💠ما از این جا خواهیم رفت، هیچ شکی نیست!
🔹ما از این جا خواهیم رفت، هیچ شکی نیست، من زودتر و شما هم بعدا می آیید، این مسأله ای نیست، بلااشکال است مسأله
🔹باید فکر این را بُکنیم که حالا که رفتیم، آن جا از ما پرسیدند که شمایی که رئیس جمهور بودید برای مردم چه کردید؟ شمایی که نخست وزیر بودید چه کردید؟ شمایی که وزیر بودید چه کردید؟ شمایی که وکیل بودید چه کردید؟
🔹ملّت را ازشان می پرسند که شما برای اسلام چه کردید؟ عمده این است که ما آن جا آبرو داشته باشیم. اگر این مطلب را درست بکنیم، هم این جا درست می شود و هم آن جا درست می شود.
🔹اگر خدای نخواسته بخواهیم یک تخلفی بکنیم، نه این جا خیرش را می بینیم، نه آن جا خیرش را بینیم من از خدای تبارک و تعالی توفیق و سعادت و سلامت همه شما را خواستار هستم و از همه تان تشکر می کنم که در یک همچو موقعی همه با حسن تفاهم، باخوبی و با صفا مشغول خدمت هستید.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ١٩ ، صفحه ٢۴٠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نماهنگ | أین عمار...
📢 انتشار نخستینبار
💬 رهبر انقلاب:
🔸 من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «#بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است.
🌹 انتشار به مناسبت ایام سالگرد شهادت جناب عمار یاسر صحابهی راستین پیامبر اعظم و امیرالمومنین علیهمالسلام
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
جهانگیری آدرس غلط می دهد/یک نمونه: رانت ارز 4200 تومانی
نماینده اصلاح طلب مجلس ششم گفت: اظهارات جهانگیری، آدرس غلط دادن به مردم است.
مهدی آیتی عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم گفت: وقتی آقای جهانگیری وزیر صنایع بود بسیاری از فعالان حوزه صنعت به نابودی کشانده شدند و همه آن وضعیت اسف بار ناشی از سوء مدیریت شخص آقای جهانگیری بود.
به نوشته نامه نیوز، اسحاق جهانگیری در قالب کتاب «بدون دود و آتش و خون» که کتابی گفت و گو محور است، مسائلی را بیان کرده که حواشی زیادی ایجاد کرده است. او سعی کرده در مسائل مختلف اعم از اقتصاد، برجام، سیاست داخلی و... از دولت های یازدهم و دوازدهم دفاع کند.
مهدی آیتی، درباره این سخنان جهانگیری به «نامه نیوز» گفت: «دولت ها آدرس غلط به مردم می دهند. می گویند هر کار خوبی که بوده ما کرده ایم و همه کارهای بد را دیگران کرده اند. آمارهای غیر واقعی هم به مردم ارائه می کنند و طوری جلوه می دهند که انگار خودشان ده برابر دیگران کار کرده اند. دنیای امروز دیگر ادعا را نمی پذیرد و صرفا عدد، رقم، شاخص و نمودار است که مورد پذیرش است. هرچقدر هم سخنرانی کنند مهم نیست و باید اعداد، ادعاها را ثابت کند. حالا آقای جهانگیری می گوید ما بهتر از دیگران بوده ایم که همین مسیر است و آدرس غلط به مردم می دهد».
او ادامه داد: «برای بررسی عملکرد دولت ها باید دو ستون در نظر بگیریم و در یکی نقاط قوت و در دیگری نقاط ضعف را بنویسیم. این شیوه بررسی، منصفانه است و حتما یک دولت سراسر بد یا یک دولت سراسر خوب نیست و خوب و بد با هم در یک دولت جمع می شود. آقای جهانگیری که امروز سراسر از عملکرد خود و دولتی که در آن کار می کرد دفاع می کند، در دوران مسئولیتش در دولت های آقایان هاشمی و خاتمی چه عملکردی داشت؟ کارنامه او اصلا موفق نبوده است. وقتی آقای جهانگیری وزیر صنایع بود بسیاری از فعالان حوزه صنعت به نابودی کشانده شدند و همه آن وضعیت اسف بار ناشی از سوءمدیریت شخص آقای جهانگیری بود. آقای جهانگیری یک سره از ارز 4200 تومانی دفاع می کند. اگر این ارز واقعا در جهت حمایت از اقشار آسیب پذیر استفاده می شد، مشکلی نبود اما این ارز منشا رانت ها و فساد های گسترده را فراهم کرد و حتی خود دولت قبل هم به این قبیل فساد های ناشی از ارز ترجیحی اذعان کرد؛ حالا چطور آقای جهانگیری تمام مشکلات ناشی از ارز 4200 تومانی را انکار می کند؟ اصلا مگر می تواند انکار کند؟»
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
خسارت 7 میلیارد دلاری/اصرار بر نساختن نیروگاه!
روزنامه [پالان شاه طلب] شرق بدون اینکه بر نقش منفی دولت روحانی در عقبگرد صنعت برق کشور اشاره کند نوشت: قطع برق در سال گذشته، 7 میلیارد دلار خسارت به صنایع ایران وارد کرد. این روزنامه می نویسد: بحران انرژی و جهش قیمت برق و گاز این روزها سوژه داغ بسیاری از رسانه های جهان است و برخلاف تصور بسیاری، این بحران می تواند دامنگیر ایران هم شود. قطع برق سال گذشته هفت میلیارد دلار خسارت به صنایع ایران وارد کرد. این آماری است که اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران منتشر کرده و گوشه ای از زیان سنگین ناترازی انرژی در بازار ایران را به تصویر کشیده است. این اتفاق در حالی رخ می دهد که ایران دومین مالک بزرگ ذخایر گاز جهان است و بخش عمده ای از نیروگاه های برق آن با سوخت گاز کار می کنند، اما عقب ماندگی تاریخی در بهره برداری از منابع گازی و تحریم موجب شده که ایران نه تنها نتواند در بازار انرژی جهان حرفی برای گفتن داشته باشد که خود حالا یکی از وارد کنندگان برق و گاز است.
ناترازی در بازار انرژی ایران این روزها، موجب جیره بندی برق و گاز صنایع شده است. صنایعی که تابستان ها با کمبود برق و زمستان ها با کمبود گاز مواجه هستند و به ناچار به مازوت سوزی روی می آورند. مازوت سوزی صنایع بارها ایران را به صدر فهرست کشورهایی با بیشترین آلایندگی هوا رسانده و هنوز هم روشنایی شهری در بسیاری از بزرگراه ها و خیابان های شهر تهران ضعیف است تا کمبود برق رقم واردات انرژی را درشت تر نکند. دود ناترازی انرژی در ایران بیش از همه در چشم صنایع رفته است و اگرچه ایران یک کشور صنعتی به شمار نمی آید، اما تامین انرژی همین تعداد صنایع موجود با مضیقه مواجه شده و دولت برای اینکه مانع از قطع گاز و برق منازل شهروندان ایرانی شود، ناچار شده است که تابستان ها برق و زمستان ها گاز صنایع را جیره بندی کند. البته گه گداری دامنه ناترازی برق به خانه شهروندان ایرانی هم رسیده و سال گذشته قطع برق خانگی بارها موجب اعتراض بسیاری از شهروندان شد. سال گذشته دامنه ناترازی برق به زمستان هم رسید و دولت برای صرفه جویی در مصرف برق، روشنایی شهری معابر را کاهش داد. در آن زمان شرکت توزیع برق توضیح داد که ذخایر سوخت نیروگاه ها به حد کافی تامین نشده و نیروگاه های گازسوز دچار مشکل شده اند. هم زمان صنایع برای تامین گاز زمستانه خود هم دچار مشکل شدند و به مازوت سوزی روی آوردند که نتیجه آن آلودگی شدید هوا و تعطیلی ادارات و مدارس بود. حمیدرضا صالحی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران هم به «شرق» می گوید که هیچ استراتژی و نقشه راه دقیق و کارشناسی برای توسعه نیروگاه های برق وجود ندارد و در 10 سال گذشته تقریبا هیچ سرمایه گذاری برای ایجاد نیروگاه های جدید انجام نشده است. نویسنده روزنامه شرق به روی خود نیاورده که وزیر نیروی دولت روحانی ادعا می کرد 🔸«ساخت نیروگاه برای 200 ساعت، توجیه اقتصادی ندارد زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمی روم»!
از سوی دیگر، دولت وقت براساس توافق پاریس؛ تعهد داده بود که استفاده از سوخت های فسیلی را کم کند بنابراین نیروگاه سازی هم از زاویه دیگر به حاشیه افتاد» از طرف دیگر، دولت برنامه هسته ای را هم که می توانست از جمله در تامین انرژی مورد استفاده قرار گیرد، با برجام تعطیل کرد و بنابراین تمام فرصت های افزایش تولید برق را از کشور دریغ کرد. بنابراین کشور به جای اینکه طبق سیاست های اقتصاد مقاومتی، تبدیل به صادر کننده بزرگ برق شود، ناچار به واردات شد.
به همین دلیل هم ظرف سال گذشته شاهد قطع مکرر و بی حساب آن به برق صنایع و کارخانه ها و منازل مردم بودیم. اما با روی کار آمدن دولت جدید و به کار بستن برخی تدابیر، کشور توانست تابستان امسال را بدون آن خاموشی های افسار گسیخته سپری کند.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔸✨🔹ایران به عنوان برنده میدان به هر قیمت توافق نمی کند
سردبیر روزنامه چاپ لندن معتقد است «توافق هسته ای ایران و آمریکا در حال فروکش کردن و به پایان راه رسیده است».
عبدالباری عطوان در رای الیوم می نویسد: اکثر نشانه های نمایان شده حکایت از آن دارد که احتمال امضای توافق هسته ای ایران و آمریکا بیش از پیش دور از دسترس قرار گرفته است.
نویسنده می افزاید: ایران دیگر فقط یک کشور در آستانه هسته ای شدن نیست بلکه پا را از این نیز فراتر گذاشته است و در بازی کسب فرصت که در آن مهارت دارد، برنده میدان است و در آن به برتری دست یافته و توانست به جایگاه کنونی خود دست یابد. از زمان روی کار آمدن ابراهیم رئیسی شخصیت نزدیک به رهبر ارشد نظام، کاملا روشن است که ایران حاضر نیست با رئیس جمهوری که از عمر دولت وی فقط دو سال باقی مانده (بایدن) شرط بندی کند، آن هم رئیس جمهوری که حزب متبوع وی در انتخابات میان دوره ای اکثر کرسی های خود را از دست خواهد داد و ایران نیز بخش عمده آثار منفی تحریم های آمریکا را پشت سر گذاشته است و هم اکنون در اثر جنگ اوکراین و توافقنامه اوپک پلاس روزانه بیش از دو میلیون بشکه نفت صادر می کند آن هم با دو برابر قیمت در مقایسه با بشکه هایی که دو سال پیش صادر می کرد.»
خبر ویژه روزنامه کیهان (1401/06/20)
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
📢 رهبر انقلاب اسلامی سیاستهای کلی برنامه هفتم با اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت را ابلاغ کردند
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی، سیاستهای کلی برنامه هفتم را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام و با اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت تعیین شده است، به سران سه قوه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ کردند.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی با تشکر از فعالیت فشرده اعضاء و دبیرخانه مجمع در ارائه نظرات و مشارکت فعال قوای سهگانه و سایر ارکان نظام، تهیه و تصویب قانون برنامه هفتم بر پایه این سیاستها را گامی دیگر در تحقق اهداف نظام خواندند و بر نظارت فعال بر حسن اجرای سیاستها تأکید کردند.
سیاستهای کلی برنامه هفتم در ۷ سرفصل «اقتصادی»، «امور زیربنایی»، «فرهنگی و اجتماعی»، «علمی، فناوری و آموزشی»، «سیاسی و سیاست خارجی»، «دفاعی و امنیتی»، «اداری، حقوقی و قضایی» و در ۲۶ بند تصویب شده است.
📝 متن نامه رهبر انقلاب اسلامی و سیاستهای ابلاغی برنامه پنجساله هفتم را از پیوند زیر بخوانید.
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=50920
💢بله آقای مرعشی
رئيسی با روحانی فرق میکند
🔹دبیرکل حزب کارگزاران میگوید: خیلی از دوستان فکر میکردند هیچ فرقی نمیکند روحانی رئیسجمهور باشد یا رئيسی، اما دیدیم که فرق میکند.
♦️حسین مرعشی در نشست دبیران و رؤسای شوراهای استانی حزب کارگزاران اظهار داشت: خیلی از دوستان فکر میکردنـد هیچ فرقی نمیکند حسـن روحانی رئیسجمهور باشد یا ابراهیم رئیسی. با این حال دیدیم که فرق میکند و همه شئونات زندگی مردم تحت تاثیر قرار گرفته است. از طرح صیانت بگیرید تا عزل مدیران برتر در بخشهای عمومی و خصوصی. یکی یکی فشـار روی مردم را اضافه کرده است.
🔹درباره تفاوت ریاستجمهوری روحانی و رئيسی، ضمن تایید تفاوت این دو، باید به یاد آقای مرعشی آورد که آقای لیلاز عضو مرکزیت حزب به یورونیوز گفته بود با اختیاراتی که روحانی دارد، اگر به جای وی چوب خشک بود، بهتر از این در حوزه اقتصاد و مدیریت عمل میکرد.
♦️افتضاح مدیریتی در دولت روحانی موجب شد حزب کارگزاران با وجود شراکت با روحانی و حمایت از رویکرد وی، در سالهای پایانی دولت روحانی بیانیه صادر و اعتراف کند: «دولت روحانی، دولتی فاقد استراتژی اقتصادی است. اوج سرگشتگی را میتوان در سیاست ارزی دولت دید که بستر ویژهخواری اخلالگران را فراهم کرد. دولت، فاقد استراتژی و مجمعی از بوروکراتهای بیانگیزه است».
🔹بخشی از تفاوتهای مدیریت رئیسی با روحانی را در موضوع تامین واکسن و واکسیناسیون کرونا، افزایش دوباره درآمدهای نفتی و صادرات غیرنفتی، گسترش دیپلماسی سیاسی و اقتصادی با همسایگان و کشورهای غیرغربی، سفرهای استانی، کاهش نرخ تورم شتابان از 60 درصد به 40/5 درصد، تامین امنیت غذایی کشور با وجود اتمام ذخایر ارزی ، مدیریت اقتصاد با وجود میراث کسری بودجه 480 هزار میلیاردی و بدهی 1500 هزار میلیارد تومانی مشاهده کرد.
♦️در زمینه وضعیت مدیریتی روحانی همچنین باید گلایه مرحوم هاشمی در یکی از جلسات کمیسیونهای فرعی مجمع تشخیص را یادآور شد که انتقادهای جدی به مدیریت روحانی مطرح کرده بود؛ هم به این خاطر که وقت کافی روزانه برای رسیدگی به مسائل «بهویژه» مشکلات اقتصادی نمیگذارد و هم به این خاطر که از موضع بالا رفتار میکند و ملاقات با او حتی برای هاشمی هم آسان نیست.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
⭕️ افزایش فروش نفت از موفقیتهای دولت سیزدهم بود/ دولت با دیپلماسی موفق بخش عمدهای از گاز فصل زمستان استانهای شمالی را تامین کرد
👤 مصباحیمقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹 صادرات نفت ایران سال گذشته به صورت روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار بشکه بود که با روی کار آمدن دولت سیزدهم تا یک میلیون بشکه افزایش یافت و همزمانی آن با بالا رفتن قیمت نفت، موجب شد درآمد ناشی از صادرات نفت تقریباً ۴ برابر شود.
🔹 از سوی دیگر دولت توانست کسری بودجه را پوشش دهد و عدم دخالت بانک مرکزی در تعیین نرخ ارز در بازار آزاد موجب به تعادل رسیدن عرضه و تقاضا بر اساس درآمد ارزی صادرات با تقاضای داخل شد که این مسأله میتواند جلوی جهش های ناگهانی قیمتی را بگیرد.
🔹 سفر رئیس جمهور به ترکمنستان از اقدامات مهم دیپلماسی اقتصادی در سال گذشته بود که منجر به پیوستن ایران به پیمان شانگهای شد. پس از آن دولت با انعقاد قرارداد مبادله گازی بین ایران، آذربایجان و ترکمنستان علاوه بر ایجاد درآمد ارزی، بخش عمدهای از گاز مازندران در زمستان را تأمین کرد./نود اقتصادی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴 ابراهیم رئیسی چهارشنبه به ازبکستان میرود
رئیس جمهور اسلامی ایران چهارشنبه این هفته - ۲۳ شهریور - در صدر هیأتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی کشورمان به ازبکستان سفر می کند.
سران ۱۵ کشور عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در اجلاس آتی این نهاد اقتصادی شرکت می کنند که تاکنون علاوه رییس جمهوری ایران، حضور روسای جمهور چین و روسیه نیز در این اجلاس قطعی شده است.
ژانگ مینگ دبیر کل سازمان همکاری شانگهای بیستم شهریور ماه اعلام کرد که سران کشورهای عضو در این اجلاس یادداشت تعهدات طرف ایرانی در رابطه با پیوستن به این سازمان را امضا خواهند کرد و پس از آن ایران به تعهدات مربوطه عمل کرده و روند دستیابی کامل به این سازمان را تکمیل خواهد کرد. وستانیوز
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه:
✍🏼 بکاء بر مصائب اهل البیت (علیهم السلام) و به خصوص سیدالشهداء (علیهم السلام) شاید از آن قبیل مستحباتی باشد که مستحبی افضل از آن نیست!
🌺 بکاء من خشیة الله:
#گریه از ترس خداوند، آن هم همین جور است، شاید افضل از آن نباشد!
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 انحراف آژانس از NPT ؛
ضرورت طلبکاری و تجدید نظر ایران
🔹رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی، امروز ادعا کرد:
🔻"من تحت فشار سیاسی زندگی می کنم. ایران، اوکراین، هر چه باشد. فشار همیشه هست. مهم این است که من با آن فشار سیاسی چه می کنم؟
🔻ما در مکان هایی که قرار نبوده، اورانیوم پیدا کردیم و از ایران خواستیم درباره آن توضیح بدهد، کجای این درخواست سیاسی است؟
🔻به دلیل عدم همکاری ایران، هیچکدام از مسائل پادمانی حل و فصل نشده است"!
🔹همزمان، رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی گفته: "پرونده ايران در آژانس نبايد بسته شود".
🔹پرونده ایران به مدت بیست سال و بر اساس اغراض سیاسی مفتوح مانده و حال آن که آژانس، بازرسی های بی سابقه -فراتر از ضوابط معاهده ان پی تی- انجام داده و اذعان کرده که برنامه هسته ای ایران به سمت اهداف نظامی منحرف نشده است.
🔹غرب به همراه آژانس، چند بار با ایران توافق کرده اند پرونده مطالعات ادعایی را در ازای همکاری های ایران ببندند، اما هر بار نقض عهد کرده اند. هر قدر هم همکاری افزایش یافته، در غرض ورزی غرب برای نگاه داشتن پرونده به عنوان اسخوان لای زخم، خللی ایجاد نکرده است.
🔹مدیر کل آژانس، دعاوی رژیم صهیونیستی را که حاضر نیست عضو NPT شود و نظارت بازرسان را بپذیرد، مبنای اتهام پراکنی علیه ایران قرار می دهد؛ اما اجازه ندارد درباره برنامه اتمی نظامی اسرائیل که با کمک غرب تدارک شده، هشدار بدهد یا بازخواست بکند.
🔹شورای حکام آژانس که در قبضه آمریکا و برخی کشور های اروپایی است، به همراه گماشته خود (گروسی)، ادعای "تصمیم ایران در گذشته برای مطالعات نظامی مرتبط با برنامه هسته ای" را برجسته سازی می کند؛ اما نسبت به تسلیحات نظامی رژیم جعلی اسرائیل، کور و کر است!
🔹گروسی با بهانه جویی و برای رفع مسئولیت، ادعا می کند که اسرائیل، چون عضو ان پی تی نیست، نمی توان بر فعالیت های این رژیم نظارت کرد یا توضیح خواست!
🔹مستند به همین ادعای گروسی و رویکرد گزینشی آژانس، ضرورت دارد ایران در عضویت خود در آژانس و معاهده یکطرفه شده "ان پی تی -تا زمان عادلانه شدن نظارت ها نسبت به همه دولت ها، از جمله رژیم صهیونیستی و برخی دولت های غربی- تجدید نظر کند.
🔹متن ان پی تی صراحت دارد که آژانس باید از تولید و گسترش تسلیحات اتمی جلوگیری کند و ضمنا به اعضا برای داشتن فناوری صلح آمیز یاری برساند. اما آژانس، درست مقابل این تعهد جمعی عمل کرده و بنابراین از اهداف معاهده منحرف، و از حیّز انتفاع ساقط است.
@IMANI_mohammad
تایید طرح مالیات بر عایدی سرمایه توسط کمیسیون اقتصادی مجلس :
چرا مالیات بر عایدی سرمایه برای اقتصاد کشور مفید است؟/ نقش مخرب دلالان و سوداگران در اختلال اقتصادی/ لبهی دیگر قیچی اصلاح اقتصادی چیست؟
http://rajanews.com/node/360614
روز گذشته رییس مرکز آموزش، پژوهش و برنامه ریزی مالیاتی کشور جزییات طرح مالیات بر عایدی سرمایه را اعلام کرده و با بیان اینکه طرح مالیات بر عایدی سرمایه تایید کمیسیون اقتصادی مجلس را اخذ کرده است، اظهار داشت: «این طرح در آستانه ورود به صحن علنی مجلس است و اگر مصوب شود قانونی تحت عنوان مالیات برعایدی سرمایه خواهیم داشت»
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۲۲ شهریور ۱۴۰۱
میلادی: Tuesday - 13 September 2022
قمری: الثلاثاء، 16 صفر 1444
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
✅ با ما همراه شوید...
🔗 ایتا: eitaa.com/taqvim_shia
-----------------------------
تقویم نجومی سه شنبه
🌏 تقویم همسران 🌍
✴️ سه شنبه👈 22 شهریور / سنبله 1401
👈16 صفر 1444👈13 سپتامبر 2022
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی.
☢ اول ماه ایلول رومی :
👈این ماه سی روز میباشد در این ماه هوا تمیز و بهتر و پاکیزه میشود سودا بر بدن بیشتر میشود خوردن انواع گوشت معتدل مثل گوسفند یکساله و بزغاله نر برای بدن مفید است خوردن شیرینی های سالم مفید است از حمام کردن زیاد پرهیز شود افراط در خوردن گوشت گاو و زیاده روی در خوردن کباب و گوشت سرخ شده، مضر است از گلهای خوشبو با مزاج معتدل بهرمند گردید و از خوردن خیار چنبر و همچنین خربزه نارس اجتناب کنید.
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی.
📛امروز برای امور زیر مناسب نیست:
📛جابجایی و نقل و انتقال.
📛نگارش ادعیه و احراز.
📛و دیدار روسا خوب نیست.
🚘مسافرت: سفر خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد
👶زایمان :نوزاد عاقل باشد.
🤕 بیمار امروز زود خوب شود.
🔭 احکام نجوم.
🌓امروز تا عصر قمر در برج حمل است و برای امور زیر نیک است:
✳️فصد و خون گیری.
✳️شکار و صید و دام گذاری.
✳️ختنه کودک.
✳️خرید لوازم منزل و غیره.
✳️آغاز معالجه و درمان.
✳️آغاز به کار و شغل.
✳️دیدار با صاحب منصبان.
✳️ و ارسال کالاهای تجاری خوب است.
📛ولی آغاز بنایی.
📛و کاشتن خوب نیست.
👩❤️👨مباشرت:امشب (شب چهارشنبه ) ،مباشرت برای سلامتی سودمند است.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت طبق روایات،#اصلاح_مو(سروصورت)دراین روز از ماه قمری ،سبب حزن و اندوه می گردد.
💉💉حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن#خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، موجب فرج و نشاط است.
✂️ ناخن گرفتن
سه شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید بر هلاکت خود بترسد.
👕👚 دوخت و دوز.
سه شنبه برای بریدن،و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید( به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد)(خرید لباس اشکال ندارد)(کسانی که شغلشان خیاطی است میتوانند در روزهای خوب بُرش بزنند و در روزهای دیگر آن را تکمیل کنند)
✅ وقت #استخاره در روز سه شنبه: از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تاعشای آخر( وقت خوابیدن)
😴😴 تعبیر خواب
تعبیر خوابی که شب " چهارشنبه " دیده شود طبق ایه ی 17 سوره مبارکه "اسراء" است.
وکم اهلکنا من القرون من بعد نوح ...
و از معنای آن استفاده می شود که کاری که باعث آزردگی و حزن و اندوه خواب بیننده باشد پیش آید ولی عاقبت بخیر شود.ان شاءالله. و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
❇️️ ذکر روز سه شنبه : یا ارحم الراحمین ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۹۰۳ مرتبه #یاقابض که موجب رسیدن به آرزوها میگردد.
💠 ️روز سه شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام و #امام_باقر_علیه_السلام و #امام_صادق_علیه_السلام سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🌸 زندگیتون مهدوی 🌸
📚تقویم همسران
ارسال مطلب بدون لینک کانال ممنوع و حرام است
@taghvimehamsaran
کانال خواص سوره ها
@MA2021my
📚 انگلیس و اروپای خبیث
📜 مردم ما از خیلی از كشورهای اروپائی خاطرهی بدی ندارند.
ما از فرانسه، از ایتالیا، از اسپانیا خاطرهی بدی نداریم.
بله، از #انگلیس خیلی خاطرهی بد داریم؛ انگلیس را میگوئیم «انگلیس خبیث»؛ لیكن كشورهای دیگر اروپائی نه.
📜 با این كاری كه اینها (اروپایی ها) دارند می كنند - همراهی با رژیم آمریكا - كه به نظر ما كاملاً غیرخردمندانه است، دشمنی ملت ایران را به خود جلب می كنند؛ خودشان را در چشم ملت ایران منفور می كنند.
۱۳۹۱/۰۷/۱۹ بیانات در اجتماع مردم بجنورد
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مجموعه #کلیپ_نوشت | ۳. راهپیمایی اربعین؛ رفتار کریمانه
🔺 بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره راهپیمایی #اربعین
🏷 #از_تبیین_تا_قیام
📥 دسترسی روزانه تا روز اربعین👇
https://khl.ink/f/50914
🔰 شرح حدیثی درباره پاداش الهی در برابر شهادت امام حسین(ع)
۳. دعا در کنار قبر حسینبنعلی (ع) مستجاب است
🔺 مطرح شده در ابتدای درس خارج فقه حضرت آیتالله خامنهای | ۱۳۹۸/۰۷/۰۱
🏷 #از_تبیین_تا_قیام
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸✨برای خندیدن فوق العاده است
ایشان کسی است که وقتی رای آورد ستاد انتخاباتی اش (اصلاح طلبان) در قلب پایتخت به وجد آمدند
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔺ملکه انگلیس درگذشت، حسابش با کرام الکاتبین!
جالب است برای مراسم فوتش از دهه ۱۹۶۰ برنامه ای بنام "عملیات پل لندن" طراحی شده که شامل ۱۰ روز مراسم خاص برای ادارات دولتی، مردم، پلیس، رسانه ها، کلیساها، پارلمان و... است!
آنوقت BBC از تخریب یک مراسم ساده مذهبی در یک حسینیه ما هم نمیگذرد...
#سید_نظام_الدین_موسوی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
26.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت تعمیر موتور پیشرفته نیروگاه اتمی بوشهر
👤 راوی این قسمت: مهندس «مهدی نویدفر»
سرپرست تعمیر موتور ۷۱٠٠ کیلوواتی نیروگاه اتمی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غرب چارهای جز پذیرفتن ایران هستهای ندارد
🔸مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا اذعان کرد که غرب در قبال ایران دو گزینه در پیش دارد؛ یا ایران هستهای را باید بپذیرد، یا تحریمها علیه آن را لغو کند.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خودکشی بیشتر از جنگ، جان میگیرد
🔸طبق آمارهای جهانی، سالانه ۸۰۰ هزار نفر خودکشی میکنند. این عدد بیشتر از تعداد افرادی است که برای جنگ یا قتل کشته شدهاند.
🔸طبق آمارها میزان خودکشی در کشور های توسعه یافته مثل ژاپن، آمریکا و فنلاند بالاتر از کشور هایی مثل عراق و ونزوئلا است.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🌙 راستگویی را از «غربیها» بیاموزیم!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🔻 آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش اخیر خود مدعی شده است که:
⬅️ آژانس در موقعیتی نیست که تضمین کند برنامهی هستهای ایران 👈منحصرا صلحآمیز👉 است.
🔬 بررسی:
تعبیر بدعت آمیز و غیر حقوقی «منحصرا صلحآمیز» (exclusively peaceful) همان تعبیری است که متأسفانه مذاکره کنندگان دولت حسن روحانی در متن «توافق ژنو» و «برجام» پذیرفتند و همین سببی شد برای تحمیل مکافات بر ملت ایران.
آژانس(= غربیها) البته درست میگوید! نه آژانس و نه هیچ احدالناس دیگری در این دنیا نیست که بتواند «منحصرا صلح آمیز بودن» برنامهی هستهای کشورمان را تضمین نماید؛ چراکه اساسا این کار منطقا محال است!
به راستی کدامیک از اشیاء پیرامون ما کاربرد «منحصرا صلحآمیز» دارند که فناوری هستهای بخواهد دومی آن باشد؟! روشن است: «هیچکدام»؛ حتی یک خودکار ساده!
تاکنون به «خودکار» جیبتان دقت کردهاید؟ کاربرد آن «منحصرا صلح آمیز» است؟! البته که نه! شما با یک خودکار ساده میتوانید یک جملهی خوب بنویسید، و با همان خودکار میتوانید چشم یک بی گناه را از کاسه درآورید.
⬅️ برای آنکه خودکار شما «منحصرا صلحآمیز» شود، چه باید کرد؟ راهحل روشن است؛ خودکار شما باید از «خودکار بودن» ساقط شود! به همین آسانی!
حکایت برنامهی هستهای ایران هم همین است!
«برنامهی هستهای ایران باید منحصرا صلح آمیز باشد»، یعنی چه؟
یعنی برنامهی هستهای ایران باید در عمل «برچیده» شود، یا اگر قرار است بماند، باید «عقیم و بیفایده» گردد.
گذشته از این؛ تعبیر عجیب و غریب «منحصرا صلح آمیز» همچنانکه عرض شد، یک تعبیر نامأنوس و غیر حقوقی و بدعت آمیز است. این تعبیر اساسا در هیچ معاهدهی بینالمللی از جمله NPT وجود ندارد. (متن ناعادلانهی NPT را خودِ همین «غربیها» نوشتهاند و خودشان هم لگد مال کرده و میکنند!)
تعبیر خوش ظاهر و البته فریبندهی «منحصرا صلحآمیز» در واقع بهانه و پردهای است که غربیها سالیان متمادی خود را پشت آن پنهان کرده و ملت ایران را تحت فشار زیاده خواهی خود قرار داده و میدهند.
و البته «شنونده باید عاقل باشد».
✍️ ابَرشاگرد
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🌙رمز برتری «رئیسعلی دلواری» بر «محمد مصدق»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌻 «رئیسعلی دلواری» درسخواندهی دانشگاه نبود، اما «بصیر» بود و میدانست که بیگانگان در مواقع و مقاطع حساس حاضرند اختلافشان را کنار بگذارند و با یکدیگر علیه ملت های استقلال خواه متحد شوند (ولو با تقسیم منافع و غنائم)؛ لذا نه به «انگلستان» اعتماد کرد نه به «روسیهی تزاری».
▪️ اما «محمد مصدق» با آنکه درسخواندهی دانشگاه و دارای مدارج علمی بود و مدت زیادی در دیار فرنگ زیسته و نیز سالها در دستگاه حکومت نقش ایفا نموده بود، تصور میکرد که اگر در قضایای ملی گشتن صنعت نفت، اختلافی میان آمریکا و انگلستان پیش آید، آمریکا جانب ایران را میگیرد نه انگلستان! و شد آنچه که نباید میشد (کودتای ۲۸ مرداد).
🔰 یک تجربهی تاریخی:
نقض آشکار پیمان میان ایران و فرانسه (قرارداد «فین کناشتاین») از سوی ناپلئون بناپارت در قضیهی پیمان «تیلیسیت» و ایجاد ارتباط مجدد با انگلستان؛ در حالی که به موجب پیمان فین کناشتاین، فرانسویها متعهد شده بودند که رابطه شان را با انگلستان قطع کنند.
✍ابر شاگرد
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔻✨ به بهانۀ ابلاغ سیاستهای کلّی برنامۀ هفتم
✍دکتر مهدی جمشیدی
1🔸 انقلاب، «نقطۀ عطف» در پیشرفت بود؛ چنان که باید انقلاب را لحظۀ «گسست تاریخی از گذشتۀ انحطاطی» و «آغاز یک تجربۀ نو» قلمداد کرد. پس مسألۀ پیشرفت، به دو مقطع «پیشاانقلاب» و «پساانقلاب» تقسیم میشود و این «مبدأ»، تعیینکننده است. در این لحظۀ تاریخی بود که یک «چرخش بزرگ» رخ داد و جامعۀ ایران از امتداد آن گذشتۀ تجدّدی و تقلیدی، خارج گردید و وارد «مسیر جدید»ی شد. تاریخ هر جامعه در لحظههایی از حرکت خویش، دچار «از جا کندگی» و «دیگر شدگی» میشود و در جامعۀ ایران، این لحظه و برهه، انقلاب اسلامی بود.
2🔹 لفظ «پیشرفت»، ترجمان اصطلاح تثبیتشدۀ «توسعه» نیست، بلکه از افق و عالم معناییِ متفاوتی حکایت میکند که ریشه در «دین» دارد و میخواهد حیات فردی و اجتماعی انسان را بر اساس دین، تدبیر نماید. این امر، بهطور کامل در برابر جهت گیری تمدّن غربی قرار دارد و متضاد با آن است. ازاینرو، باید گفت وفاداری ما به نسخۀ «پیشرفت»، به معنی خارجشدن ما از الگوی «توسعه» است و در این حال، دیگر ما بهعنوان «دنبالۀ تمدّن تجدّدی»، شناخته نخواهیم شد و یکی از اقمار و جوامع پیرامونی آن به شما نخواهیم آمد.
3🔸 پیشرفت در چشم انداز انقلابی، امری «درونزا» و «خویشبنیاد» است، نه «برونزا» و «وابسته». پیشرفت برونزا، پیشرفت «صوری» و «مشروط شده به ارادۀ دیگران» است، امّا پیشرفت درونزا، بر «ظرفیّتهای داخلی و بومی» تکیه میکند و «توانمندی های وطنی» را اصل قرار میدهد. اگر بناست حرکت در امتداد یک مسیر تاریخیِ متفاوت در پیش گرفته شود، دیگر «وابستگی» و «سنجاق شدگی»، معنا ندارد و نمیتوان به دیگری چسبید و در حاشیۀ وجود تمدّنی او، طعم رهایی و شکوفایی را چشید، بلکه باید تاریخ جدیدِ خویش را «تأسیس» کرد.
4🔹 پیشرفت انقلاب در دهههای گذشته، پیشرفت در «شرایط دشوار» بوده است، نه شرایط عادی و بهنجار. در این مدّت، «محدودیّتها» و «ممنوعیّتها»ی فراوانی از سوی جبهۀ دشمن بر ما تحمیل شد و «معارضه» و «جنگ» در پیش گرفته شد، امّا انقلاب با وجود این «زمینۀ نامساعد و ناهموار»، پیشرفت کرد. اینکه انقلاب به حال خویش رها نشده بود و دشمنیهای بزرگی در حقّ آن روا داشته شد، امّا با وجود این، متوقف نماند و به حرکت خود ادامه داد، بر ارزش پیشرفت آن میافزاید. ما در انتظار تَرکبرداشتن دیوارهای تحریم ننشستیم، بلکه این با ساختشکنی روایی، «دیوارها» را به مجالی برای «بازگشت به خویشتن» تفسیر کردیم.
5🔸پیشرفت در دورۀ پساانقلاب، «تک ساختی» و «تکبُعدی» نبود و هر دو جنبۀ «مادّی» و «معنویِ» زندگی انسان را در بر گرفت، حال آنکه در رویکرد توسعه، تنها به جنبۀ مادّیِ زندگی پرداخته میشود و انسان به حیوان اقتصادی، فروکاهیده میشود. ما در همین موقف معرفتی نشان دادیم که دیگریِ توسعه هستیم و در «بنیانها» و «ریشهها»ی جهانیسازیشده، تجدیدنظر کردهایم.
6🔹 شتاب پیشرفت در دهههای گذشته، یکسان نبوده و انقلاب، یک «حرکت یکنواخت» را تجربه نکرده است، بلکه در چهارچوب دخالت متغیّرهای مختلف، «فرازونشیبها» و «افتوخیزها»یی از سر گذرانده شدهاند. کاری که امروز، ضرورت تاریخی و تمدّنی است، یافتن «راههای میانبر» برای «جهش تاریخی» است؛ نباید در انتظار شدنهای تدریجی نشست و از فرصتهای حسّاس عقب افتاد، بلکه باید پیشرویهای دفعی و شتابان را تجربه کرد. جبران نقصانهای گذشتۀ تاریخی، جز با «فشردهسازی تاریخِ اکنون»، میسّر نیست، وگرنه همواره چندین گام از رقیبان و معارضان عقب خواهیم بود.
7🔸انقلاب اسلامی در کنار همۀ فضیلت هایی که داشت، مبتلا به این نقص نیز بود که از جنبۀ «نظری» و «فکری»، صورت مدوّن و مبسوط نداشت و ایدئولوژی آن، تفصیل نیافته و در قالب یک «منظومه»، صورتبندی نشده بود. ازاینرو، پس از پیروزی انقلاب، تا حد زیادی از ساختارها و نسخههای دیگر استفاده شد؛ بهطوریکه همواره نوعی «دوگانگی» و «دوپارگی» در سیاستهای رسمی احساس میشد. حرکتهای نوسانی و زیگزاگیِ دولتها در دهههای گذشته نیز ریشه در چنین ضعفی داشت. پس از این «تجربۀ عملی و عینی» بود که آیتالله خامنهای، الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت را مطرح کرد. «الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت»، صورت معاصر شده و اینجایی شدۀ «نظام اسلامیِ پیشرفت» را نشان میدهد و لایۀ عملیاتی آن است. پس دوگانۀ «نظام/ الگو» بر دوگانۀ «فرا تاریخی/ تاریخی» دلالت میکند. باید همچون تعمیر کشتی بر روی اقیانوس، ما نیز در مدار عمل و در متن موقعیّت، خویش را از الگوی توسعه برهانیم و به الگوی پیشرفت نزدیک کنیم. اینک مجموعهای از سیاستهای کلّی در اختیار ماست که میتواند به نیروی پیشرانِ گذار ما از الگوی توسعه تبدیل شود و دورۀ انتقالی را کوتاهتر کند.
روزنامه ایران| شماره:8004 | تاریخ 1401/6/22
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💠 ذکر زیاد شدن روزی
🔹 رسول خدا صلی الله علیه و آله:
کسی که میخواهد روزی فراوان داشته باشد، این ذکر را زیاد بگوید و قبل و بعد از آن، #صلوات بفرستد:
اللهم أغنِنی بِحَلالِکَ عَن حرامِک،
و بِفَضلِک عَمَّن سِواک؛
خدایا مرا به وسیله حلالت از #حرام خویش بی نیاز کن و با فضل و بخشش خودت، از هر چه غیر خودت، بی نیاز ساز.
📚 فقه الرضا/ص399
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💠 #راه_خدا
🔸 امام هادی علیه السلام:
هر که بر طریق خداپرستی محکم و استوار باشد، مصائب دنیا بر او سهل گردد، گر چه تکه تکه شود.
✨ مَن کَانَ عَلی بَیِّنةٍ مِن رَبِّهِ هَانَت عَلیهِ مَصائِبُ الدُّنیا وَ لَو قرضَ و نشرَ
📚 تحف العقول/ص511
✍🏼 سختی دنیا هر چه باشد، اگر انسان به خدا #توکل کند برایش راحت است و خداوند وعده داده است، کسی که به او توکل کند، او برای کافی است و زندگی اش را کفایت می کند.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
حمله به تشیع
🔹️ سه چیز را به روشهای مختلف خواستند از ما بگیرند؛
۱🔸 بارها به علم و دانش شیعی حمله کردند تا بتوانند جوهر را از ما بگیرند.
۲🔹خواستند خون دادن را از ما بگیرند و شهادتطلبی را از بین ببرند.
۳🔸اشک و جلسه اباعبدالله علیه السلام مورد هجمه و هدف قرار گرفته است.
🔺️نقاط قوت و راهبردی تشیع
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔺ملکه انگلیس درگذشت، حسابش با کرام الکاتبین!
جالب است برای مراسم فوتش از دهه ۱۹۶۰ برنامه ای بنام "عملیات پل لندن" طراحی شده که شامل ۱۰ روز مراسم خاص برای ادارات دولتی، مردم، پلیس، رسانه ها، کلیساها، پارلمان و... است!
آنوقت BBC از تخریب یک مراسم ساده مذهبی در یک حسینیه ما هم نمیگذرد...
#سید_نظام_الدین_موسوی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک دختر بچه ۱۱ ساله ایرانی که در راهپیمایی اربعین حسینی پدر و مادرش را گم کرده بود، در حالیکه در یکی از مواکب در حال خواندن نماز بود، توسط والدینش پیدا شد
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴امام جمعه قم:رئیسی تذکر دهد که از ناهنجاری ورود زنان به ورزشگاه ها جلوگیری کنند؛ امر خدا مقدم بر نهادهای بین المللی است
♦️ آیت الله سعیدی: باید از ورود تماشاگران که صحنه های ناهنجاری در ورزشگاه ها به وجود می آورند، جلوگیری شود
♦️انتظار مردم از رییس جمهور این است که به وزیر ورزش تذکر دهد که از ناهنجاری ورود زنان به ورزشگاه ها جلوگیری کنند.
♦️دولت برای جامعه تولید شادی حلال کند و این امر ضروری است و متدینین از این وضع گله دارند.
♦️متدینین عبور از خط قرمز ها برایشان قابل تحمل نیست و نباید گذاشت که ناهنجاری های اخلاقی عده ای در ورزشگاه ها که به علت برنامه ریزی نادرست مدیران میانی است به نام دولت مردمی ثبت شود
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷