eitaa logo
اقتدار ولایی
830 دنبال‌کننده
15هزار عکس
21.5هزار ویدیو
249 فایل
مباحث سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی تاریخی ادبیات فارسی و تفسیر و احادیث اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین
مشاهده در ایتا
دانلود
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مسئول دینداری مردم، روحانیت است. روحانیت هم مولود و ساخته‌ی دست حوزه‌ی علمیه است. با این نگاه مسئولیت را بسنجید. ۸۶/۹/۸ 🔆قال علی (ع): مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِيِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ «عَدُوِّهِ». «کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود، بخوابد با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!» 🔹هرچند گفتن این حرف ها برای دردآور است اما حقیقتی است که باید به آن توجه داشت... 🔹اگر زمانی که رهبر انقلاب این تنبه و تذکر را به حوزه می داد، مسئولین حوزه متوجه و متنبه شده بودند و برنامه ریزی مناسب برای انتقال معارف به نسل های جوان تر داشتند، چه بسا امروز شاهد تلخ کامی ها و شعارهای رادیکال و برهم خوردن امنیت و آرامش کشور نبودیم! ⚠️ عَلی أیّ حال بقول معروف جلوی ضرر از هرکجا گرفته شود منفعت است، لذا ای کاش مسئولین حوزه علمیه برای اندیشه سازی و انتقال معارف به نسل های جوان تر که روح و روانی تشنه و جویای حقیقت دارند فکری اساسی و بنیادی بیاندیشند تا این نیاز حقیقی آنها با اندیشه های نادرست و مغرضانه پاسخ داده نشوند.
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥 پادگان کودک‌سربازی بی‌بی‌سی! 🔹«کودکان را وارد سیاست نکنید» این یکی از شعارهای بی‌بی‌سی و شبکه‌های خبری خارجی هست، این ادعا در حالی مطرح می‌شه که بارها این شبکه به تحریک دانش‌آموزان ایرانی پرداخته و از اون‌ها خواسته که به موج آشوب‌ها بپیوندن. ✍دشمنان از ایدئولوژی توحیدی اسلام چه میفهمند که میخواهند خردسالان نظام انقلابی سیاسی غلبه کننده بر استکبار نباشند. باید بدانند که بزرگ پیامبر خدا حضرت مسیح علیه السلام که اروپای آخرالزمان را به سربازی امام عصر عج در خواهند آورد کودکی درگهواره بود که بر دهن طاغوت زمانه اش زد. فرق میکند نظامی که کودکانش سلاح به روی هم میکشند با نظامی که با اقدام تبیینی چون سلام فرمانده به روی استکبار تیغ میکشد.
🔴پلاکارد یک لبنانی در همبستگی با انقلاب ملی ایران 🔹متن نوشته‌شده معنادار روی پلاکارد یک لبنانی در همبستگی با اغتشاشات ایران که خبر از نقشه گسترده دشمن علیه منطقه غرب آسیا میدهد: 🔹 شکفتن بهار در تهران، خبر از شکفتن گلهای سرخ در بغداد و بیروت و دمشق می دهد! ✍اگر بهار را در و گل های سرخ را در میجویند. پاییز و خزان را هم باید ببینند.
محروم شدن از مدال به علت مسابقه ندادن با فرستاده رژیم غاصب در واقع پیروزی است 🔹امام خامنه‌ای: اینکه ورزشکار ما به علت مسابقه ندادن با فرستادگان رژیم صهیونیستی از مدال محروم می‌شود، در واقع یک پیروزی است چرا که مسابقه دادن به معنی به رسمیت شناختن رژیمی غاصب، جلاد و کودک‌کش و پامال کردن پیروزی اخلاقی به بهای پیروزی فنّی و ظاهری است که به هیچ‌وجه ارزش ندارد. 🔹تحریم‌های ورزشی بعد از جنگ اوکراین موجب رنگ باختن ادعاهای مستکبران و دنباله‌روهای آنها درباره دخالت ندادن سیاست در ورزش است، این قضیه نشان داد هر جا منافع غربی‌ها اقتضاء کند به‌راحتی از خطوط قرمز خود عبور می‌کنند. 🔹در گذشته محیط ورزشی ما همیشه به نام خدا و ائمه معصومین و جنبه‌های دینی و اخلاقی آراسته بود اما غربی‌ها سعی کردند همراه با ورزشهای جدید، فرهنگ خود را نیز وارد کنند که باید ضمن فراگیری و پیشرفت در ورزشهای جدید، فرهنگ خود را غالب کنیم و نگذاریم ورزش به پلی برای ورود فرهنگ غربی تبدیل شود. ✍چرا سخنان رهبری که یک ماه پیش ایراد شده و می‌توانسته سیلی از ورزشکاران را بیش از پیش با انقلاب همراه کند تا موضع گیری های غلطی را از سوی برخی ورزشکاران شاهد نباشیم به کندی بازتاب داده شده است؟ کار رسانه ای، سرعت در عمل و شناخت زمان و دقت در پخش را میطلبد.
2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران در کنگره شهدای ورزشکار: 🔹دشمنان ما نمی‌توانند این همه درخشش را ببینند، نمی‌توانند ایران بزرگ، ایران فاتح، ایران عبور کننده از فراز تحریم‌ها را ببینند 🔹‌دشمنان می‌خواهند نبرد را به درون ذهن و قلب جوانان ما بکشند. 🔹‌به جوانان می‌گوییم دشمن را بشناسید، مهره شطرنج دشمن نباشد. ‌شما نباید پیاده نظام ژنرال‌های سیاسی شوید. اینان شیطانند. ✍ابلیس و شیاطین همیشه با استدلال و منطق توانسته پیاده نظام خود را مغلوب و به صف کند. در چنین شرایط ملتهب جنگ شناختی همه جانبه با تبیین و استدلال فضای غبار آلود فتنه را باید روشن کرد و جوانان فریب خورده را صف مجازی و حقیقی استکبار خارج کرد. البته از چنین ابتکار عملی برخوردار است که بتواند با همین جوانان فریب خورده علیه استکبار اقدام کند آنچنان که عزیز در فتنه ۸۸ چنین کرد و از دل عوامل اغتشاشگر مدافعان حرم ساخت.
1.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عناصر اصلی اغتشاشات در اسرع وقت محاکمه شوند 🔹رئیس قوه‌قضاییه: پرونده عناصر اصلی ناامنی که وابسته به خارج از کشور و ضد انقلاب هستند هر چه سریعتر تکمیل و به دادگاه ارسال شود. 🔹دادگاه‌ها رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات اخیر را خارج از نوبت انجام دهند.
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لجن‌پراکنی شبکه سعودی العربیه برای اختلاف‌ افکنی بین قومیت‌ها و تحریک عرب‌ها در ایران! در ایران از کودکی به بچه‌ها دشمنی با عرب‌ها را آموزش می‌دهند! 🔹 دروغ‌های شاخ‌دار دکتر «نبیل العتوم» از عناصر تجزیه‌طلب مقیم ریاض در برنامه زنده شبکه سعودی العربیه: "از نظر سیستم آموزش و پرورش ایران، دشمن اساسی برای ایرانی‌ها، عرب‌ها هستند، در نتیجه هیچ متنی در کتب درسی ایران مبنی بر دشمن بودن آمریکا، اسرائیل و غرب وجود ندارد." ✍اختلاف قومیت ها چون اختلاف السنه از آیات الهی و از عوامل شناخت قومیت هاست که خبر از غنای فرهنگی و تمدنی نظام اسلامی میدهد. دشمن از چنین شیطنتی نیز دستاوردی نخواهد داشت آنچنان که از دل اختلاف افکنی میان شیعه و سنی بهره ای نبرد و محصول دشمن شکنی چون وحدت اسلامی و هفته وحدت را به بار آورد.
عکس/ اغتشاشگران را شناسایی کنید در روزهایی به سر می‌بریم که دشمن وحدتمان را نشانه رفته و شاهد تلاش حداکثری و مخرب منافقین و گروه‌های تروریستی و ضد انقلاب در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور هستیم. mshrgh.ir/1425010 به گزارش مشرق، دشمن با رفتاری داعش گونه، هدفی جز بر هم زدن امنیت اجتماعی جامعه، ندارد و برای رسیدن به این هدف شوم خود از هر حربه‌ای حتی اقدامات تروریستی و ضربه زدن به مال، جان و ناموس مردم برای ایجاد اغتشاش و نارضایتی استفاده می‌کنند؛ لذا از همه کاربران درخواست می‌شود در صورتی که هر گونه اخبار و اطلاعاتی اعم از عکس، فیلم، مشخصات فردی و ... از اغتشاشگران در اختیار دارند،  از طریق شبکه‌های اجتماعی تلگرام، ایتا و روبیکا محتوای خود را به آدرس @setadee۱۱۴  ارسال نمایید.
🛎چماق «» ❌مدت‌هاست که جریان سیاسی غرب‌گرا هم‌صدا با دشمنان جمهوری اسلامی ایران، را به‌مثابه یک ، بر سر نظام می‌کوبند و منظورشان هم «» است که باید درباره‌اش، همه‌پرسی برگزار گردد❗️ باکمال تأسف، عده‌ای از عامه مردمِ ناآگاه نیز حرف این جریان را تکرار می‌کنند❗️ 🔹اما دراین‌باره نکاتی قابل‌ذکر است⬇️: الف- 1️⃣در هیچ جای دنیا، سابقه ندارد که درباره «اصلِِ حاکمیت» رفراندوم برگزار شود. 2️⃣ طبق اصل 59 قانون اساسی، فقط در حوزه (در حد شورای اسلامی)، قابل‌اجراست. 3️⃣ در صل 59 قانون اساسی، تصریح‌شده «... ممکن است اِعمال قوه مقننه از راه همه‌پرسی و مراجعه مستقیم به آرا مردم صورت گیرد...» یعنی الزامی و فوریتی برای آن، نیست بلکه ممکن است (احتمال دارد)، در مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، در صورت تصویب دوسوم مجموع نمایندگان مجلس شورای اسلامی، این‌همه پرسی برگزار شود. 4️⃣ بر اساس اصل 59 قانون اساسی، رفراندوم فقط در مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی که قانون مشخص و قانون مصوب مجلس ندارد؛ ممکن است برگزار گردد. 5- ... ب- ❌جریان مغرض و معاند فوق،، رفراندوم را به‌مثابه یک ، بر سر نظام می‌کوبند و بهانه ای جز تشویش افکار عمومی ندارند زیرا بعد از برگزاری رفراندوم : 1️⃣اگر مشارکت مردم باشد؛ به ، ادعای می‌کنند، همان‌گونه که مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات 1388 را با شعار کذب «تقلب» خدشه‌دار کرده مدت‌ها در کشورِ اغتشاش راه انداختند❗️ 2️⃣اگر مشارکت مردم، به دلیل «»، تحریم و تبلیغ سوءِ این جریان، باشد؛ نظام را متهم می‌کنند که مردم از آن روی گردانند لذا به شیطنتِ خود در راستای ضربه زدن به نظام ادامه خواهند داد (اغتشاش و...). همان‌گونه بعد از انتخابات دولت 13 و مجلس 11، از یک‌سو، خودشان انتخابات را تحریم کردند! سپس، نتایج آن را زیر سؤال بردند❗️ 🔽: 🔻رفراندوم، به‌مثابه یک است در دست معاندان، همانند بهانه‌های دیگر❗️ ✍🏻علی‌اکبر صیدی ✅@EqtedareVelaeii🇮🇷
4.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مسئله ایران است ⭕️ تلویزیون‌ها مخصوصا شبکه اینترنشنال در لندن رسما برای تجزیه ایران فعالیت می‌کنند دکتر هوشنگ امیراحمدی، مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در آمریکا: کشورها و سازمان‌ها پشت پرده اعتراضات و آشوب‌ها در ایران هستند، این جریان از انگلستان با هماهنگی عرب‌ها، اسرائیل و آمریکایی‌ها پشتیبانی می‌شود! تلویزیون‌ها مخصوصا شبکه اینترنشنال در لندن رسما برای تجزیه ایران فعالیت می‌کنند؛ به اسم مسأله زن می‌خواهند ایران را نابود کنند، هدفشان سوریه کردن ایران است!
🔰 مسئله ایران است ⭕️ جانم فدای ایران 🇮🇷 @EqtedareVelaeii🇮🇷