فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو کیستی که در غم از دست دادنت، مردان ما شبیه زنان گریه میکنند...
در ماتم اسارت زینب عجیب نیست، سرها اگر به روی سنان گریه میکنند...
❤️ شعر عاشورایی آقای امیر تیموری که در سال۹۸ در دیدار شاعران با رهبر انقلاب خواند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | رهبر انقلاب: اگر ملت ما عاشورا را اینجور در طول قرنهای متمادی با اصرار #تبیین نمی کردند و بیان نمی کردند، ممکن بود این حادثهی مهم از یادها برود یا بسیار ضعیفتر از آنچه واقع شده است منعکس بشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معرفی کتاب «حماسه امام سجاد(ع)»
توسط حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی
در آخرین شب عزاداری حسینیهی امام خمینی
📚 این کتاب مشتمل بر گفتارهایی از حضرت آیت الله العظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) دربارهی مبارزات سیاسی - فرهنگی امام سجّاد(علیهالسلام) است.
📌 ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/حماسه-امام-سجاد-علیهالسلام
@KhameneiBook
ما گاهی کودکِ خود را برای نماز صبح بیدار نمیکنیم؛ او را تربیت نمیکنیم که از خواب سحر بزند.
این کار، محبّت و دلسوزی نیست؛ درهای بهشت، هنگام سحر و نماز باز میشود، در حالی که او خواب است!
نمیگویم خشونت به خرج دهیم؛ بحثِ تربیت است. حیفمان میآید صحنههایی پیش بیاوریم که او در سختی بیفتد و تربیت شود.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
مؤمن آل فرعون را قطعهقطعه کردند، اما او پای حرفش ایستاد و ضرری به او نرسید؛ «فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا».
مکر شیطان این نیست که ما به شهادت برسیم!
شیطان جنگ راه میاندازد که ما در دلِ این سختیها، از مسیر ایمان برگردیم و کافر شویم. اما اگر به شهادت رسیدیم، این شهادت، به نفع ماست.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
DA 049 Final WEB Version mobile.pdf
20.21M
🔻فهم انتقادی آوینی از توسعه
🖇 مصاحبه با دوماهنامهی دیدهبان اندیشه
در صفحههای ۲۹-۳۳.
🆔 @Didebane_Andisheh
🔻درسگفتار:
احیاگری آوینی، تجددمآبی خاتمی
🖇 در اینجا بخوانید:
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/18422
💬 #تحلیل_و_تبیین | علیه زمینخواری و فساد با رسمی کردن معاملات غیرمنقول
📝 یادداشتی درباره اهمیت و الزامات سلب اعتبار از معاملات غیررسمی اموال غیرمنقول
🔹 مهمترین چالشی که امنیت مالکیت اموال غیرمنقول را به خطر میاندازد، اعتبار معاملات عادی یا به عبارتی معاملات غیررسمی است. معاملات عادی برخلاف معاملات رسمی که در پایگاه داده سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت میگردند، صرفاً بر روی یک کاغذ نوشته شده و در جای دیگری به ثبت نمیرسند. همچنین در این معاملات برخلاف معاملات رسمی که پیش از معامله، مالک بودن فروشنده و فقدان موانع انتقال مالکیت، از مراجع ذیصلاح استعلام میشود، امکان استعلام وجود ندارد.
🔹 اعتبار معاملات غیررسمی، تنها امنیت مالکیت اموال غیرمنقول خصوصی را تهدید نمیکند، بلکه امنیت مالکیت اراضی ملّی را نیز در قالب پدیده زمینخواری به خطر انداخته است.
🔹 از آثار مهم تهدید مالکیت اموال غیرمنقول که نتیجهی اعتبار معاملات عادی این اموال است، افزایش احتمال خطر سرمایهگذاری در تولید است. از آنجایی که زمین یکی از نهادههای اصلی تولید، بهویژه تولید در مقیاس بزرگ است، تهدید مالکیت زمینی که در آن تولید انجام میشود (نظیر زمین کشاورزی، کارگاه یا کارخانه) برای تولیدکنندگان خطر بزرگی محسوب میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شهریار زرشناس: مشکلات اقتصادی امروز ریشه در دوره ناصری و رضاخانی دارد
🔸دکتر شهریار زرشناس (عضو هیات علمی دانشگاه):
🔹مشکلات اقتصادی ما ثمره 44 سال حاکمیت جمهوری اسلامی نیست، بلکه ثمره تفکرات اقتصادی شبه مدرنتیهای است که زمینه اصلی آن به دوران پهلوی و رضاخانی بر میگردد و حتی میتوان رگههای اصلی آن را در دوره ناصری جستجو کرد.
🔹دکتر ظریف میگفت چرا «سازشکاری» فحش است و «مقاومت» ستایش میشود؛ در حالیکه اگر ما به دنبال سازش و پذیرش آنچه نظام جهانی میگوید را قبول کنیم، از نظر اقتصادی وضعیت بدتری خواهیم داشت که نمونه بارز آن ژاپن و کره هستند.
🔹ژاپن تا سالها اقتصادی مخصوص به خود داشت و امپراطور میجی هم بدون اینکه از اقتصاد نظام جهانی تبعیت محض کند، نوعی رنسانس بومی را پیادهسازی کرد اما در نهایت این ژاپنی که با غرب در ارتباط است، جامعه خوشبختی نیست، مردمش بالاترین میزان افسردگی و خودکشی را دارند و با اینکه از نظر اقتصادی به یک قدرت تبدیل شدهاند ولی از نظر سیاسی، نیمه مستقل هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر زرشناس: کسانی امروز منتقد اقتصاد هستند که سالها سیاستهای خودشان در ایران اجرا شده است
دکتر شهریار زرشناس (عضو هیات علمی دانشگاه):
🔸کسانی باید پاسخگوی 30 سال مشکلات اقتصادی ایران باشند که نظراتشان در اقتصاد ایران اجرا شده و حالا در رسانههایشان نشستهاند و قیافه منتقد به خود گرفتهاند.
🔸کسانی که آمدند روی همین صندلی نشستند و منتقد بودند، باید پاسخگو باشند نه منتقد، چون سیاستهای خودشان بوده که سالها در اقتصاد ایران اجرایی شده است.
🔸سیاست نئولیبرالی دانشگاه و بیمارستان پولی از دوره هاشمی در ایران اجرا شد، و این هم نتیجهی آن است؛ و اگر هم سیاستهایشان کامل اجرایی میشد، قطعا وضع بدتر بود.
بسمالله الرحمن الرحیم
▪️عملکرد دولت اصلاحات در حوزه حجاب؛
محمد خاتمی چگونه با حجاب زن ایرانی در طول حیات سیاسی بازی کردند؟؟
🖊رفتار و اظهارات خاتمی و همکاران وی در هشت سال دولت اصلاحات ، سوق دادن جامعه به خصوص قشری از زنان و دختران ایرانی، به #سمت_فرهنگی_غربی بود.
⬅️ «حمله علنی یا ضمنی» به مبانی و احکام اسلامی یکی از کارکردهای ثابت جریان تجدید نظرطلب از بدو شکلگیری آن تاکنون بوده و چنین کارکردی در سال های گذشته خود را به اشکال مختلف نشان داده است
➖ بی حجابی و کشف حجاب یکی از مسایلی است که جریان تجدید نظر طلب یا به عبارتی جریان موسوم به اصلاح طلب، ید طولایی در حمایت از آن دارند و شاید بیشترین حمایت و ضربه به مقوله حجاب به عنوان آزادی زن، در دولت اصلاحات رقم خورد و در این بین، بعد از هاشمی رفسنجانی، اصلاح طلبان و رییس دولت اصلاحات با اظهارات متناقض و مبهم، به باورهای نسل جدید حمله کردند
➖ #نگاه_افراطی هم قطاران دولت اصلاحات و شخص #محمد_خاتمی در دهه اول انقلاب که به اسامی همچون #اکبر_پونز مشهور شدهاند تا #سیاستهای_اجتماعی او در کسوت روزنامه کیهان و وزارت ارشاد موسوی و هاشمی از یک سو و شعارها و پیامهای انتخاباتی و هدف گیری شده او و ستاد انتخاباتیاش در بهار 76 و در ادامه سیاستهای فرهنگی منفک از خط امام در دولت اصلاحات، افراط و تفریط در مقابله با پوشش و حجاب را تکمیل کرد و باعث شد رهبر انقلاب بارها به هشدار و انذار نسبت به تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و جنگ فرهنگی تاکید کنند
➖بسیار ساده انگارانه خواهد بود که اگر مواضع، شعارها و سیاستهای دولت خاتمی را محصول شخص او درنظر بگیریم و #تیمهای_عملیات_روانی، #حلقه_فکری_کیان، #روزنامههای_زنجیرهای و شبکهای و نخبگان فاسد امنیتی را در شکلگیری این پازل به حساب نیاوریم.
➖ #مجمع_روحانیون_مبارز یکی از اسامی پرطمطراق در میان احزاب و جریان های سیاسی پس از انقلاب است.
این گروه که با انشعاب از جامعه روحانیت کار خود را آغاز کرد و افرادی چون موسویخوئینیها، خاتمی، کروبی، موسویلاری، انصاری و ...اعضای این تشکل بودند.
➖ وجه ممیزه ایشان در دهه شصت از جامعه روحانیت مبارز در غلظت و شدت انقلابی بودن دانسته میشد.
افرادی که در زمینه های اقتصادی به مدل تودهای، در زمینه سیاسی به مدل حکومت اسلامی و ذوب در ولایت و در زمینه فرهنگی به تندترین شکل ممکن مقید بودند و با تسمیه خود به عنوان خط امام، سعی میکردند خود را عِدل امامِ امت جا بزنند.
➖ #خاتمی به عنوان یکی از رهبران اصلی این جریان نیز از این قاعده مستثنا نبود و در نوک پیکان رقابتهای حزبی با بزرگان جامعه روحانیت قلم میزد و موضع گیری میکرد.
او که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کرد به عنوان نماینده مردم اردکان و میبد راهی مجلس شد، به فرمان امام خمینی (ره) در ۱۳۶۰ سرپرست موسسه مطبوعاتی کیهان شد و سال بعد از آن به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد انتخاب شد و در دولت هاشمی رفسنجانی هم در همین مسوولیت ایفای نقش کرد تا اینکه در ۱۳۷۰ خورشیدی استعفا داد و پس از کناره گیری از وزارت فرهنگ به ریاست کتابخانه ملی منصوب شد.
➖ نوع نگاه خاتمی در دهه اول انقلاب به پدیدهها از جمله #حجاب در مسیر خط فکری مجمع قابل تعریف است.
برای مثال #مهدی_نصیری درباره نامه سال ۶۹ سید محمد خاتمی در کانالی تلگرامی خود در مورد اهتمام خاتمی به حرکات ضد بیحجابی این چنین نوشته است:
«یک بار در اردیبهشت سال ۶۹ نیروهای حزب الله فراخوان گستردهای برای تجمع و تظاهرات علیه بدحجابی در میدان ولی عصر تهران دادند و جمعیت انبوهی گرد آمدند و تظاهرات انجام شد اما طبق روال معمول ما در روزنامه کیهان پوشش خبری کمی به این واقعه دادیم در حالی که روزنامه های دیگر اغلب با تصویر در صفحه اولشان منعکس کردند.
به دنبال این امر جناب آقای خاتمی نماینده مقام معظم رهبری در موسسه کیهان در یادداشتی که برای بنده به عنوان مدیر و سردبیر کیهان فرستاد به شدت از نحوه برخورد روزنامه کیهان با این تظاهرات حزب الله و پوشش ضعیف خبری آن انتقاد کرد و آن را ناشی از روشنفکری زدگی، مخالفت با حزب الله و طرفداری از فساد و.... دانست!»
#جریان_نفوذی
#نفاق
#استحاله_فرهنگی
#شبیخون_فرهنگی
#خاتمی
۱
#متن_نامه_خاتمی:
" جناب آقای نصیری
دیروز تظاهراتی با اطلاع و اجازه قبلی علیه بدحجابی و مفاسد اخلاقی انجام گرفت که بعضی خبرها عدد دهها هزار نفر را ذکر کرده است .
تلکس ویژه خبرگزاری از آن با عنوان جمعیتی بزرگ نام برده است و همه مطبوعات کم و بیش به آن پرداخته اند و لا اقل تیتری در صفحه اول داشته اند و مطالب را نیز با حجم در خور توجه منعکس کرده اند اما کیهان در صفحه ۲ در جایی پرت خبری داده است با این طلیعه که گروهی از حزب الله تهران ـ
بنده کار ندارم که ممکن است ندانم کاری و اشتباه و حتی بهره برداری نادرست هم از این جریانات شود ولی آیا در حسن نیت حزب الله که اکثریت قریب به اتفاق این جمعیتها است شکی دارید و آیا با اجازه و خساب و کتاب و آرامش هم حزب الله حق ندارد علیه مظاهر فساد اعتراض کند؟
نمی دانم این برخورد زشت و غیر قابل توجیه کیهان را بر چه حمل کنم؟ روشنفکری، مخالفت با حزب الله، طرفداری از فساد !!
یا عقل و منطق ؟!
قضاوت را به شما و وجدانهای پاک وا میگذرام.
خاتمی ۶۹/۲/۳
#جریان_نفوذی
#نفاق
#استحاله_فرهنگی
#شبیخون_فرهنگی
#خاتمی
۲
▪️ #آزادی و #حجاب دستمایهای برای پیروزی
🖊سال ۷۶ نخستینبار پس از انقلاب بود که مطالبات مدنی و سیاسی از اولویت های اقتصادی در جامعه پیشی گرفت.
فنری را که آقای هاشمی با فراست تمام خوابانده بود اینک کمپین محمد خاتمی با تلاش بیشتری رها کرد تا بتواند در پیچ و تاب های اجتماعی، گوی سبقت را از حریف برباید.
➖محمد خاتمی در این سال با شعار #توسعه_سیاسی توانست با کسب ۲۰ میلیون رأی راهی پاستور شود.
دولت خاتمی به دلیل رویکرد مشخص خود به دولت اصلاحات مشهور شد و جریان چپ در جمهوری اسلامی را تبدیل به جناح اصلاح طلب امروزی کرد.
➖خاتمی که مواضع دهه قبل خویش را برای رأی آوری متناسب نمیبیند به شعار های مبهم در زمینه #حجاب و آزادی های ظاهری پرداخت از جمله در جایی میگوید:
«زنان در جامعه ما مظلوم بوده و بسیاری از این مظلومیتها نیز به بهانه و نام دین به آنها تحمیل شده است.»
➖خاتمی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ان اچ کی ژاپن درباره حجاب میگوید:
در آئین اسلام پوشش و رعایت موازینی برای زنان مورد توجه قرار گرفته و این مساله ای است که کل دنیای اسلام قبول دارد اگر این حجاب و پوشش مانع حضور زن و بروز شخصیت زن شود قطعا مضر است...
➖او در یکی از سخنرانیهایش در نسبت دین و آزادی به موضوعی میپردازد که هم اینک مبنای یک کمپین خاص شده است.
به عبارتی خوانشی عرفی گرایانه نسبت به مفهوم دین که در مقابل خواسته های بشری باید سر تعظیم فرود بیاورد و به قول عباس عبدی در مصاحبهاش با ایسنا، میتوان از میزان و حدود دینی عبور کرد.!!
➖عبارات مشهور محمد خاتمی تنها مشتی از خروار اهانت هایی است که شخصیتها و رسانه های وابسته به جریان غرب گرای داخلی در طول سال های حاکمیت دولت اصلاحات علیه دین اسلام به راه انداختهاند.!!
➖محمد خاتمی در شهریورماه سال 78 نیز بیان میکند:
«شما برای اینکه بتوانید پیشرفت بکنید، راهی جز راه غرب ندارید و راه غرب یعنی پذیرش خرد غربی » !!!
➖وی همچنین در آذر همان سال بیان میکند:
«معتقدم دین برای آنکه بماند نباید آن را محصور در یک برداشت خاصی کرد.
طبع بشر چنین است که اگر دین یا هر نهاد دیگری را وافی به مقصود نیافت یا آن را کنار بگذارد یا برداشت تازه از آن خواهد داشت و این امری است که در تاریخ رخ داده و باز هم رخ خواهد داد » !!
➖بدین ترتیب جامعه رأی اولی که عمده شان درگیر فضای خفقان هاشمی رفسنجانی بودند، به کمپین آزادیِ خاتمی جذب میشوند.
آزادیای که در انتخابات سال 76 تا حد زیادی با اباحهگری، ابتذال و بیعفتی معادل یابی میشود و این چنین جریان اصلاحات برای رسیدن به کرسی ریاست، یکی از ارزشهای اصیل انقلابی را که خود داعیه دارش بودند به قربانگاه میفرستند
➖ این شعارها و پیامها به زمان انتخابات ختم نمیشود بلکه در انتخاب وزیر ارشاد، برنامههای فرهنگی شهرداری و ... نیز خود را نشان میدهد به طوری که جمعی از افراد ضد انقلاب و جریان ملی مذهبی با آن احساس همدلی میکنند و شاید بیراه نباشد که مواضع خاتمی در حوزه های فرهنگی اجتماعی در بحبوحه انتخابات 76، رای های سیاه این جمع را نیز به خود جذب کرده باشد.
➖در برداشتی مشابه هاشمی به روایت تصویر ساطع شده از ایران زمانِ خاتمی در اروپا این چنین یاد میکند:
«۲۱ آذر 77 علی لاریجانی باز به دیدارم میآید ؛ گزارشی از سفر به یونان داد که مسئولان اروپا خیال میکنند انقلاب اسلامی در ایران، رو به زوال است و به زودی ارزش های انقلاب از قبیل حجاب منسوخ میشود و نیز از آثار سوء مراسم نشست رئیس جمهور با دانشجویان در دانشگاه گفت »
➖به هرجهت، رفتار خاتمی و همراهانش در هشت سال از دولت اصلاحات، سوق دادن جامعه به سمت فرهنگی غربی بود تا جایی که بسیاری از زنانی که در حوزه سیاسی و اجتماعی ایران فعالیت می کردند و بعضا برخی از آنان در زمره مشاوران وی بوده اند، در حال حاضر کشف حجاب کرداند، محصول هشت ساله دولت خاتمی بودند.
#جریان_نفوذی
#نفاق
#استحاله_فرهنگی
#شبیخون_فرهنگی
#خاتمی
۳