بهتر بفهمید موجهای رسانهای و کامنتها و لایکهای گلهای در فضای مجازی که له یا علیه یک فرد یا یک تفکر یا یک پروژه یا یک جناح راه میافتد چگونه با گروههای تیمی و با پولهای کثیف شکل میگیرد؟
33.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله پناهیان به کیهان .قضاوت با مخاطب .
💫مناجات طلب رزق
اللّهُمَّ أَرْسِلْ عَلَیّ سِجالَ رِزْقِکَ مِدْراراً وَ أَمْطِرْ عَلَیّ سَحائِبَ إِفْضالِکَ غِزَاراً وَ أَدِمْ غَیْثَ نَیْلِکَ إِلَیّ سِجالا؛ خدایا دلوهای روزی ات را ریزان به سوی من ارسال فرما و ابرهای فزون بخش ات را فراوان بر من ببار و باران عطایت را پیاپی بر من تداوم بخش.
مفاتیح الجنان
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نقد یک دانشجو نسبت به صحبتهای پزشکیان درباره اینکه دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیسجمهور همچنان اصرار دارد که نشان دهد به عرفها و یا پروتکلها پایبندی ندارد و از هر فرصتی برای اظهار آن استفاده میکند
▪️اینجا در مراسم بدرقه بعد از سخنرانی خطاب به حجتالاسلام قمی میگوید: "خیلی خراب نکردم که؟"
▪️و پس از قرائت متن هم دوباره میگوید: ما را به دیپلماسی وادار میکنند که بلد نیستیم.
▪️آیا او میدانسته که پخش زنده است یا عامدانه این موضوع را تکرار میکند، نمیدانیم.
🔰ایران از خونخواهی شهید هنیه منصرف شده است؟!
🔹اربعین شهید اسماعیل هنیه هم سر رسید و همین برای شبکه ها معاند بهانهای شد تا رسانهها در مورد زمان و نحوه پاسخ انتقامی ایران گمانه زنی کنند. از میان برآوردها و تحلیل ها، برخی مدعی شدند که ایران احتمالا از انتقام، پشیمان شده و برخی دیگر چون نمیتوانند زمان پاسخ ایران را حدس بزنند، شب حمله را به انتظار می کشند. از آنجایی که بسیاری از کارشناسان زمان حمله ایران را تا قبل از اربعین شهادت اسماعیل هنیه برآورد کرده بودند، حالا این شائبه ممکن است ایجاد شود که ایران خیلی هم دنبال انتقام نیست!
🔺اما واقعیت این است که در رابطه با انتقام ایران چهار گزاره ادراک میشود:
▪️یک: تاکید رهبر انقلاب بر مجازات سخت رژیم صهیونیستی و خونخواهی شهید هنیه از یک طرف و اعلام حتمی بودن پاسخ انتقامی از سوی فرماندهان نظامی ایران از طرف دیگر، این گزاره را حتمی میکند: «انتقام ایران قطعی است».
▪️دو: فوری بودن پاسخ در دستور کار نیست، بلکه زمان مناسب است که اولویت دارد. برای ایران، زمان انتقام است که اهمیت دارد اما پاسخ ما زمان محدود نیست. از امشب تا هفته آینده و ماه بعد همه جزو ساعتهای محتمل خونخواهی ایران است.
▪️سه: همان طور که بارها گفته شده، طولانی کردن انتقام از سوی ایران یک تاکتیک است. برهم زدن محاسبات دشمن، ایجاد فرسایش در جبهه دشمن، نگه داشتن فضای وحشت در اراضی اشغالی و ایجاد سردرگمی در اتاق فکر ارتش رژیم صهیونیستی از جمله اهداف است.
▪️چهار: با توجه به محتواهای منتشر شده از رسانههای غربی و عبری که به نوعی برونداد اتاق عملیات روانی دشمن صهیونیستی به حساب میآیند، اتفاقا برخلاف رسانههای ضد انقلاب، دشمن پاسخ ایران را جدی گرفته و از همین رو در حال کم اثر کردن عملیات انتقامی ایران در افکار عمومی مردم منطقه و دنیا هستند. شب گذشته سردار سلامی تاکید کرد: «این بار متفاوت از اسرائیل انتقام میگیریم... درسی به دشمن میدهیم که یاد بگیرد با دم شیر بازی نکند».
سالگرد شهادت آیتالله سید اسدالله مدنی
🔰 کولهبار تبعید بر دوش تا شهادت
🔸«شیخ اسدالله مدنی، فعلاً کلیه امور شهر (همدان) زیر نظر وی انجام میشود و شهربانی تحت نظر ایشان است... فرمانده پادگان هم تلفناً همبستگی خود را اعلام و اظهار بندگی نموده که مراتب قبلاً به عرض رسیده است. فرماندار و تمام مدیران کل ادارات به منزل مدنی رفته ضمن اعلام همبستگی روش کار خود را از وی سؤال نمودهاند. بازاریان و سایر طبقات مختلف مردم هم به همین منوال. ضمناً شیخ مدنی در تمام سخنرانیهای خود مردم را به آرامش دعوت و از تهمت زدن و کشتن و آتش زدن منع نموده است...»
🔻این بخشی از سند ساواک درباره آیتالله سید اسدالله مدنی به تاریخ 22 دی ماه 1357 است. یعنی همان روزی که تیتر اول روزنامههای صبح و عصر تهران خبر از تشکیل شورای انقلاب اسلامی میداد. شورایی که برای سازماندهی و هدایت انقلاب به رهبری حضرت امام خمینی از یاران مورد اعتماد ایشان تشکیل شده بود.
🔸یعنی در حالی که حضرت امام، با گروهی از یاران خود شورای انقلاب را برای پیشبرد نهضت اسلامی تدارک دیده بودند اما گروهی از یاران ایشان نیز مانند آیتالله مدنی، آیتالله دستغیب، آیتالله قاضی طباطبایی، آیتالله صدوقی، سید عبدالکریم هاشمی نژاد و... هم در نقاط مختلف ایران، به عملیاتی کردن اهداف شورای یاد شده و آرمانهای امام اقدام نمودند.
🔸آیتالله مدنی هم سابقهای دیرین و طولانی در مبارزات نهضت امام و به رهبری ایشان داشت. او از زمان تحصیل در نجف و ابتدای پاگرفتن نهضت امام خمینی در مهرماه 1341، حتی یک روز هم آرام و قرار نگرفت و دستگاههای امنیتی شاه از جمله ساواک وی را روحانی افراطی طرفدار امام خمینی معرفی کردند. ساواک تقریبا 8 سال پیش از گزارشی که در ابتدای این مطلب ذکر شد، در گزارشی دیگر درباره شهید مدنی نوشته بود:
🔸آن گونه که اسناد ساواک حکایت دارد، سید اسدالله مدنی به هر زندان و تبعیدی رفت آنجا را به کانون نهضت امام بدل ساخت. از جمله از سال 1351 و بعد از اینکه با حکم حضرت امام به عنوان نماینده و وکیل ایشان در خرمآباد فعالیت داشت، به دلیل اینکه قلب لرستان را به مرکز فعالیتهای انقلابیون پیرو امام خمینی تبدیل کرده بود، در 27 مهرماه 1354 به نورآباد ممسنی تبعید شد. آیت الله مدنی، نورآباد ممسنی را هم پایگاه دیگری برای نهضت امام و مبارزه علیه رژیم شاه کرد، به نحوی که مردم نقاط مختلف فارس از جمله، شیراز، کازرون و شهرهای دیگر، با ایشان دیدار نموده و ارتباط گرفته و از روشنگریهای وی و پیامهای امام مطلع میشدند.
🔸اما وجه دیگر گزارش 22 دی ماه 57 ساواک، اذعان سرویس امنیتی رژیم شاه به نهضت مردمی امام و روحیه متین و ضد اغتشاش آیتالله مدنی بود. در گزارش فوق، اذعان شده بود که شهید مدنی «در تمام سخنرانیهای خود، مردم را به آرامش دعوت و از تهمت زدن و کشتن و آتش زدن منع نموده است.» در همین مسیر بود که جامعه روحانیت همدان به کرات مردم را در راهپیماییها از هرگونه آتش سوزی و تخریب برحذر میداشت.
🔸آیتالله مدنی که امامش، او را «عالم عادل عالیقدر و معلم اخلاق و معنویات» نامید، در 20 شهریور1360، توسط شقیترین افراد روزگار یعنی تروریستهای منافق در همان سنگر همیشگیاش یعنی نماز جمعه و جماعت و در حلقه پرشور مردمی که دوست داشت و دوستش داشتند، به شهادت رسید.
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان