16.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 سلسله مباحث *چرا اولیاء خدا تنها ماندند ؟*
🔹قسمت سیزدهم
🎙️ زمینه سازان انقلاب جهانی امام زمان عجل الله ( *#سیدعلیرضاحسینی* )
از قرآن چیزهایى را نازل کردیم که براى مؤمنین شفا و رحمت باشد. اسراء/ ٨٢
🌼❤️🌼امام علی(ع):
قرآن را بیاموزید که بهترین کلامها است. در آیاتش خوب بیندیشید که همانند باران بهار، قلبها را احیا مى کند و از نور قرآن شفا بگیرید که دلها را شفا مى دهد.
📚نهج البلاغه/خطبه ١١٠
🌼❤️🌼رسول خدا(ص):
هر کسی که بیکار بگردد و سنگینی اقتصادی خود را بر دوش مردم بیندازد، ملعون است و لعنت خدا شامل اوست.
📚کافی ج5/ص72
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻باز هم بیانیه یزیدپروران در حوزه علمیه قم❗️
‼️عمامه به سرهایی که می خواهند ایران را آندلس کنند.
مهسا امینی را قربانی می خوانید؛ اما شهید عجمیان ها و آرمان ها را نمی بینید⁉️
⬛️ در دهه محرم، دهه حماسه، حرف از رابطه با یزید زمان می زنند
⚠️ روحانیون ما تبلیغ را جدی بگیرند؛ ببینید مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم استحاله فرهنگی جامعه را جدی گرفته اند!
🔶 علما و خواص جامعه کمر امام حسین علیه السلام را شکستند. اول آنها دست رد به سینه امام حسین علیه السلام زدند، بعد کوفیان.
🔶درد شما نیست مگر بی ایمانی
⛔️ مردم فریب برخی عمامه به سرها را نخورند. فریب عنوان ها را نخورند
⛔️ وزارت کشور از عمامه این افراد نترسد؛ جلوشان را بگیرد
🎙حجتالاسلام حاج احمد پناهیان
✅هیچ فرقی بین
❌عمامه به سر اصلاحطلب منافق
❌عمامه به سر اصولگرای منفعت طلب
❌عمامه به سر بهاری منحرف بهایی
❌عمامه به سر انگلیسیذ
❌عمامه به سر آمریکایی
❌عمامه به سر وهابی
❌عمامه به سر لیبرال و ......
همه ی اینها در برابر اسلام ناب محمدی و تشیع علوی قد علم کردهاند تا نگذارند تمدن اسلام و انقلاب ناب محمدی شکل بگیرد لیکن باید حول محور و ستون ولایت فقیه قرار بگیریم تا از کید و خصومت و دشمنی اونها در امان باشیم.
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ هشدار رهبر معظم انقلاب : مثل توابین نباشید ، مبادا به موقع عمل نکنیم ، و ما هم مثل توابین باشیم .
✍ توابین آمدند برای انتقام خون امام حسین علیهالسلام جنگیدند و کشته شدند ، اما تاریخ آنها را مدح نمیکند ، چرا ؟ 👇
↩️ چرا آنها روز اول و دوم و..... محرم نیامدند ، چرا نشستند تا امامشان به شهادت رسید و بعد بیدار شدند ؟
❇️ دلیل این غفلت چیست ؟ چرا در زمانی که باید امام خویش را یاری میکردند قیام نکردند ؟
👈 نباید غفلت توابین درس عبرتی باشد برای امروز ما ؟ امام زمانمان ندای هل من ناصر سر داده و میفرمایند : اگر شیعیان ما همدل بودند و از اعمالی که ما از آن آگاهیم و ناشايست است دوری میکردند هر دم دیدار ما و ظهور حاصل میشد .
✅ اکنون ما شیعیان وظیفه داریم تا زمینه ظهور حضرت را فراهم کنیم ، باید در مقام یاری امام درآییم ، با همدلی و رعایت تقوای تام ( کسب اسماء و تبعیت از امام ) ، یاران و مقبولیت عمومی را ایجاد کنیم تا زمینه ظهور امام فراهم گردد .
🌺 اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
🟡🔷🟡چه چیزی کیسینجر را به پکن کشاند؟!
آمریکا و معمای گرههای کور خودساخته
حنیف غفاری: شبیهسازی جنگ اوکراین در مانور نظامی اخیر تایوانیها، مصداق تحرکات تازه واشنگتن در شرق آسیا محسوب میشود. به صورت همزمان، دومین زیردریایی هستهای آمریکا طی یک ماه اخیر وارد شبه جزیره کره و در آبهای کرهجنوبی مستقر شده است. بهراستی در شرق آسیا چه میگذرد؟ آیا «تایپه» و «شبهجزیره کره» به نقاط آشکارساز بازی جدید ضد امنیتی غرب در محدوده جغرافیایی دیگری در جهان تبدیل شدهاند؟ آیا مقامات چینی در برابر این تحرکات، گارد بسته خود را در برابر مداخلهگرایی غرب باز خواهند کرد؟ چرا مقامات آمریکایی به صورت همزمان، ابزارهای «دیپلماسی» و «فشار» را در تقابل و تعامل با پکن پیش میبرند؟ آیا این نوعی بازی مبتکرانه است یا نوعی سوءمحاسبه دهشتناک که ممکن است آیندهای تاریک و مبهم را برای غرب رقم بزند؟
اخیرا هنری کیسینجر، وزیر سابق خارجه آمریکا در سفری غیرمنتظره به پکن، با رئیسجمهور، وزیر خارجه و مقامات ارشد حزب کمونیست چین دیدار کرد. آنچه این استراتژیست 101 ساله کهنهکار را به شرق آسیا کشانده، قطعا دلسوزی برای امنیت بینالمللی یا حتی ترس از شکلگیری یک نبرد جدید نیست! سوابق کیسینجر و نقش وی در کشتار هزاران انسان در نقاط گوناگون دنیا بر همگان محرز است. آنچه کیسینجر و دیگر نظریهپردازان آمریکایی مانند فوکویاما را نگران کرده، ناتوانی دولتهای دموکرات و جمهوریخواه در پیشبرد استراتژی «خلق گرههای کور راهبردی» در جهان است.
این استراتژی مدتهاست به یک دستورالعمل کلان در حوزه سیاست خارجی آمریکا تبدیل شده و خروجی آن، وقوع بحرانهای مزمن، دامنهدار و شکلگیری منازعات عمیق در نقاط گوناگون جهان با هدایتگری آمریکا و ناتو است. بر همین اساس، حیاط خلوت کشورهایی مانند چین، روسیه و منطقه غرب آسیا به عنوان حوزه نفوذ جمهوری اسلامی ایران، هرگز نباید طعم امنیت دائمی و صلح پایدار را بچشد زیرا در این صورت، جهان چندقطبی با محوریت بازیگران ضدآمریکایی مسیر خود را برای گذار از نظام تکقطبی ادعایی غرب پیدا خواهد کرد. این همان خط قرمز آمریکاست!
کیسینجر و فوکویاما طی هفتههای اخیر به صورت مستقیم و غیرمستقیم نسبت به سوءمدیریت آمریکا در خلق و پیشبرد استراتژی خلق گرههای کور راهبردی در جهان هشدار دادهاند. یکی از این حوزههای جغرافیایی شرق آسیاست. چینیها در مسیر رسیدن به هژمونی اقتصادی در سال 2032 میلادی و پشتسر گذاشتن آمریکا، کاملا عملگرایانه وارد صحنه شدهاند و در حال تسخیر بسیاری از سنگرها و منافع واشنگتن در نقاط گوناگون دنیا هستند. در چنین شرایطی مقامات آمریکایی اعم از دموکرات و جمهوریخواه، تمرکز بر محیط پیرامونی چین و خلق منازعات دائمی در اطراف این کشور را در دستور کار قرار دادهاند. در دوران ریاستجمهوری ترامپ، تقابل با پکن خود را در ترکیبی از جنگ اقتصادی، جنگ سایبری و تحرکات نظامی محدود آمریکا در دریای چینجنوبی نشان داد اما در دوران ریاستجمهوری بایدن، شاهد ورود بیپرواتر آمریکا به حیاط خلوت پکن هستیم: از انعقاد پیمان ضدچینی اوکاس میان آمریکا، استرالیا و انگلیس تا حمایت علنی از استقلالطلبان تایوان و حتی ورود زیردریاییهای هستهای به آبهای شبهجزیره کره.
دولتهای آمریکایی در چینش این معادله، 2 پیشفرض ذهنی نادرست دارند: یکی اینکه چینیها تحت فشارها و تحرکات واشنگتن در نهایت ناچار به «پاکسازی محیط پیرامونی خود» از طریق «امتیازدهی به آمریکا» و حتی صرفنظر از برخی اهداف کلان اقتصادی خود در نظام بینالملل بر خواهند آمد.
دومین پیشفرض نادرست آمریکاییها، این است که استراتژی «خلق گرههای کور راهبردی» و تحقق ابعاد گوناگون آن در گرو اراده مطلق واشنگتن و متحدانش بوده و مصداق نوعی بحران قابل مدیریت در حوزه سیاست خارجی کاخ سفید است. واقعیت امر این است که آمریکا بسیاری از بحرانها را در جهان خلق کرده است اما لزوما پایان آنها با اراده این کشور تحقق نیافته است! بهتر است دموکراتها و جمهوریخواهان آمریکا نیمنگاهی به ماجرایجنگ ویتنام، اشغال افغانستان، اشغال عراق و خلق داعش در منطقه غرب آسیا بیندازند تا متوجه عدم تعادل میان «ورودی» و «خروجی» منظومه ساخته و پرداخته خود شوند! این قاعده درباره شرق آسیا نیز صادق است. آمریکا به سوی تکمیل منازعه با چین پیش میرود اما ممکن است در مراحل بعدی، این منازعه به منظومهای غیرقابل کنترل با کارکردی معکوس، به ضرر اهداف و منافع کلان بینالمللی تبدیل شود. در این صورت، آمریکا باید علاوه بر پرداخت هزینه ابتدایی خلق منازعه، هزینه عقبنشینی از باتلاقی که به دست خود در شرق آسیا ایجاد کرده را نیز بپردازد.